Payroll Professionals

Al 1700+ bezoekers hebben via onze website 3 payroll professionals vergeleken

✓ Lokale payroll bedrijven
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
payroll professionals

Door het formulier in te vullen matchen wij jou direct aan een betaalbaar lokaal payroll bedrijf. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over payroll professionals.

Vraag 3 kostenindicaties op bij payroll professionals die bij je passen

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

laatste aanvraag 14 minuten geleden

4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Heel positief

1 september 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Susanne van Dijk

Perfecte tip

28 augustus 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ellen van Beek

Ideale website

22 augustus 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Wilhelmus Kok

Aangenaam verrast

23 augustus 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Peter van de Velde

Voortreffelijke match

15 augustus 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Miranda Peters

aangename service

14 augustus 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Rutger Hermans

De perfecte match

9 augustus 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Anouk Boer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

9 augustus 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jacobus van Doorn

Payrollkaart is top!

4 augustus 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Tessa van Leeuwen

Fijne service

2 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Sylvia van den Bosch

Dit werkt fijn

28 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Martijn Brouwer

Payrollkaart werkt erg fijn

25 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Jeroen van Veen

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

29 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Willem Peeters

Voortreffelijke match

27 juli 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Tamara Blom

Snelle offerte

25 juli 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Steven Blom

Vlugge offerte

20 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Joost Post

zeer rap geholpen

24 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Renate Willemsen

Perfecte website

19 juli 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Raymond Bosch

Perfecte tip

19 juli 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Gerrit de Leeuw

De perfecte match

22 juli 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Nicole van der Horst

betaalbaar en professioneel

15 juli 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johanna van de Ven

aangename service

18 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Evelien Hermans

Lang leve google

14 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmus van der Linden

Perfecte website

13 juli 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jacobus Schouten

Geen linkedin nodig

11 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Steven Bos

De perfecte match

16 juli 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Bart van der Horst

Lang leve google

14 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Esther Willemsen

vlot en makkelijk

11 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Tamara Jansen

Aangenaam verrast

13 juli 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Karin de Vries

Fijne service

9 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Marco Kuijpers

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

12 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Martinus Post

Na lang zoeken de juiste gevonden

11 juli 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Albert Blom

Snelle offerte

6 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Pascal Hermans

Positieve ervaring

6 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Iris Groen

Vlugge offerte

2 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Remco Janssen

Goede werking van de website

6 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Adriaan Huisman

aangename service

5 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Roel van Beek

Payrollkaart is top!

30 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Maarten Veenstra

Fijn!

4 juli 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Joris Hoekstra

Fijne service

3 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Karin Gerritsen

Fijne service

27 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Dave Kramer

zeer rap geholpen

27 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Kelly Veenstra

aangename service

27 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Anna de Jong

Mijn eigen netwerk kan dit niet

1 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eric Meijer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

28 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Roy de Jonge

niet verwacht zo betaalbaar

25 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marianne Smits

De perfecte match

25 juni 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Bram Molenaar

Snelle match via payrollkaart.nl

28 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Elizabeth de Jonge

Heel positief

20 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Frank de Boer

Heel positief

22 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Jasper de Ruiter

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Bas van den Heuvel

betaalbaar en professioneel

19 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sharon Verhoeven

Payrollkaart werkt erg fijn

23 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Nancy van der Laan

Super service

21 juni 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Maartje van de Velden

Goed contact

20 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Wouter Evers

aangename service

17 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Daniëlle Bos

Lang leve google

18 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruben de Graaf

Lang leve google

18 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anne Schipper

Goed contact

12 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Thomas Vermeulen

Duidelijke website

12 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Marinus van de Ven

Goed contact

14 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sylvia Smit

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

14 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Marianne van Dongen

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

8 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jeffrey Postma

Forum bood hulp

11 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Suzanne van der Meer

Dé tip

10 juni 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marije van Dijk

Ideale match

11 juni 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Linda van der Linden

Forum bood hulp

8 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Tom van de Pol

Zeer verrast

8 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Alexander Bakker

Werkt lekker!

6 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Bianca Bos

Duidelijke website

5 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Margaretha Schouten

Fijne service

4 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Dave van Loon

erg snel

7 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Remco Koster

Vlugge offerte

6 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Gerardus van de Velden

Werkt lekker!

2 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Vincent Evers

snelle service

29 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Mirjam van Dam

Aangenaam verrast

2 juni 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Tom van de Ven

Payrollkaart is top!

31 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Hendrik Schipper

aangename service

29 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Femke Smits

Geen linkedin nodig

31 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maria Postma

Vlugge offerte

24 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Stefan van Leeuwen

Aangenaam verrast

27 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Renate Koning

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Antonius Postma

De perfecte match

26 mei 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Eveline Schouten

Payrollkaart werkt erg fijn

21 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Diana Schouten

Goed contact

22 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Bas Vermeulen

Ideale tip

23 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Nancy Timmermans

Werkt goed dit

23 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ingrid de Ruiter

erg snel

21 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Willem Huisman

Forum bood hulp

23 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Maaike Post

Goed contact

18 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Pieter Hofman

Vlugge offerte

17 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Tim Koster

Vlugge offerte

14 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Daniëlle Peters

Perfecte tip

17 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sjoerd van Doorn

vlot en makkelijk

15 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Manon Schipper

Prettige service

12 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Annemieke Janssen

Na lang zoeken de juiste gevonden

10 mei 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Marc Evers

Perfecte tip

16 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Melanie Driessen

Payrollkaart werkt erg fijn

14 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Martine van de Velden

Via Via maar dan beter

12 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Suzanne Huisman

Super service

7 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Pascal van Dam

Perfecte tip

12 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jan Evers

Goed contact

10 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sabrina Jansen

niet verwacht zo betaalbaar

5 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maarten de Jong

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

10 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Ilse van de Pol

Lang leve google

8 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christian van der Linden

Ideale tip

4 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Guido Wolters

Dé tip

6 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Matthijs Kuiper

Via forum hier terechtgekomen

30 april 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Eric van Doorn

Snelle match via payrollkaart.nl

30 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Irene Scholten

Dé tip

2 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Joris de Vries

erg snel

30 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Manon Post

vlot en makkelijk

28 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Saskia Verbeek

Goede werking van de website

30 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marco Mulder

Perfecte tip

26 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Michael van den Broek

Goed contact

25 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Annemieke van den Broek

Forum bood hulp

25 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Simon de Jonge

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

25 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Mirjam Schipper

Goed contact

24 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Angelique Koning

Voortreffelijke match

25 april 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Pieter van Dijk

Payrollkaart werkt erg fijn

25 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Elizabeth Smeets

snel geholpen

25 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Antonius Peeters

snelle service

18 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Niels Willemsen

Prettige service

23 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Pieter Kuijpers

Forum bood hulp

17 april 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Sebastiaan Bosman

Perfecte website

18 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Niels Smits

Goede werking van de website

14 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Pascal Hermans

Gevonden via forum

19 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Top professional

- Jacoba Smits

Dit werkt fijn

16 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Robertus Wolters

Goede werking van de website

16 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jasper Kramer

Via forum hier terechtgekomen

11 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Bastiaan Vermeulen

Gevonden via forum

9 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Eva Post

Lang leve google

11 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmina Mol

Via forum hier terechtgekomen

10 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Laura Koning

Super service

8 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Gerardus Kok

Via Via maar dan beter

9 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Niels de Vos

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

9 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Evelien Maas

Via forum hier terechtgekomen

9 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Chantal Koning

De perfecte match

8 april 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Tom Peeters

Geen linkedin nodig

5 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marianne Jacobs

Ideale website

4 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Thijs Kramer

Erg tevreden

7 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Catharina van de Wal

Ideale tip

5 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Renate de Graaf

Forum bood hulp

31 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Anita Koster

Zeer verrast

31 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Gerardus van der Linden

Via linkedin niet hetzelfde

4 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jelle Hofman

Lang leve google

28 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruud Willems

Prettige service

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Robin van der Meulen

Via linkedin niet hetzelfde

1 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michiel van Beek

Payrollkaart is top!

30 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Angelique Vink

Snelle match via payrollkaart.nl

26 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sanne Jansen

Goed contact

24 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Arjan Jacobs

Fijn!

26 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Petra Hermans

Via linkedin niet hetzelfde

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Leonie de Bruin

Snelle offerte

23 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marjolein van den Bosch

snel geholpen

26 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Brenda van Veen

erg betaalbaar

24 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paul van den Bosch

Google is je grootste vriend

18 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martin van der Laan

Ideale match

18 maart 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Bart de Haan

Voortreffelijke match

21 maart 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marijke Dijkstra

betaalbaarder dan ik dacht

15 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angela van den Bosch

Duidelijke website

13 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Hendrika van de Berg

Vlugge offerte

12 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Rob Hoekstra

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

16 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Maarten de Boer

Google is je grootste vriend

13 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Matthijs van de Ven

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ramona Hofman

Positieve ervaring

14 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Tamara Molenaar

Via forum hier terechtgekomen

6 maart 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Björn Smeets

Goed contact

5 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Dennis Jacobs

snel geholpen

27 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Arjan Jacobs

Vlugge offerte

2 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Michiel de Leeuw

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

24 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Wilhelmina de Boer

Zeer verrast

25 februari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Leonie de Bruin

Dit werkt fijn

19 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Anna van der Meulen

Vlugge offerte

19 februari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Nicolaas Wolters

De perfecte match

9 februari 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ilona van de Ven

betaalbaar en professioneel

6 februari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ingrid Maas

erg betaalbaar

5 februari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Miranda de Lange

Via forum hier terechtgekomen

4 februari 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Maartje Dijkstra

Erg tevreden

30 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nancy Mulder

Via Via maar dan beter

17 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniël van de Ven

Dé tip

19 januari 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Yvonne van der Horst

Fijn!

10 januari 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Maarten Dijkstra

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

11 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Bas Koning

Ideale match

8 mei 2019

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Hendrika van der Linden

Zeer verrast

28 april 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Elizabeth Janssen

Perfecte tip

22 april 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jeroen van den Broek

Ideale match

6 maart 2019

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Catharina Vermeulen

Ideale website

15 februari 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Erwin Bos

Na lang zoeken de juiste gevonden

5 februari 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Petronella Peeters

Positieve ervaring

13 januari 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Melanie Vink

Eindelijk een fijne site

3 december 2018

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Frank de Groot

Payroll professionals

Veel bedrijven hebben niemand in dienst voor de administratie binnen de bedrijfsvoering. Dit is uiteraard verre van optimaal, een payroll professional kan namelijk een onmisbare rol innemen voor jouw onderneming. Het zoeken naar een geschikt payroll bureau is vaak een weg van vallen en opstaan, al zal je er dankzij onze handige tips veel sneller uitkomen. Wij laten je in dit artikel stap voor stap zien waar je op moet letten bij het zoeken naar payroll professionals voor alle werkgeverstaken binnen de onderneming.

Voor wie is een payroll bureau geschikt?

Je zult je waarschijnlijk wel afvragen wanneer het een goed moment zou zijn om op zoek te gaan naar een payroll bureau. De payroll consultant binnen het kantoor is de persoon die alle werkgeverstaken op zich zal nemen. Zo zal hij onder andere je administratie en dergelijke bijhouden, maar zo zal deze persoon ook het loon uitkeren aan je werknemers. Dankzij een payroll constructie komt jouw bedrijf als het ware op papier onder het beheer van dit payroll bedrijf. Jij blijft natuurlijk nog daadwerkelijk de eigenaar, maar alle taken die niet bepaald leuk zijn zullen overgaan op de payroll professionals. Dit houdt dan ook in dat zij zich bezig zullen houden met de diverse risico’s die komen kijken bij het werkgeverschap. Heffingen op het loon, pensioen vereffeningen en dergelijke zullen allemaal door dit bedrijf geregeld worden. Hier heb je zelf geen omkijken meer naar.

Een vuistregel die er ook wel gebruikt kan worden is het volgende: heb je aardig wat werknemers in dienst en vind je het vervelend om alles bij te houden dan is een payroll bureau een goede optie. Dit zijn dus vaak de iets grotere bedrijven met een hoog aantal werknemers, al is het voor de kleine ondernemingen ook mogelijk om uit te komen bij een payroll bureau. Iedereen die van de risico’s en de administratieve taken af wilt komen zal er goed aan doen om een payroll consulent in te schakelen. Payroll services zijn voor iedereen rendabel.

Ik ben op zoek naar een payroll consultant – accountant payroll kantoor

Als je de stap maakt om op zoek te gaan naar een payroll bureau dan kunnen wij enkele tips meegeven. Het komt nog wel eens voor dat mensen payroll bureaus verwarren met een accountant. Tussen deze twee partijen zitten echter maar vrij weinig overeenkomsten, hier moet je je zeker niet in vergissen. Een accountant is de persoon die beroepsmatig jaarrekeningen controleert, jaarrekeningen opmaakt en alle administratie bij zal houden. Het payroll bureau daarentegen is de partij die alle risico’s over zal nemen die komen kijken bij het werkgeverschap. Zij zullen dus eigenlijk achter de schermen fungeren als een soort ‘werkgever’ zonder dat zij daadwerkelijk invloed hebben op de bedrijfsvoering binnen jouw onderneming. Er zijn in nederland echter wel veel bedrijven die beiden accountancy en payrolling aanbieden. Dit zijn dus twee professionals onder één dak!

Wanneer je op zoek gaat naar payroll services dan is het verstandig om rekening te houden met de mate van expertise van het bureau wat je op het oog hebt. Het kan zijn dat een van de bedrijven ook de optie biedt om de andere vormen van administratie uit te besteden, zo ook de algemene urenadministratie of de loonadministratie. Door dit goed na te vragen kan je uitkomen bij een het bureau wat past bij het bedrijf. De meeste taken zullen echter betrekking hebben op de algemene loonadministratie, dit is voor alle payrollbedrijven over het algemeen hetzelfde. Maak vandaag nog gebruik van onze optie tot het aanvragen van 3 vrijblijvende offertes!

Voordelen van een payroll constructie

Wat zijn nu precies de voordelen die je zult ondervinden bij het opstellen van een payroll constructie? Dit zijn er redelijk veel maar we zullen enkele voorbeelden geven. Op de eerste plaats is het mogelijk om aanzienlijk veel uren te besparen. Je zal de administratie immers niet meer zelf hoeven te doen maar iemand anders neemt het werk uit handen. Dit houdt dan ook in dat je niet de programma’s voor de administratie nooit meer zal hoeven doorspitten, dit scheelt aardig wat uren aan werk op jaarbasis. De payroll bedrijven zullen snel en effectief te werk gaan, hierdoor zal alle administratie op een eenvoudige manier worden uitbesteed.

Tevens is het zo dat je door middel van een payroll bureau op jaarbasis aanzienlijk veel kosten zult kunnen besparen. Dit komt door het feit dat de payroll services ook de risico’s die komen kijken bij het werkgeverschap ondervangen. Aangezien deze kosten vrij hoog op kunnen lopen, denk bijvoorbeeld aan uitkering van ziektekosten, is dit een aanzienlijke besparing. Daarnaast zal je nooit meer te maken krijgen met allerlei verschillende soorten regelingen die zien op bijvoorbeeld de pensioenen. Dit wordt allemaal gedaan door het betreffende payroll kantoor.

Om nog maar niet te spreken over het feit dat je niet meer in de problemen hoeft te komen met loon wat te laat wordt uitbetaald. Het is voor vele bedrijven lastig om de administratie bij te houden om zo te zorgen dat iedereen op tijd zijn of haar loon krijgt. Zo kan het nog wel eens voorkomen dat ze hier en daar een loonstrookje wordt vergeten, natuurlijk tot ongenoegen van de betreffende werknemer. De payroll professionals zullen dit niet hebben, dit is immers de partij die alles weet over het correct bijhouden van deze administratie.

Een payroll bureau zoeken – handige tips

Wanneer je op zoek bent naar een payroll services die aansluiten bij jouw onderneming is het belangrijk om de volgende punten stap voor stap te volgen. Eerst zal je moeten kijken of je inderdaad een payroll constructie nodig hebt voor het bedrijf. Ben je een ondernemer die niet zoveel zin heeft in al die risico’s, of snel wilt schalen in werknemers zonder eerst lastige constructies op te hoeven zetten dan is het echt een verstandige keuze, echter geen noodzaak. Voor de grotere bedrijven is het ook een ideale optie, zij kunnen door een payroll bureau altijd voorzien zijn van een administratie en van een laag aantal risico’s voor het werkgeverschap.

Als je dit gedaan hebt dan is het tijd om te kijken naar het kantoor zelf. Door vragen te stellen kun je in een oogopslag zien wat voor soort werknemers er actief zijn en wat de voorgaande opdrachtgevers zijn geweest van dit betreffende payroll bureau. Deze informatie kan je gewoon opvragen, het kantoor vind het vaak geen enkel probleem om dit met je te delen. Vervolgens ligt de bal bij hen om te laten zien waarom men eigenlijk zou moeten kiezen voor dat betreffende payroll bureau.

Een professioneel payroll bureau vinden door middel van 3 offertes
Wanneer je een aanvraag de deur uit doet dan raden wij altijd aan om te beschrijven wat je van het bureau verwacht en wat voor werkzaamheden men wilt uitbesteden. Het payroll bureau zal zo bekijken welke mensen er in dienst zijn die precies aan je verwachtingen zullen voldoen. Dit zijn uiteraard de mensen die qua specialisaties geheel aansluiten bij jouw verwachtingen en eisen. Nu ben je helemaal klaar om de payroll constructie op te gaan zetten . Er zijn heel veel payroll bedrijven in ons land. Door middel van onze 3 offertes kan je het beste en meest betaalbare bedrijf bij jou uit de regio vinden. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een goed payroll bureau te vinden!

Payroll services – voor iedereen rendabel

Als eigenaar van een bedrijf zijn is het met de payroll services altijd mogelijk om profijt te ondervinden aan een payroll constructie binnen jouw onderneming. Door middel van het kantoor zal jouw bedrijf de administratie uit kunnen besteden. Met de bovenstaande tips zal je een duidelijk antwoord kunnen krijgen op de vraag: ‘Ik ben op zoek naar een payroll professional’. Zoek de persoon of het kantoor wat aansluit bij jouw wensen en geniet nu nog van alle voordelen die een payroll constructie met zich meebrengt. Liever niet meerdere uren in eigen onderzoek stoppen? Vraag dan direct drie vrijblijvende payroll offertes aan via bovenstaand formulier om jouw beste opties te vergelijken!

Veelgestelde vragen over payroll professionals

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een payroll bedrijf. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf.

payrollkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle payroll bedrijven in Nederland. Wij zien welke payroll bedrijven beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie payroll bedrijven waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van payroll bedrijven uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!