Payroll Heumen

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw payroll vraagstukken in Heumen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Payrollkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Payroll Heumen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Payrollkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle Payroll professionals uit Heumen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Payroll Heumen gezocht?

Regel direct jouw personeelszaken

Payroll Heumen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Heumen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Malden, Lent en Ooij bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Heumen

Ben jij op zoek naar een payroll bedrijf in Heumen? Het vinden van het meest geschikte payroll bedrijf zal niet bepaald eenvoudig zijn. Het is natuurlijk handig dat je een partij vindt die jou zo goed mogelijk kan assisteren. Als jij een payroll bedrijf in Heumen wilt aantrekken adviseren we je om deze pagina eens goed door te lezen.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Heumen moeten overwegen

In zee gaan met een payroll bedrijf in Heumen heeft meerdere pluspunten. Door bepaalde risico’s bij een ander bedrijf neer te leggen zal het voor jou als bedrijfseigenaar net even wat makkelijker worden om de onderneming te leiden.

Wat we ook vaak zien is dat payroll bedrijven de algemene administratie uit handen nemen. Bijvoorbeeld de urenadministratie. Voornamelijk bij de grotere payroll bedrijven kan je deze full service aanpak verwachten.|De meeste payroll bedrijven hebben een groot aanbod aan mogelijkheden.

De kleinere organisaties hebben minder personeel maar zelfs zij kunnen profijt ondervinden van een degelijk payroll bedrijf. Het is logisch dat ondernemingen met veel medewerkers er goed aan doen om een payroll bedrijf aan zich te binden. Samenwerken met een payroll bedrijf in Heumen betekent dat alle verplichtingen die verwacht worden van de ondernemer niet meer bij jou liggen. Je personeel is op papier in dienst bij het payroll bedrijf in Heumen, jij stuurt natuurlijk wel nog steeds zelf je team aan.

Alle payroll bedrijven uit Heumen

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Heumen

Er zijn een aantal argumenten om te kiezen voor een payroll constructie. Allereerst kan je veel tijd besparen op jaarbasis. Het bijhouden van de administratie rondom je medewerkers kost namelijk veel moeite. Door deze werkzaamheden uit te besteden bespaar je veel tijd. Daarnaast ben je niet bekend met de werknemersadministratie en weet dan ook niet echt hoe je de administratie op een georganiseerde manier moet bijhouden.

Het samenwerken met een bedrijf voor een payroll constructie in Heumen maakt het ook mogelijk om hoge kostenposten te vermijden. Je hoeft niet meer wakker te liggen van ziekteverzuim. Deze kosten kunnen hoog oplopen in sommige gevallen. Dankzij een payroll in Heumen hoef je hier niet meer over na te denken, je medewerkers zijn op papier namelijk in dienst bij het payroll bedrijf inHeumen. Het payroll bedrijf rekent hier natuurlijk wel een fee voor.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden in Heumen

Op zoek naar een payroll professional uit Heumen?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Heumen te vinden die bij past.

Payroll kosten in Heumen bekijken – waar op letten

Je kan het beste onderzoek doen naar een aantal zaken voordat je een offerte laat opstellen. Wanneer je een offerte laat opstellen door de verschillende kandidaten is het wel belangrijk om de organisatie eerst te leren kennen. Ben daarnaast niet bang om duidelijk te maken wat je wilt bereiken met je onderneming, mocht je ooit willen uitbreiden dan kan het payroll bedrijf hier rekening mee houden. Je kan altijd een kennismakingsgesprek met een payroll kantoor plannen om je vragen te stellen.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Heumen door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Heumen ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Heumen ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Heumen

Door specifiek te zijn in jouw offerte aanvraag zal je uitkomen bij een payroll bedrijf dat goed past bij jouw behoeften. Hierdoor voorkom je dat je gaat samenwerken met een incapabel payroll bedrijf. Dit maakt je selectieproces al veel makkelijker.

Heb je een selectie gemaakt uit de geschikte payroll bedrijven? Plan dan een gesprek met de overgebleven kandidaten. Deze meetings geven je een beter beeld van de organisatie achter de offerte. Vraag dan ook wat de betreffende voordelen zijn van het payroll bedrijf en bekijk wat hun sterkste kracht is. Zorg er ook voor dat je gedurende dit gesprek verduidelijkt wat je precies uit handen wilt geven.

Kies je voor een online payroll bedrijf moet je uitgebreid onderzoek doen naar een aantal dingen.

Een makkelijke methode om achter de betrouwbaarheid van een payroll bedrijf te komen is door online recensies te zoeken. Zo weet je meteen of je bij de juiste partij bent beland. Vraag ook aan je eigen netwerk welke payroll bedrijven zij aanbevelen. Uiteraard wel handig om dan ook na te vragen of ze blij zijn met dit bedrijf.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Heumen vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Heumen heeft profijt van payroll bedrijven

Eigenlijk iedere onderneming met werknemers in dienst zal veel voordelen ondervinden bij het samenwerken met een payroll bedrijf. Het opzetten van een payroll constructie is een eenvoudige manier om de risico’s te elimineren die normaal gesproken komen kijken bij het ondernemerschap. Twijfel dan ook niet langer en vraag 3 offertes aan om bij de perfecte partij uit te komen

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de ervaringen van klanten van de top 5 payroll bedrijven van Nederland voor je op een rijtje gezet. Daarnaast gaan we ook dieper in op de mogelijkheden voor jou in Heumen. Tevens is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Heumen op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Heumen en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Heumen.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Heumen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Heumen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Heumen.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Heumen. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Heumen

Geen linkedin nodig

21 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Steven van Dijk

Dé tip

20 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Raymond Boer

Lang leve google

18 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barbara van de Veen

Super service

21 juni 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- David de Bruijn

Ideale website

22 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Ilona van den Broek

Erg tevreden

17 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Charlotte Hermans

Werkt lekker!

17 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jasper Post

Aangenaam verrast

17 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Kevin de Jong

Erg tevreden

16 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Brenda Janssen

Via Via maar dan beter

16 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rob Smit

erg betaalbaar

10 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ivo Koster

Dé tip

14 juni 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Hanneke Post

Prettige service

15 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Nancy de Jonge

Forum bood hulp

12 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Jan Post

Prettige service

11 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Tamara Kuijpers

Mijn eigen netwerk kan dit niet

5 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniëlle de Jong

Google is je grootste vriend

10 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Esther Prins

Lang leve google

6 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jessica Blom

Via forum hier terechtgekomen

10 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Ivo de Bruijn

Prettige service

4 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Simon Wolters

Eindelijk een fijne site

8 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Cornelia Driessen

Payrollkaart werkt erg fijn

5 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Tom van Beek

Via forum hier terechtgekomen

6 juni 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Jacob Postma

Goed contact

4 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Dennis Evers

Vlugge offerte

1 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Jolanda van den Bosch

Snelle offerte

3 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Ruben van Dijk

Via forum hier terechtgekomen

4 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Claudia Willems

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

30 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Lisette Mol

Goed contact

29 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Chantal Hofman

Eindelijk een fijne site

29 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Irene Maas

Via Via maar dan beter

26 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Yvonne van der Heijden

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Miranda de Leeuw

Via Via maar dan beter

24 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dirk van Veen

Aangenaam verrast

23 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Iris Kok

snel geholpen

22 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Christian Molenaar

De perfecte match

24 mei 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Monique van de Wal

Goed contact

25 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Pieter Dijkstra

Forum bood hulp

23 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Adriaan van de Wal

Eindelijk een fijne site

23 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Anne Maas

Payrollkaart werkt erg fijn

21 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Charlotte van der Laan

Eindelijk een fijne site

15 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Ilona van der Heijden

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

14 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Susanne Schipper

snel geholpen

16 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Koen Vos

Positieve ervaring

14 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Sjoerd Brouwer

Dé tip

18 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sabine de Boer

aangename service

17 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Martinus Verhoeven

Voortreffelijke match

14 mei 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Janneke de Leeuw

Via Via maar dan beter

9 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dirk de Leeuw

Fijn!

9 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Annemarie van Doorn

Geen linkedin nodig

7 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mirjam Kok

Perfecte website

10 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Martine Smeets

zeer rap geholpen

7 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Thijs Verhoeven

zeer rap geholpen

6 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Margaretha Koning

Goed contact

6 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jeroen de Koning

Positieve ervaring

3 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Ivo Dijkstra

Vlugge offerte

2 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Susanne Willems

Snelle match via payrollkaart.nl

1 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Miranda Peeters

Snelle offerte

7 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Manon Smits

Goed contact

5 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sanne van Dongen

De perfecte match

1 mei 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marcel Hermans

Vlugge offerte

29 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Laura Kuiper

Positieve ervaring

3 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Maarten van de Ven

Via forum hier terechtgekomen

30 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Cornelia Verbeek

Prettige service

2 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Judith Wolters

De perfecte match

1 mei 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Matthijs Smeets

De perfecte match

30 april 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Elisabeth van Veen

Perfecte tip

27 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Paulus Smits

betaalbaarder dan ik dacht

22 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacob de Jonge

Geen linkedin nodig

21 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jolanda van Loon

Eindelijk een fijne site

21 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marleen Mol

Perfecte website

24 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Dennis van de Brink

Zeer verrast

18 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Vincent Jacobs

Via linkedin niet hetzelfde

17 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barbara Veenstra

Fijn!

23 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jeffrey de Leeuw

Lang leve google

16 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cindy Meijer

Ideale match

20 april 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marloes van Dongen

Via Via maar dan beter

17 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Richard van Doorn

Vlugge offerte

13 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Raymond Scholten

Snelle offerte

15 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Lisette de Bruin

Goed contact

11 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Margaretha Hermans

Gevonden via forum

17 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Michel Visser

Ideale website

15 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Manon van der Meer

Ideale match

12 april 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Steven Peters

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

10 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Simon van de Pol

De perfecte match

11 april 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Rogier de Haan

Payrollkaart werkt erg fijn

9 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Robert Janssen

Via forum hier terechtgekomen

6 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Maaike Hermans

Ideale tip

10 april 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sylvia Mulder

niet verwacht zo betaalbaar

5 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mirjam van der Heijden

betaalbaarder dan ik dacht

5 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Astrid Mol

Lang leve google

3 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kirsten Maas

Via Via maar dan beter

7 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mariska Molenaar

De perfecte match

1 april 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Manon Bosch

Goede werking van de website

4 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Tom van de Pol

Vlugge offerte

4 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marc de Leeuw

Na lang zoeken de juiste gevonden

1 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Klaas de Jonge

Dit werkt fijn

28 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Nathalie Koning

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

30 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Mirjam van Beek

Fijn!

1 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Laura Groen

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Dirk de Boer

Goed contact

30 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Femke van Leeuwen

Via Via maar dan beter

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sebastiaan de Groot

Goed contact

27 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Annemieke de Bruijn

Goed contact

22 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Elisabeth Bosch

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Esther van der Laan

Perfecte tip

25 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Kirsten van der Meer

snelle service

23 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Mirjam Bosman

Lang leve google

17 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nancy Janssen

betaalbaarder dan ik dacht

23 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Matthijs Dekker

Via forum hier terechtgekomen

20 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Petronella Koning

Werkt goed dit

17 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Pascal Veenstra

Snelle match via payrollkaart.nl

20 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marloes Blom

Eindelijk een goede site gevonden

16 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Rogier de Wit

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Maurice Wolters

snelle service

17 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Kevin van de Pol

Google is je grootste vriend

13 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bas de Haan

Via Via maar dan beter

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Pascal Huisman

vlot en makkelijk

11 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Christiaan Evers

betaalbaarder dan ik dacht

5 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maartje Willems

Lang leve google

20 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Arie Verhoeven

aangename service

13 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Arie van der Meer

Heel positief

8 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Albert Maas

Fijne service

5 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Bas Schipper

Fijne service

26 januari 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Sabine van Dam

Via forum hier terechtgekomen

17 januari 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Eva van den Heuvel

Ideale match

16 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michiel van de Brink

aangename service

7 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Michael Smit

Duidelijke website

9 december 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Arjan Mol

Eindelijk een goede site gevonden

2 december 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Dirk Visser

snel geholpen

25 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Saskia Prins

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

16 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Anna Kramer

Goed contact

9 november 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Johanna Kok

Werkt lekker!

6 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Anna Hoekstra

Payrollkaart werkt erg fijn

25 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Diana Dekker

Payrollkaart werkt erg fijn

28 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Barry Visser

Werkt lekker!

19 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Guido van der Meer

erg betaalbaar

12 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maartje Kuipers

Eindelijk een goede site gevonden

3 oktober 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marloes Hofman

Prettige service

28 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Johannes van der Horst

Ideale match

21 september 2019

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Esther van Vliet

Payrollkaart werkt erg fijn

13 september 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Alexander Veenstra

Forum bood hulp

7 september 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Susanne Smits

Duidelijke website

5 september 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Petrus van de Veen

Heel positief

24 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Brenda Kuijpers

snelle service

20 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Wendy Veenstra

Gevonden via forum

10 augustus 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Ramona Vermeulen

Erg tevreden

8 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Janneke Sanders

Google is je grootste vriend

25 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Inge van den Heuvel

erg snel

22 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Mariska van der Horst

Erg tevreden

14 juli 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Ronald Boer

Google is je grootste vriend

5 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marc de Lange

De perfecte match

4 juli 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Bram Driessen

Gevonden via forum

20 juni 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Sandra van de Veen

Prettige service

13 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Sander Smit

Google is je grootste vriend

13 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sjoerd van der Heijden

Perfecte website

6 juni 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ramona van de Wal

Ideale match

29 mei 2019

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jelle Dijkstra

Perfecte website

22 mei 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Karin Verbeek

Perfecte tip

9 mei 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Susanne de Bruin

Aangenaam verrast

7 mei 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marleen Hendriks

Payrollkaart werkt erg fijn

25 april 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Marleen Evers

Zeer verrast

20 april 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Jeroen van der Meer

zeer rap geholpen

12 maart 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Koen de Leeuw

Snelle match via payrollkaart.nl

19 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Petrus de Wit

Vlugge offerte

2 februari 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Arie Bos

Lang leve google

2 januari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wouter Meijer

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

8 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Rutger van den Broek

Uitgelichte payroll bedrijven uit Heumen

Advanced Payroll Management B.V.

Pinksterbloemstraat 29
6641 AM Beuningen
Nederland

024 677 4949
http://advancedpayrollmanagement.nl/

Hospitality Jobs B.V.

Kerkenbos 1037
6546 BB Nijmegen
Nederland

024 206 6881
http://www.i-jobs.nl/

Quickpay ZZP B.V.

Edisonstraat 26A 001
6604 BV Wijchen
Nederland

024 208 2000
http://quickpayzzp.nl/