Payroll Swalmen

Behoefte aan een professioneel payroll bedrijf in Swalmen dat bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Payrollkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Payroll Swalmen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle Payroll professionals uit Swalmen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Payroll Swalmen gezocht?

Regel direct jouw personeelszaken

Payroll Swalmen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 99 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Swalmen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Herkenbosch, Buggenum en Panningen bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Swalmen

Ben jij op zoek naar een payroll bedrijf in Swalmen? Je moet naar een aantal zaken kijken bij je zoektocht naar een payroll bedrijf. Het is natuurlijk handig dat je een partij vindt die jou perfect kan assisteren. Als jij een payroll bedrijf in Swalmen wilt aantrekken adviseren we je om deze pagina eens goed door te nemen.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Swalmen moeten overwegen

Het inzetten van payroll Swalmen is een van de betere investeringen die je kan maken als bedrijfseigenaar. Door risico’s bij een ander bedrijf neer te leggen zal het voor jou als ondernemer net even wat eenvoudiger worden om de organisatie met succes te runnen.

We zien dat de payroll bedrijven vaak ook de algemene administratie overnemen. Bijvoorbeeld de urenadministratie. Vooral bij de grote payroll bedrijven kan je deze full service aanpak verwachten.|De grotere payroll bedrijven hebben een groot aanbod aan diensten

De kleinere organisaties hebben minder medewerkers in dienst maar zelfs zij zullen profijt ondervinden van een degelijk payroll bedrijf. Het is logisch dat ondernemingen met veel werknemers er sowieso goed aan doen om een payroll bedrijf aan zich te binden. Tijdens de samenwerking met een payroll bedrijf geef je in principe de verantwoordelijk over je medewerkers uit handen. De payroll bedrijven uit Swalmen maken het mogelijk dat jouw personeel wettelijk gezien bij hun werkt, terwijl jij als werkgever nog altijd controle hebt over je personeel.

Alle payroll bedrijven uit Swalmen

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Swalmen

De voordelen waarvan organisaties zullen profiteren bij het opzetten van een payroll constructie zijn eindeloos. Ten eerste kan je veel tijd overhouden op jaarbasis. De werknemersadministratie is ieder jaar weer een tijdrovende zaak voor bijna alle ondernemers, tijd die je eigenlijk beter kan besteden. Door te kiezen voor een payroll bedrijf in Swalmen kan je deze tijd beter besteden aan taken die meer bij jouw interesses passen. Daarnaast ben je niet bekend met de werknemersadministratie en weet dan ook niet echt hoe je alles op een goede manier moet bijhouden.

Een ander pluspunt van het samenwerken met een payroll bedrijf in plaatsnaam is het vermijden van kostenposten. Je hoeft niet meer wakker te liggen van ziekteverzuim. Deze kosten kunnen hoog oplopen in sommige situaties. Doordat je personeel op de lijst van het payroll bedrijf in Swalmen staan hoef jij hier niet meer van wakker te liggen, het payroll bedrijf regelt deze zaken. Het payroll bedrijf word hier wel voor betaald door jou.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden uit Swalmen

Op zoek naar een payroll professional uit Swalmen?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Swalmen te vinden die bij past.

Payroll kosten in Swalmen bekijken – waar op letten

Waar moet je nu precies rekening mee houden voordat je een offerte aanvraagt? Wanneer je een offerte laat opstellen door de verschillende kandidaten is het wel wenselijk om het bedrijf eerst te leren kennen. Ben daarnaast niet bang om te delen wat je van plan bent met je onderneming, mocht je ooit willen uitbreiden dan kan het payroll bedrijf hier rekening mee houden. Een vergadering aanvragen met de medewerkers van het payroll kantoor is natuurlijk ook een goede optie, je wilt er immers wel zeker van zijn dat het mensen zijn met de juiste kwaliteiten.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Swalmen door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Swalmen ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Swalmen ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Swalmen

Hoe specifieker je bent in je aanvraag hoe sneller je terecht komt bij een payroll bedrijf dat jou kan helpen. Wanneer een payroll onderneming geschikt genoeg is om je verder te helpen dan weet je dit nu meteen. Dit maakt je selectieprocedure al veel efficiënter.

Heb je een keuze gemaakt uit de geschikte payroll bedrijven? Plan dan een meeting met de verschillende kandidaten. Dit soort gesprekken geven je een duidelijk beeld van het bedrijf achter de offerte. Zo weet je ook meteen waarin de diverse payroll bedrijven van elkaar verschillen. Zorg er ook voor dat je gedurende dit gesprek afspreekt wat je precies uit handen wilt geven.

Wanneer je kiest voor een online payroll bedrijf moet je goed onderzoek doen naar een aantal dingen.

Bekijk onder andere eens wat er over de ondernemingen wordt gezegd en wat de ervaringen van anderen zijn die ook met dit betreffende bedrijf werken. Zo weet je meteen of je bij de juiste partij bent beland. Een andere methode om een goed online payroll bedrijf te vinden is door aan andere bedrijven te vragen welk payroll bedrijf zij momenteel inzetten. Natuurlijk wel handig om dan ook na te vragen of ze blij zijn met dit bedrijf.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Swalmen vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Swalmen heeft profijt van payroll bedrijven

Eigenlijk iedere organisatie met werknemers in dienst zal veel voordelen ondervinden bij het samenwerken met een payroll bedrijf. Je loopt namelijk bijna geen risico bij het in dienst nemen van werkkrachten. Twijfel dan ook niet langer en vraag 3 offertes aan om bij de perfecte partij uit te komen

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de klantervaringen van de top 5 payroll bedrijven van Nederland voor je op een rijtje gezet. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheden uitgelicht voor jou in Swalmen. Ook is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Swalmen op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Swalmen en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Swalmen.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Swalmen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Swalmen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Swalmen.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Swalmen. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Swalmen

betaalbaar en professioneel

23 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nathalie van der Laan

Payrollkaart werkt erg fijn

19 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Maarten Post

Aangenaam verrast

24 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Margaretha Veenstra

aangename service

22 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Renate de Jonge

Snelle match via payrollkaart.nl

16 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Judith Koning

Geen linkedin nodig

19 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simone de Leeuw

Perfecte website

18 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Evelien Hermans

Duidelijke website

14 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Wendy van Vliet

Zeer verrast

12 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Anita Vink

Via Via maar dan beter

11 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelis Willems

niet verwacht zo betaalbaar

11 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Willem Jonker

Fijn!

14 juni 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Dave Visser

Eindelijk een goede site gevonden

14 juni 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Adriana Kuiper

Ideale match

12 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Martin de Groot

Prettige service

12 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Caroline Vos

Fijne service

5 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Petrus Prins

Snelle offerte

10 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Sanne Hoekstra

Vlugge offerte

9 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jan Driessen

Goede werking van de website

9 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Michael Wolters

betaalbaar en professioneel

7 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paulus Janssen

Fijne service

3 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Arie Veenstra

Geen linkedin nodig

6 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maria Driessen

Via Via maar dan beter

5 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Björn Verbeek

Aangenaam verrast

4 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Robertus Kuiper

Snelle match via payrollkaart.nl

1 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Cornelia Vink

Ideale tip

31 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Petronella Smits

snelle service

3 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Femke van de Veen

Goede werking van de website

1 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ivo de Leeuw

vlot en makkelijk

31 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Wouter van de Berg

Gevonden via forum

26 mei 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Bastiaan Peeters

Eindelijk een fijne site

29 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Cornelis Visser

Via linkedin niet hetzelfde

26 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sanne Blom

Duidelijke website

28 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Melanie Jonker

Eindelijk een fijne site

28 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Tamara Verhoeven

Zeer verrast

28 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Judith Wolters

De perfecte match

27 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Bart Peters

Ideale tip

19 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Inge Boer

Payrollkaart is top!

18 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Thomas Peters

Goede werking van de website

20 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Miranda de Bruin

Eindelijk een fijne site

23 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Wouter Dijkstra

Aangenaam verrast

22 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Niels van de Berg

Goed contact

18 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Niels Smeets

snel geholpen

14 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Brenda Boer

Na lang zoeken de juiste gevonden

14 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Angelique van der Linden

Ideale match

13 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Johan de Boer

Super service

13 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Mirjam Jacobs

erg betaalbaar

13 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelia Schouten

Werkt goed dit

9 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Alexander van de Berg

Ideale match

9 mei 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Cindy de Koning

Aangenaam verrast

9 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Bram Jonker

betaalbaarder dan ik dacht

8 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmus Smit

Goed contact

8 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Mariska Sanders

De perfecte match

7 mei 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Adriaan Huisman

Ideale match

5 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Cornelia Sanders

Google is je grootste vriend

3 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anita de Vos

Dé tip

6 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sanne de Graaf

Payrollkaart werkt erg fijn

4 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Hendrikus Hendriks

Voortreffelijke match

4 mei 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Vincent Peters

Gevonden via forum

2 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Joris Kuiper

Eindelijk een fijne site

4 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Michael van de Velde

Vlugge offerte

5 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Elisabeth de Vries

Via forum hier terechtgekomen

3 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Albert Driessen

erg snel

2 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Catharina van der Meer

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

28 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marinus Koster

Goed contact

25 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Franciscus Molenaar

Voortreffelijke match

25 april 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Stefan Visser

Aangenaam verrast

29 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Bas Molenaar

Vlugge offerte

29 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Inge van Vliet

Goed contact

24 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Dave Smits

niet verwacht zo betaalbaar

20 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmina Maas

Geen linkedin nodig

23 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ramona Schipper

Super service

18 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Nancy van de Veen

snel geholpen

23 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Claudia Dijkstra

niet verwacht zo betaalbaar

23 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sjoerd van Vliet

Duidelijke website

23 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Barbara Veenstra

Fijne service

21 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Bas van der Meulen

betaalbaarder dan ik dacht

18 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmina van de Wal

Snelle offerte

19 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marijke van Doorn

niet verwacht zo betaalbaar

15 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anna Vink

Heel positief

11 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Rutger Vink

Ideale tip

12 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marcel Smits

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

11 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Anne Kuipers

Via forum hier terechtgekomen

9 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Rogier de Boer

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

12 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Roy van Leeuwen

Vlugge offerte

7 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Ivo Kuipers

Goed contact

8 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Wendy van der Meer

Goed contact

11 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Miranda Kramer

Via forum hier terechtgekomen

9 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Marloes de Wit

snel geholpen

6 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Judith Postma

De perfecte match

8 april 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Caroline Koning

Vlugge offerte

5 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacob Meijer

Ideale tip

7 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Patrick Hermans

Via Via maar dan beter

6 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adrianus Prins

Ideale tip

5 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Niels Jonker

Eindelijk een goede site gevonden

4 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Astrid van den Heuvel

Eindelijk een goede site gevonden

29 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Bram Peters

Snelle offerte

1 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Ruud de Boer

Perfecte website

1 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Catharina Dijkstra

Vlugge offerte

26 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Willem van den Bosch

Ideale website

1 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Renate Kuipers

Mijn eigen netwerk kan dit niet

29 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Susanne Verbeek

aangename service

29 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Johanna van der Linden

snelle service

27 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Martijn van Dongen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

20 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Wilhelmus Kok

Forum bood hulp

24 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Jacoba van de Wal

Vlugge offerte

23 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Klaas de Bruijn

Snelle offerte

23 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Ilona Bos

Duidelijke website

20 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Elizabeth van de Velden

Positieve ervaring

22 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Eva Vermeulen

aangename service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Dennis van der Laan

Goed contact

14 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Kirsten Driessen

Vlugge offerte

20 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- René van Veen

snelle service

17 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Pieter van den Heuvel

Ideale match

16 maart 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marco Verbeek

Goed contact

16 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Kevin de Haan

zeer rap geholpen

10 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Willem van den Heuvel

Lang leve google

9 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Monique Bosch

erg betaalbaar

7 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Pascal Hendriks

Aangenaam verrast

1 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Mariska Meijer

Payrollkaart is top!

24 februari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Danny van der Meulen

erg betaalbaar

17 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Nancy Hendriks

Via Via maar dan beter

12 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Lisette de Bruin

Payrollkaart is top!

1 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anita Timmermans

Aangenaam verrast

29 januari 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Maaike Groen

betaalbaarder dan ik dacht

19 januari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Caroline van de Wal

Zeer verrast

15 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Patricia de Leeuw

Dit werkt fijn

2 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Femke de Haan

Via forum hier terechtgekomen

12 december 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Annemieke Martens

Google is je grootste vriend

30 november 2019

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Maartje Wolters

Payrollkaart werkt erg fijn

22 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Hendrika Verhoeven

Goed contact

21 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marleen Schouten

Vlugge offerte

7 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Hendrikus van Leeuwen

Forum bood hulp

5 november 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Richard de Graaf

Ideale tip

29 oktober 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Christiaan van Vliet

Fijne service

30 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Sebastiaan van de Wal

Positieve ervaring

21 oktober 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Thijs Evers

Eindelijk een goede site gevonden

12 oktober 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Daniëlle Timmermans

Mijn eigen netwerk kan dit niet

3 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Linda Hermans

vlot en makkelijk

30 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Jacoba van der Laan

Goede werking van de website

21 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ingrid Scholten

Ideale website

16 september 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jasper de Leeuw

Goed contact

10 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Mariska Mol

Eindelijk een goede site gevonden

4 september 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Peter van Wijk

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

27 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jeroen de Ruiter

Aangenaam verrast

20 augustus 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Pieter de Bruin

Vlugge offerte

13 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Sander van Doorn

Payrollkaart is top!

6 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Marloes de Graaf

Via forum hier terechtgekomen

1 augustus 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Hendrikus van de Veen

Werkt lekker!

18 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Joost Mol

erg snel

15 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Elisabeth Koster

Ideale tip

10 juli 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Bastiaan Kuiper

Super service

27 juni 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Nicolaas van der Heijden

Positieve ervaring

25 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Arjan Peeters

Google is je grootste vriend

18 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacqueline Peters

Fijn!

8 juni 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Marinus Postma

Google is je grootste vriend

5 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ramona Smit

Positieve ervaring

28 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Elizabeth Schipper

Eindelijk een goede site gevonden

21 mei 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Ronald de Vos

Positieve ervaring

12 mei 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Joyce van de Velde

Vlugge offerte

8 mei 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Mariska Kok

Goede werking van de website

28 april 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Willem Visser

Na lang zoeken de juiste gevonden

22 april 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ellen Evers

Voortreffelijke match

5 maart 2019

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Thomas de Jong

Dé tip

21 februari 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Daniëlle de Jonge

Dit werkt fijn

28 januari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Robertus de Boer

Duidelijke website

12 januari 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Bram van der Meulen

Gevonden via forum

11 december 2018

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Evelien Dekker

Uitgelichte payroll bedrijven uit Swalmen

Salarisdesk Nederland BV

Gelrestraat 85
6101 EV Echt
Nederland

085 876 9841
http://www.salarisdesknederland.nl/

Payroll Specialisten

Godsweerdersingel 23
6041 GJ Roermond
Nederland

088 730 7100
https://www.payrollspecialisten.nl/

Mooi!Payroll

Zwanenstraat 31
5912 TE Venlo
Nederland

088 002 1305
http://mooipayroll.com/