Payroll Boxtel

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw payroll vraagstukken in Boxtel?

Dan ben je op de goede plek.

Payrollkaart zorgt dat jij die zoekt naar Payroll Boxtel verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle Payroll professionals uit Boxtel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Payroll Boxtel gezocht?

Een Payroll bedrijf uit Boxtel vinden

Payroll Boxtel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Boxtel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Berlicum, Den Bosch en Cromvoirt bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Boxtel

Grote kans dat ook jij aan het zoeken bent naar een payroll bedrijf in Boxtel, je bent namelijk met een reden hier terecht gekomen. Het vinden van een payroll bedrijf zal niet eenvoudig zijn. Je wilt immers Als jij een payroll bedrijf in Boxtel wilt inschakelen adviseren we je om dit artikel eens goed door te nemen.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Boxtel moeten overwegen

In zee gaan met een payroll bedrijf in Boxtel heeft meerdere pluspunten. Door het risico bij een ander bedrijf neer te leggen zal het voor jou als bedrijfsleider net even wat makkelijker worden om het bedrijf met succes te runnen.

Wat we ook vaak zien is dat payroll bedrijven de algemene administratie uit handen nemen. Je kunt hier denken aan de urenadministratie. Vooral bij de grote payroll bedrijven zal je deze full service aanpak vinden.|De grotere payroll bedrijven hebben een groot aanbod aan diensten

Kleine ondernemingen hebben minder werknemers maar zelfs zij kunnen profijt ondervinden van een degelijk payroll bedrijf. Het is logisch dat bedrijven met veel werknemers er goed aan doen om een payroll bedrijf in te schakelen. Wanneer je in zee gaat met een payroll bedrijf geef je eigenlijk de verantwoordelijk over je werknemers uit handen. Je personeel is op papier in dienst bij het payroll bedrijf in Boxtel, jij bepaalt wel nog steeds welke werkzaamheden je team uitvoert.

Alle payroll bedrijven uit Boxtel

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Boxtel

De voordelen waarvan ondernemingen zullen genieten bij het opzetten van een payroll constructie zijn eindeloos. De meest voor de hand liggende reden: tijdsbesparing. De werknemersadministratie is ieder jaar weer een tijdrovende opdracht voor veel ondernemers, tijd die je eigenlijk beter kan besteden. Door samen te werken met een payroll bedrijf in Boxtel kan je deze tijd besteden aan werkzaamheden die meer bij jouw interesses passen. De regels voor het bijhouden van je werknemersadministratie zijn vaak vaag en moeilijk te snappen.

Het in zee gaan met een bedrijf voor een payroll constructie in Boxtel maakt het ook mogelijk om onnodige kostenposten te voorkomen. Het komt vaker dan eens voor dat ondernemers voor kosten opdraaien die ontstaan door een ongunstige situatie op de werkvloer. Als bedrijfseigenaar draag je vanzelfsprekend de verantwoordelijkheid over jouw personeel, hier horen ook de kosten bij die ontstaan bij ziekte of ongelukken. Dankzij een payroll in Boxtel hoef je hier niet meer over na te denken, je personeel is op wettelijk gezien immers in dienst bij het payroll bedrijf inBoxtel. Het payroll bedrijf word hier wel voor betaald door jou.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden uit Boxtel

Op zoek naar een payroll professional uit Boxtel?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Boxtel te vinden die bij past.

Payroll kosten in Boxtel bekijken – waar op letten

Waar moet je nu eigenlijk op letten alvorens je een offerte laat opstellen? Allereerst is het aan te raden om onderzoek te doen naar de werknemers van het payroll bedrijf in Boxtel. Ben daarnaast niet bang om te vertellen wat je van plan bent met je onderneming, mocht je in de toekomst willen groeien dan kan het payroll bedrijf hier rekening mee houden. Je kan ten allen tijden een kennismakingsgesprek met een payroll kantoor plannen om je vragen te stellen.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Boxtel door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Boxtel ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Boxtel ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Boxtel

Hoe specifieker je bent in je offerte aanvraag hoe sneller je terecht komt bij een payroll bedrijf dat jou kan helpen. Wanneer een payroll bedrijf bekwaam genoeg is om jouw vraagstuk op te lossen dan kom je daar snel genoeg achter. Dit zal je een hoop frustratie en moeite besparen, niets is vervelender dan een hoop tijd spenderen zonder dat je de juiste kandidaat vind.

Heb je een keuze gemaakt uit de geschikte payroll bedrijven? Plan dan een gesprek met de verschillende kandidaten. Dit soort meetings geven je een goed beeld van de organisatie achter de offerte. Zo kom je er ook achter waarin de diverse payroll bedrijven van elkaar verschillen. Tevens is dit een uitgelezen kans om te bekijken hoeveel taken je wilt laten verrichten.

Je kan uiteraard ook kiezen voor een online payroll bedrijf, hierbij moet je wel op een aantal zaken letten.

Bekijk bijvoorbeeld eens wat er over de ondernemingen wordt besproken en wat de ervaringen van anderen zijn die ook met dit betreffende bedrijf samenwerken. Dit schept al een goed beeld van het payroll bedrijf in kwestie. Vraag ook aan je eigen netwerk welke payroll bedrijven zij aanbevelen. Uiteraard wel slim om dan ook te checken of ze tevreden zijn met dit bedrijf.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Boxtel vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Boxtel heeft profijt van payroll bedrijven

Eigenlijk iedere onderneming met werknemers in dienst zal veel voordelen ondervinden bij het inzetten van een payroll bedrijf. Je loopt namelijk minder risico bij het aannemen van personeel. Twijfel dan ook niet langer en vraag meteen 3 offertes aan om bij een geschikte partij uit te komen

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de ervaringen van klanten van de meest bekende payroll bedrijven van Nederland voor je op een rijtje gezet. Daarnaast gaan we ook dieper in op de mogelijkheden voor jou in Boxtel. Tevens is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Boxtel op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Boxtel en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Boxtel.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Boxtel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Boxtel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Boxtel.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Boxtel. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Boxtel

Snelle offerte

21 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Martinus van Doorn

Snelle match via payrollkaart.nl

27 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Edwin Kok

Snelle offerte

25 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sylvia van der Meulen

Goed contact

25 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sandra van de Pol

Lang leve google

22 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Elisabeth Hofman

Ideale website

22 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marije Gerritsen

Goed contact

19 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Johanna de Vos

betaalbaarder dan ik dacht

19 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anne Vos

Goed contact

15 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Claudia Mulder

Eindelijk een goede site gevonden

17 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marieke Hendriks

Vlugge offerte

14 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Ingrid Kuiper

Forum bood hulp

13 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Jasper de Jong

De perfecte match

17 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Danny van Wijk

Eindelijk een goede site gevonden

14 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Jacob Willemsen

Snelle match via payrollkaart.nl

12 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Joost Willems

Fijn!

13 juni 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Willem Prins

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

9 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ilse van der Meulen

Positieve ervaring

5 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Ilse Post

Vlugge offerte

7 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Mark van Beek

De perfecte match

6 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Christiaan van den Heuvel

Geen linkedin nodig

8 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sebastiaan Mulder

zeer rap geholpen

2 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Ramona Kuijpers

Via Via maar dan beter

3 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ronald de Lange

Via Via maar dan beter

3 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sharon Smit

Ideale tip

3 juni 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Wilhelmina van den Broek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

1 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jolanda Smit

Eindelijk een fijne site

2 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Arjan van Veen

Fijne service

30 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Ruben Post

betaalbaarder dan ik dacht

3 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmus Sanders

Goed contact

28 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Nicolaas de Groot

Eindelijk een fijne site

28 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Willem Dekker

Via forum hier terechtgekomen

1 juni 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Evelien de Haan

Duidelijke website

30 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Tamara Meijer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

23 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Franciscus de Graaf

Fijne service

28 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Erik Jonker

Prettige service

21 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Ilona de Boer

Perfecte website

21 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Björn Mulder

Duidelijke website

20 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Cornelis de Bruin

Payrollkaart is top!

21 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Jacqueline Jacobs

Goed contact

20 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Brenda Hendriks

Goed contact

24 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Matthijs van der Heijden

Goed contact

18 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Anouk Janssen

Payrollkaart werkt erg fijn

17 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Mirjam Scholten

Positieve ervaring

14 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Nienke van de Brink

Werkt lekker!

18 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jacqueline van Wijk

Aangenaam verrast

19 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Saskia Boer

Werkt goed dit

12 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sandra Maas

betaalbaarder dan ik dacht

15 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paulus Postma

Dé tip

12 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Esther van Dijk

Perfecte website

15 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Wendy van der Meer

Eindelijk een goede site gevonden

9 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marco van Leeuwen

Snelle offerte

8 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sylvia Bosch

betaalbaar en professioneel

11 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Miranda de Vos

Geen linkedin nodig

6 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jan Hermans

erg betaalbaar

11 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ilse Smits

Dit werkt fijn

6 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Suzanne de Koning

Fijne service

7 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Michiel van de Ven

Duidelijke website

3 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Raymond de Jonge

Perfecte website

4 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Monique Blom

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

1 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Petronella Smeets

Aangenaam verrast

4 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marinus de Graaf

Eindelijk een fijne site

2 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- David Peeters

Perfecte website

28 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Koen de Bruijn

Aangenaam verrast

2 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Pascal van Beek

Via Via maar dan beter

2 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Antonius van de Veen

Super service

27 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Thijs van de Berg

Lang leve google

28 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marloes Schouten

Via forum hier terechtgekomen

29 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Charlotte van de Velde

Na lang zoeken de juiste gevonden

30 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Vanessa Verhoeven

Snelle offerte

27 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Nicole de Jong

snelle service

22 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Anna van den Bosch

Goed contact

22 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ellen Kuiper

Gevonden via forum

26 april 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Erik Driessen

Eindelijk een goede site gevonden

22 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jeffrey de Groot

Gevonden via forum

22 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Franciscus Hofman

Erg tevreden

23 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Robertus de Vos

Google is je grootste vriend

19 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maartje de Bruin

Gevonden via forum

19 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Astrid de Leeuw

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

21 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Maarten Bakker

Snelle match via payrollkaart.nl

19 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Simon Hofman

Dé tip

17 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jacobus Kuiper

Aangenaam verrast

15 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Lisette de Vries

Aangenaam verrast

17 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Barry Koster

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

12 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Claudia van Leeuwen

Ideale tip

15 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Edwin Koster

Ideale match

14 april 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Deborah Jonker

Gevonden via forum

8 april 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Anna van der Horst

Dé tip

7 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Janneke Verbeek

Aangenaam verrast

11 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Susanne Bosch

Na lang zoeken de juiste gevonden

11 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Adriana van Doorn

vlot en makkelijk

7 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Melanie de Koning

Prettige service

4 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Jelle Hofman

Fijn!

3 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Adriaan Driessen

Vlugge offerte

6 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Brenda Driessen

Goed contact

4 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Maartje de Koning

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

4 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Tom Willems

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

4 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Wilhelmina van de Velde

De perfecte match

3 april 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Maria de Vries

Aangenaam verrast

3 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Nancy Brouwer

Duidelijke website

2 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sabine van Doorn

Fijne service

1 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Jasper Jacobs

Lang leve google

28 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruud van de Velde

Dit werkt fijn

29 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jolanda Kuiper

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

27 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Maaike Vermeulen

Via linkedin niet hetzelfde

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Suzanne Smeets

Werkt lekker!

26 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nicole Schipper

niet verwacht zo betaalbaar

26 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemarie Dekker

Dé tip

24 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jasper Hermans

vlot en makkelijk

21 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Michael Koning

Ideale tip

19 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Cornelia Prins

Eindelijk een fijne site

22 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Sharon Mulder

Goed contact

15 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Raymond van den Bosch

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

15 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Jacob Gerritsen

De perfecte match

19 maart 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Evelien Veenstra

Vlugge offerte

17 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Simon van den Heuvel

Heel positief

16 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Jacobus Wolters

Gevonden via forum

14 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Ilona van de Pol

Ideale tip

17 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sharon Peters

niet verwacht zo betaalbaar

11 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rogier Post

Ideale website

6 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Ruud Wolters

Heel positief

1 maart 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Tim Huisman

Voortreffelijke match

22 februari 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Alexander van der Meulen

Via forum hier terechtgekomen

18 februari 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Stefan Smits

De perfecte match

12 februari 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marco Kuijpers

De perfecte match

3 februari 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Robin Mulder

Werkt goed dit

28 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Iris Driessen

Duidelijke website

22 januari 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- David de Bruijn

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

12 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Manon Timmermans

zeer rap geholpen

6 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Bastiaan van de Berg

Snelle match via payrollkaart.nl

6 december 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christiaan Willems

Ideale match

3 december 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Ruud van de Veen

Via forum hier terechtgekomen

25 november 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Robin Martens

Payrollkaart werkt erg fijn

14 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Stefan Postma

Dé tip

12 november 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Tessa Wolters

Eindelijk een fijne site

4 november 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Nancy Vink

Positieve ervaring

4 november 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Caroline van Veen

Eindelijk een goede site gevonden

25 oktober 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacoba Visser

Fijn!

28 oktober 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Arjan Scholten

Goed contact

20 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Martijn Gerritsen

Prettige service

11 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Diana Dijkstra

De perfecte match

8 oktober 2019

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Rutger de Vries

Werkt goed dit

26 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Erwin Mulder

Perfecte website

19 september 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sandra Peters

Fijn!

12 september 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Angelique de Leeuw

Google is je grootste vriend

6 september 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Stefan Willems

zeer rap geholpen

31 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Klaas Post

Payrollkaart is top!

25 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Renate Peters

Google is je grootste vriend

19 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johan van Beek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

13 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arjan Driessen

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

4 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jolanda Schipper

Forum bood hulp

29 juli 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Petrus van de Brink

Via linkedin niet hetzelfde

22 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Renate van Vliet

Payrollkaart is top!

15 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Adrianus Verhoeven

Snelle offerte

10 juli 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Christian Smit

Mijn eigen netwerk kan dit niet

1 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Guido Bakker

Ideale website

22 juni 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Lisette van Dijk

erg snel

19 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Rutger de Boer

Prettige service

8 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Björn Meijer

Google is je grootste vriend

5 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maartje van Dijk

Google is je grootste vriend

29 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrika Smeets

Forum bood hulp

19 mei 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Jeroen van der Meer

Gevonden via forum

13 mei 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Jelle de Groot

Goed contact

3 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Dirk Hoekstra

betaalbaar en professioneel

27 april 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Arjan Gerritsen

Payrollkaart is top!

25 april 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Ruben van der Meulen

Zeer verrast

11 maart 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Miranda Verbeek

Prettige service

9 februari 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Petronella de Haan

Erg tevreden

25 januari 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Hendrik Jansen

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 december 2018

Na lang zoeken kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Kim Jansen

Geen linkedin nodig

25 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Vincent de Haan

Uitgelichte payroll bedrijven uit Boxtel

Provadi B.V.

Vijverweg 4
5683 CX Best
Nederland

088 776 8234
http://www.provadi.com/

Bellum Loonadministratie

Lagemorgenlaan
5223 HX 's-Hertogenbosch
Nederland


http://bellumloonadministratie.nl/

AllEqual

Dukaat 3
5283 PJ Boxtel
Nederland

0411 688 533
http://allequal.nl/