Payroll Sluis

Wil jij een professioneel payroll bedrijf in Sluis dat bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Payrollkaart zorgt dat jij die zoekt naar Payroll Sluis verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Payrollkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle Payroll professionals uit Sluis – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Payroll Sluis gezocht?

Regel direct jouw personeelszaken

Payroll Sluis
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 40 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sluis, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oostburg, Sint Kruis en Aardenburg bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Sluis

Zoek jij naar een payroll bedrijf in Sluis? Je moet met een paar dingen rekening houden tijdens je zoektocht naar een payroll bedrijf. Het is natuurlijk handig dat je een partij vindt die jou zo goed mogelijk kan assisteren. Als jij een payroll bedrijf in Sluis wilt aantrekken adviseren we je om dit artikel eens goed door te nemen.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Sluis moeten overwegen

In zee gaan met een payroll bedrijf in Sluis heeft veel pluspunten. Je geeft bijvoorbeeld veel verantwoordelijkheid uit handen, zo wordt het voor jou makkelijker om je organisatie te besturen.

Er zijn echter diverse werkzaamheden waar payroll bedrijven je mee kunnen assisteren. Bijvoorbeeld de urenadministratie. Vooral bij de grotere payroll bedrijven kan je deze full service aanpak verwachten.|De grotere payroll bedrijven hebben een divers aanbod aan diensten

Ook kleine ondernemingen zijn geholpen met het inschakelen van een payroll bedrijf. Het is logisch dat bedrijven met veel medewerkers er goed aan doen om een payroll bedrijf in te schakelen. Wanneer je in zee gaat met een payroll bedrijf geef je in principe de aansprakelijkheid over je medewerkers uit handen. Je medewerkers zijn wettelijk gezien in dienst bij het payroll bedrijf in Sluis, jij houd natuurlijk wel de regie over je team.

Alle payroll bedrijven uit Sluis

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Sluis

De voordelen waarvan organisaties zullen profiteren bij het oprichten van een payroll constructie zijn oneindig. Ten eerste kan je veel tijd overhouden op jaarbasis. De werknemersadministratie is ieder jaar weer een tijdrovende bezigheid voor veel bedrijfsleiders, tijd die je eigenlijk besteed aan je eigen werkzaamheden. Door dit soort opdrachten uit te besteden bespaar je veel tijd. De regels voor het bijhouden van je werknemersadministratie zijn daarnaast ook vaak vaag en moeilijk te begrijpen.

Het samenwerken met een bedrijf voor een payroll constructie in Sluis maakt het ook mogelijk om onnodige kostenposten te vermijden. Je hoeft je niet meer bezig te houden met ziekteverzuim. Als ondernemer draag je immers de verantwoordelijkheid over jouw medewerkers, hier horen ook de onkosten bij die ontstaan bij ziekte of ongelukken. Doordat je werknemers op de lijst van het payroll bedrijf in Sluis staan hoef jij hier niet meer van wakker te liggen, het payroll bedrijf handelt deze zaken af. Het payroll bedrijf rekent hier natuurlijk wel een fee voor.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden in Sluis

Op zoek naar een payroll professional uit Sluis?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Sluis te vinden die bij past.

Payroll kosten in Sluis bekijken – waar op letten

Waar moet je nu eigenlijk op letten voordat je een offerte laat opstellen? Wanneer je een offerte aanvraagt bij de kandidaten is het wel verstandig om de onderneming eerst te leren kennen. Daarnaast is het wenselijk om je toekomstplannen met het payroll bedrijf te delen. Je kan altijd een kennismakingsgesprek met een payroll kantoor aanvragen om je vragen te stellen.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Sluis door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Sluis ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Sluis ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Sluis

Hoe specifieker je bent in je offerte aanvraag hoe sneller je uitkomt bij een payroll bedrijf dat voldoet aan je verwachtingen. Hierdoor voorkom je dat je een samenwerking aangaat met een incapabel payroll bedrijf. Dit maakt je selectieproces al een stuk makkelijker.

Als je een overzicht van bedrijven hebt gemaakt voor het uit handen geven van de payroll taken in Sluis dan is het verstandig om een ontmoetingsgesprek te plannen. Gedurende dit gesprek zal je in ieder geval al inzage krijgen in de soort persoon die aan de andere kant van de tafel zit. Vraag dan ook wat de voordelen zijn van het payroll bedrijf en bekijk wat hun onderscheidende kracht is. Zorg er ook voor dat je gedurende dit gesprek verduidelijkt wat je precies wilt uitbesteden.

Je kan uiteraard ook kiezen voor een online payroll bedrijf, hierbij moet je wel op een aantal zaken letten.

Bekijk bijvoorbeeld eens wat er over de organisaties wordt gezegd en wat de ervaringen van anderen zijn die ook met dit specifieke bedrijf samenwerken. Dit schept al een goed beeld van het payroll bedrijf in kwestie. Vraag ook aan je eigen netwerk welke ervaringen zij hebben met bepaalde payroll bedrijven. Hoor je een bepaald bedrijf vaak terugkomen? Grote kans dat het een goede partij is.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Sluis vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Sluis heeft profijt van payroll bedrijven

Zowel kleine als grote organisaties kunnen profiteren van het inschakelen van een payroll bedrijf. Je loopt namelijk bijna geen gevaar bij het in dienst nemen van werknemers. Twijfel dan ook niet langer en vraag 3 offertes aan om bij de perfecte partij uit te komen

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de klantervaringen van de meest bekende payroll bedrijven van Nederland voor je in kaart gebracht. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheden uitgelicht voor jou in Sluis. Tevens is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Sluis op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Sluis en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Sluis.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Sluis.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Sluis

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Sluis.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Sluis. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Sluis

Zeer verrast

10 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Tim van Veen

Vlugge offerte

9 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Jacqueline de Graaf

niet verwacht zo betaalbaar

4 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Edwin Hofman

De perfecte match

22 februari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Danny van Loon

Zeer verrast

14 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Marinus Dijkstra

Eindelijk een goede site gevonden

10 februari 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Robert Maas

Eindelijk een fijne site

6 februari 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marcel van de Ven

Goed contact

24 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Robin van de Wal

Eindelijk een goede site gevonden

19 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Melanie van der Heijden

Google is je grootste vriend

12 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Evelien de Lange

Perfecte tip

9 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Caroline Kuijpers

Fijne service

5 december 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Anne Martens

Eindelijk een goede site gevonden

4 december 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Simone Timmermans

Via Via maar dan beter

27 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Edwin de Groot

Fijn!

20 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Claudia Dekker

Dé tip

8 november 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerrit Martens

erg snel

31 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Tim van der Meulen

Gevonden via forum

26 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Chantal van den Heuvel

Voortreffelijke match

17 oktober 2019

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Petronella Molenaar

Google is je grootste vriend

12 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Albert van Veen

Ideale website

3 oktober 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Barbara Willems

aangename service

30 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Daniëlle van de Berg

De perfecte match

22 september 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Gerardus Martens

Via Via maar dan beter

13 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mirjam Wolters

Dit werkt fijn

11 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Arjan Martens

Goede werking van de website

4 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Angela Mol

Werkt goed dit

22 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Gerardus de Graaf

betaalbaarder dan ik dacht

15 augustus 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marjolein Sanders

zeer rap geholpen

10 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Bram Vos

Perfecte website

1 augustus 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Mark Jansen

Perfecte tip

31 juli 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Kim van Veen

Eindelijk een fijne site

24 juli 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Joost de Bruin

Google is je grootste vriend

13 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wouter de Groot

erg betaalbaar

6 juli 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Koen de Leeuw

Dé tip

1 juli 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ronald Koster

Mijn eigen netwerk kan dit niet

25 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paulus Prins

Werkt goed dit

14 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marloes Hoekstra

Vlugge offerte

8 juni 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Robin Wolters

Via Via maar dan beter

30 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petra Smeets

vlot en makkelijk

24 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Erik de Jonge

aangename service

16 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Simone Scholten

Eindelijk een goede site gevonden

11 mei 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Sabrina de Koning

niet verwacht zo betaalbaar

4 mei 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- René Visser

Ideale tip

28 april 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Pieter Hermans

Via Via maar dan beter

19 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Caroline Martens

Vlugge offerte

5 maart 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Maria Evers

Prettige service

11 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Hendrik Koster

Fijn!

18 januari 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Remco van Loon

Eindelijk een fijne site

11 januari 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Petrus Verhoeven

Erg tevreden

11 december 2018

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Brenda Hendriks

Uitgelichte payroll bedrijven uit Sluis

Repay HRM Goes

Smithweg 1.03
4462 HC Goes
Nederland

088 002 1660
http://www.repay.nl/

Ppartner

Anthony Fokkerstraat 79
4462 ES Goes
Nederland

0113 405 155
https://www.ppartner.nl/

Loon- en Werkgevers Service West

Canadaweg 12C
4661 PZ Halsteren
Nederland

0164 688 007
http://lwsw.nl/