Payroll Select

Vergelijk payrollbedrijven als Payroll Select

✓ Lokale payroll bedrijven
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Vergelijk Payroll Select alternatieven – Vraag vrijblijvend 3 offertes aan
Door het formulier in te vullen matchen wij jou direct aan een betaalbaar lokaal payroll bedrijf. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over Payroll Select.

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Mijn eigen netwerk kan dit niet

14 februari 2021

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Iris Meijer

Ideale website

4 februari 2021

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Martinus Vink

Ideale match

28 januari 2021

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Pascal Blom

Gevonden via forum

21 januari 2021

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Erik Peeters

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 januari 2021

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ronald Bos

Payrollkaart werkt erg fijn

8 januari 2021

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Laura van den Bosch

zeer rap geholpen

3 januari 2021

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Bas van der Horst

Goed contact

27 december 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jeffrey Gerritsen

Aangenaam verrast

19 december 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Sharon Post

4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 45 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Payroll Select

Een vakkundig payrollbedrijf lijkt soms lastiger te vinden dan je zou denken. Toch heb je met Payroll Select een partij waar je jarenlang mee verder kunt. Payroll Select staat bekend als een van de beste payrollbedrijven van Nederland.

Payroll Select biedt verschillende soorten financiële dienstverlening voor bedrijven en ondernemers, uiteenlopend van werving tot backoffice software en HR en recruitment. Zij doen dit voor intermediairs, werkgevers, zzp’ers en medewerkers.

Payroll Select zet zich in voor een grote diversiteit aan branches. Bij Payroll Select staat een complete ontzorging dankzij payroll centraal. Zij richten zich voornamelijk op ondernemers die hart voor hun zaak hebben en het liefst de hele dag bezig zijn met datgene waar ze enthousiast van worden: ondernemen.

Hierdoor is er vaak minder aandacht of minder enthousiasme voor personeelszaken zoals de salarisadministratie, werving en het opstellen van contracten. Dankzij Select houden deze ondernemers meer tijd over voor het ondernemerschap, zodat ondernemers zich kunnen focussen op de groei van hun bedrijf in plaats van ogenschijnlijke randzaken.

Wat is Payrolling precies?

Weet je niet precies waar je aan moet denken wanneer je de term payrolling hoort? Dan leggen wij dat graag even uit. Payrolling is een dienst waarin een payrollbedrijf een werkgever, ondernemer of organisatie ondersteunt op het gebied van personeelsvoorziening.

Hierbij kun je dus denken aan zaken als een personeelsadministratie, het daadwerkelijk inzetten van personeel, het overnemen van de juridische verantwoordelijkheid van het werkgeverschap en het regelen van HR-zaken zoals recruitment en instroom, uitstroom en doorstroom van personeel.

Concreet betekent dit dus dat de werknemers binnen het bedrijf niet op de fysieke loonlijst van het bedrijf zelf staan, maar dat deze betaald worden door de payroll bedrijven en dat ook de juridische en administratieve verantwoordelijkheid voor deze werknemers bij het payrollbedrijf liggen.

Als opdrachtgever heb je dus feitelijk geen enkel omkijken naar het hele traject rondom het personeel. En voor sommige organisaties of ondernemers is dat een heerlijk rustgevend gevoel. Payrolling is dan ook een dienst waarin ontzorging centraal staat.

Voor wie is payroll geschikt?

Payroll is geschikt voor elk bedrijf, ondernemer, zelfstandige of organisatie die op zoek is naar een gedeeltelijke of complete ontzorging op het gebied van personeelszaken.

Je kunt ervoor kiezen om alles op het gebied van personeelszaken uit handen te geven, of een gedeelte in eigen beheer te houden. Bij personeelszaken kun je denken aan werving, payrolling, salarisadministratie of consultancy op dit vlak.

Veel werkgevers die payrolling overwegen zijn op zoek naar oplossingen op het gebied van werving en selectie of vinden de wet- en regelgeving rondom personeel complex of niet interessant. De juridische verantwoordelijkheid voor personeel is een flinke, dus veel werkgevers verleggen deze verantwoordelijkheid graag naar een andere partij.

Gaat dat ook voor jou op? Dan is het slim om payroll te overwegen. Je bent dan verzekerd van deskundig personeel, ondersteuning waar je het wenst en je hoeft je verder nergens druk om te maken. Je wordt door het payrollbedrijf volledig ontzorgt.

Diensten van Payroll Select

Payroll Select biedt een viertal verschillende oplossingen aan. Je kunt bij Payroll Select terecht voor de volgende branches:

  • Payroll Select voor werkgevers
  • Payroll Select voor intermediairs
  • Payroll Select voor zelfstandigen
  • Payroll Select voor medewerkers

Afhankelijk van de dienstverlening waar je naar op zoek bent, kun je voor zowel complete payrolling als voor gedeeltelijke salarisadministratie terecht bij Payroll Select.

Voordelen van Payroll Select

Ga je in zee met Payroll Select? Dan heb je een samenwerking waar je jarenlang op verder kunt bouwen. Het samenwerken met Payroll Select levert je de volgende voordelen op:

  • Je hoeft niet meer om te kijken naar personeelszaken
  • Je bespaart aanzienlijk op zowel je tijd als kosten
  • Het is eenvoudig om flexibel personeel aan te nemen
  • Je houdt grip op administratieve en HR-gerelateerde zaken, maar kunt deze ook uitbesteden

Het grootste voordeel van payrolling is dus dat je een belangrijk aspect van het werkgeven volledig uit handen kunt geven aan een professionele organisatie die dit element van je overneemt. Hierdoor bespaar je geld, tijd en kun je je direct richten op waar jij als ondernemer of opdrachtgever het meeste enthousiast van wordt: je core business.

Offerte Payroll Select aanvragen

Ben je benieuwd naar wat de diensten van Payroll Select kunnen betekenen voor de continuïteit van jouw bedrijfsvoering? Je vraagt dan heel eenvoudig 3 offertes aan via ons systeem. Niet alleen krijg je een aanbod vanuit Payroll Select, maar je ontvangt ook een offerte van andere gerenommeerde payrollbedrijven.

Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je de beste dienstverlening krijgt, tegen zo laag mogelijke kosten. Want je wilt natuurlijk nooit teveel betalen. Om je daarbij te helpen hebben wij een selectie gemaakt van de beste en meest professionele payrollbedrijven van Nederland.

Je weet dus direct waar je aan toe bent en kunt je met een gerust hart snel weer richten op de core business van je organisatie.

Veelgestelde vragen over Payroll Select en payrollbedrijven vergelijken

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een payroll bedrijf. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf.

payrollkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle payroll bedrijven in Nederland. Wij zien welke payroll bedrijven beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie payroll bedrijven waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van payroll bedrijven uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!