Payroll Professionals

Al 1700+ bezoekers hebben via onze website 3 payroll professionals vergeleken

✓ Lokale payroll bedrijven
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Vraag 3 kostenindicaties op bij payroll professionals die bij je passen
Door het formulier in te vullen matchen wij jou direct aan een betaalbaar lokaal payroll bedrijf. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over payroll professionals.

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Duidelijke website

18 april 2024

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Cornelis Jacobs

Werkt goed dit

11 april 2024

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Adriana van der Heijden

Werkt lekker!

3 april 2024

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Simone van de Brink

Payrollkaart is top!

2 april 2024

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Michel Janssen

Forum bood hulp

26 maart 2024

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Hendrikus de Vos

Werkt goed dit

14 maart 2024

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sjoerd Post

Goed contact

11 maart 2024

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Christiaan van der Meer

Voortreffelijke match

4 maart 2024

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Anne Janssen

Google is je grootste vriend

22 februari 2024

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacqueline van Wijk

4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 218 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Payroll professionals

Veel bedrijven hebben niemand in dienst voor de administratie binnen de bedrijfsvoering. Dit is uiteraard verre van optimaal, een payroll professional kan namelijk een onmisbare rol innemen voor jouw onderneming. Het zoeken naar een geschikt bureau is vaak een weg van vallen en opstaan, al zal je er dankzij onze handige tips veel sneller uitkomen. Wij laten je in dit artikel stap voor stap zien waar je op moet letten bij het zoeken naar professionals voor alle werkgeverstaken binnen de onderneming.

Wanneer je op zoek bent naar diensten om de salarisadministratie over te laten nemen kun je via ons snel een offerte aanvragen.
Of je nu zzp bent, een uitzendbureau met vele vacatures en of medewerkers, onze salarisprofs kunnen jou sowieso tijd uit handen nemen. We kunnen ons indenken dat het opslaan, aanvragen, verwerken van gegevens en de gehele salarisadministratie diensten zijn die je graag zou willen uitbesteden.

Maar je wil zeker ook als zzp dat je medewerkers hier niks (negatiefs) van merken. Wij hebben professionals in heel nl die je kunnen ondersteunen en begeleiden vanaf vacature tot het uitbetalen van jouw medewerkers. Of je nu zzp bent of een internationale organisatie hebt, wij kunnen je helpen. Je kunt heel simpel een offerte aanvragen. Onze professionals snappen dat het belangrijk is om in dit proces (vanaf reacties binnenkomend op vacatures) privé gegevens veilig en safe te kunnen opslaan.

Kortom: ben je op zoek naar iemand die vanaf vacature tot uitbetaling salaris jou werk uit handen kan nemen? Ga dan nu snel een offerte aanvragen bovenaan deze pagina.

Voor wie is professional geschikt?

Je zult je waarschijnlijk wel afvragen wanneer het een goed moment zou zijn om op zoek te gaan naar een payroll bureau. De payroll consultant binnen het kantoor is de persoon die alle werkgeverstaken op zich zal nemen. Zo zal hij onder andere je administratie en dergelijke bijhouden, maar zo zal deze persoon ook het loon uitkeren aan je werknemers. Dankzij een constructie komt jouw bedrijf als het ware op papier onder het beheer van dit payroll bedrijf. Jij blijft natuurlijk nog daadwerkelijk de eigenaar, maar alle taken die niet bepaald leuk zijn zullen overgaan op de payroll professionals. Dit houdt dan ook in dat zij zich bezig zullen houden met de diverse risico’s die komen kijken bij het werkgeverschap. Heffingen op het loon, pensioen vereffeningen en dergelijke zullen allemaal door dit bedrijf geregeld worden. Hier heb je zelf geen omkijken meer naar.

Een vuistregel die er ook wel gebruikt kan worden is het volgende: heb je aardig wat werknemers in dienst en vind je het vervelend om alles bij te houden dan is een payroll bureau een goede optie. Dit zijn dus vaak de iets grotere bedrijven met een hoog aantal werknemers, al is het voor de kleine ondernemingen ook mogelijk om uit te komen bij een bureau. Iedereen die van de risico’s en de administratieve taken af wilt komen zal er goed aan doen om een payroll consulent in te schakelen. Payroll services zijn voor iedereen rendabel.

Op zoek naar het zorgeloos uit handen geven en meer tijd?

Als je de stap maakt om op zoek te gaan naar een bureau dan kunnen wij enkele tips meegeven. Het komt nog wel eens voor dat mensen bureaus verwarren met een accountant. Tussen deze twee partijen zitten echter maar vrij weinig overeenkomsten, hier moet je je zeker niet in vergissen. Een accountant is de persoon die beroepsmatig jaarrekeningen controleert, jaarrekeningen opmaakt en alle administratie bij zal houden. Het bureau daarentegen is de partij die alle risico’s over zal nemen die komen kijken bij het werkgeverschap. Zij zullen dus eigenlijk achter de schermen fungeren als een soort ‘werkgever’ zonder dat zij daadwerkelijk invloed hebben op de bedrijfsvoering binnen jouw onderneming. Er zijn in Nederland echter wel veel bedrijven die beiden accountancy en payrolling aanbieden. Dit zijn dus twee professionals onder één dak! Offerte (s)  aanvragen zeker aan te raden daarom!

Wanneer je op zoek gaat naar services dan is het verstandig om rekening te houden met de mate van expertise van het bureau wat je op het oog hebt. Het kan zijn dat een van de bedrijven ook de optie biedt om de andere vormen van administratie uit te besteden, zo ook de algemene urenadministratie of de loonadministratie. Door dit goed na te vragen kan je uitkomen bij een het bureau wat past bij het bedrijf. De meeste taken zullen echter betrekking hebben op de algemene loonadministratie, dit is voor alle payrollbedrijven over het algemeen hetzelfde. Maak vandaag nog gebruik van onze optie tot het aanvragen van 3 vrijblijvende offertes!

Vergelijk eenvoudig offertes van payroll professionals en bespaar direct!

Voordelen voor jou en je medewerkers

Wat zijn nu precies de voordelen die je zult ondervinden bij het opstellen van een constructie? Dit zijn er redelijk veel maar we zullen enkele voorbeelden geven. Op de eerste plaats is het mogelijk om aanzienlijk veel uren te besparen. Je zal deze administratie immers niet meer zelf hoeven te doen maar iemand anders neemt het werk uit handen. Dit houdt dan ook in dat je niet de programma’s voor de administratie nooit meer zal hoeven doorspitten, dit scheelt aardig wat uren aan werk op jaarbasis. De bedrijven zullen snel en effectief te werk gaan, hierdoor zal alle administratie op een eenvoudige manier worden uitbesteed.

Tevens is het zo dat je door middel van een bureau op jaarbasis aanzienlijk veel kosten zult kunnen besparen. Dit komt door het feit dat de services ook de risico’s die komen kijken bij het werkgeverschap ondervangen. Aangezien deze kosten vrij hoog op kunnen lopen, denk bijvoorbeeld aan uitkering van ziektekosten, is dit een aanzienlijke besparing. Daarnaast zal je nooit meer te maken krijgen met allerlei verschillende soorten regelingen die zien op bijvoorbeeld de pensioenen. Dit wordt allemaal gedaan door het betreffende kantoor.

Om nog maar niet te spreken over het feit dat je niet meer in de problemen hoeft te komen met loon wat te laat wordt uitbetaald. Het is voor vele (zzp) bedrijven lastig om de administratie bij te houden om zo te zorgen dat iedereen op tijd zijn of haar loon krijgt. Zo kan het nog wel eens voorkomen dat ze hier en daar een loonstrookje wordt vergeten, natuurlijk tot ongenoegen van de betreffende werknemer. De professionals zullen dit niet hebben, dit is immers de partij die alles weet over het correct bijhouden van deze administratie.

Een payroll bureau zoeken – handige tips

Wanneer je op zoek bent naar een services die aansluiten bij jouw (zzp) onderneming is het belangrijk om de volgende punten stap voor stap te volgen. Eerst zal je moeten kijken of je inderdaad een constructie nodig hebt voor het (zzp) bedrijf. Ben je een ondernemer die niet zoveel zin heeft in al die risico’s, of snel wilt schalen in werknemers zonder eerst lastige constructies op te hoeven zetten dan is het echt een verstandige keuze, echter geen noodzaak. Voor de grotere bedrijven is het ook een ideale optie, zij kunnen door een bureau altijd voorzien zijn van een administratie en van een laag aantal risico’s voor het werkgeverschap (zzp) .

Als je dit gedaan hebt dan is het tijd om te kijken naar het kantoor zelf. Door vragen te stellen kun je in een oogopslag zien wat voor soort werknemers er actief zijn en wat de voorgaande (zzp) opdrachtgevers zijn geweest van dit betreffende bureau. Deze informatie kan je gewoon opvragen, het kantoor vind het vaak geen enkel probleem om dit met je te delen. Vervolgens ligt de bal bij hen om te laten zien waarom men eigenlijk zou moeten kiezen voor dat betreffende payroll bureau.

Een professioneel bureau vinden door middel van 3 offertes
Wanneer je een aanvraag de deur uit doet dan raden wij altijd aan om te beschrijven wat je van het bureau verwacht en wat voor werkzaamheden men wilt uitbesteden. Het bureau zal zo bekijken welke mensen er in dienst zijn die precies aan je verwachtingen zullen voldoen. Dit zijn uiteraard de mensen die qua specialisaties geheel aansluiten bij jouw (zzp) verwachtingen en eisen. Nu ben je helemaal klaar om de payroll constructie op te gaan zetten . Er zijn heel veel van dit soort payroll bedrijven in ons land. Door middel van onze 3 offertes kan je het beste en meest betaalbare organisatie bij jou uit de regio vinden. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een goed bureau te vinden!

Payroll services – voor iedereen rendabel

Als eigenaar van een bedrijf zijn is het met de services altijd mogelijk om profijt te ondervinden aan een constructie binnen jouw (zzp) onderneming. Door middel van het kantoor zal jouw (zzp) bedrijf de administratie uit kunnen besteden. Met de bovenstaande tips zal je een duidelijk antwoord kunnen krijgen op de vraag: ‘Ik ben op zoek naar een professional’. Zoek de persoon of het kantoor wat aansluit bij jouw wensen en geniet nu nog van alle voordelen die een constructie met zich meebrengt. Liever niet meerdere uren in eigen onderzoek stoppen? Vraag dan direct drie vrijblijvende payroll offertes aan via bovenstaand formulier om jouw beste opties te vergelijken!

Ontvang direct vrijblijvende offertes van verschillende payroll professionals

Veelgestelde vragen over payroll professionals

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een payroll bedrijf. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf.

payrollkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle payroll bedrijven in Nederland. Wij zien welke payroll bedrijven beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie payroll bedrijven waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van payroll bedrijven uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!