Payroll kosten

Al 1700+ bezoekers hebben via onze website inzicht gekregen in hun payroll kosten

Payroll kosten

Door het formulier in te vullen matchen wij jou direct aan een betaalbaar lokaal payroll bedrijf. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over payroll kosten.

Vraag 3 kostenindicaties aan van payrollbedrijven die bij je passen

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

laatste aanvraag 14 minuten geleden

4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 25 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

snelle service

10 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Arjan van Dam

Eindelijk een fijne site

5 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Hendrika de Bruin

erg snel

12 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Johanna van der Linden

Payrollkaart is top!

27 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Charlotte Bakker

zeer rap geholpen

4 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Judith van Doorn

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

20 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sjoerd Mulder

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

26 februari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Barry Smeets

Na lang zoeken de juiste gevonden

17 februari 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Ilona Postma

zeer rap geholpen

19 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Ivo Post

Na lang zoeken de juiste gevonden

7 februari 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marije de Jong

Google is je grootste vriend

9 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemieke van der Horst

Voortreffelijke match

5 februari 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Diana Scholten

Via forum hier terechtgekomen

30 januari 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Paul van de Ven

Dit werkt fijn

29 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jacoba Evers

Perfecte website

17 januari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Karin Dijkstra

Super service

16 januari 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Michael Huisman

aangename service

9 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Gerardus van Vliet

Duidelijke website

16 mei 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Erik Vermeulen

Ideale match

5 mei 2019

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ingrid Schouten

Ideale tip

26 april 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Frank Gerritsen

Duidelijke website

22 april 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Saskia Vermeulen

betaalbaar en professioneel

1 maart 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paulus Kok

Goed contact

24 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Cornelis Molenaar

Perfecte website

7 februari 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Martin Smit

Lang leve google

10 januari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petra de Lange

Goede werking van de website

11 december 2018

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Stefan Dijkstra

Payroll kosten

Het inschakelen van een payroll bedrijf is nog altijd een zeer geruststellende investering die je kunt maken voor je onderneming. Door middel van het payroll bedrijf kan iedere werkgever een groot aantal risico’s van de hand doen, het kantoor neemt deze van je over. Nu is het wel zo dat het niet altijd goedkoop is om een payroll bedrijf in te schakelen, je zult wel een beetje onderzoek moeten doen. Door het te beschouwen als een investering zal je er veel profijt uit kunnen halen. Door de payroll bedrijven kun je zelfs geld besparen, dit moet je dus ook meewegen bij de keuze of je een payroll constructie op gang zet. Heb jij ook altijd al willen weten hoe hoog kosten voor payroll werkzaamheden zijn? Dan kan je door via het bovenstaande formulier 3 offertes aan te vragen antwoord krijgen op deze vraag!

Hoeveel kost een payroll constructie

Wat kost payroll nu precies? Bij een payroll bedrijf is het niet zo eenvoudig om een vast bedrag te benoemen, het is voor ieder bedrijf dan ook weer verschillend. Dit heeft te maken met het feit dat ieder bedrijf zo zijn eigen aantal werknemers heeft, dit is nu eenmaal niet hetzelfde bij de verschillende bedrijven. Over het algemeen kan je wel een strekking maken voor de kosten. Vaak zul je namelijk te maken krijgen met een zogeheten omrekenfactor. Kun je zien als een het daadwerkelijke uurloon dat de werknemer gaat kosten wanneer het via het Payroll bedrijf loopt. Deze factor zal aan de hand van enkele punten worden berekend. Zo wordt er onder andere gekeken naar de branche, het opleidingsniveau en het aantal uren dat de medewerker werkzaam is binnen het bedrijf. Tevens zal er gekeken worden naar het aantal dagen vakantie dat de werknemer heeft. uiteraard speelt ook het CAO een grote rol bij het berekenen van deze factor. De vraag: ’wat kost payroll’, is dus niet een eenvoudig te beantwoorden.

Je ziet dus wel dat de kosten payroll per bedrijf zal gaan verschillen. Dit brengt echter ook voordelen met zich mee. Als je namelijk een onderneming hebt met maar een gering aantal werknemers dan zullen de kosten uiteindelijk ook een stuk lager zijn dan bij de grotere ondernemingen. Heb je echter een onderneming met een grote hoeveelheid mensen in dienst die meer dan modaal verdienen dan kan het duurder uitvallen. Je kunt altijd via ons aanvraagformulier kijken naar de payroll bedrijven die wel lagere prijzen hebben, door ons grote aanbod is er altijd wel een bedrijf te vinden wat jou kan helpen. Een investering die zeker zou moeten worden afgewogen, ook ben je best wat kwijt. Al is het natuurlijk wel weer zo dat er een hoop voordelen bij komen kijken die zeker opwegen tegenover de nadelen, hier komen we straks even op terug. Of vraag gelijk via ons formulier 3 vrijblijvende payroll offertes aan!

Hoe rekenen met de omrekenfactor

Leuk, die omrekenfactor, maar hoe kan je daar nu precies een berekening bij maken. Wat zijn de kosten payroll nu concreet? Je kijkt ten eerste naar het bruto uurloon van de medewerkers bij jou in dienst. Dit doe je vervolgens keer de omrekenfactor. Deze is eigenlijk altijd in procenten uitgedrukt. In de meeste gevallen komt dit uit op ongeveer 50%. Stel dat het uurloon van iemand 10 euro is dan zal het uurtarief voor het uitbesteden van de payroll dus 15 euro per uur bedragen. Als je niet zoveel zin hebt om dit allemaal zelf te berekenen dan kan je natuurlijk ook gewoon gebruik maken van de mogelijkheid tot het aanvragen van 3 offertes. Binnen no time zal je precies weten wat de tarieven zijn die je kwijt zal zijn voor het payroll bedrijf.

Profijt van een payroll bedrijf

Je zal aanzienlijk veel voordelen ondervinden van het inschakelen van een payroll voor jouw onderneming. Zo zal je op jaarbasis waarschijnlijk vele kostenposten kunnen vermijden die je anders wel had moeten voldoen. De payroll bedrijven zorgen er nu eenmaal voor dat het risico van het werkgeverschap verminderd zal worden. De werknemers staan op papier immers in dienst van het payrollbedrijf en niet op jouw naam. Voor de ZZP’ers kan een payroll bedrijf ook veel oplossingen bieden, zij hebben namelijk nog wel eens moeite met diverse verklaringen waar ze niet aan voldoen. Dankzij het payroll bedrijf kunnen zij op een eenvoudige manier toch nog met alle opdrachtgevers in contact komen voor enkel klusjes. Daarnaast is het zo dat een payroll bedrijf er voor zal zorgen dat je aanzienlijk minder fouten zal maken bij het storten van het loon. Voor grote ondernemingen is het lastig om alle loonstrookjes weer op tijd de deur uit te doen. Dankzij de payroll bedrijven hoef je je hier nooit meer zorgen over te maken, zij zorgen ervoor dat alles op tijd binnen is bij de werknemers. Als laatste is het zo dat je door middel van een payroll bedrijf erg veel tijd zal besparen. Als ondernemer zal je het vast wel eens hebben gehad, een administratieprogramma wat je maar niet onder de knie kunt krijgen. De payroll bedrijven bieden vaak de optie om deze werkzaamheden ook gelijk uit te besteden, denk bijvoorbeeld aan de loonadministratie of de uur administratie. Een payroll bedrijf inhuren is de beste en meest makkelijke manier om van dit probleem af te komen. Vergelijk direct 3 lokale payroll tarieven door bovenstaand formulier in te vullen, altijd geheel vrijblijvend!

Kun je het niet zelf doen?

Je kunt het wel zelf doen, echter is het een flinke investering. Als werkgever zijn er een hele hoop zaken die komen kijken bij het werkgeverschap. Middels een payroll bedrijf hoef je hier geen tijd meer aan te spenderen. Vaak zijn ondernemers ontzettend veel tijd kwijt met de administratie, al snel enkele uren in de week. Deze tijd is natuurlijk weggegooid, je hebt er niet veel aan. Zelfs wanneer men niet al te veel kwijt wilt zijn is het door de online payrollbedrijven eenvoudig om goedkoop klaar te zijn. De software die men op het internet kan vinden is vaak niet gratis, hier ben je ook altijd weer geld voor kwijt. Voor deze prijs loont het dus om op zoek te gaan naar een payroll kantoor, zij zullen alle werkzaamheden dan ook uit handen nemen. Als laatste is het zo dat men flink wat tijd moet stoppen in het uitzoeken van de regelgeving omtrent de ontwikkelingen op bijvoorbeeld het gebied van de pensioenen, dit neemt nog meer tijd in beslag. Kortom, de payroll tarieven zijn het meer dan waard.

Prijs van een payroll bedrijf is het zeker waard

De payroll kosten zouden je niet moeten weerhouden om ook een payroll constructie op poten te zetten. Vandaag de dag is het dan ook nog echt een van de beste soort investeringen die er gemaakt kunnen worden voor het bedrijf. Dankzij het grote aantal aanbieders is het eveneens helemaal niet noodzakelijk om veel geld neer te leggen voor deze payroll constructie. Een payroll kantoor is de uitgelezen partij die alle taken uit handen zullen nemen. Op jaarbasis zal je door de verminderde risico’s op bijvoorbeeld vergoeding van ziektekosten ook nog eens veel geld besparen. Het bespaart dus niet alleen een hoop tijd en moeite, maar het levert ook nog echt iets op. Vraag vandaag nog drie payroll offertes aan om ook te weten wat je kwijt zal zijn voor de payroll kosten!

Kom in contact met een geschikt payroll bedrijf

Via onze website stellen wij jou in staat om binnen no-time in contact te komen met een geschikt en betaablaar payroll bedrijf dat jou kan helpen aan het juiste inzicht wat betreft payrolling. Vraag via bovenstaand formulier vrijblijvend offertes aan die je op je gemakt kunt vergelijken. Je hebt dan te tijd om contact opnemen met de payroll bedrijven om volledige duidelijkheid voor jezelf te verschaffen.

Wil je eerst meer weten over payroll omdat je niet precies weet wat het is? Via de pagina ‘wat is payroll‘ leggen we dit haarfijn voor je uit!

Veelgestelde vragen over kosten payroll

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je aangiftes moet doen op zoek te gaan naar een payroll bedrijf. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf.

payrollkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle payroll bedrijven in Nederland. Wij zien welke payroll bedrijven beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie payroll bedrijven waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van payroll bedrijven uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!