Payroll Marum

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw payroll vraagstukken in Marum?

Lees dan vooral verder.

Payrollkaart zorgt dat jij die zoekt naar Payroll Marum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Payrollkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle payrollers uit Marum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Payroll Marum gezocht?

Regel direct jouw personeelszaken

Payroll Marum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 38 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Marum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Noordwijk, De Wilp en Lucaswolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Marum

De kans is groot dat ook jij aan het zoeken bent naar een payroll bedrijf in Marum, je bent tenslotte met een reden hier terecht gekomen. Je moet op een paar dingen letten bij je zoektocht naar een payroll bedrijf. Het is natuurlijk wenselijk dat je een partij vindt die jou perfect kan assisteren. Als jij een payroll bedrijf in Marum wilt inschakelen adviseren we je om dit artikel eens goed door te nemen.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Marum moeten overwegen

Samenwerken met een payroll bedrijf in Marum heeft meerdere voordelen. Door het risico bij een ander bedrijf onder te brengen zal het voor jou als ondernemer net even wat eenvoudiger worden om de organisatie succesvol te houden.

Er zijn echter meerdere zaken waar payroll bedrijven je mee kunnen helpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de urenadministratie. Vooral bij de grotere payroll bedrijven zal je deze full service aanpak vinden.|De grotere payroll bedrijven hebben een groot aanbod aan mogelijkheden.

De kleinere bedrijven hebben minder werknemers in dienst maar ook zij kunnen profijt ondervinden van een degelijk payroll bedrijf. Voor de organisaties die veel werknemers hebben is het al helemaal een slimme zet. Wanneer je in zee gaat met een payroll bedrijf geef je in principe de aansprakelijkheid over je werknemers uit handen. De payroll bedrijven uit Marum maken het mogelijk dat jouw medewerkers op papier bij hun in dienst is, terwijl jij als bedrijfseigenaar nog altijd het bestuur hebt over je personeel.

Alle payroll bedrijven uit Marum

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Marum

De voordelen waarvan bedrijven zullen genieten bij het opzetten van een payroll constructie zijn eindeloos. De meest voor de hand liggende reden: tijdsbesparing. Het bijhouden van de administratie rondom je personeel kost nu eenmaal veel moeite. Door dit soort werkzaamheden uit te besteden bespaar je veel tijd. Daarnaast ben je niet bekend met de werknemersadministratie en weet dan ook niet echt hoe je alles op een georganiseerde manier moet bijhouden.

Het inschakelen van een bedrijf voor een payroll constructie in Marum maakt het ook mogelijk om onnodige kostenposten te voorkomen. Het komt wel eens voor dat bedrijfseigenaren voor kosten opdraaien die veroorzaakt worden door een situatie op de werkvloer. Als ondernemer draag je natuurlijk de verantwoordelijkheid over jouw medewerkers, hier horen ook de onkosten bij die ontstaan bij ziekte of ongevallen. Dankzij een payroll in Marum hoef je hier niet meer over na te denken, je medewerkers zijn op wettelijk gezien immers in dienst bij het payroll bedrijf inMarum. Het payroll bedrijf word hier wel voor betaald door jou.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden uit Marum

Op zoek naar een payroll professional uit Marum?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Marum te vinden die bij past.

Payroll kosten in Marum bekijken – waar op letten

Je moet met een aantal zaken rekening houden voordat je een offerte laat opstellen. Wanneer je een offerte laat opstellen door de verschillende kandidaten is het wel aan te raden om de organisatie eerst te leren kennen. Ben daarnaast niet bang om te delen wat je van plan bent met je onderneming, mocht je in de toekomst willen groeien dan kan het payroll bedrijf hier rekening mee houden. Een vergadering plannen met de werknemers van het payroll kantoor is natuurlijk ook mogelijk, je wilt wel zeker weten dat het mensen zijn met de juiste kwaliteiten.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Marum door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Marum ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Marum ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Marum

Door specifiek te zijn in jouw offerte aanvraag zal je uitkomen bij een payroll bedrijf dat veel beter aansluit bij jouw situatie. Als een payroll bedrijf ervaren genoeg is om jouw vraagstuk op te lossen dan weet je dit nu meteen. Dit maakt je selectieproces al een stuk efficiënter.

Heb je een keuze gemaakt uit de geschikte payroll bedrijven? Plan dan een gesprek in met de verschillende kandidaten. Gedurende dit gesprek zal je onder andere inzage krijgen in de soort persoon die tegenover je zit. Vraag dan ook meteen wat de betreffende voordelen zijn van het payroll bedrijf en bekijk wat hun sterkste kracht is. Tevens is dit een geschikt moment om te bekijken welke taken je wilt laten verrichten.

Je kan uiteraard ook kiezen voor een online payroll bedrijf, let hierbij wel goed op onderstaande zaken.

Een goede manier om achter de oprechtheid van een payroll bedrijf te komen is door online recensies te zoeken. Dit schept al een goed beeld van het payroll bedrijf in kwestie. Een andere manier om een geschikt online payroll bedrijf te selecteren is door aan branchegenoten te vragen welk payroll bedrijf zij momenteel gebruiken. Natuurlijk wel handig om dan ook na te vragen of ze tevreden zijn met deze onderneming.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Marum vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Marum heeft profijt van payroll bedrijven

Zowel kleine als grote organisaties kunnen voordeel halen uit het inschakelen van een payroll bedrijf. Je loopt namelijk bijna geen risico bij het aannemen van personeel. Twijfel dan ook niet langer en vraag 3 offertes aan om bij een goede partij uit te komen

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de ervaringen van klanten van de grootste payroll bedrijven van Nederland voor je in kaart gebracht. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheden uitgelicht voor jou in Marum. Tevens is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Marum op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Marum en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Marum.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Marum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Marum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Marum.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Marum. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Marum

betaalbaar en professioneel

15 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patricia de Koning

Werkt lekker!

12 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jacoba van den Broek

Payrollkaart is top!

11 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Sander Jacobs

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

27 februari 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Esther Willemsen

Werkt lekker!

24 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Elisabeth Boer

vlot en makkelijk

13 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Alexander Janssen

Dé tip

9 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Mariska de Jong

Heel positief

5 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Annemarie van der Horst

Lang leve google

28 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrikus van den Heuvel

Goede werking van de website

22 januari 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Steven Dekker

Lang leve google

12 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Stefan Meijer

Eindelijk een fijne site

2 januari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Chantal Kuipers

Goede werking van de website

11 december 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Edwin Brouwer

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

28 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Irene Boer

Super service

28 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Sharon Visser

Gevonden via forum

14 november 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Marjolein de Boer

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 november 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Laura Kuijpers

Gevonden via forum

3 november 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Tamara van de Brink

Super service

31 oktober 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Arie Martens

Dit werkt fijn

31 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Vincent Hoekstra

Goed contact

23 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Eveline van de Velde

Perfecte tip

17 oktober 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Linda van de Brink

Perfecte tip

10 oktober 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jacob van Dam

Goed contact

3 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Thijs de Wit

De perfecte match

19 september 2019

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Petrus van Leeuwen

Via Via maar dan beter

12 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Stefan Vos

snelle service

11 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Kirsten van de Brink

Ideale match

30 augustus 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Kim Visser

vlot en makkelijk

27 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Janneke Kuijpers

Google is je grootste vriend

15 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martine Jansen

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 augustus 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Steven Jacobs

Goed contact

2 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Arie Vink

Werkt lekker!

1 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Koen van Leeuwen

snel geholpen

20 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Elisabeth van der Heijden

betaalbaarder dan ik dacht

18 juli 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erwin Post

betaalbaar en professioneel

11 juli 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Guido van Dijk

Goede werking van de website

30 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jacoba van der Laan

Goed contact

27 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Anita de Ruiter

Aangenaam verrast

20 juni 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Kirsten van Veen

Positieve ervaring

7 juni 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Bianca Jansen

betaalbaar en professioneel

31 mei 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tom van de Velden

Erg tevreden

24 mei 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Björn van der Linden

Ideale tip

17 mei 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Annemieke Kok

Duidelijke website

14 mei 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Annemarie Willems

Lang leve google

7 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilse Groen

Snelle offerte

27 april 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Petrus de Bruijn

Via linkedin niet hetzelfde

18 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jelle Hoekstra

Perfecte tip

3 maart 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Saskia Wolters

snel geholpen

22 februari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Patrick Verhoeven

Fijne service

22 januari 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Martinus Willems

Positieve ervaring

30 december 2018

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Petrus Hofman

Perfecte tip

18 december 2018

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Arjan de Boer

Uitgelichte payroll bedrijven uit Marum

Abiant Payroll

Kieler Bocht 64
Groningen
Nederland

050 206 0050
http://www.abiant.nl/payroll

050 Payroll

Peizerweg 97
9727 AJ Groningen
Nederland

050 707 4774
https://050payroll.nl/

MF Payroll

Oosterstraat 43
9711 NR Groningen
Nederland

050 599 1480
http://www.mfpayroll.nl/