Payroll Voorschoten

Wil jij een betaalbaar payroll bedrijf in Voorschoten dat bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Payrollkaart zorgt dat jij die zoekt naar Payroll Voorschoten verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle Payroll professionals uit Voorschoten – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Payroll Voorschoten gezocht?

Een Payroll bedrijf uit Voorschoten vinden

Payroll Voorschoten
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Voorschoten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Leidschendam, Nootdorp en Gelderswoude bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Voorschoten

Ben jij op zoek naar een payroll bedrijf in Voorschoten? Je moet naar een aantal zaken kijken tijdens je zoektocht naar een payroll bedrijf. Het is natuurlijk handig dat je een dienstverlener vindt die jou zo goed mogelijk kan assisteren. In deze blogpost assisteren wij jou met het aantrekken van het juiste payroll bedrijf in Voorschoten.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Voorschoten moeten overwegen

Samenwerken met een payroll bedrijf in Voorschoten heeft veel voordelen. Door risico’s bij een ander bedrijf neer te leggen zal het voor jou als bedrijfseigenaar net even wat eenvoudiger worden om de onderneming te leiden.

Het kan ook zo zijn dat payroll bedrijven de algemene administratie overnemen. Bijvoorbeeld de urenadministratie. Vooral bij de grotere payroll bedrijven kan je deze full service aanpak vinden.|De grotere payroll bedrijven hebben een divers aanbod aan diensten

Ook kleine organisaties zijn geholpen met het inschakelen van een payroll bedrijf. Het is logisch dat bedrijven met veel werknemers er goed aan doen om een payroll bedrijf aan zich te binden. Wanneer je in zee gaat met een payroll bedrijf geef je in principe de aansprakelijkheid over je werknemers uit handen. Je werknemers zijn wettelijk gezien in dienst bij het payroll bedrijf in Voorschoten, jij houd natuurlijk wel de regie over je team.

Alle payroll bedrijven uit Voorschoten

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Voorschoten

De voordelen waarvan organisaties zullen genieten bij het opzetten van een payroll constructie zijn eindeloos. De meest logische reden: tijdsbesparing. Het bijhouden van de administratie rondom je personeel kost namelijk veel tijd. Door deze werkzaamheden uit handen te geven bespaar je veel tijd. De regels voor het bijhouden van je werknemersadministratie zijn vaak vaag en moeilijk te snappen.

Een ander voordeel van het samenwerken met een payroll bedrijf in plaatsnaam is het vermijden van kostenposten. Het komt wel eens voor dat bedrijfseigenaren voor kosten opdraaien die ontstaan door een ongunstige situatie in de werkplaats. Deze onkosten lopen hoog op in sommige situaties. Omdat je werknemers op de lijst van het payroll bedrijf in Voorschoten staan hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken, het payroll bedrijf draait hiervoor op. Zij nemen de risico’s, jij betaalt als organisatie een bepaalde fee voor deze risicodekking.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden in Voorschoten

Op zoek naar een payroll professional uit Voorschoten?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Voorschoten te vinden die bij past.

Payroll kosten in Voorschoten bekijken – waar op letten

Je moet onderzoek doen naar een aantal zaken voordat je een offerte aanvraagt. Wanneer je een offerte laat opstellen door de verschillende kandidaten is het wel belangrijk om het bedrijf eerst te leren kennen. Ben daarnaast niet bang om te delen wat je van plan bent met je onderneming, mocht je ooit willen groeien dan kan het payroll bedrijf hier in de offerte rekening mee houden. Een gesprek aanvragen met de werknemers van het payroll kantoor is natuurlijk ook een goede optie, je wilt wel zeker weten dat het mensen zijn met de juiste kwaliteiten.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Voorschoten door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Voorschoten ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Voorschoten ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Voorschoten

Hoe specifieker je bent in je offerte aanvraag hoe sneller je terecht komt bij een payroll bedrijf dat jou kan helpen. Hierdoor loop je minder risico dat je in zee gaat met een incompetent payroll bedrijf. Dit maakt je selectieproces al veel makkelijker.

Heb je een selectie gemaakt uit de geschikte payroll bedrijven? Plan dan een gesprek met de verschillende kandidaten. Gedurende dit gesprek zal je onder andere inzage krijgen in de soort persoon die tegenover je zit. Zo weet je ook meteen waarin de verschillende payroll bedrijven van elkaar verschillen. Zorg er ook voor dat je gedurende dit gesprek verduidelijkt wat je precies uit handen wilt geven.

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een online payroll bedrijf, let hierbij wel goed op onderstaande zaken.

Een eenvoudige methode om achter de oprechtheid van een payroll bedrijf te komen is door online recensies te zoeken. Dit zorgt al voor een duidelijker beeld van het payroll bedrijf in kwestie. Vraag ook aan je eigen omgeving welke payroll bedrijven zij aanbevelen. Natuurlijk wel goed om dan ook te checken of ze tevreden zijn met de samenwerking.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Voorschoten vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Voorschoten heeft profijt van payroll bedrijven

Eigenlijk iedere onderneming met personeel in dienst zal veel voordelen ondervinden bij het inzetten van een payroll bedrijf. Je loopt namelijk minder risico bij het in dienst nemen van werknemers. Vraag vandaag nog 3 offertes aan en vind direct het payroll bedrijf uit Voorschoten wat geheel aan jouw wensen zal voldoen.

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de klantervaringen van de top 5 payroll bedrijven van Nederland voor je in kaart gebracht. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheden uitgelicht voor jou in Voorschoten. Tevens is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Voorschoten op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Voorschoten en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Voorschoten.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Voorschoten.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Voorschoten

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Voorschoten.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Voorschoten. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Voorschoten

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

23 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Sabrina Dijkstra

Eindelijk een goede site gevonden

21 juli 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Rob Hermans

erg snel

19 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Stefan de Haan

Super service

21 juli 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Lisette Jacobs

Ideale match

20 juli 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Hanneke van der Meulen

Heel positief

21 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Robert Vermeulen

niet verwacht zo betaalbaar

15 juli 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Barbara Molenaar

aangename service

18 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Hendrikus van der Laan

Duidelijke website

18 juli 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Michael Dijkstra

snelle service

15 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Ronald Kramer

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

11 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Evelien Bakker

Erg tevreden

11 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Arjan de Vries

betaalbaarder dan ik dacht

9 juli 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wendy van Vliet

Dé tip

12 juli 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Inge Wolters

Geen linkedin nodig

10 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martinus van Dam

betaalbaarder dan ik dacht

13 juli 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vanessa Kramer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

9 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Barbara van de Velden

betaalbaar en professioneel

11 juli 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nathalie van Wijk

Google is je grootste vriend

8 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patrick Hofman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

3 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christiaan Vermeulen

Forum bood hulp

9 juli 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Michel de Vries

Snelle offerte

2 juli 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Wouter Koning

Dit werkt fijn

5 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Paul van der Laan

Erg tevreden

3 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Patrick van de Ven

Voortreffelijke match

2 juli 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Hendrika Vink

Fijn!

28 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Diana Mol

Fijne service

28 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Marjolein van de Velde

Goed contact

27 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Dennis van den Heuvel

Geen linkedin nodig

2 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sandra van de Velden

Aangenaam verrast

24 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marloes Koning

Gevonden via forum

26 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Ilse Peeters

Duidelijke website

28 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jan van de Veen

De perfecte match

24 juni 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Robin de Wit

Payrollkaart werkt erg fijn

21 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Raymond Evers

Dé tip

26 juni 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Koen Wolters

Perfecte website

24 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Petronella Schipper

Gevonden via forum

24 juni 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Bas van der Heijden

Erg tevreden

17 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Monique de Vries

Ideale tip

20 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Patricia Schouten

betaalbaar en professioneel

20 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Deborah Post

aangename service

17 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Wilhelmus de Vries

Goed contact

15 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Johan Boer

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

12 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marieke de Leeuw

Payrollkaart is top!

15 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Hendrik Scholten

Google is je grootste vriend

15 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Linda van de Velde

Goed contact

16 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jeffrey de Vos

niet verwacht zo betaalbaar

13 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rogier van de Berg

Ideale match

8 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Thomas van Dijk

Payrollkaart werkt erg fijn

7 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Rutger Wolters

Positieve ervaring

8 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Michiel de Wit

Lang leve google

4 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Femke Mulder

Snelle offerte

9 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Hendrik van Veen

Goed contact

5 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Antonius Martens

Eindelijk een fijne site

3 juni 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Nancy de Bruijn

Werkt lekker!

6 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Adriaan Jansen

Ideale tip

4 juni 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Nicolaas Evers

Ideale website

3 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Niels Vos

Lang leve google

6 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michiel Kuiper

Vlugge offerte

1 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Susanne Schouten

Goed contact

31 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Anne Visser

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

2 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Caroline Bosch

Payrollkaart werkt erg fijn

27 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Thomas Hermans

Aangenaam verrast

2 juni 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Tom Sanders

erg snel

31 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Johannes van der Laan

Dé tip

26 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Janneke Schipper

Ideale tip

28 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Iris Smeets

Ideale tip

25 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Esther Hendriks

Dé tip

26 mei 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marijke Peeters

Snelle offerte

24 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Paul Janssen

Dé tip

24 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marleen van der Meulen

Gevonden via forum

25 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Renate de Bruin

Erg tevreden

23 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Diana Jonker

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Maarten Scholten

Goede werking van de website

22 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Caroline Sanders

Prettige service

20 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Nienke Bosch

Gevonden via forum

19 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Joost Jonker

Super service

19 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Mariska van den Bosch

zeer rap geholpen

14 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Monique Peters

Lang leve google

12 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Margaretha van Loon

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 mei 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacobus de Haan

Snelle match via payrollkaart.nl

17 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Irene Schipper

Vlugge offerte

10 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Johanna de Vries

Eindelijk een goede site gevonden

12 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Patrick Janssen

Goede werking van de website

13 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Joris van de Velde

Google is je grootste vriend

10 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robin de Vos

Super service

8 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jan Hermans

Ideale website

12 mei 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Gerrit Bosch

Eindelijk een goede site gevonden

10 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Anouk van Beek

Positieve ervaring

3 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Vincent van der Horst

Goed contact

7 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Nancy de Wit

Ideale tip

4 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Anne van Wijk

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

3 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Tim Verbeek

Goed contact

2 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Brenda Vos

snel geholpen

29 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Natascha Verhoeven

Dit werkt fijn

4 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jeroen Dijkstra

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

27 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marije Schipper

Lang leve google

2 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marjolein de Graaf

Via forum hier terechtgekomen

26 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Marjolein Huisman

Vlugge offerte

27 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Wilhelmus Brouwer

Na lang zoeken de juiste gevonden

26 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Robert Vermeulen

betaalbaarder dan ik dacht

23 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dave Smeets

Snelle offerte

24 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Bas Kuipers

Aangenaam verrast

27 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Edwin de Vries

Via Via maar dan beter

20 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Linda Vos

Snelle offerte

22 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Wouter van de Velde

Snelle offerte

18 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Vincent Brouwer

Goede werking van de website

18 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Dennis Schipper

Prettige service

21 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Vincent van Loon

Dé tip

21 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Kevin van Vliet

De perfecte match

21 april 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Willem Molenaar

Fijn!

17 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Sabine van de Brink

Via Via maar dan beter

14 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marleen Kuijpers

Lang leve google

19 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kim Scholten

Vlugge offerte

14 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Erik de Graaf

Goede werking van de website

15 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Hanneke Evers

Goed contact

15 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Gerardus Koning

Eindelijk een goede site gevonden

14 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Roel Brouwer

Perfecte website

10 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Robertus Koster

Payrollkaart werkt erg fijn

8 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Simone Vink

aangename service

7 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Irene van Dam

Perfecte website

11 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Maurice van der Heijden

Duidelijke website

10 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Angelique de Groot

Snelle offerte

10 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Inge Mulder

Google is je grootste vriend

9 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adrianus Evers

Google is je grootste vriend

3 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Irene van der Heijden

aangename service

2 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Eva van Loon

Eindelijk een fijne site

6 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Anouk Jansen

zeer rap geholpen

2 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Sanne van der Meulen

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Michael Koster

Ideale tip

28 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Tim Veenstra

Goed contact

31 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jacoba de Jonge

Super service

31 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Maartje van der Laan

De perfecte match

31 maart 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marianne Willems

Eindelijk een goede site gevonden

26 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Arie Hermans

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

27 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marjolein Vos

Goede werking van de website

26 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sandra van Doorn

Perfecte tip

21 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Petronella Janssen

Duidelijke website

24 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Ingrid Vink

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

24 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Elisabeth de Koning

Snelle match via payrollkaart.nl

20 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jacob Wolters

Geen linkedin nodig

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Monique van de Velde

Payrollkaart is top!

24 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Ruben Mulder

Ideale website

18 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sanne Wolters

Super service

18 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Albert van Beek

niet verwacht zo betaalbaar

19 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joost Vermeulen

Fijne service

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Cornelia van der Meulen

Fijn!

14 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Thomas Kok

Lang leve google

19 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Renate Sanders

Super service

18 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Hendrika de Bruijn

Eindelijk een fijne site

15 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Tim Koster

Werkt goed dit

15 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Petra van de Velde

snel geholpen

6 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Marijke Meijer

Perfecte tip

4 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Mariska de Lange

vlot en makkelijk

20 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Christiaan Blom

Super service

16 februari 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- René Vink

Ideale match

9 februari 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Michiel de Leeuw

Ideale match

3 februari 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Matthijs van der Heijden

Super service

30 januari 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Wilhelmus de Bruijn

Payrollkaart werkt erg fijn

17 januari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Mariska van Wijk

Werkt goed dit

20 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Miranda de Jonge

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

11 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Adriaan van Beek

Erg tevreden

4 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Elizabeth Willemsen

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

10 december 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Eveline Willems

Duidelijke website

4 december 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Saskia Verbeek

erg snel

21 november 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jacob van de Velden

Forum bood hulp

17 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Susanne Smits

Vlugge offerte

14 november 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Paulus Smit

Lang leve google

14 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Natasja van Wijk

Prettige service

31 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Evelien van de Velden

Dé tip

25 oktober 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Eveline van der Heijden

Google is je grootste vriend

19 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marleen van de Velden

erg betaalbaar

16 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sylvia Huisman

Snelle offerte

8 oktober 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Angelique Visser

erg betaalbaar

30 september 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maurice Kramer

Google is je grootste vriend

21 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joyce Mulder

betaalbaarder dan ik dacht

12 september 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Irene Schouten

niet verwacht zo betaalbaar

9 september 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Deborah Schipper

Perfecte tip

5 september 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Johannes van den Bosch

Fijn!

23 augustus 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Marieke Gerritsen

Eindelijk een fijne site

19 augustus 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Anna van den Bosch

Voortreffelijke match

8 augustus 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Chantal Kok

snelle service

8 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Astrid Gerritsen

Payrollkaart is top!

28 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Simon Bakker

Duidelijke website

20 juli 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Astrid Peeters

Prettige service

15 juli 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Johanna van de Wal

Lang leve google

4 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Renate van Doorn

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

2 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Björn van der Heijden

Aangenaam verrast

22 juni 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ilona de Bruijn

Werkt lekker!

20 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Petronella de Boer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

6 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Alexander van Leeuwen

Prettige service

31 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Yvonne Willems

niet verwacht zo betaalbaar

24 mei 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ramona Vos

betaalbaarder dan ik dacht

17 mei 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Franciscus Visser

Voortreffelijke match

13 mei 2019

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Dirk Schouten

Via Via maar dan beter

6 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelis de Bruijn

niet verwacht zo betaalbaar

2 mei 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tamara van de Pol

Google is je grootste vriend

19 april 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adrianus Smeets

Gevonden via forum

2 maart 2019

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Arie Kramer

Werkt lekker!

21 februari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Iris van de Brink

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

23 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ilse Peters

erg snel

5 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Lisette Verbeek

Fijne service

10 december 2018

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Angelique Hoekstra

Uitgelichte payroll bedrijven uit Voorschoten

100% Salarisverwerking HR en Payroll

Koraalrood 153
1.27
2718 SB Zoetermeer

079 331 5444
https://www.100-salaris.nl/

Repay HRM Den Haag

Tauber 31
2491 DB Den Haag
Nederland

088 002 1625
http://www.repay.nl/

Masters in Payroll & HR

Sixlaan 66
2252 CH Voorschoten
Nederland

071 562 1655
https://www.mastersinpayroll.nl/