Payroll Vlieland

Wil jij een ijzersterk payroll bedrijf in Vlieland dat bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Payrollkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Payroll Vlieland verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Payrollkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle payroll bedrijven uit Vlieland – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Payroll Vlieland gezocht?

Een Payroll bedrijf uit Vlieland vinden

Payroll Vlieland
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 105 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Vlieland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Terschelling Serijp, Terschelling Midld en Terschelling Baaid bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Vlieland

De kans is groot dat ook jij zoekt naar een payroll bedrijf in Vlieland, je bent namelijk met een reden op deze pagina terecht gekomen. Het vinden van het perfecte payroll bedrijf zal niet bepaald eenvoudig zijn. Je wilt immers In deze blogpost helpen wij jou met het aantrekken van het perfecte payroll bedrijf in Vlieland.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Vlieland moeten overwegen

Samenwerken met een payroll bedrijf in Vlieland heeft veel pluspunten. Je geeft bijvoorbeeld veel taken uit handen, het is nu voor jou makkelijker om je onderneming te leiden.

Er zijn echter diverse zaken waar payroll bedrijven je mee kunnen assisteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de urenadministratie. Vooral bij de grote payroll bedrijven zal je deze full service aanpak vinden.|De meeste payroll bedrijven hebben een divers aanbod aan mogelijkheden.

Kleine bedrijven hebben minder medewerkers in dienst maar ook zij kunnen profijt ondervinden van een goed payroll bedrijf. Voor de ondernemingen die veel personeel hebben is het sowieso een slimme zet. Samenwerken met een payroll bedrijf in Vlieland betekent dat alle verplichtingen die verwacht worden van de ondernemer niet meer bij jou liggen. De payroll bedrijven uit Vlieland zorgen ervoor dat jouw medewerkers wettelijk gezien bij hun in dienst is, terwijl jij als bedrijfseigenaar nog altijd zeggenschap hebt over je team.

Alle payroll bedrijven uit Vlieland

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Vlieland

De voordelen waarvan organisaties kunnen profiteren bij het opzetten van een payroll constructie zijn eindeloos. Allereerst kan je veel tijd besparen op jaarbasis. De werknemersadministratie is ieder jaar weer een tijdrovende zaak voor veel ondernemers, tijd die je eigenlijk beter wilt besteden. Door te kiezen voor een payroll bedrijf in Vlieland kan je je energie beter besteden aan werkzaamheden die meer bij jouw vakgebied passen. Daarnaast ben je geen expert in werknemersadministratie en weet dan ook niet echt hoe je de administratie op een georganiseerde manier moet bijhouden.

Het samenwerken met een bedrijf voor een payroll constructie in Vlieland maakt het ook mogelijk om hoge kostenposten te voorkomen. Het komt wel eens voor dat ondernemers voor kosten opdraaien die ontstaan door een situatie op de werkvloer. Als ondernemer draag je immers de verantwoordelijkheid over jouw personeel, hier horen ook de bedragen bij die ontstaan bij ziekte of bedrijfsongevallen. Door een payroll in Vlieland hoef je hier niet meer mee bezig te zijn, je medewerkers zijn op wettelijk gezien namelijk in dienst bij het payroll bedrijf inVlieland. Zij nemen de risico’s, jij betaalt als ondernemer een bepaald tarief voor deze garantie.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden in Vlieland

Op zoek naar een payroll professional uit Vlieland?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Vlieland te vinden die bij past.

Payroll kosten in Vlieland bekijken – waar op letten

Waar moet je nu eigenlijk op letten alvorens je een offerte laat opstellen? Wanneer je een offerte laat opstellen door de kandidaten is het wel wenselijk om het bedrijf eerst te leren kennen. Wees daarnaast niet bang om te delen wat je van plan bent met je organisatie, mocht je ooit willen uitbreiden dan kan het payroll bedrijf hier in de offerte rekening mee houden. Een gesprek aanvragen met de mensen van het payroll kantoor is uiteraard ook mogelijk, je wilt wel zeker weten dat het mensen zijn met de juiste kwaliteiten.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Vlieland door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Vlieland ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Vlieland ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Vlieland

Hoe specifieker je bent in je aanvraag hoe sneller je terecht komt bij een payroll bedrijf dat voldoet aan je verwachtingen. Als een payroll organisatie competent genoeg is om jouw vraagstuk op te lossen dan weet je dat meteen. Dit maakt je selectieproces al veel makkelijker.

Wanneer je een selectie van bedrijven hebt gemaakt voor het uitbesteden van de payroll werkzaamheden in Vlieland dan is het verstandig om een kennismakingsgesprek te laten plaatsvinden. Deze meetings geven je een goed beeld van de onderneming achter de offerte. Vraag dan ook wat de betreffende voordelen zijn van het payroll bedrijf en bekijk wat hun unieke kracht is. Daarnaast is dit een geschikt moment om te bekijken hoeveel werkzaamheden je wilt uitbesteden.

Je kan uiteraard ook kiezen voor een online payroll bedrijf, Let hierbij wel op onderstaande zaken.

Bekijk onder andere eens wat er over de ondernemingen wordt besproken en wat de ervaringen van anderen zijn die ook met dit betreffende bedrijf werken. Zo weet je snel of je bij de juiste partij bent beland. Vraag ook aan je eigen omgeving welke ervaringen zij hebben met bepaalde payroll bedrijven. Uiteraard wel slim om dan ook te checken of ze blij zijn met dit bedrijf.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Vlieland vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Vlieland heeft profijt van payroll bedrijven

Eigenlijk iedere organisatie met personeel in dienst zal veel profijt ondervinden bij het inzetten van een payroll bedrijf. Het bouwen van een payroll constructie is een slimme manier om de risico’s te verkleinen die normaal gesproken komen kijken bij het ondernemerschap. Vraag vandaag nog 3 offertes aan en vind meteen het payroll bedrijf uit Vlieland wat helemaal aan jouw verwachtingen zal voldoen.

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de ervaringen van klanten van de grootste payroll bedrijven van Nederland voor je op een rijtje gezet. Daarnaast gaan we ook dieper in op de mogelijkheden voor jou in Vlieland. Ook is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Vlieland op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Vlieland en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Vlieland.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Vlieland.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Vlieland

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Vlieland.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Vlieland. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Vlieland

Perfecte website

19 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Danny Janssen

Erg tevreden

20 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Renate Hendriks

Payrollkaart is top!

22 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Lisette Janssen

betaalbaar en professioneel

18 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Guido Huisman

Snelle offerte

20 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Sanne van de Veen

Positieve ervaring

20 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Michel Peeters

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

14 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sabine van Leeuwen

Perfecte tip

14 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Hendrik Maas

Perfecte tip

16 juni 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Margaretha de Vos

Goed contact

14 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Adriaan Jacobs

Via forum hier terechtgekomen

10 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Pieter de Wit

Duidelijke website

11 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Paulus Schipper

vlot en makkelijk

8 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Susanne van Dijk

erg betaalbaar

13 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ronald van Dam

Fijn!

8 juni 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Joyce de Koning

Mijn eigen netwerk kan dit niet

8 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Saskia Peters

Aangenaam verrast

9 juni 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Dirk van den Heuvel

Goed contact

8 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Maaike de Bruin

Goede werking van de website

5 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Susanne Bos

Werkt lekker!

3 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Mark Prins

Snelle match via payrollkaart.nl

4 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Diana Vink

Goed contact

3 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Joyce de Bruijn

Gevonden via forum

5 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Jasper van de Pol

Eindelijk een goede site gevonden

30 mei 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Matthijs Schipper

De perfecte match

3 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Adriaan Maas

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

1 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Kim Peeters

Google is je grootste vriend

29 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmina Postma

Werkt goed dit

3 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marieke van de Wal

Aangenaam verrast

30 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Michel Verhoeven

Snelle match via payrollkaart.nl

30 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Klaas Verhoeven

Payrollkaart is top!

26 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Esther van Dijk

Ideale tip

27 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ruud van der Heijden

Goed contact

26 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Pieter van Wijk

Google is je grootste vriend

22 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hanneke Huisman

Heel positief

27 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Ruud Visser

Super service

20 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Elizabeth Mol

Positieve ervaring

21 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Tim Vink

Werkt goed dit

20 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jasper Smeets

Heel positief

23 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Judith van Leeuwen

Aangenaam verrast

18 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Thomas van Doorn

Ideale match

20 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Robertus Gerritsen

Ideale match

15 mei 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Esther van de Ven

Prettige service

15 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Kelly van Dam

Forum bood hulp

15 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Bas van de Wal

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

15 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Adriana Driessen

Forum bood hulp

15 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Top professional

- Joost Willemsen

Snelle match via payrollkaart.nl

10 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jessica van Beek

Ideale website

15 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Inge Wolters

Snelle offerte

15 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Tom Martens

erg snel

8 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- René van de Wal

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Vanessa Meijer

Eindelijk een goede site gevonden

9 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Natasja van Dijk

Na lang zoeken de juiste gevonden

11 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Bastiaan van Dam

Ideale match

4 mei 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Steven Meijer

zeer rap geholpen

7 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Nienke van Dam

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

2 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Ramona Smits

Snelle offerte

6 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Bram Kuipers

Ideale match

30 april 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Martijn de Boer

Fijn!

5 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jeroen van Wijk

niet verwacht zo betaalbaar

30 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sharon Martens

Super service

5 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Rutger Wolters

Dit werkt fijn

30 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Bram Vos

Eindelijk een fijne site

26 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Leonie van de Brink

Vlugge offerte

28 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jacoba Meijer

Goed contact

26 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Christiaan Hendriks

Geen linkedin nodig

23 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marinus van Dongen

Goed contact

27 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Wilhelmus Willems

betaalbaar en professioneel

27 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sjoerd Prins

Voortreffelijke match

24 april 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Danny Hofman

Erg tevreden

25 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Ruben van der Meer

vlot en makkelijk

21 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Barry Jacobs

Voortreffelijke match

22 april 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sylvia Schipper

Via forum hier terechtgekomen

24 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Guido de Leeuw

Gevonden via forum

16 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Astrid Hoekstra

Vlugge offerte

20 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Jacob van der Linden

Dé tip

22 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Hendrikus Driessen

Positieve ervaring

17 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Adriaan van de Pol

Erg tevreden

16 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Johannes Postma

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

18 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Gerrit Peters

Positieve ervaring

12 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Karin Dijkstra

Ideale tip

14 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Barbara van de Pol

Ideale website

13 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Tamara Willems

Snelle match via payrollkaart.nl

16 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Daniëlle de Jonge

Vlugge offerte

14 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Peter Janssen

Duidelijke website

10 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Brenda Maas

Perfecte website

11 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Martinus van der Linden

Aangenaam verrast

5 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Wilhelmus Blom

Gevonden via forum

10 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Christian Visser

Heel positief

5 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Marije Hoekstra

Aangenaam verrast

7 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Tessa Prins

snelle service

4 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Petronella van de Ven

Ideale tip

2 april 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Brenda Boer

Goed contact

4 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maartje van de Ven

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

6 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Niels Veenstra

De perfecte match

30 maart 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Daniëlle Hendriks

Via forum hier terechtgekomen

4 april 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Hanneke Vos

Erg tevreden

31 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Sander de Bruin

Heel positief

1 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Mark de Boer

Via forum hier terechtgekomen

28 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Ivo Peeters

Ideale tip

29 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Kim de Boer

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Brenda Peters

Perfecte tip

24 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Margaretha Jacobs

Snelle offerte

28 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Nancy Kuipers

Via Via maar dan beter

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marco van Wijk

Zeer verrast

22 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Nicole Postma

Dit werkt fijn

26 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Iris Bos

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Maurice Dijkstra

Gevonden via forum

17 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Hanneke de Bruin

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

23 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Eveline Veenstra

Vlugge offerte

21 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Ruben van de Ven

niet verwacht zo betaalbaar

14 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Stefan Mol

Werkt goed dit

18 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Inge van der Laan

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

18 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Danny van Leeuwen

Geen linkedin nodig

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wendy Mulder

aangename service

14 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Petronella Mol

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

14 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Danny Willems

Snelle offerte

11 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacqueline Koning

Dé tip

7 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Stefan van der Laan

Perfecte tip

5 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Remco Dijkstra

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

24 februari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Pieter van Dam

Via forum hier terechtgekomen

20 februari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Eric Mol

Ideale match

6 februari 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Michiel de Haan

Perfecte website

2 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Johannes van Dam

Forum bood hulp

24 januari 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Björn Vermeulen

Heel positief

21 januari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nienke van Dijk

zeer rap geholpen

16 januari 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Paulus de Haan

Ideale match

5 januari 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jasper van Veen

Fijne service

11 december 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Sanne van Dam

Lang leve google

28 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Miranda Hoekstra

Aangenaam verrast

24 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jeffrey Smit

erg betaalbaar

21 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Miranda Smits

Eindelijk een goede site gevonden

14 november 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Rob Smits

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

8 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Ronald Verbeek

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

6 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petra Hermans

Snelle offerte

27 oktober 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Deborah van Beek

niet verwacht zo betaalbaar

26 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wouter van Wijk

Geen linkedin nodig

23 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Yvonne de Groot

Payrollkaart is top!

11 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Gerrit Schouten

Ideale website

6 oktober 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Mariska Peeters

Via forum hier terechtgekomen

26 september 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Albert Hofman

Via forum hier terechtgekomen

24 september 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Adriana Hermans

Lang leve google

15 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kim Verbeek

snel geholpen

6 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Ivo van den Heuvel

Forum bood hulp

29 augustus 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Frank de Graaf

Heel positief

28 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Franciscus de Jong

Zeer verrast

22 augustus 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Tim de Haan

aangename service

11 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Patrick van der Heijden

Forum bood hulp

3 augustus 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Remco van Leeuwen

Via forum hier terechtgekomen

31 juli 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Pascal van den Heuvel

De perfecte match

25 juli 2019

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Stefan van Veen

Vlugge offerte

13 juli 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Adrianus Huisman

Na lang zoeken de juiste gevonden

5 juli 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Eveline van Veen

Eindelijk een fijne site

30 juni 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ruud Brouwer

Ideale tip

25 juni 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Hendrik Prins

Fijn!

13 juni 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Erwin Bos

Ideale tip

7 juni 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Diana Bos

Snelle match via payrollkaart.nl

31 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jeffrey Jonker

Lang leve google

28 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Manon Gerritsen

Goed contact

21 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Johan van Wijk

Aangenaam verrast

11 mei 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Guido Smits

Heel positief

4 mei 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Arjan de Bruin

aangename service

25 april 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Bas Hendriks

Fijn!

19 april 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Koen Timmermans

Dit werkt fijn

15 maart 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sanne Koster

Perfecte website

17 februari 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sjoerd van Loon

Perfecte website

26 januari 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Nathalie Koster

Eindelijk een fijne site

2 januari 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Rutger van Veen

vlot en makkelijk

24 december 2018

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Christian van de Ven

Uitgelichte payroll bedrijven uit Vlieland

Ági Pindrok In Payroll RPP

Kogge 07-45
8242 AZ Lelystad
Nederland

06 10505078
http://inpayroll.nl/

AB Direct

Zeilmakersstraat 19
8601 WT Sneek
Nederland

088 730 1515
https://www.abdirect.nl/

CMPR Consultancy BV

Meerweg 3
8758 LC Allingawier
Nederland

06 53396363
http://cmpr-consultancy.com/