Payroll Select

Vergelijk payrollbedrijven als Payroll Select

✓ Lokale payroll bedrijven
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Vergelijk Payroll Select alternatieven – Vraag vrijblijvend 3 offertes aan
Door het formulier in te vullen matchen wij jou direct aan een betaalbaar lokaal payroll bedrijf. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over Payroll Select.

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

aangename service

29 november 2023

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Frank Koster

snel geholpen

19 november 2023

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Judith Veenstra

Snelle match via payrollkaart.nl

15 november 2023

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Susanne Schouten

Ideale match

5 november 2023

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Mariska Brouwer

Aangenaam verrast

31 oktober 2023

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Vanessa van Loon

Perfecte website

23 oktober 2023

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Joyce Jansen

Super service

15 oktober 2023

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Willem de Ruiter

Forum bood hulp

9 oktober 2023

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Thijs de Koning

Werkt lekker!

3 oktober 2023

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jan van der Laan

4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Payroll Select

Een vakkundig payrollbedrijf lijkt soms lastiger te vinden dan je zou denken. Toch heb je met Payroll Select een partij waar je jarenlang mee verder kunt. Payroll Select staat bekend als een van de beste payrollbedrijven van Nederland.

Payroll Select biedt verschillende soorten financiële dienstverlening voor bedrijven en ondernemers, uiteenlopend van werving tot backoffice software en HR en recruitment. Zij doen dit voor intermediairs, werkgevers, zzp’ers en medewerkers.

Payroll Select zet zich in voor een grote diversiteit aan branches. Bij Payroll Select staat een complete ontzorging dankzij payroll centraal. Zij richten zich voornamelijk op ondernemers die hart voor hun zaak hebben en het liefst de hele dag bezig zijn met datgene waar ze enthousiast van worden: ondernemen.

Hierdoor is er vaak minder aandacht of minder enthousiasme voor personeelszaken zoals de salarisadministratie, werving en het opstellen van contracten. Dankzij Select houden deze ondernemers meer tijd over voor het ondernemerschap, zodat ondernemers zich kunnen focussen op de groei van hun bedrijf in plaats van ogenschijnlijke randzaken.

Wat is Payrolling precies?

Weet je niet precies waar je aan moet denken wanneer je de term payrolling hoort? Dan leggen wij dat graag even uit. Payrolling is een dienst waarin een payrollbedrijf een werkgever, ondernemer of organisatie ondersteunt op het gebied van personeelsvoorziening.

Hierbij kun je dus denken aan zaken als een personeelsadministratie, het daadwerkelijk inzetten van personeel, het overnemen van de juridische verantwoordelijkheid van het werkgeverschap en het regelen van HR-zaken zoals recruitment en instroom, uitstroom en doorstroom van personeel.

Concreet betekent dit dus dat de werknemers binnen het bedrijf niet op de fysieke loonlijst van het bedrijf zelf staan, maar dat deze betaald worden door de payroll bedrijven en dat ook de juridische en administratieve verantwoordelijkheid voor deze werknemers bij het payrollbedrijf liggen.

Als opdrachtgever heb je dus feitelijk geen enkel omkijken naar het hele traject rondom het personeel. En voor sommige organisaties of ondernemers is dat een heerlijk rustgevend gevoel. Payrolling is dan ook een dienst waarin ontzorging centraal staat.

Voor wie is payroll geschikt?

Payroll is geschikt voor elk bedrijf, ondernemer, zelfstandige of organisatie die op zoek is naar een gedeeltelijke of complete ontzorging op het gebied van personeelszaken.

Je kunt ervoor kiezen om alles op het gebied van personeelszaken uit handen te geven, of een gedeelte in eigen beheer te houden. Bij personeelszaken kun je denken aan werving, payrolling, salarisadministratie of consultancy op dit vlak.

Veel werkgevers die payrolling overwegen zijn op zoek naar oplossingen op het gebied van werving en selectie of vinden de wet- en regelgeving rondom personeel complex of niet interessant. De juridische verantwoordelijkheid voor personeel is een flinke, dus veel werkgevers verleggen deze verantwoordelijkheid graag naar een andere partij.

Gaat dat ook voor jou op? Dan is het slim om payroll te overwegen. Je bent dan verzekerd van deskundig personeel, ondersteuning waar je het wenst en je hoeft je verder nergens druk om te maken. Je wordt door het payrollbedrijf volledig ontzorgt.

Diensten van Payroll Select

Payroll Select biedt een viertal verschillende oplossingen aan. Je kunt bij Payroll Select terecht voor de volgende branches:

  • Payroll Select voor werkgevers
  • Payroll Select voor intermediairs
  • Payroll Select voor zelfstandigen
  • Payroll Select voor medewerkers

Afhankelijk van de dienstverlening waar je naar op zoek bent, kun je voor zowel complete payrolling als voor gedeeltelijke salarisadministratie terecht bij Payroll Select.

Voordelen van Payroll Select

Ga je in zee met Payroll Select? Dan heb je een samenwerking waar je jarenlang op verder kunt bouwen. Het samenwerken met Payroll Select levert je de volgende voordelen op:

  • Je hoeft niet meer om te kijken naar personeelszaken
  • Je bespaart aanzienlijk op zowel je tijd als kosten
  • Het is eenvoudig om flexibel personeel aan te nemen
  • Je houdt grip op administratieve en HR-gerelateerde zaken, maar kunt deze ook uitbesteden

Het grootste voordeel van payrolling is dus dat je een belangrijk aspect van het werkgeven volledig uit handen kunt geven aan een professionele organisatie die dit element van je overneemt. Hierdoor bespaar je geld, tijd en kun je je direct richten op waar jij als ondernemer of opdrachtgever het meeste enthousiast van wordt: je core business.

Offerte Payroll Select aanvragen

Ben je benieuwd naar wat de diensten van Payroll Select kunnen betekenen voor de continuïteit van jouw bedrijfsvoering? Je vraagt dan heel eenvoudig 3 offertes aan via ons systeem. Niet alleen krijg je een aanbod vanuit Payroll Select, maar je ontvangt ook een offerte van andere gerenommeerde payrollbedrijven.

Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je de beste dienstverlening krijgt, tegen zo laag mogelijke kosten. Want je wilt natuurlijk nooit teveel betalen. Om je daarbij te helpen hebben wij een selectie gemaakt van de beste en meest professionele payrollbedrijven van Nederland.

Je weet dus direct waar je aan toe bent en kunt je met een gerust hart snel weer richten op de core business van je organisatie.

Veelgestelde vragen over Payroll Select en payrollbedrijven vergelijken

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een payroll bedrijf. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf.

payrollkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle payroll bedrijven in Nederland. Wij zien welke payroll bedrijven beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie payroll bedrijven waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van payroll bedrijven uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!