Payroll Professionals

Al 1700+ bezoekers hebben via onze website 3 payroll professionals vergeleken

payroll professionals

Door het formulier in te vullen matchen wij jou direct aan een betaalbaar lokaal payroll bedrijf. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over payroll professionals.

Vraag 3 kostenindicaties op bij payroll professionals die bij je passen

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

laatste aanvraag 14 minuten geleden

4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 31 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Positieve ervaring

14 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Tamara Molenaar

Via forum hier terechtgekomen

6 maart 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Björn Smeets

Goed contact

5 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Dennis Jacobs

snel geholpen

27 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Arjan Jacobs

Vlugge offerte

2 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Michiel de Leeuw

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

24 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Wilhelmina de Boer

Zeer verrast

25 februari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Leonie de Bruin

Dit werkt fijn

19 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Anna van der Meulen

Vlugge offerte

19 februari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Nicolaas Wolters

De perfecte match

9 februari 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ilona van de Ven

betaalbaar en professioneel

6 februari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ingrid Maas

erg betaalbaar

5 februari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Miranda de Lange

Via forum hier terechtgekomen

4 februari 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Maartje Dijkstra

Erg tevreden

30 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nancy Mulder

Via Via maar dan beter

17 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniël van de Ven

Dé tip

19 januari 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Yvonne van der Horst

Fijn!

10 januari 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Maarten Dijkstra

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

11 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Bas Koning

Ideale match

8 mei 2019

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Hendrika van der Linden

Zeer verrast

28 april 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Elizabeth Janssen

Perfecte tip

22 april 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jeroen van den Broek

Ideale match

6 maart 2019

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Catharina Vermeulen

Ideale website

15 februari 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Erwin Bos

Na lang zoeken de juiste gevonden

5 februari 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Petronella Peeters

Positieve ervaring

13 januari 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Melanie Vink

Eindelijk een fijne site

3 december 2018

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Frank de Groot

Payroll professionals

Veel bedrijven hebben niemand in dienst voor de administratie binnen de bedrijfsvoering. Dit is uiteraard verre van optimaal, een payroll professional kan namelijk een onmisbare rol innemen voor jouw onderneming. Het zoeken naar een geschikt payroll bureau is vaak een weg van vallen en opstaan, al zal je er dankzij onze handige tips veel sneller uitkomen. Wij laten je in dit artikel stap voor stap zien waar je op moet letten bij het zoeken naar payroll professionals voor alle werkgeverstaken binnen de onderneming.

Voor wie is een payroll bureau geschikt?

Je zult je waarschijnlijk wel afvragen wanneer het een goed moment zou zijn om op zoek te gaan naar een payroll bureau. De payroll consultant binnen het kantoor is de persoon die alle werkgeverstaken op zich zal nemen. Zo zal hij onder andere je administratie en dergelijke bijhouden, maar zo zal deze persoon ook het loon uitkeren aan je werknemers. Dankzij een payroll constructie komt jouw bedrijf als het ware op papier onder het beheer van dit payroll bedrijf. Jij blijft natuurlijk nog daadwerkelijk de eigenaar, maar alle taken die niet bepaald leuk zijn zullen overgaan op de payroll professionals. Dit houdt dan ook in dat zij zich bezig zullen houden met de diverse risico’s die komen kijken bij het werkgeverschap. Heffingen op het loon, pensioen vereffeningen en dergelijke zullen allemaal door dit bedrijf geregeld worden. Hier heb je zelf geen omkijken meer naar.

Een vuistregel die er ook wel gebruikt kan worden is het volgende: heb je aardig wat werknemers in dienst en vind je het vervelend om alles bij te houden dan is een payroll bureau een goede optie. Dit zijn dus vaak de iets grotere bedrijven met een hoog aantal werknemers, al is het voor de kleine ondernemingen ook mogelijk om uit te komen bij een payroll bureau. Iedereen die van de risico’s en de administratieve taken af wilt komen zal er goed aan doen om een payroll consulent in te schakelen. Payroll services zijn voor iedereen rendabel.

Ik ben op zoek naar een payroll consultant – accountant payroll kantoor

Als je de stap maakt om op zoek te gaan naar een payroll bureau dan kunnen wij enkele tips meegeven. Het komt nog wel eens voor dat mensen payroll bureaus verwarren met een accountant. Tussen deze twee partijen zitten echter maar vrij weinig overeenkomsten, hier moet je je zeker niet in vergissen. Een accountant is de persoon die beroepsmatig jaarrekeningen controleert, jaarrekeningen opmaakt en alle administratie bij zal houden. Het payroll bureau daarentegen is de partij die alle risico’s over zal nemen die komen kijken bij het werkgeverschap. Zij zullen dus eigenlijk achter de schermen fungeren als een soort ‘werkgever’ zonder dat zij daadwerkelijk invloed hebben op de bedrijfsvoering binnen jouw onderneming. Er zijn in nederland echter wel veel bedrijven die beiden accountancy en payrolling aanbieden. Dit zijn dus twee professionals onder één dak!

Wanneer je op zoek gaat naar payroll services dan is het verstandig om rekening te houden met de mate van expertise van het bureau wat je op het oog hebt. Het kan zijn dat een van de bedrijven ook de optie biedt om de andere vormen van administratie uit te besteden, zo ook de algemene urenadministratie of de loonadministratie. Door dit goed na te vragen kan je uitkomen bij een het bureau wat past bij het bedrijf. De meeste taken zullen echter betrekking hebben op de algemene loonadministratie, dit is voor alle payrollbedrijven over het algemeen hetzelfde. Maak vandaag nog gebruik van onze optie tot het aanvragen van 3 vrijblijvende offertes!

Voordelen van een payroll constructie

Wat zijn nu precies de voordelen die je zult ondervinden bij het opstellen van een payroll constructie? Dit zijn er redelijk veel maar we zullen enkele voorbeelden geven. Op de eerste plaats is het mogelijk om aanzienlijk veel uren te besparen. Je zal de administratie immers niet meer zelf hoeven te doen maar iemand anders neemt het werk uit handen. Dit houdt dan ook in dat je niet de programma’s voor de administratie nooit meer zal hoeven doorspitten, dit scheelt aardig wat uren aan werk op jaarbasis. De payroll bedrijven zullen snel en effectief te werk gaan, hierdoor zal alle administratie op een eenvoudige manier worden uitbesteed.

Tevens is het zo dat je door middel van een payroll bureau op jaarbasis aanzienlijk veel kosten zult kunnen besparen. Dit komt door het feit dat de payroll services ook de risico’s die komen kijken bij het werkgeverschap ondervangen. Aangezien deze kosten vrij hoog op kunnen lopen, denk bijvoorbeeld aan uitkering van ziektekosten, is dit een aanzienlijke besparing. Daarnaast zal je nooit meer te maken krijgen met allerlei verschillende soorten regelingen die zien op bijvoorbeeld de pensioenen. Dit wordt allemaal gedaan door het betreffende payroll kantoor.

Om nog maar niet te spreken over het feit dat je niet meer in de problemen hoeft te komen met loon wat te laat wordt uitbetaald. Het is voor vele bedrijven lastig om de administratie bij te houden om zo te zorgen dat iedereen op tijd zijn of haar loon krijgt. Zo kan het nog wel eens voorkomen dat ze hier en daar een loonstrookje wordt vergeten, natuurlijk tot ongenoegen van de betreffende werknemer. De payroll professionals zullen dit niet hebben, dit is immers de partij die alles weet over het correct bijhouden van deze administratie.

Een payroll bureau zoeken – handige tips

Wanneer je op zoek bent naar een payroll services die aansluiten bij jouw onderneming is het belangrijk om de volgende punten stap voor stap te volgen. Eerst zal je moeten kijken of je inderdaad een payroll constructie nodig hebt voor het bedrijf. Ben je een ondernemer die niet zoveel zin heeft in al die risico’s, of snel wilt schalen in werknemers zonder eerst lastige constructies op te hoeven zetten dan is het echt een verstandige keuze, echter geen noodzaak. Voor de grotere bedrijven is het ook een ideale optie, zij kunnen door een payroll bureau altijd voorzien zijn van een administratie en van een laag aantal risico’s voor het werkgeverschap.

Als je dit gedaan hebt dan is het tijd om te kijken naar het kantoor zelf. Door vragen te stellen kun je in een oogopslag zien wat voor soort werknemers er actief zijn en wat de voorgaande opdrachtgevers zijn geweest van dit betreffende payroll bureau. Deze informatie kan je gewoon opvragen, het kantoor vind het vaak geen enkel probleem om dit met je te delen. Vervolgens ligt de bal bij hen om te laten zien waarom men eigenlijk zou moeten kiezen voor dat betreffende payroll bureau.

Een professioneel payroll bureau vinden door middel van 3 offertes
Wanneer je een aanvraag de deur uit doet dan raden wij altijd aan om te beschrijven wat je van het bureau verwacht en wat voor werkzaamheden men wilt uitbesteden. Het payroll bureau zal zo bekijken welke mensen er in dienst zijn die precies aan je verwachtingen zullen voldoen. Dit zijn uiteraard de mensen die qua specialisaties geheel aansluiten bij jouw verwachtingen en eisen. Nu ben je helemaal klaar om de payroll constructie op te gaan zetten . Er zijn heel veel payroll bedrijven in ons land. Door middel van onze 3 offertes kan je het beste en meest betaalbare bedrijf bij jou uit de regio vinden. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een goed payroll bureau te vinden!

Payroll services – voor iedereen rendabel

Als eigenaar van een bedrijf zijn is het met de payroll services altijd mogelijk om profijt te ondervinden aan een payroll constructie binnen jouw onderneming. Door middel van het kantoor zal jouw bedrijf de administratie uit kunnen besteden. Met de bovenstaande tips zal je een duidelijk antwoord kunnen krijgen op de vraag: ‘Ik ben op zoek naar een payroll professional’. Zoek de persoon of het kantoor wat aansluit bij jouw wensen en geniet nu nog van alle voordelen die een payroll constructie met zich meebrengt. Liever niet meerdere uren in eigen onderzoek stoppen? Vraag dan direct drie vrijblijvende payroll offertes aan via bovenstaand formulier om jouw beste opties te vergelijken!

Veelgestelde vragen over payroll professionals

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een payroll bedrijf. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf.

payrollkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle payroll bedrijven in Nederland. Wij zien welke payroll bedrijven beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie payroll bedrijven waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van payroll bedrijven uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!