Payroll kosten

Al 1700+ bezoekers hebben via onze website inzicht gekregen in hun personeel kosten

✓ Lokale payroll bedrijven
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Vraag 3 kostenindicaties aan van payrollbedrijven die bij je passen
Door het formulier in te vullen matchen wij jou direct aan een betaalbaar lokaal payroll bedrijf. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over payroll kosten.

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

snel geholpen

22 juni 2024

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Gerrit Bakker

Zeer verrast

13 juni 2024

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Miranda van de Brink

Eindelijk een goede site gevonden

4 juni 2024

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Joyce de Ruiter

Gevonden via forum

25 mei 2024

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Leonie van de Berg

zeer rap geholpen

18 mei 2024

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Franciscus de Bruijn

Gevonden via forum

12 mei 2024

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Marc van der Heijden

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

1 mei 2024

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ruud van der Horst

Payrollkaart is top!

29 april 2024

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Michel van de Berg

Perfecte website

23 april 2024

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Iris Evers

4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 214 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Payrolling – personeel bijna gratis

Het inschakelen van een payroll bedrijf is nog altijd een zeer geruststellende investering die je kunt maken voor je onderneming. Door middel van het payroll bedrijf kan iedere werkgever een groot aantal risico’s van de hand doen, het kantoor neemt deze van je over. Nu is het wel zo dat het niet altijd goedkoop is om een payroll bedrijf in te schakelen, je zult wel een beetje onderzoek moeten doen. Door het te beschouwen als een investering zal je er veel profijt uit kunnen halen. Door de payroll bedrijven kun je zelfs geld besparen, dit moet je dus ook meewegen bij de keuze of je een payroll constructie op gang zet. Heb jij ook altijd al willen weten hoe hoog kosten voor payroll werkzaamheden zijn? Dan kan je door via het bovenstaande formulier 3 offertes aan te vragen antwoord krijgen op deze vraag!

Hoeveel kost een payrolling constructie

Wat kost payroll nu precies? Bij een payroll bedrijf is het niet zo eenvoudig om een vast bedrag te benoemen, het is voor ieder bedrijf dan ook weer verschillend. Dit heeft te maken met het feit dat ieder bedrijf zo zijn eigen aantal werknemers heeft, dit is nu eenmaal niet hetzelfde bij de verschillende bedrijven. Over het algemeen kan je wel een strekking maken voor de kosten. Vaak zul je namelijk te maken krijgen met een zogeheten omrekenfactor. Kun je zien als een het daadwerkelijke uurloon dat de werknemer gaat kosten wanneer het via het Payroll bedrijf loopt. Deze factor zal aan de hand van enkele punten worden berekend. Zo wordt er onder andere gekeken naar de branche, het opleidingsniveau en het aantal uren dat de medewerker werkzaam is binnen het bedrijf. Tevens zal er gekeken worden naar het aantal dagen vakantie dat de werknemer heeft. uiteraard speelt ook het CAO een grote rol bij het berekenen van deze factor. De vraag: ’wat kost payroll’, is dus niet een eenvoudig te beantwoorden.

Je ziet dus wel dat de kosten payroll per bedrijf zal gaan verschillen. Dit brengt echter ook voordelen met zich mee. Als je namelijk een onderneming hebt met maar een gering aantal werknemers dan zullen de kosten uiteindelijk ook een stuk lager zijn dan bij de grotere ondernemingen. Heb je echter een onderneming met een grote hoeveelheid mensen in dienst die meer dan modaal verdienen dan kan het duurder uitvallen. Je kunt altijd via ons aanvraagformulier kijken naar de payroll bedrijven die wel lagere prijzen hebben, door ons grote aanbod is er altijd wel een bedrijf te vinden wat jou kan helpen. Een investering die zeker zou moeten worden afgewogen, ook ben je best wat kwijt. Al is het natuurlijk wel weer zo dat er een hoop voordelen bij komen kijken die zeker opwegen tegenover de nadelen, hier komen we straks even op terug. Of vraag gelijk via ons formulier 3 vrijblijvende payroll offertes aan!

Hoe rekenen met de omrekenfactor bij personeel kosten payrolling

Leuk, die factor, maar hoe kan je daar nu precies een berekening bij maken. Dat laten we je in deze kennisbank weten. De ene werkgever is de andere werkgever niet. Wat zijn de kosten payroll voor een medewerker nu concreet? Je kijkt ten eerste naar het bruto uurloon van de medewerkers of werknemers bij jou in dienst. Dit doe je vervolgens keer de omrekenfactor. Deze is eigenlijk altijd in procenten uitgedrukt. In de meeste gevallen komt dit uit op ongeveer 50%. Stel dat het uurloon van iemand nl 10 euro is dan zal het uurtarief voor het uitbesteden van de payroll dus 15 euro per uur bedragen. Als je niet zoveel zin hebt om dit allemaal zelf te berekenen dan kan je natuurlijk ook gewoon gebruik maken van de mogelijkheid tot het aanvragen van 3 offertes. Binnen no time zal je precies weten wat de tarieven zijn die je kwijt zal zijn voor het payroll bedrijf voor een medewerker.

Op zoek naar goedkope en vakkundige payrolling? Wij ondersteunen graag.

Profijt van een payrolling bedrijf

Je zal aanzienlijk veel voordelen ondervinden van het inschakelen van een payrolling voor jouw onderneming. Zo zal je op jaarbasis waarschijnlijk vele kostenposten kunnen vermijden die je anders wel had moeten voldoen. De payrolling bedrijven zorgen er nu eenmaal voor dat het risico van het werkgeverschap verminderd zal worden. De werknemers staan op papier immers in dienst van het payrolling bedrijf en niet op jouw naam. Voor de ZZP’ers kan een payrolling bedrijf ook veel oplossingen bieden, zij hebben namelijk nog wel eens moeite met diverse verklaringen waar ze niet aan voldoen. Dankzij het payroll bedrijf kunnen zij op een eenvoudige manier toch nog met alle opdrachtgevers in contact komen voor enkel klusjes. Daarnaast is het zo dat een payroll bedrijf er voor zal zorgen dat je aanzienlijk minder fouten zal maken bij het storten van het loon. Voor grote ondernemingen is het lastig om alle loonstrookjes weer op tijd de deur uit te doen. Dankzij de payroll bedrijven hoef je je hier nooit meer zorgen over te maken, zij zorgen ervoor dat alles op tijd binnen is bij de werknemers. Als laatste is het zo dat je door middel van een payrolling bedrijf erg veel tijd zal besparen. Als ondernemer zal je het vast wel eens hebben gehad, een administratieprogramma wat je maar niet onder de knie kunt krijgen. De payrolling bedrijven bieden vaak de optie om deze werkzaamheden ook gelijk uit te besteden, denk bijvoorbeeld aan de loonadministratie of de uur administratie voor werknemers. Een payrolling bedrijf inhuren is de beste en meest makkelijke manier om van dit zzp probleem af te komen. Vergelijk direct 3 lokale payroll tarieven door bovenstaand formulier in te vullen, altijd geheel vrijblijvend!

Gratis payrolling bestaat niet voor je personeel

Je kunt het wel zelf doen, echter is het een flinke investering. Als werkgever zijn er een hele hoop zaken die komen kijken bij het werkgeverschap. Middels een payroll bedrijf hoef je geen tijd meer te spenderen aan personeel. Vaak zijn ondernemers ontzettend veel tijd kwijt met de administratie, al snel enkele uren in de week. Deze tijd is natuurlijk weggegooid, je hebt er niet veel aan. Zelfs wanneer men niet al te veel kwijt wilt zijn aan personeel is het door de online payrollbedrijven eenvoudig om goedkoop klaar te zijn met personeel. De software die men op het internet kan vinden is vaak niet gratis, hier ben je ook altijd weer geld voor kwijt. Voor deze prijs loont het dus om op zoek te gaan naar een payroll kantoor, zij zullen alle werkzaamheden dan ook uit handen nemen. Als laatste is het zo dat men flink wat tijd moet stoppen in het uitzoeken van de regelgeving omtrent de ontwikkelingen op bijvoorbeeld het gebied van de pensioenen, dit neemt nog meer tijd in beslag. Kortom, de payroll tarieven zijn het meer dan waard.

Prijs van een payroll personeel bedrijf is het zeker waard

De payrolling kosten zouden je niet moeten weerhouden om ook een payroll constructie op poten te zetten. Vandaag de dag is het dan ook nog echt een van de beste soort investeringen die er gemaakt kunnen worden voor het bedrijf. Dankzij het grote aantal aanbieders is het eveneens helemaal niet noodzakelijk om veel geld neer te leggen voor deze payroll constructie. Een payroll kantoor is de uitgelezen partij die alle taken uit handen zullen nemen. Op jaarbasis zal je door de verminderde risico’s op bijvoorbeeld zzp vergoeding van ziektekosten ook nog eens veel geld besparen. Het bespaart dus niet alleen een hoop tijd en moeite voor personeel, maar het levert ook nog echt iets op. Vraag vandaag nog drie payroll offertes aan om ook te weten wat je kwijt zal zijn voor de personeel kosten!

Kom in contact met een geschikt payroll bedrijf voor personeel

Via onze website stellen wij jou in staat om binnen no-time in contact te komen met een geschikt en betaablaar payroll bedrijf dat jou kan helpen aan het juiste inzicht wat betreft payrolling. Vraag via bovenstaand formulier vrijblijvend offertes aan die je op je gemakt kunt vergelijken. Je hebt dan te tijd om contact opnemen met de payroll bedrijven om volledige duidelijkheid voor jezelf te verschaffen.

Wil je eerst meer weten over payroll omdat je niet precies weet wat het is? Via de pagina ‘wat is payroll‘ leggen we dit haarfijn voor je uit!

Benieuwd naar de kosten van payroll bedrijven? Ontdek het meteen.

Veelgestelde vragen over kosten payroll

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een payroll bedrijf. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf.

payrollkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle payroll bedrijven in Nederland. Wij zien welke payroll bedrijven beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie payroll bedrijven waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van payroll bedrijven uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!