Payroll Drimmelen

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw payroll vraagstukken in Drimmelen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Payroll Drimmelen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Payrollkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle Payroll professionals uit Drimmelen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Payroll Drimmelen gezocht?

Een Payroll bedrijf uit Drimmelen vinden

Payroll Drimmelen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Drimmelen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hooge Zwaluwe, Made en Lage Zwaluwe bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Drimmelen

Ben jij op zoek naar een payroll bedrijf in Drimmelen? Je moet naar een aantal zaken kijken bij je zoektocht naar een payroll bedrijf. Je wilt immers In dit artikel assisteren wij jou met het vinden van het meest geschikte payroll bedrijf in Drimmelen.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Drimmelen moeten overwegen

Het inzetten van payroll Drimmelen is de beste inverstering die je kan maken als bedrijfseigenaar. Door het risico bij een ander bedrijf onder te brengen zal het voor jou als bedrijfsleider net even wat makkelijker worden om de organisatie succesvol te houden.

Het kan ook zo zijn dat payroll bedrijven de algemene administratie overnemen. Bijvoorbeeld de urenadministratie. Vooral bij de grote payroll bedrijven kan je deze full service aanpak verwachten.|De grotere payroll bedrijven hebben een groot aanbod aan mogelijkheden.

Kleine organisaties hebben minder personeel maar zelfs zij zullen profijt ondervinden van een goed payroll bedrijf. Voor de organisaties die veel personeel in dienst hebben is het sowieso een verstandige keuze. Wanneer je in zee gaat met een payroll bedrijf geef je in principe de aansprakelijkheid over je werknemers uit handen. Je werknemers zijn wettelijk gezien in dienst bij het payroll bedrijf in Drimmelen, jij houd natuurlijk wel de regie over je team.

Alle payroll bedrijven uit Drimmelen

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Drimmelen

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor een payroll constructie. Allereerst kan je veel tijd overhouden op jaarbasis. De werknemersadministratie is altijd weer een tijdrovende zaak voor bijna alle bedrijfsleiders, tijd die je eigenlijk aan iets anders besteed. Door deze taken uit handen te geven bespaar je veel tijd. De vereisten voor het onderhouden van je werknemersadministratie zijn daarnaast ook vaak niet duidelijk en moeilijk te begrijpen.

Het samenwerken met een bedrijf voor een payroll constructie in Drimmelen maakt het ook makkelijker om onnodige kostenposten te voorkomen. Het komt vaker dan eens voor dat werkgevers voor kosten opdraaien die ontstaan door een ongunstige situatie in de werkplaats. Deze kosten lopen hoog op in sommige situaties. Dankzij een payroll in Drimmelen hoef je hier niet meer over na te denken, je werknemers zijn op papier immers in dienst bij het payroll bedrijf inDrimmelen. Het payroll bedrijf word hier wel voor betaald door jou.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden in Drimmelen

Op zoek naar een payroll professional uit Drimmelen?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Drimmelen te vinden die bij past.

Payroll kosten in Drimmelen bekijken – waar op letten

Je kan het beste met een aantal zaken rekening houden alvorens je een offerte laat opstellen. Allereerst is het belangrijk om onderzoek te doen naar de medewerkers van het payroll bedrijf in Drimmelen. Daarnaast is het aan te raden om je toekomstplannen met het payroll bedrijf te delen. Je kan altijd een gesprek met een payroll kantoor aanvragen om je vragen te stellen.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Drimmelen door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Drimmelen ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Drimmelen ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Drimmelen

Door duidelijk te zijn in jouw offerte aanvraag zal je uitkomen bij een payroll bedrijf dat veel beter past bij jouw behoeften. Wanneer een payroll bedrijf geschikt genoeg is om jouw vraagstuk op te lossen dan weet je dit nu snel genoeg. Dit maakt je selectieprocedure al een stuk makkelijker.

Als je een overzicht van bedrijven hebt gemaakt voor het uit handen geven van de payroll taken in Drimmelen dan is het aan te raden om een ontmoetingsgesprek te plannen. Tijdens deze meeting zal je in ieder geval al een beter beeld krijgen van de soort persoon die aan de andere kant van de tafel zit. Zo is het ook duidelijk waarin de diverse payroll bedrijven van elkaar verschillen. Tevens is dit een goed moment om af te spreken welke werkzaamheden je wilt uitbesteden.

Je kan uiteraard ook kiezen voor een online payroll bedrijf, hierbij moet je wel op een aantal zaken letten.

Een goede manier om achter de oprechtheid van een payroll bedrijf te komen is door online recensies te zoeken. Dit schept al een duidelijker beeld van het payroll bedrijf in kwestie. Vraag ook aan je eigen omgeving welke payroll bedrijven zij aanbevelen. Natuurlijk wel handig om dan ook na te vragen of ze tevreden zijn met de samenwerking.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Drimmelen vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Drimmelen heeft profijt van payroll bedrijven

Zowel kleine als grote ondernemingen kunnen voordeel halen uit het inschakelen van een payroll bedrijf. Je loopt namelijk bijna geen risico bij het aannemen van werknemers. Twijfel dan ook niet langer en vraag direct 3 offertes aan om bij een goede partij uit te komen

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de ervaringen van klanten van de grootste payroll bedrijven van Nederland voor je in kaart gebracht. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheden uitgelicht voor jou in Drimmelen. Tevens is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Drimmelen op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Drimmelen en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Drimmelen.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Drimmelen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Drimmelen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Drimmelen.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Drimmelen. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Drimmelen

Snelle offerte

21 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Ruben Scholten

Super service

24 juni 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Esther van den Heuvel

betaalbaarder dan ik dacht

20 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vanessa Jansen

Werkt goed dit

25 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Monique van der Meulen

Perfecte website

22 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Mariska van Dongen

Werkt goed dit

22 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marc Jacobs

Ideale match

17 juni 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Wilhelmina Evers

Vlugge offerte

15 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marleen Kramer

Ideale tip

21 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Cornelia de Ruiter

Duidelijke website

18 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Johan Koning

Snelle offerte

11 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Cornelis de Haan

Goede werking van de website

17 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- René van Wijk

Lang leve google

13 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mark Scholten

Via linkedin niet hetzelfde

16 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Irene Gerritsen

Lang leve google

10 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adrianus de Koning

betaalbaar en professioneel

11 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paulus Visser

Dit werkt fijn

13 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Gerardus Dekker

Goed contact

5 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Nicolaas van de Veen

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

6 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Erwin Kok

Ideale website

10 juni 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Maartje de Koning

betaalbaar en professioneel

7 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Saskia van Vliet

Goed contact

6 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Wilhelmina de Vos

Eindelijk een fijne site

6 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Claudia Meijer

zeer rap geholpen

8 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Judith Molenaar

Geen linkedin nodig

2 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicolaas van Loon

Goed contact

5 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Wilhelmina Timmermans

Ideale match

5 juni 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Charlotte Smits

Via linkedin niet hetzelfde

1 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michiel Smits

aangename service

29 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Suzanne Kuipers

aangename service

30 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Deborah Willemsen

Goed contact

28 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Renate Hermans

Werkt lekker!

28 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Robin van Dam

aangename service

31 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Marije van de Veen

Aangenaam verrast

28 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Joris Driessen

Heel positief

23 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Elisabeth de Jonge

Lang leve google

26 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cindy van Beek

Dé tip

23 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Christian Meijer

Goed contact

22 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Anita Kuiper

Ideale match

24 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Annemarie Willems

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

19 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Ilse de Vries

Zeer verrast

22 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Christiaan Bos

Google is je grootste vriend

21 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemieke Jonker

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

17 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Jasper de Vries

erg betaalbaar

21 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Thomas van der Heijden

Google is je grootste vriend

20 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johannes Bos

Werkt goed dit

20 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Dave Martens

Google is je grootste vriend

15 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dave Willems

Duidelijke website

11 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jacobus van Dongen

Ideale match

15 mei 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Wendy Scholten

Payrollkaart werkt erg fijn

11 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Marianne Kuijpers

Google is je grootste vriend

9 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sanne Driessen

Heel positief

9 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Sharon Vink

zeer rap geholpen

14 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Petrus Smeets

Ideale tip

9 mei 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Erwin van de Pol

Fijn!

5 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Linda van Beek

niet verwacht zo betaalbaar

10 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tim de Boer

Via forum hier terechtgekomen

10 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Sebastiaan Bos

Gevonden via forum

9 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Cindy van den Broek

De perfecte match

4 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Robert van der Meulen

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

30 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Johan Post

snel geholpen

2 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Adriaan van Vliet

Snelle offerte

5 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacobus Jansen

Fijn!

4 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Vanessa Kuiper

Erg tevreden

28 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Stefan van Doorn

betaalbaarder dan ik dacht

27 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marco Verbeek

Dé tip

26 april 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Mariska van de Berg

Lang leve google

27 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Arjan Verbeek

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

29 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Frank Kramer

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

24 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Simon Jansen

Snelle match via payrollkaart.nl

24 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Anouk Kramer

snelle service

24 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Anna van Dongen

aangename service

23 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Nicole Prins

Ideale website

23 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Natasja Dijkstra

Erg tevreden

18 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Marianne Schouten

Forum bood hulp

17 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Wouter de Bruijn

vlot en makkelijk

21 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Femke Driessen

Payrollkaart werkt erg fijn

23 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Hendrik de Groot

erg betaalbaar

20 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sebastiaan van de Velde

Voortreffelijke match

16 april 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Richard Bos

snelle service

13 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Monique van de Pol

niet verwacht zo betaalbaar

13 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacob van de Velde

Ideale tip

12 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Nienke Visser

Perfecte website

10 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- David van de Velde

Dit werkt fijn

10 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Dave van Beek

Werkt goed dit

11 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ramona Timmermans

Aangenaam verrast

15 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Hendrika Jacobs

Prettige service

9 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Peter van Dijk

Duidelijke website

11 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Deborah Jansen

Ideale tip

5 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Iris van de Velden

niet verwacht zo betaalbaar

4 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kelly van der Laan

Lang leve google

5 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Femke van Leeuwen

Snelle match via payrollkaart.nl

7 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jacob de Ruiter

Ideale website

4 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Kirsten Bosman

Snelle offerte

7 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Wilhelmina de Jonge

Snelle match via payrollkaart.nl

31 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jeffrey Vos

Dit werkt fijn

2 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ruben Maas

Snelle offerte

1 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Raymond de Jong

Eindelijk een goede site gevonden

4 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marinus van de Velden

Payrollkaart werkt erg fijn

30 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Pieter Kuipers

Ideale tip

27 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Franciscus Hendriks

Snelle offerte

2 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Petra Willemsen

Payrollkaart is top!

30 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Wilhelmina Koning

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Wilhelmus Verbeek

Google is je grootste vriend

26 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriaan Verbeek

zeer rap geholpen

23 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Tim van Vliet

Erg tevreden

20 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Michael van der Laan

erg betaalbaar

20 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Saskia de Jonge

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

23 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Jacoba van Vliet

Eindelijk een goede site gevonden

18 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Natascha van der Meer

Ideale website

20 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jacqueline van de Berg

snelle service

22 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Nicole Smits

Snelle offerte

17 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Frank Postma

niet verwacht zo betaalbaar

21 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natascha Schipper

Erg tevreden

14 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Pascal Meijer

Super service

15 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Tim Jonker

Heel positief

13 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Johan Schouten

Werkt goed dit

16 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Manon Driessen

Google is je grootste vriend

14 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Arie de Groot

Google is je grootste vriend

9 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sharon Driessen

Heel positief

7 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Marijke Verbeek

Perfecte tip

28 februari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ilse de Graaf

Forum bood hulp

20 februari 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- Niels Verbeek

Prettige service

16 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Gerardus Janssen

Vlugge offerte

10 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Rutger van der Heijden

Aangenaam verrast

2 februari 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Peter Hendriks

Dit werkt fijn

25 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Petronella Bos

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

17 januari 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Hanneke Prins

Perfecte tip

10 januari 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Catharina van der Heijden

Na lang zoeken de juiste gevonden

9 januari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paulus Verhoeven

Super service

5 december 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Martin Martens

Duidelijke website

29 november 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Judith van der Linden

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 november 2019

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Michael van de Wal

niet verwacht zo betaalbaar

20 november 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Iris Kuiper

Goed contact

14 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michel Hofman

Snelle match via payrollkaart.nl

7 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Gerardus de Graaf

Eindelijk een goede site gevonden

1 november 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Tessa van Doorn

Snelle offerte

30 oktober 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Matthijs Kuijpers

niet verwacht zo betaalbaar

26 oktober 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Lisette Sanders

erg betaalbaar

17 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paulus Willemsen

snelle service

14 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Thijs Jacobs

Goed contact

6 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Deborah van Wijk

De perfecte match

30 september 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Tim Sanders

Positieve ervaring

24 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Anne de Bruin

De perfecte match

15 september 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ivo de Bruijn

Vlugge offerte

10 september 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marijke van de Brink

Lang leve google

29 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmus de Jonge

Ideale match

27 augustus 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Judith Kuipers

Geen linkedin nodig

18 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rogier Vermeulen

Eindelijk een fijne site

14 augustus 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marije Bos

Via forum hier terechtgekomen

1 augustus 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marjolein Brouwer

Na lang zoeken de juiste gevonden

26 juli 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Maartje van der Meer

Google is je grootste vriend

25 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- René Vos

erg betaalbaar

18 juli 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- David Peters

Lang leve google

6 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kim Dijkstra

Eindelijk een goede site gevonden

2 juli 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Mariska Martens

betaalbaar en professioneel

21 juni 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joost Postma

Goede werking van de website

18 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ruben van de Berg

Goed contact

11 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marleen Blom

Forum bood hulp

31 mei 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Simon van de Velden

Payrollkaart is top!

25 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Margaretha Kuipers

Prettige service

18 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Bastiaan Driessen

vlot en makkelijk

13 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Frank Bakker

Perfecte website

9 mei 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Maaike Mulder

Via Via maar dan beter

26 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Edwin Molenaar

Duidelijke website

21 april 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Erwin van Doorn

Duidelijke website

15 maart 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Martin Schipper

Super service

15 februari 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Christiaan Willemsen

snel geholpen

3 februari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Antonius van der Heijden

Zeer verrast

5 januari 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Wilhelmina van der Meulen

erg snel

19 december 2018

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Johannes Maas

Uitgelichte payroll bedrijven uit Drimmelen

Flexlabour.nl B.V.

Ceresstraat 1
4811 CA Breda
Nederland

076 889 8883
http://flexlabour.nl/

Nextpayroll

Minervum 7208
4817 ZJ Breda
Nederland

076 711 0730
https://nextpayroll.nl/

Repay HRM

Ginnekenweg 157
4818 JD Breda
Nederland

088 002 1625
http://www.repay.nl/