Payroll Bedrijven

Al 1700+ bezoekers hebben via Payrollkaart payroll bedrijven vergeleken

✓ Lokale payroll bedrijven
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Payroll bedrijven

Door het formulier in te vullen matchen wij jou direct aan een betaalbaar lokaal payroll bedrijf. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk de vragen die je hebt over payroll bedrijven.

Ontvang 3 offertes van payroll bedrijven die bij je passen

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

laatste aanvraag 14 minuten geleden

4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Goed contact

2 september 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Catharina Schipper

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

26 augustus 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Jolanda van der Meer

Gevonden via forum

26 augustus 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Marloes Koning

Aangenaam verrast

25 augustus 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Niels Wolters

Eindelijk een fijne site

16 augustus 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Hendrika Gerritsen

Prettige service

18 augustus 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Roy Willemsen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

6 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simon de Bruijn

Perfecte tip

8 augustus 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Rogier Bosman

Positieve ervaring

4 augustus 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Deborah de Jong

Via Via maar dan beter

30 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barry Huisman

Duidelijke website

28 juli 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Paulus Verbeek

Dit werkt fijn

30 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Barbara van der Horst

Fijn!

23 juli 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Ramona van den Heuvel

Fijn!

23 juli 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Caroline van Veen

Voortreffelijke match

21 juli 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marije Kok

snel geholpen

21 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Kim van de Velden

Perfecte tip

23 juli 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jasper Postma

Payrollkaart werkt erg fijn

19 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Kelly Brouwer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

18 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Daniël Koning

aangename service

19 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Nancy van den Heuvel

Ideale tip

20 juli 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jacqueline Meijer

Lang leve google

16 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jeffrey de Wit

snel geholpen

19 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Pascal van Dijk

Gevonden via forum

13 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Daniël Evers

Perfecte tip

11 juli 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Martin Martens

Geen linkedin nodig

10 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joost van Leeuwen

aangename service

14 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Anne Groen

vlot en makkelijk

11 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Michael van de Wal

Aangenaam verrast

13 juli 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marije Smits

Payrollkaart is top!

13 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Suzanne Martens

Goed contact

11 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Angela Vink

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

9 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Martin Blom

Lang leve google

8 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ramona Koster

erg snel

7 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Erik Koster

Eindelijk een fijne site

7 juli 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Dirk van de Brink

Via forum hier terechtgekomen

6 juli 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Astrid van den Heuvel

Voortreffelijke match

6 juli 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Manon van Veen

Duidelijke website

30 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Nathalie Mol

Goed contact

1 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Janneke de Vries

Goed contact

3 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sharon Bosman

niet verwacht zo betaalbaar

27 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tom Hofman

Goed contact

27 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Karin de Jonge

erg snel

2 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Angela van den Heuvel

Dit werkt fijn

1 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Antonius van Loon

Via forum hier terechtgekomen

24 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Margaretha Groen

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

30 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Linda van Dijk

Super service

25 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Sander Martens

Zeer verrast

24 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Kirsten van Beek

Via Via maar dan beter

26 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joris Schouten

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

23 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Frank Sanders

Dit werkt fijn

24 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Martinus Dijkstra

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

21 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Patricia van Dongen

Dit werkt fijn

18 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- René Driessen

betaalbaarder dan ik dacht

20 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Daniëlle Molenaar

Ideale match

22 juni 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Laura van der Meulen

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

16 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Renate de Vries

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

19 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Ilse Boer

Zeer verrast

16 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Irene Jansen

Erg tevreden

14 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Arjan van den Heuvel

niet verwacht zo betaalbaar

14 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacoba van Loon

Perfecte tip

13 juni 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marc van der Linden

Perfecte tip

15 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Martine Smit

Via linkedin niet hetzelfde

11 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tamara Brouwer

Erg tevreden

10 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Caroline van Vliet

niet verwacht zo betaalbaar

10 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ronald Smeets

Payrollkaart werkt erg fijn

4 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Nicole Driessen

Fijn!

7 juni 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Vincent de Vries

snelle service

6 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Thijs van de Pol

Goed contact

5 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marc Scholten

Mijn eigen netwerk kan dit niet

2 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Irene van der Meulen

Snelle offerte

3 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Jacobus Hofman

Ideale tip

4 juni 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Bianca Kuiper

Payrollkaart werkt erg fijn

5 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Annemarie van Loon

Snelle match via payrollkaart.nl

31 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Judith Kramer

Snelle match via payrollkaart.nl

2 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Petronella Kuipers

Prettige service

2 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Ruben van der Linden

Goed contact

3 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Robin Willems

Lang leve google

26 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jolanda Koster

Eindelijk een fijne site

29 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Hanneke van Dijk

Ideale match

27 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Barbara Jansen

Duidelijke website

27 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Johanna van Dijk

Google is je grootste vriend

26 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maartje de Jonge

Perfecte tip

25 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Susanne Peeters

Payrollkaart is top!

26 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Marloes de Ruiter

Lang leve google

25 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Erik Kuipers

Aangenaam verrast

21 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Dave Evers

betaalbaarder dan ik dacht

18 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bart Evers

Eindelijk een goede site gevonden

18 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Nienke Bos

Fijne service

19 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Inge de Jong

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

16 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Matthijs de Wit

Mijn eigen netwerk kan dit niet

21 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nathalie van der Meulen

zeer rap geholpen

17 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Marco Boer

Fijn!

17 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Sabine van de Brink

vlot en makkelijk

17 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Cindy Brouwer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

14 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marinus Maas

Positieve ervaring

13 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Marc de Graaf

Google is je grootste vriend

15 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martin Willems

Goed contact

13 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jacoba van der Horst

Zeer verrast

14 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Adriaan van der Linden

Geen linkedin nodig

10 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tim de Jong

Aangenaam verrast

11 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Michiel de Ruiter

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

12 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Jeroen van Vliet

Snelle match via payrollkaart.nl

4 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Richard van de Velden

Erg tevreden

7 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Tamara Verbeek

Eindelijk een goede site gevonden

3 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Melanie Peeters

erg snel

5 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Daniëlle de Leeuw

betaalbaar en professioneel

7 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Astrid van Leeuwen

Via Via maar dan beter

5 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jan Gerritsen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Stefan de Vries

Payrollkaart werkt erg fijn

30 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Antonius van de Wal

Ideale match

30 april 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Chantal van de Berg

Via Via maar dan beter

26 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Björn de Wit

Ideale match

2 mei 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ruben van Wijk

Via linkedin niet hetzelfde

24 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Richard Hendriks

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

23 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Anna van Beek

Perfecte tip

29 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Rob Smits

Goed contact

24 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Pieter Koster

Aangenaam verrast

23 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Tamara Janssen

Fijn!

24 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Eveline van der Linden

Fijne service

21 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Raymond Willemsen

Snelle match via payrollkaart.nl

18 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Saskia van der Horst

Dé tip

20 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ilse van de Velde

Zeer verrast

23 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Rob Jonker

Geen linkedin nodig

19 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marinus Janssen

Ideale website

18 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Wilhelmina van den Heuvel

Goed contact

18 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Susanne Jansen

Werkt lekker!

15 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Inge Evers

Mijn eigen netwerk kan dit niet

12 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Janneke Koster

betaalbaarder dan ik dacht

11 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nienke Dekker

Lang leve google

14 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sabrina Prins

Ideale website

12 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Maaike Hendriks

Fijne service

15 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Adriaan de Ruiter

Fijne service

15 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Natasja Sanders

vlot en makkelijk

13 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Jasper van der Laan

Fijn!

6 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Brenda van Vliet

Goed contact

9 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Wilhelmina van den Broek

aangename service

4 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Thijs Bosch

Mijn eigen netwerk kan dit niet

10 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marieke Willemsen

Gevonden via forum

8 april 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Bram van der Horst

Payrollkaart werkt erg fijn

5 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Martine de Wit

Google is je grootste vriend

7 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Judith van der Linden

Eindelijk een goede site gevonden

3 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Joyce de Bruijn

Google is je grootste vriend

1 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anouk van de Velde

Goede werking van de website

3 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Vanessa van de Berg

Fijne service

2 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Sanne Kuiper

Prettige service

27 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Miranda van der Laan

Mijn eigen netwerk kan dit niet

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rogier Willems

vlot en makkelijk

31 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Gerrit Bosman

betaalbaar en professioneel

26 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tom Vink

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

25 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Nicole Evers

Erg tevreden

30 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Jacob van Dam

erg snel

26 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Jolanda Sanders

zeer rap geholpen

20 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Charlotte Maas

Aangenaam verrast

20 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Ivo de Graaf

erg betaalbaar

20 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Guido de Jong

Voortreffelijke match

21 maart 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Frank de Lange

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

24 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Bart van de Brink

Via forum hier terechtgekomen

22 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Jeroen Kuiper

Lang leve google

21 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerardus Hoekstra

Forum bood hulp

18 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Klaas van Loon

Perfecte website

16 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Niels Boer

Eindelijk een goede site gevonden

17 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Sjoerd Willems

Goed contact

14 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sjoerd Smit

erg betaalbaar

12 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johannes van den Broek

Zeer verrast

12 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Martijn Bakker

Ideale website

11 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Claudia Smit

Forum bood hulp

10 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Kirsten van de Brink

betaalbaar en professioneel

6 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mariska Hofman

zeer rap geholpen

1 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Joris Mol

Super service

1 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Ronald van der Meulen

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

22 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Erwin van Wijk

zeer rap geholpen

20 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- René Janssen

Goed contact

13 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Klaas Schipper

Goed contact

20 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Simon Veenstra

Aangenaam verrast

6 februari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Bastiaan van der Horst

aangename service

8 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Tamara Martens

Goede werking van de website

3 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nienke Smeets

Werkt goed dit

30 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Johan Smit

Aangenaam verrast

30 januari 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Chantal Meijer

Ideale tip

19 januari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Nathalie van de Velden

Prettige service

18 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Ramona van Dijk

Positieve ervaring

14 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Sandra Hermans

Fijne service

11 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Anita Driessen

Heel positief

7 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Tim Kok

niet verwacht zo betaalbaar

25 april 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tamara Schouten

Geen linkedin nodig

21 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arjan Koning

Dé tip

2 maart 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Steven Visser

Forum bood hulp

15 februari 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Maarten Dekker

Gevonden via forum

29 januari 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Hendrika van Loon

Lang leve google

19 januari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Edwin van der Laan

Erg tevreden

20 december 2018

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Johan Bosman

Verschillende payroll bedrijven

Er zijn heel wat verschillende bedrijven te vinden die je kunt contacteren voor het uitbesteden voor de juridische werkzaamheden binnen de onderneming. Eigenlijk zorgt een payroll bedrijf ervoor dat je op papier niet meer de verantwoordelijkheid draagt over jouw werknemers, hier komen we straks nog even op terug. Het zoeken van een goed payrollbedrijf is toch wel even een zoektocht. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips mee te geven. In dit artikel laten we zien waar je op moet letten bij het zoeken naar een payroll bedrijf. tevens laten we enkele bekende aanbieders zien die altijd een goede keuze zijn om in te schakelen. We lichten in dit artikel 5 bekende Nederlandse payroll bedrijven uit.

Wat is een payroll bedrijf?

Laten we eerst maar eens bij het begin beginnen. Wat is een payroll organisatie nu eigenlijk en wat zijn de werkzaamheden die je kunt laten verrichten door payroll bedrijven. We hebben het al kort aangestipt, door een payroll constructie zal een gedeelte van jouw bedrijf eigenlijk op papier onder de verantwoordelijkheid vallen van de payroll bedrijven. Je kunt het zien alsof jouw werknemers op contract staan bij de payrollbedrijven, en niet bij jou. Dit houdt dan ook in dat de loonadministratie geheel zal liggen bij het payroll bedrijf. Aangezien zij degene zijn die het loon uit zullen keren aan de werknemers zal je als werkgever niet meer te maken hebben met deze risico’s die komen kijken bij het ondernemerschap en bij werknemers. Zo zul je niet meer hoeven op te draaien voor kosten die ontstaan door ziektes of die komen van bedrijfsongevallen en daarnaast liggen de kosten voor onder andere de administratie en pensioen bij de payrollbedrijven. Dit geeft jou als werkgever natuurlijk veel meer zekerheid dan normaal, het is nooit meer zo dat je voor onverwachte hoge kosten zal komen te staan.

Wanneer je niet zeker weet of jouw onderneming profijt zal ondervinden van een payroll organisatie is het altijd een optie om even informatie te vergaren. De payroll bedrijven zullen het echt niet erg vinden om jou van advies te voorzien over wat je het beste kunt doen. Vraag daarom via bovenstaand formulier 3 offertes op om payrollbedrijven te vergelijken en contact op te nemen met het bedrijf wat juist voelt.

Los van deze werkzaamheden zullen de payroll bedrijven over het algemeen ook een belangrijke positie innemen als het gaat om de reguliere administratie. De meeste bedrijven bieden namelijk de mogelijkheid om alle administratie voor het bedrijf uit te besteden. Het beste kan je even op de site kijken van de betreffende aanbieders. Soms is het namelijk zo dat je kunt kiezen uit een bepaald pakket, in andere gevallen is het weer zo dat er bijkomende werkzaamheden kunnen worden geboekt voor bij de uitbesteding. Per bedrijf zal dit een beetje verschillen, onderzoek doen is dus wel zo handig.

Please payroll

Please payroll staat bekend als een van de beste payroll bedrijven die men maar op de markt kan vinden. Bij vrijwel iedere reviewsite komt deze payroll aanbieder dan ook als beste naar voren, een gemiddelde beoordeling van 9,8 is dan ook niet verkeerd. Het voordeel van Please payroll is de toegankelijkheid en de transparantie. Door de duidelijke uitleg en door het prettige contact met de mensen van het kantoor voelt het gelijk erg vertrouwd. Dit is immers wel zo belangrijk, het is namelijk toch een belangrijke investering voor je onderneming. Een klein nadeel is dat de prijzen hier ietwat hoger liggen dan bij ander payroll bedrijven. Nu is dit nadeel maar zeer klein aangezien de kwaliteit van de service echt niet beter kan. Een ander nadeel is dat de tijden bij de klantenservice maar beperkt open zijn, hierdoor kan je niet op ieder moment van de dag terecht voor een bepaalde vraag. Please payroll is het beste als het aankomt op zekerheid en betrouwbaarheid. Dit maakt het de ideale keuze voor de ondernemingen en bedrijven die in een klap van al die administratieve ongein af willen zijn.

In het kort:

 • Erg goed beoordeeld door klanten (9,8)
 • Super fijne transparante service
 • Iets duurder

Payroll select

Een andere payroll organisatie is Payroll select. Zij gaan ook al voor een lange tijd mee als payroll bedrijf. Door deze ruime ervaring weet je dan ook zeker dat je te maken hebt met een professioneel team. Het team bestaat uit diverse takken die ieder een specifieke branche op zich zullen nemen. Door deze hoge mate van specialisatie weet je zeker dat alles naar behoren zal worden gedaan. Daarnaast is het zo dat de tarieven van dit bedrijf over het algemeen zeer meevallen, dit maakt het een ideale instap keuze voor de mensen die voor het eerst kiezen voor payroll. De flexibiliteit van dit bedrijf is iets minder, hierdoor zal je toch naar de duurdere kantoren moeten gaan. Het is uiteraard wel gewoon mogelijk om ook als kleine ondernemer terecht te kunnen bij Payroll select. Hier hebben ze een speciale dienst voor, deze is goedkoper dan de oorspronkelijke. Het is nu eenmaal niet nodig om de meest geavanceerde constructie op te zetten als ZZP’er. De klantenservice is erg vriendelijk en ze zijn snel te bereiken. Hierdoor zal je niet lang hoeven te wachten voordat je zal worden geholpen.

In het kort:

 • Ideale instap
 • Specialistisch bedrijf
 • Ook toegankelijk voor ZZP-ers

Tentoo

Van alle payrollbedrijven is Tentoo echt degene met de meeste ervaring en met de meeste aantal jaren op haar naam. Dit bedrijf bestaat al sinds 1992 en heeft in deze periode talloze bedrijven geholpen met de uitbesteden van de juridische taken. Bij Tentoo kan je dan ook terecht voor een gespecialiseerde vorm van ondersteuning, dankzij de diverse sectoren is het voor ieder bedrijf mogelijk om een payroll constructie op te laten zetten. De tarieven bij Tentoo vallen over het algemeen zeer mee, al zijn er wel ietwat goedkopere aanbieders te vinden. Een groot voordeel van Tentoo is dat je kunt kiezen uit diverse soorten pakketten. Zo is er bijvoorbeeld een speciaal payroll pakket, maar het is ook mogelijk om alles uit te besteden. Denk hier aan de rest van de administratieve werkzaamheden die je kunt verwachten als ondernemer zijnde. Met een gemiddelde van een 8.1 is het een uitstekende keuze voor bedrijven die graag de beste service willen krijgen als het aankomt op de payroll. Mensen zijn dan ook zeer lovend en we hebben geen slechte recensies kunnen vinden van deze aanbieder, een zeer betrouwbare keuze.

In het kort:

 • Al meer dan 25 jaar een begrip in de payroll wereld
 • Flexibel in zijn pakketten
 • Gemiddelde kosten

Payper

Op nummer vier staat het payroll bedrijf Payper. Dit bedrijf is een van de nieuwere bedrijven in de payroll markt. Dit doet natuurlijk geen afbreuk aan de kwaliteit en aan de service die je hier zal ontvangen, Payper is namelijk uiterst professioneel. Er zitten veel voordelen aan het uitbesteden van de werkzaamheden aan dit bedrijf. Ten eerste is het bij Payper zo dat je tot ruim 5 jaar flexibele contractvormen kunt gebruiken bij de payroll constructie. Daarnaast is het bij Payper zo dat je niet voor je eigen risico hoeft op te draaien wanneer er een zieke is. De hoge mate van flexibiliteit is zeer prettig om te hebben. Klein nadeel is dat er nog niet zo heel veel klanten zitten bij Payper, hierdoor weet je niet precies wat de ervaringen zijn van voorgaande klanten. Vooralsnog een erg goede keuze als je op zoek bent naar de meest lage tarieven, het is alleen even afwachten of dit ook daadwerkelijk zo zal blijven.

In het kort:

 • Nieuw (innovatiever) payroll bedrijf
 • Nog niet veel historie
 • Lage tarieven

One payroll

Als laatste zou je er ook nog kunnen kiezen voor het payrollbedrijf One Payroll. Voor de mensen die maximale zekerheid en veiligheid willen is dit de beste keuze. De prijzen liggen dan ook wel een stukje hoger dan bij de bovenstaande payroll bedrijven, dit is nu eenmaal een gevolg van de goede service. De reden dat One Payroll echt een uitblinker is als het aankomt op veiligheid is dat de betalingen hier volgens een versleuteling zullen gebeuren. Dit maakt het onmogelijk voor malafide bedrijven om hier misbruik van te maken. Tevens vind je hier G-rekeningen en verklaringen van goed betalingsgedrag (WKA-verklaring) van de belastingdienst. Dankzij deze hogere mate van veiligheid zal je altijd zeker weten dat het loon op een betrouwbare manier zal worden uitgekeerd aan alle mensen in jouw bedrijf. je kunt het beste even op de site kijken voor de veiligheidseisen, er zijn namelijk een hoop certificaten die bij One Payroll zult aantreffen die jouw veiligheid waarborgen.

In het kort:

 • Maximale zekerheid
 • Zeer betrouwbaar
 • Hoge tarieven

Zoeken naar payroll bedrijven

Je weet nu wat je kunt verwachten van de payroll bedrijven. Als je ervoor kiest om niet te gaan voor een van de bedrijven die we hierboven beschrijven dan hebben we enkele tips voor je om een goede kandidaat te vinden. Bekijk eerst de bedrijven die je op het oog hebt. Doe onderzoek en bekijk of het een bedrijf is waar mensen goede ervaringen mee hebben. Door het internet is het natuurlijk mogelijk geworden om van elke onderneming reviews in te zien, zo ook voor de payroll bedrijven.

Vervolgens zal je een keuze moeten maken of je een lokaal payroll bedrijf wilt contacteren of dat je toch kiest voor de grotere online bedrijven. Voor de mensen die persoonlijk contact willen en die echt daadwerkelijk iemand zoeken die ze kunnen bezoeken voor advies is de lokale payroll de beste keuze. Vind je dit echter allemaal niet zo spannend en maakt het voor jou niet uit waar het payroll kantoor gevestigd is dan is het altijd een optie om te kiezen voor een van de bedrijven die we straks in dit artikel zullen benoemen.

Wanneer je een selectie hebt gemaakt van de mogelijke bedrijven voor de payroll werkzaamheden is het van belang om je keuze ietwat te specificeren. Bekijk of de payroll bedrijven veel ervaring hebben met het type bedrijf en met de soort rechtsvorm van jouw bedrijf. Je wilt immers wel graag hebben dat je een payroll bedrijf vindt die je persoonlijk kan helpen. Als laatste is het verstandig om even om de tafel te gaan zitten met het payrollbedrijf, vaak kan je gewoon een kennismakingsgesprek aangaan met deze personen. Door dit te doen zal je toch wat meer zekerheid krijgen over de betrouwbaarheid van de betreffende personen. Als je een bedrijf wilt zoeken zonder dat je al dit onderzoek hoeft te doen dan moet je snel verder lezen, we laten namelijk de top 5 bekendste en beste payroll bedrijven zien.

Voordelen van payroll

Dankzij de bovenstaande bedrijven heb je in ieder geval een selectie die je kan raadplegen als je op zoek bent naar een goed payroll bedrijf. Het uitbesteden van deze vorm van bedrijfsvoering brengt aanzienlijk veel voordelen met zich mee. Laten we deze eens even langs lopen. Op de eerste plaats zal je middels een payroll constructie erg veel tijd kunnen besparen. Deze tijd die je bespaart kan je gebruiken voor zaken die er tenminste wel toe doen. Aangezien de meeste payroll bedrijven ook de optie bieden om de rest van de administratie uit te besteden is dit echt een no brainer voor alle ondernemers. Ook al heb je niet een groot aantal werknemers in dienst, payroll is voor iedereen een goede toevoeging. De administratie is nooit leuk om te doen en neemt altijd weer veel tijd in beslag. Of dit nu voor één of voor meerdere personen is, dit maakt natuurlijk niet uit.

Het tweede voordeel van het inschakelen van een payroll bedrijf is dat je vele kosten kunt besparen. Hoe zit dit dan precies? Als ondernemer zijnde met een X aantal werknemers is het zo dat je in sommige gevallen voor vrij hoge kostenposten kan komen te staan. Als werknemer ben je verantwoordelijk voor de mensen in dienst, mocht er bijvoorbeeld iemand ziek worden dan moet dit wel worden uitbetaald. Dankzij de payroll constructie ben niet jij maar is de payroll organisatie officieel de werkgever van de werknemers. Hierdoor zullen zij dan ook op moeten draaien voor de kosten die er mogelijk zullen ontstaan. Deze vermindering van de risico’s is voor vele ondernemers dé grootste reden om te kiezen voor een payroll bedrijf.

Daarnaast zal je door middel van payroll nooit meer te maken krijgen met loon wat te laat wordt gestort bij de werknemers. Werkgevers hebben het al druk genoeg en kunnen soms in de problemen komen met betalingen. Dit levert een hoop frictie op binnen het team, de mensen staan nu eenmaal wel te wachten op hun loon. Dankzij een betrouwbaar payroll bedrijf weet je zeker dat alle mensen wel op tijd over hun loon zullen beschikken. Alles gaat vrijwel automatisch en hierdoor zullen er geen periodes ontstaan van loonachterstand. De werknemers zullen dit zeker niet verkeerd vinden!

Een ontzettend goede investering

Waarschijnlijk heb je na het lezen van dit artikel een veel beter en duidelijker beeld over de payrollbedrijven die je kunt benaderen voor het opzetten van een payroll constructie. Door de vele voordelen is het zeker iets wat je als ondernemer zou moeten overwegen. Zo is het onder andere mogelijk om erg veel tijd te besparen als het aankomt op de administratie. Het werk uit handen geven is als ondernemers zijnde wel zo prettig, waarschijnlijk heb je het al druk genoeg. Tevens loop je niet meer het risico dat je gewoonlijk liep als werkgever zijnde. Opdraaien voor hoge kostenposten is natuurlijk niets iets waar je op zit te wachten, de keuze voor een payroll bedrijf is dan ook al snel gemaakt. Het is nu eenmaal een zeer toegankelijke manier om risico’s te vermijden en om tijd te besparen. Dankzij onze site is het mogelijk om 3 offertes op te laten maken voor de beste payroll bedrijven die je maar kunt vinden. Op die manier kan jij ook al jouw werknemers op tijd uitbetalen zonder dat je al die bedrijfsrisico’s loopt waar je voor op zal moeten draaien.

Vraag de beste offertes aan voor jouw situatie

Via onze website stellen wij jou in staat om binnen no-time in contact te komen met een (lokaal) payroll bedrijf dat jou kan helpen aan het juiste inzicht wat betreft payrolling. Vraag via bovenstaand formulier vrijblijvend offertes aan die je op je gemakt kunt vergelijken. Je hebt dan te tijd om contact opnemen met de payroll bedrijven om volledige duidelijkheid voor jezelf te verschaffen.

Eerst meer weten over de gemiddelde kosten voor payrolling? Via de pagina ‘payroll kosten‘ hebben we de rode lijn voor jou uitgeschreven!

Veelgestelde vragen over payroll bedrijven

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een payroll bedrijf. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf.

payrollkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle payroll bedrijven in Nederland. Wij zien welke payroll bedrijven beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie payroll bedrijven waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van payroll bedrijven uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!