Payroll Enschede

Ben jij opzoek naar een betaalbaar payroll bedrijf uit Enschede dat bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Payrollkaart zorgt dat jij die zoekt naar Payroll Enschede verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle Payroll professionals uit Enschede – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Payroll Enschede gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Payroll Enschede
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 58 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Enschede, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Harbrinkhoek, Glane en Oud Ootmarsum bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Enschede

Grote kans dat ook jij aan het zoeken bent naar een payroll bedrijf in Enschede, je bent namelijk met een reden op deze pagina terecht gekomen. Je moet met een paar dingen rekening houden tijdens je zoektocht naar een payroll bedrijf. Je wilt wel een partij vinden met veel ervaring en kunde. In dit artikel assisteren wij jou met het aantrekken van het perfecte payroll bedrijf in Enschede.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Enschede moeten overwegen

Het inschakelen van payroll Enschede is de beste inverstering die je kan maken als ondernemer. Je geeft bijvoorbeeld veel taken uit handen, dit maakt het voor jou makkelijker om je organisatie te runnen.

Het kan ook zo zijn dat payroll bedrijven de algemene administratie uit handen nemen. Bijvoorbeeld de urenadministratie. Voornamelijk bij de grotere payroll bedrijven kan je deze full service aanpak vinden.|De meeste payroll bedrijven hebben een groot aanbod aan diensten

Kleine ondernemingen hebben minder werknemers in dienst maar zelfs zij zullen profijt ondervinden van een degelijk payroll bedrijf. Voor de bedrijven die veel werknemers in dienst hebben is het sowieso een verstandige zet. Samenwerken met een payroll bedrijf in Enschede betekent dat alle verantwoordelijkheden die verwacht worden van de ondernemer niet meer bij jou liggen. De payroll bedrijven uit Enschede zorgen ervoor dat jouw medewerkers wettelijk gezien bij hun werkt, terwijl jij als bedrijfseigenaar nog altijd zeggenschap hebt over je personeel.

Alle payroll bedrijven uit Enschede

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Enschede

Er zijn meerdere argumenten om te investeren in een payroll constructie. De meest logische reden: tijdsbesparing. Het bijwerken van de administratie rondom je personeel kost nu eenmaal veel moeite. Door in zee te gaan met een payroll bedrijf in Enschede kan je je energie besteden aan taken die meer bij jouw interesses passen. De regels voor het bijhouden van je werknemersadministratie zijn daarnaast ook vaak niet duidelijk en moeilijk te begrijpen.

Het in zee gaan met een bedrijf voor een payroll constructie in Enschede maakt het ook makkelijker om onnodige kostenposten te vermijden. Je hoeft je bijvoorbeeld geen zorgen meer te maken over ziekteverzuim. Als bedrijfseigenaar draag je natuurlijk de verantwoordelijkheid over jouw medewerkers, hier horen ook de onkosten bij die ontstaan bij ziekte of ongelukken. Omdat je werknemers op de lijst van het payroll bedrijf in Enschede staan hoef jij hier niet meer van wakker te liggen, het payroll bedrijf handelt deze zaken af. Zij nemen de risico’s op zich, jij betaalt als ondernemer een bepaald tarief voor deze zekerheid.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden in Enschede

Op zoek naar een payroll professional uit Enschede?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Enschede te vinden die bij past.

Payroll kosten in Enschede bekijken – waar op letten

Waar moet je nu precies rekening mee houden alvorens je een offerte laat opstellen? Allereerst is het belangrijk om onderzoek te doen naar de werknemers van het payroll bedrijf in Enschede. Ben daarnaast niet bang om te delen wat je wilt bereiken met je bedrijf, mocht je ooit willen uitbreiden dan kan het payroll bedrijf hier rekening mee houden. Je kan ten allen tijden een kennismakingsgesprek met een payroll kantoor aanvragen om je vragen te stellen.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Enschede door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Enschede ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Enschede ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Enschede

Door duidelijk te zijn in jouw aanvraag zal je uitkomen bij een payroll bedrijf dat perfect past bij jouw situatie. Als een payroll onderneming competent genoeg is om jouw vraagstuk op te lossen dan weet je dit nu meteen. Dit zal je een hoop tijd en moeite besparen, niets is frustrerender dan een hoop tijd kwijt zijn zonder dat je de juiste kandidaat vind.

Heb je een selectie gemaakt uit de beschikbare payroll bedrijven? Plan dan een meeting met de overgebleven kandidaten. Tijdens dit gesprek zal je onder andere inzage krijgen in de soort persoon die aan de andere kant van de tafel zit. Zo is het ook duidelijk waarin de verschillende payroll bedrijven van elkaar verschillen. Zorg er ook voor dat je gedurende dit gesprek verduidelijkt wat je precies wilt uitbesteden.

Kies je voor een online payroll bedrijf moet je goed onderzoek doen naar een aantal dingen.

Bekijk bijvoorbeeld eens wat er over de bedrijven wordt besproken en wat de inzichten van anderen zijn die ook met dit betreffende bedrijf werken. Dit schept al een duidelijker beeld van het payroll bedrijf in kwestie. Vraag ook aan je eigen omgeving welke payroll bedrijven zij aanbevelen. Hoor je een bepaald bedrijf vaak terugkomen? Grote kans dat het een goede partij is.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Enschede vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Enschede heeft profijt van payroll bedrijven

Zowel kleine als grote organisaties kunnen profiteren van het inzetten van een payroll bedrijf. Het opzetten van een payroll constructie is een makkelijke manier om de gevaren te verkleinen die normaal gesproken komen kijken bij het werkgeverschap. Vraag vandaag nog 3 offertes aan en vind binnen een korte periode het payroll bedrijf uit Enschede wat geheel aan jouw wensen zal voldoen.

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de ervaringen van klanten van de top 5 payroll bedrijven van Nederland voor je in kaart gebracht. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheden uitgelicht voor jou in Enschede. Ook is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Enschede op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Enschede en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Enschede.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Enschede.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Enschede

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Enschede.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Enschede. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Enschede

Google is je grootste vriend

21 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martijn Boer

Werkt lekker!

20 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Peter de Ruiter

aangename service

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Janneke van de Pol

Dit werkt fijn

16 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jan de Leeuw

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Barry de Groot

Snelle offerte

16 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Eva Bosch

De perfecte match

16 maart 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marinus Sanders

Eindelijk een fijne site

12 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Karin Boer

Werkt goed dit

8 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Kevin de Jong

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

2 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Saskia van der Meer

Ideale website

26 februari 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Tom van Vliet

De perfecte match

16 februari 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marinus Driessen

Dé tip

6 februari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Angela Brouwer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

3 februari 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Peter Smit

Fijne service

25 januari 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sanne van Dijk

Eindelijk een goede site gevonden

16 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Tamara de Jonge

snel geholpen

15 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Maartje van de Berg

Heel positief

6 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Renate de Boer

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

8 december 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Robertus Brouwer

Voortreffelijke match

29 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Wilhelmus Vink

Ideale tip

25 november 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Deborah Visser

Snelle match via payrollkaart.nl

16 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Sharon Smits

Voortreffelijke match

9 november 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Johan Kuiper

Positieve ervaring

6 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Barbara Molenaar

Ideale match

1 november 2019

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Astrid de Leeuw

Werkt lekker!

30 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Manon Janssen

Lang leve google

24 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sabine van den Broek

snel geholpen

17 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Manon de Graaf

Perfecte tip

14 oktober 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maarten van Veen

niet verwacht zo betaalbaar

3 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jessica van der Meer

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

1 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Eva Wolters

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

23 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Raymond Vink

Lang leve google

15 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jeffrey Driessen

Positieve ervaring

8 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Marije Dekker

Perfecte website

5 september 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Robin Kuijpers

Via forum hier terechtgekomen

25 augustus 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Anouk Jacobs

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

16 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Albert van Loon

Aangenaam verrast

10 augustus 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Kim Schouten

Ideale tip

6 augustus 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Janneke Willemsen

Dé tip

27 juli 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Laura van der Horst

Duidelijke website

25 juli 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Anouk de Graaf

Gevonden via forum

16 juli 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Charlotte van de Berg

Via linkedin niet hetzelfde

5 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Roel Gerritsen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wilhelmina Brouwer

Payrollkaart is top!

21 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Ivo van Veen

Prettige service

15 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Marianne Bakker

niet verwacht zo betaalbaar

11 juni 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Laura Maas

Eindelijk een fijne site

3 juni 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marc Janssen

Snelle offerte

27 mei 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Patricia van de Wal

Fijn!

17 mei 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Frank Jansen

Ideale website

16 mei 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Roy van der Linden

Vlugge offerte

2 mei 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Rogier Schipper

Payrollkaart werkt erg fijn

27 april 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Frank van de Pol

Vlugge offerte

21 april 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Bart Janssen

niet verwacht zo betaalbaar

14 maart 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriana de Jonge

Perfecte website

21 februari 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Bas van den Heuvel

Fijn!

3 februari 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Sandra van den Bosch

Via linkedin niet hetzelfde

14 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Remco Koning

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

25 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Cornelis Huisman

Uitgelichte payroll bedrijven uit Enschede

Proper Facilitair

Oude Enschedeseweg 70
7481 PL Haaksbergen
Nederland

053 428 8455
https://www.properbedrijvengroep.com/

Conventus Payroll +

7553 AE Hengelo
Nederland

074 820 0308
http://www.conventus.nu/

Bloom Payrolling

Brouwerijplein 22A-24
7523 MB Enschede
Nederland

06 13648010
http://bloompayrolling.nl/