Payroll Meppel

Zoek jij een topper voor jouw payroll vraagstukken in Meppel?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Payroll Meppel verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle Payroll professionals uit Meppel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Payroll Meppel gezocht?

Regel direct jouw personeelszaken

Payroll Meppel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Meppel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit De Wijk, De Schiphorst en Nijeveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Meppel

Ben jij op zoek naar een payroll bedrijf in Meppel? Het vinden van het meest geschikte payroll bedrijf zal niet eenvoudig zijn. Het is natuurlijk handig dat je een dienstverlener vindt die jou zo goed mogelijk kan assisteren. Als jij een payroll bedrijf in Meppel wilt aannemen adviseren we je om deze pagina eens goed door te nemen.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Meppel moeten overwegen

Samenwerken met een payroll bedrijf in Meppel heeft verschillende pluspunten. Je geeft veel verantwoordelijkheid uit handen, dit maakt het voor jou makkelijker om je bedrijf te runnen.

Er zijn echter meerdere werkzaamheden waar payroll bedrijven je mee kunnen helpen. Bijvoorbeeld de urenadministratie. Voornamelijk bij de grote payroll bedrijven zal je deze full service aanpak vinden.|De grotere payroll bedrijven hebben een groot aanbod aan diensten

Ook kleine bedrijven zijn geholpen met het inzetten van een payroll bedrijf. Voor de organisaties die veel medewerkers hebben is het sowieso een goede zet. Samenwerken met een payroll bedrijf in Meppel betekent dat alle verplichtingen die verwacht worden van de werkgever niet meer bij jou liggen. De payroll bedrijven uit Meppel maken het mogelijk dat jouw medewerkers wettelijk gezien bij hun in dienst is, terwijl jij als werkgever nog altijd controle hebt over je personeel.

Alle payroll bedrijven uit Meppel

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Meppel

De voordelen waarvan bedrijven zullen profiteren bij het opzetten van een payroll constructie zijn eindeloos. Allereerst kan je veel tijd overhouden op jaarbasis. De werknemersadministratie is altijd weer een tijdrovende opdracht voor bijna alle bedrijfsleiders, tijd die je eigenlijk aan iets anders besteed. Door in zee te gaan met een payroll bedrijf in Meppel kan je deze tijd beter besteden aan taken die meer bij jouw werk passen. De regels voor het bijhouden van je werknemersadministratie zijn vaak niet duidelijk en moeilijk te snappen.

Een ander pluspunt van het samenwerken met een payroll bedrijf in plaatsnaam is kostenbesparing. Je hoeft je bijvoorbeeld geen zorgen meer te maken over ziekteverzuim. Als ondernemer draag je natuurlijk de aansprakelijkheid over jouw werknemers, hier horen ook de onkosten bij die ontstaan bij ziekte of bedrijfsongevallen. Doordat je personeel op de lijst van het payroll bedrijf in Meppel staan hoef jij hier niet meer van wakker te liggen, het payroll bedrijf handelt deze zaken af. Zij nemen de risico’s, jij betaalt als organisatie een bepaald tarief voor deze garantie.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden uit Meppel

Op zoek naar een payroll professional uit Meppel?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Meppel te vinden die bij past.

Payroll kosten in Meppel bekijken – waar op letten

Waar moet je nu eigenlijk rekening mee houden voordat je een offerte laat opstellen? Wanneer je een offerte laat opstellen door de verschillende kandidaten is het wel aan te raden om de onderneming eerst te leren kennen. Daarnaast is het goed om je toekomstvisie met het payroll bedrijf te delen. Een vergadering aanvragen met de medewerkers van het payroll kantoor is uiteraard ook een goede optie, je wilt er immers wel zeker van zijn dat het mensen zijn waar je mee overweg kunt.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Meppel door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Meppel ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Meppel ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Meppel

Door duidelijk te zijn in jouw offerte aanvraag zal je uitkomen bij een payroll bedrijf dat perfect aansluit bij jouw huidige situatie. Hierdoor loop je minder risico dat je gaat samenwerken met een onbekwaam payroll bedrijf. Dit zal je veel frustratie en stress besparen, niets is vervelender dan veel tijd spenderen zonder dat je de perfecte kandidaat vind.

Heb je een selectie gemaakt uit de beschikbare payroll bedrijven? Plan dan een meeting met de overgebleven kandidaten. Tijdens deze ontmoeting zal je in ieder geval al een beter beeld krijgen van de soort persoon die aan de andere kant van de tafel zit. Zo kom je er ook achter waarin de verschillende payroll bedrijven van elkaar verschillen. Zorg er ook voor dat je gedurende dit gesprek verduidelijkt wat je precies wilt uitbesteden.

Kies je voor een online payroll bedrijf moet je goed onderzoek doen naar een aantal zaken.

Bekijk onder andere eens wat er over de ondernemingen wordt besproken en wat de ervaringen van anderen zijn die ook met dit specifieke bedrijf samenwerken. Zo weet je snel of je bij de juiste partij bent uitgekomen. Een andere methode om een geschikt online payroll bedrijf te selecteren is door aan andere bedrijven te vragen welk payroll bedrijf zij momenteel inzetten. Uiteraard wel goed om dan ook te checken of ze tevreden zijn met de samenwerking.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Meppel vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Meppel heeft profijt van payroll bedrijven

Zowel kleine als grote bedrijven kunnen profiteren van het inschakelen van een payroll bedrijf. Het opzetten van een payroll constructie is een makkelijke manier om de gevaren te verkleinen die normaal gesproken komen kijken bij het werkgeverschap. Twijfel dan ook niet langer en vraag 3 offertes aan om bij een geschikte partij uit te komen

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de ervaringen van klanten van de top 5 payroll bedrijven van Nederland voor je op een rijtje gezet. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheden uitgelicht voor jou in Meppel. Tevens is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Meppel op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Meppel en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Meppel.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Meppel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Meppel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Meppel.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Meppel. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Meppel

Aangenaam verrast

22 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Yvonne de Bruin

Duidelijke website

24 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Annemieke de Graaf

Goede werking van de website

24 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Miranda de Groot

Mijn eigen netwerk kan dit niet

21 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Frank Huisman

Payrollkaart is top!

18 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Yvonne van Beek

Google is je grootste vriend

16 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruud de Ruiter

erg betaalbaar

15 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Margaretha de Vries

Dit werkt fijn

16 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Erik de Bruijn

Fijne service

15 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Kevin Scholten

Goed contact

12 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Tamara Mulder

Payrollkaart is top!

15 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Joris Mol

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

11 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Charlotte de Jonge

Voortreffelijke match

11 juni 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Barbara Jonker

Google is je grootste vriend

9 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ramona Veenstra

Lang leve google

12 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Peter Vos

Eindelijk een fijne site

7 juni 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Martinus Hofman

Via Via maar dan beter

6 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natascha Driessen

Perfecte website

11 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Caroline Kuipers

Ideale tip

4 juni 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Leonie de Jonge

Heel positief

5 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Nathalie van de Velde

Snelle offerte

4 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Anna van der Meer

Eindelijk een goede site gevonden

6 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marcel Schipper

Werkt goed dit

3 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nienke Brouwer

betaalbaar en professioneel

6 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Franciscus Vink

snel geholpen

29 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Wendy de Koning

Na lang zoeken de juiste gevonden

3 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Cindy Willems

Dé tip

2 juni 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Christiaan van de Brink

Ideale website

30 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Johanna Schipper

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Tessa Jacobs

Gevonden via forum

28 mei 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Willem Jacobs

Goed contact

31 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Nicolaas van der Linden

Dé tip

23 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Kelly Dekker

Payrollkaart is top!

27 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Johannes Verbeek

Goed contact

21 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Wouter van der Heijden

Super service

26 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Rogier Bakker

Perfecte tip

20 mei 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Bianca de Bruin

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

20 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Sanne Visser

Duidelijke website

18 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jacobus Janssen

Goed contact

21 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Kelly Janssen

Dé tip

21 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maaike van Loon

Aangenaam verrast

17 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Barry de Groot

Snelle offerte

16 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Hendrika Bos

Payrollkaart is top!

15 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Maria van der Meer

Fijne service

20 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Alexander Jonker

Ideale website

17 mei 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Michel van de Veen

Ideale tip

16 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Christiaan de Boer

Geen linkedin nodig

14 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marleen Bos

Aangenaam verrast

11 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Bart Martens

De perfecte match

9 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sandra van Leeuwen

Aangenaam verrast

7 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- David Scholten

Forum bood hulp

10 mei 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Bastiaan de Jonge

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

7 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Angela Veenstra

Via forum hier terechtgekomen

11 mei 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Natascha van de Pol

Lang leve google

4 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Miranda Dekker

Via Via maar dan beter

9 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nathalie Veenstra

Forum bood hulp

9 mei 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Jolanda van Dijk

Duidelijke website

3 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Diana van de Brink

Goed contact

30 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Tom Smit

Ideale tip

1 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ellen van der Horst

Perfecte website

1 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Dennis Willemsen

Lang leve google

5 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eva van den Broek

zeer rap geholpen

4 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Jacob Vink

Forum bood hulp

3 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Martinus van der Laan

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

30 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Rogier Mulder

Perfecte tip

26 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Wouter Visser

Via Via maar dan beter

30 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thomas van de Wal

Goed contact

28 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Erwin de Groot

erg snel

24 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Eva de Wit

Eindelijk een fijne site

27 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Diana Meijer

Vlugge offerte

27 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Guido de Vries

Dé tip

22 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Michael Kuijpers

Positieve ervaring

18 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Inge van der Horst

Via forum hier terechtgekomen

19 april 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Anita de Bruin

Perfecte website

19 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Pascal van Wijk

Voortreffelijke match

20 april 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Daniël van de Veen

Ideale website

15 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Stefan Visser

Payrollkaart werkt erg fijn

17 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Jacobus Jacobs

Aangenaam verrast

16 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Evelien Smit

Goed contact

17 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jeroen van de Wal

Dit werkt fijn

14 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Bart de Ruiter

Goed contact

17 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Astrid Maas

aangename service

16 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Steven van Dijk

Dé tip

12 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Nienke Gerritsen

Perfecte tip

10 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sandra van den Heuvel

Ideale website

13 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Charlotte Verbeek

Forum bood hulp

6 april 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Evelien de Vries

Prettige service

10 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Janneke Veenstra

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

11 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Claudia Post

Vlugge offerte

3 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Patricia Kuipers

Voortreffelijke match

3 april 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Nancy Hendriks

Erg tevreden

7 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Tessa Timmermans

Duidelijke website

5 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Mark Veenstra

Dé tip

2 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Remco van de Brink

De perfecte match

3 april 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ellen Hermans

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sanne van der Heijden

Vlugge offerte

1 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Claudia van de Pol

Ideale match

3 april 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Steven Bosman

Goed contact

26 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Cornelia van Doorn

Via linkedin niet hetzelfde

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruben Verbeek

Voortreffelijke match

27 maart 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Wouter van den Broek

Ideale match

26 maart 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Miranda Koning

Positieve ervaring

28 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Dave Wolters

Prettige service

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Rob van der Heijden

Forum bood hulp

22 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Roy Bosman

De perfecte match

21 maart 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Dave van de Velde

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

26 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Bram Gerritsen

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Mariska van Dongen

Ideale website

20 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Adrianus van Vliet

Super service

20 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Dirk de Haan

vlot en makkelijk

19 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Mark van Dam

erg snel

20 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Dave de Boer

betaalbaar en professioneel

18 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nancy Janssen

Ideale website

16 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Barbara van Veen

Payrollkaart is top!

19 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Sylvia Verhoeven

snel geholpen

17 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Johan Visser

Super service

17 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Tim van der Meer

Google is je grootste vriend

10 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerrit van Leeuwen

aangename service

6 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Sharon de Bruin

erg snel

2 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Matthijs van den Bosch

Prettige service

21 februari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Wendy Molenaar

Eindelijk een goede site gevonden

16 februari 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Ruben Driessen

erg betaalbaar

11 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Anouk Bosman

Duidelijke website

4 februari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Vincent de Koning

Via linkedin niet hetzelfde

23 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martin van de Pol

Lang leve google

20 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Caroline Evers

Ideale match

10 januari 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Elizabeth de Graaf

Via linkedin niet hetzelfde

7 januari 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jacqueline Kramer

Positieve ervaring

8 december 2019

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Thomas de Wit

Via forum hier terechtgekomen

3 december 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Lisette Visser

Ideale website

21 november 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Arjan van den Bosch

Gevonden via forum

18 november 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Remco van de Berg

Ideale match

13 november 2019

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Erik Boer

Gevonden via forum

4 november 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Top professional

- Suzanne Brouwer

Super service

28 oktober 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Jacoba van Dijk

Ideale website

30 oktober 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Kirsten de Boer

Via linkedin niet hetzelfde

22 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Björn van Veen

Perfecte tip

13 oktober 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Cornelis van der Laan

Fijn!

5 oktober 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Rogier de Leeuw

Ideale match

28 september 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Raymond van der Heijden

Dit werkt fijn

22 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Maaike de Groot

Goed contact

17 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Wilhelmina Bosman

Prettige service

5 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Marjolein Gerritsen

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

1 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Patrick Smeets

Payrollkaart is top!

25 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Wilhelmina Hendriks

Eindelijk een goede site gevonden

22 augustus 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Dennis Meijer

Lang leve google

10 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Albert Smeets

Eindelijk een goede site gevonden

3 augustus 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Nicolaas Jansen

Payrollkaart werkt erg fijn

28 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Brenda Timmermans

Lang leve google

18 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerardus Martens

Goed contact

15 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Nienke van de Brink

Erg tevreden

7 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marcel Schipper

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

28 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Johan Brouwer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

22 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mariska de Jonge

aangename service

15 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Mirjam Peters

Via linkedin niet hetzelfde

12 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cindy van de Pol

Duidelijke website

6 juni 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Angelique Kuiper

Duidelijke website

27 mei 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Martine Verhoeven

Goed contact

23 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Eveline Veenstra

aangename service

10 mei 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Eva van der Heijden

Prettige service

9 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Claudia Smit

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

28 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Claudia Kramer

Duidelijke website

22 april 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Tim Bakker

Voortreffelijke match

15 maart 2019

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jacqueline Schipper

Eindelijk een fijne site

17 februari 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Ilse Peters

Erg tevreden

26 januari 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Jeroen Vos

Forum bood hulp

5 januari 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Astrid Post

Perfecte tip

5 december 2018

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Yvonne van Vliet

Uitgelichte payroll bedrijven uit Meppel

Persoonality Payroll Zwolle

Hanzelaan 351
8017 JM Zwolle
Nederland

038 337 3025
https://www.persoonality.nl/

Payned payrolling B.V.

Wethouder Ohmannstraat 6
7951 SB Staphorst
Nederland

0522 746 746
http://www.payned.nl/

Eventemediair

Oude Vismarkt 5
8011 TA Zwolle
Nederland

085 773 4111
http://www.eventemediair.nl/