Payroll Urk

Wil jij een betaalbaar payroll bedrijf uit Urk dat bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Payrollkaart zorgt dat jij die zoekt naar Payroll Urk verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle Payroll professionals uit Urk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Payroll Urk gezocht?

Een Payroll bedrijf uit Urk vinden

Payroll Urk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 48 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Urk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Creil, Swifterbant en Bant bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Urk

Grote kans dat ook jij aan het zoeken bent naar een payroll bedrijf in Urk, je bent tenslotte met een reden op deze pagina terecht gekomen. Je moet met een paar dingen rekening houden tijdens je zoektocht naar een payroll bedrijf. Je wilt wel een partij vinden met veel ervaring en kunde. Als jij een payroll bedrijf in Urk wilt aantrekken adviseren we je om deze pagina eens goed door te lezen.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Urk moeten overwegen

In zee gaan met een payroll bedrijf in Urk heeft verschillende voordelen. Je geeft veel taken uit handen, het is nu voor jou makkelijker om je organisatie te leiden.

Er zijn echter meerdere werkzaamheden waar payroll bedrijven je mee kunnen helpen. Je kunt hier denken aan de urenadministratie. Voornamelijk bij de grotere payroll bedrijven zal je deze full service aanpak verwachten.|De grotere payroll bedrijven hebben een groot aanbod aan diensten

De kleinere bedrijven hebben minder medewerkers in dienst maar ook zij kunnen profijt ondervinden van een fatsoenlijk payroll bedrijf. Voor de ondernemingen die veel personeel hebben is het al helemaal een verstandige keuze. Tijdens de samenwerking met een payroll bedrijf geef je in principe de verantwoordelijk over je werknemers uit handen. De payroll bedrijven uit Urk maken het mogelijk dat jouw personeel op papier bij hun in dienst is, terwijl jij als ondernemer nog altijd controle hebt over je team.

Alle payroll bedrijven uit Urk

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Urk

Er zijn een fors aantal redenen om te kiezen voor een payroll constructie. De meest logische reden: tijdsbesparing. De werknemersadministratie is altijd weer een tijdrovende zaak voor veel bedrijfsleiders, tijd die je eigenlijk besteed aan je eigen werkzaamheden. Door dit soort taken uit handen te geven bespaar je veel tijd. Daarnaast ben je niet bekend met de werknemersadministratie en weet dan ook niet echt hoe je de administratie op een goede manier moet bijhouden.

Een ander pluspunt van het samenwerken met een payroll bedrijf in plaatsnaam is kostenbesparing. Je hoeft geen aandacht meer te schenken aan ziekteverzuim. Deze kosten kunnen hoog oplopen in sommige gevallen. Door een payroll in Urk hoef je hier niet meer mee bezig te zijn, je medewerkers zijn op papier namelijk in dienst bij het payroll bedrijf inUrk. Het payroll bedrijf word hier wel voor betaald door jou.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden uit Urk

Op zoek naar een payroll professional uit Urk?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Urk te vinden die bij past.

Payroll kosten in Urk bekijken – waar op letten

Waar moet je nu eigenlijk op letten alvorens je een offerte aanvraagt? Allereerst is het goed om te kijken naar de medewerkers van het payroll bedrijf in Urk. Ben daarnaast niet bang om te vertellen wat je van plan bent met je organisatie, mocht je ooit willen groeien dan kan het payroll bedrijf hier rekening mee houden. Een gesprek plannen met de medewerkers van het payroll kantoor is uiteraard ook mogelijk, je wilt wel zeker weten dat het mensen zijn met de juiste kwaliteiten.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Urk door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Urk ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Urk ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Urk

Hoe duidelijker je bent in je offerte aanvraag hoe sneller je uitkomt bij een payroll bedrijf dat voldoet aan je verwachtingen. Hierdoor loop je minder risico dat je gaat samenwerken met een ongeschikt payroll bedrijf. Dit zal je een hoop frustratie en energie besparen, niets is vervelender dan een hoop tijd kwijt zijn zonder dat je de perfecte kandidaat vind.

Heb je een keuze gemaakt uit de beschikbare payroll bedrijven? Plan dan een meeting met de verschillende kandidaten. Dit soort gesprekken geven je een beter beeld van de onderneming achter de offerte. Vraag dan ook meteen wat de betreffende voordelen zijn van het payroll bedrijf en bekijk wat hun sterkste kracht is. Daarnaast is dit een uitgelezen kans om te bekijken hoeveel werkzaamheden je wilt laten verrichten.

Je kan uiteraard ook kiezen voor een online payroll bedrijf, let hierbij wel goed op onderstaande zaken.

Bekijk bijvoorbeeld eens wat er over de organisaties wordt besproken en wat de inzichten van anderen zijn die ook met dit betreffende bedrijf samenwerken. Zo weet je snel of je bij een geschikte partij bent uitgekomen. Een andere methode om een goed online payroll bedrijf te selecteren is door aan branchegenoten te vragen welk payroll bedrijf zij momenteel inzetten. Hoor je een bepaald bedrijf vaak langskomen? Grote kans dat het een goede partij is.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Urk vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Urk heeft profijt van payroll bedrijven

Eigenlijk iedere organisatie met medewerkers in dienst zal veel profijt ondervinden bij het inschakelen van een payroll bedrijf. Je loopt namelijk bijna geen risico bij het in dienst nemen van werknemers. Vraag nu nog 3 offertes aan en vind meteen het payroll bedrijf uit Urk wat geheel aan jouw verwachtingen zal voldoen.

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de ervaringen van klanten van de grootste payroll bedrijven van Nederland voor je in kaart gebracht. Daarnaast gaan we ook dieper in op de mogelijkheden voor jou in Urk. Tevens is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Urk op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Urk en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Urk.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Urk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Urk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Urk.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Urk. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Urk

Via forum hier terechtgekomen

16 maart 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Mirjam van den Broek

Snelle match via payrollkaart.nl

5 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Wendy van de Velden

Payrollkaart is top!

1 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Danny van Dongen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

26 februari 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- René Kok

Google is je grootste vriend

17 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Simon Kok

Ideale tip

8 februari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Anna Willemsen

Google is je grootste vriend

2 februari 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Robin Peters

Positieve ervaring

29 januari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Ingrid van de Pol

Goed contact

22 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Annemarie van de Ven

Goed contact

15 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Paulus van de Wal

Via forum hier terechtgekomen

7 januari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Vanessa Post

Positieve ervaring

11 december 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Maarten de Ruiter

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

30 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Ivo Peters

Lang leve google

27 november 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Bianca de Vos

Fijne service

21 november 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Suzanne de Jong

Lang leve google

9 november 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Dirk Smeets

Snelle match via payrollkaart.nl

4 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Brenda van der Meer

Goed contact

29 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Angela Wolters

snel geholpen

27 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Natascha de Jonge

zeer rap geholpen

21 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Maurice Schouten

vlot en makkelijk

16 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Inge van Loon

snel geholpen

10 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Adriaan Wolters

Goed contact

2 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Simone Bosman

betaalbaarder dan ik dacht

26 september 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Remco Janssen

Goede werking van de website

14 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Mirjam Molenaar

De perfecte match

6 september 2019

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Kim Peeters

Zeer verrast

29 augustus 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Lisette Verhoeven

Prettige service

28 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Marloes Blom

Duidelijke website

21 augustus 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Kirsten de Lange

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

11 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Daniël Kok

Ideale website

5 augustus 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Koen van Doorn

Payrollkaart is top!

31 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Ellen Meijer

Ideale tip

25 juli 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Hendrikus de Vos

Positieve ervaring

11 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jasper Mol

Fijne service

9 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Marieke Martens

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 juni 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Natasja Verhoeven

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

21 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Barbara Driessen

Erg tevreden

15 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Bart van de Wal

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

9 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Eric de Jong

Forum bood hulp

2 juni 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- Deborah Wolters

Voortreffelijke match

26 mei 2019

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Antonius Scholten

Lang leve google

20 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marijke Koning

Goed contact

12 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Nathalie Brouwer

Goed contact

2 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sylvia Hofman

Eindelijk een goede site gevonden

1 mei 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Deborah de Leeuw

erg snel

24 april 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Marianne van de Ven

Snelle match via payrollkaart.nl

14 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Joris Koning

Via forum hier terechtgekomen

7 februari 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Sanne Hoekstra

Erg tevreden

2 februari 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Marinus Martens

Werkt goed dit

5 januari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Charlotte Veenstra

Google is je grootste vriend

6 december 2018

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Danny Vos

Uitgelichte payroll bedrijven uit Urk

Ági Pindrok In Payroll RPP

Kogge 07-45
8242 AZ Lelystad
Nederland

06 10505078
http://inpayroll.nl/

AB Direct

Zeilmakersstraat 19
8601 WT Sneek
Nederland

088 730 1515
https://www.abdirect.nl/

CMPR Consultancy BV

Meerweg 3
8758 LC Allingawier
Nederland

06 53396363
http://cmpr-consultancy.com/