Payroll Zutphen

Ben jij opzoek naar een betaalbaar payroll bedrijf uit Zutphen dat bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Payroll Zutphen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Payrollkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle payroll bedrijven uit Zutphen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Payroll Zutphen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Payroll Zutphen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zutphen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Gorssel, Toldijk en Wichmond bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Zutphen

De kans is groot dat ook jij aan het zoeken bent naar een payroll bedrijf in Zutphen, je bent namelijk met een reden hier terecht gekomen. Je moet met een paar dingen rekening houden bij je zoektocht naar een payroll bedrijf. Je wilt uiteraard In deze blogpost assisteren wij jou met het vinden van het perfecte payroll bedrijf in Zutphen.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Zutphen moeten overwegen

Het inzetten van payroll Zutphen is de beste inverstering die je kan maken als ondernemer. Door bepaalde risico’s bij een ander bedrijf onder te brengen zal het voor jou als bedrijfsleider net even wat makkelijker worden om het bedrijf succesvol te houden.

Er zijn echter meerdere werkzaamheden waar payroll bedrijven je mee kunnen helpen. Bijvoorbeeld de urenadministratie. Vooral bij de grote payroll bedrijven zal je deze full service aanpak verwachten.|De meeste payroll bedrijven hebben een divers aanbod aan diensten

Ook kleine organisaties zijn geholpen met het inschakelen van een payroll bedrijf. Voor de ondernemingen die veel medewerkers hebben is het al helemaal een slimme keuze. In zee gaan met een payroll bedrijf in Zutphen betekent dat alle verantwoordelijkheden die verwacht worden van de ondernemer niet meer bij jou liggen. De payroll bedrijven uit Zutphen zorgen ervoor dat jouw personeel op papier bij hun werkt, terwijl jij als werkgever nog altijd zeggenschap hebt over je personeel.

Alle payroll bedrijven uit Zutphen

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Zutphen

Er zijn een fors aantal redenen om te kiezen voor een payroll constructie. Ten eerste kan je veel tijd besparen op jaarbasis. De werknemersadministratie is altijd weer een tijdrovende zaak voor bijna alle bedrijfsleiders, tijd die je eigenlijk beter wilt besteden. Door dit soort werkzaamheden uit te besteden bespaar je veel tijd. Daarnaast ben je niet bekend met de werknemersadministratie en weet dan ook niet echt hoe je alles op een georganiseerde manier moet bijhouden.

Het in zee gaan met een bedrijf voor een payroll constructie in Zutphen maakt het ook makkelijker om hoge kostenposten te vermijden. Je hoeft geen aandacht meer te schenken aan ziekteverzuim. Als bedrijfseigenaar draag je natuurlijk de verantwoordelijkheid over jouw medewerkers, hier horen ook de onkosten bij die ontstaan bij ziekte of bedrijfsongevallen. Door een payroll in Zutphen hoef je hier niet meer over na te denken, je medewerkers zijn op wettelijk gezien namelijk in dienst bij het payroll bedrijf inZutphen. Zij nemen de risico’s op zich, jij betaalt als bedrijf een bepaalde fee voor deze risicodekking.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden uit Zutphen

Op zoek naar een payroll professional uit Zutphen?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Zutphen te vinden die bij past.

Payroll kosten in Zutphen bekijken – waar op letten

Je moet onderzoek doen naar een aantal zaken voordat je een offerte laat opstellen. Wanneer je een offerte aanvraagt bij de kandidaten is het wel verstandig om de organisatie eerst te leren kennen. Daarnaast is het wenselijk om je toekomstplannen met het payroll bedrijf te delen. Je kan ten allen tijden een kennismakingsgesprek met een payroll kantoor plannen om je vragen te stellen.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Zutphen door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Zutphen ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Zutphen ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Zutphen

Hoe duidelijker je bent in je aanvraag hoe sneller je uitkomt bij een payroll bedrijf dat jou kan helpen. Als een payroll organisatie goed genoeg is om jouw vraagstuk op te lossen dan weet je dit nu meteen. Dit maakt je selectieprocedure al een stuk eenvoudiger.

Als je een selectie van organisaties hebt gemaakt voor het uitbesteden van de payroll taken in Zutphen dan is het aan te raden om een ontmoetingsgesprek te plannen. Gedurende deze meeting zal je in ieder geval al een beter beeld krijgen van de soort persoon die aan de andere kant van de tafel zit. Zo weet je ook meteen waarin de diverse payroll bedrijven van elkaar verschillen. Zorg er ook voor dat je gedurende dit gesprek verduidelijkt wat je precies wilt uitbesteden.

Je kan uiteraard ook kiezen voor een online payroll bedrijf, hierbij moet je wel op een aantal zaken letten.

Een makkelijke manier om achter de oprechtheid van een payroll bedrijf te komen is door online recensies te zoeken. Zo weet je snel of je bij een geschikte partij bent uitgekomen. Een andere methode om een goed online payroll bedrijf te vinden is door aan andere bedrijven te vragen welk payroll bedrijf zij momenteel inzetten. Hoor je een specifiek bedrijf vaak langskomen? Grote kans dat het een goede partij is.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Zutphen vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Zutphen heeft profijt van payroll bedrijven

Zowel kleine als grote ondernemingen kunnen profiteren van het inschakelen van een payroll bedrijf. Het opzetten van een payroll constructie is een eenvoudige manier om de risico’s te elimineren die normaliter komen kijken bij het ondernemerschap. Twijfel dan ook niet langer en vraag meteen 3 offertes aan om bij een geschikte partij uit te komen

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de ervaringen van klanten van de top 5 payroll bedrijven van Nederland voor je in kaart gebracht. Daarnaast gaan we ook dieper in op de mogelijkheden voor jou in Zutphen. Ook is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Zutphen op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Zutphen en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Zutphen.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Zutphen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Zutphen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Zutphen.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Zutphen. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Zutphen

aangename service

21 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Albert de Wit

Vlugge offerte

20 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Linda Mulder

Positieve ervaring

18 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Annemieke Groen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

21 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ellen de Groot

De perfecte match

21 juni 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Antonius van Veen

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 juni 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jessica Koster

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

21 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Inge Vos

Goede werking van de website

20 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Michiel Willems

Lang leve google

14 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nathalie van Beek

Ideale website

16 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marloes Kok

Heel positief

17 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Lisette Molenaar

niet verwacht zo betaalbaar

10 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eva Hoekstra

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

15 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Danny de Bruin

Goed contact

11 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sanne Willems

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

13 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jessica Willemsen

Aangenaam verrast

12 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Frank van der Linden

Payrollkaart is top!

9 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Maria de Jonge

Fijn!

10 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Koen Schipper

erg snel

8 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Edwin Veenstra

Goed contact

6 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Johan Vos

Positieve ervaring

6 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Pieter Bosman

Werkt goed dit

4 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jessica Maas

Prettige service

6 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Angelique Sanders

erg snel

7 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Linda Veenstra

Vlugge offerte

4 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Renate Blom

Snelle match via payrollkaart.nl

31 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Albert van de Velde

Lang leve google

2 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angela Timmermans

Voortreffelijke match

3 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ilse van de Pol

Snelle match via payrollkaart.nl

2 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Kelly Verhoeven

betaalbaarder dan ik dacht

31 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pascal Martens

Zeer verrast

25 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Elisabeth Willems

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thomas van de Ven

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

29 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Wilhelmus van de Wal

Via Via maar dan beter

29 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marcel de Jonge

vlot en makkelijk

21 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Willem Jonker

Goed contact

23 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Petra van der Laan

Via linkedin niet hetzelfde

21 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martinus Willemsen

Payrollkaart is top!

20 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Joyce Vos

Goed contact

19 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Suzanne Blom

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Frank Vink

Payrollkaart werkt erg fijn

23 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Evelien Schouten

erg snel

17 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Danny van de Velden

Dit werkt fijn

20 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Renate van de Velde

Fijn!

20 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Marc de Ruiter

Vlugge offerte

15 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Rogier Mol

Perfecte tip

16 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ingrid Hoekstra

Eindelijk een fijne site

13 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marianne Kramer

Positieve ervaring

10 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Maurice van der Horst

Lang leve google

13 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Renate van den Bosch

Payrollkaart werkt erg fijn

8 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Petronella van Veen

Goed contact

10 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Wendy Huisman

De perfecte match

8 mei 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Monique Hofman

Werkt lekker!

8 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Vanessa de Boer

Heel positief

12 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Cindy Willems

snelle service

6 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Marieke van den Heuvel

Positieve ervaring

6 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Jelle Kramer

Werkt goed dit

9 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jacoba van Doorn

De perfecte match

4 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Petrus Maas

erg betaalbaar

30 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Claudia van Vliet

Vlugge offerte

5 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Jolanda Scholten

Goed contact

5 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ruud Jonker

betaalbaar en professioneel

4 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patricia van de Wal

Dé tip

4 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jasper van Dongen

Dit werkt fijn

29 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Maartje Koning

Ideale tip

27 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Caroline Sanders

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

27 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Elizabeth Janssen

Via forum hier terechtgekomen

25 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- Bas Schipper

Fijn!

29 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marc de Graaf

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

24 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Hendrikus van de Ven

Ideale tip

27 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Hendrik Bosman

Gevonden via forum

22 april 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Arjan Peters

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Ilse van de Veen

Fijne service

19 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Evelien Vos

Via linkedin niet hetzelfde

23 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Edwin de Jonge

niet verwacht zo betaalbaar

19 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Karin Dijkstra

betaalbaarder dan ik dacht

21 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Iris Wolters

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

17 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Thomas Maas

Fijne service

18 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Martin van Veen

betaalbaar en professioneel

20 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Stefan van Vliet

Erg tevreden

17 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Roel van der Meer

Payrollkaart werkt erg fijn

13 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Marjolein van Loon

Snelle offerte

10 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Marjolein van Doorn

Goed contact

15 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marleen de Haan

Fijne service

11 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Cornelis Smeets

Positieve ervaring

13 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Daniëlle Driessen

Gevonden via forum

14 april 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Martinus Groen

Heel positief

6 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Martin van de Pol

aangename service

6 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Natascha Kuipers

Vlugge offerte

4 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Maurice van der Laan

Goed contact

3 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Rogier van de Wal

Super service

3 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ingrid Peters

Vlugge offerte

6 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Tom de Ruiter

aangename service

8 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Simon Boer

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

7 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Leonie de Jonge

Dit werkt fijn

5 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Kelly van den Broek

Payrollkaart werkt erg fijn

2 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Martin Smeets

betaalbaarder dan ik dacht

3 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- David van der Heijden

Gevonden via forum

1 april 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Hanneke Verhoeven

De perfecte match

29 maart 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Frank van Veen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

26 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Miranda van Veen

Eindelijk een goede site gevonden

31 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Marianne de Boer

vlot en makkelijk

24 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Elizabeth Vermeulen

Via Via maar dan beter

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nathalie van der Linden

Super service

21 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Kevin Maas

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Klaas Blom

Erg tevreden

26 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Michel van der Meer

Ideale match

23 maart 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Willem van den Heuvel

Goede werking van de website

18 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Thomas van der Meer

Erg tevreden

22 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Nathalie van den Broek

zeer rap geholpen

23 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Adriana Vos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

15 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sanne Mol

vlot en makkelijk

16 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Richard Prins

Ideale tip

18 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sandra de Haan

Forum bood hulp

17 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Nicolaas van Vliet

Ideale match

15 maart 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Mariska Postma

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

11 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Dirk Smits

Duidelijke website

12 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Michel Koning

Payrollkaart is top!

11 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Claudia Jacobs

Werkt lekker!

7 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Hendrikus de Bruin

Dit werkt fijn

3 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bram van Dongen

Eindelijk een fijne site

27 februari 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Tessa Schouten

Goede werking van de website

14 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Raymond van der Meer

Google is je grootste vriend

10 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelia van der Horst

Snelle offerte

4 februari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Elisabeth van der Meulen

Google is je grootste vriend

26 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Willem van den Heuvel

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

23 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Hendrikus Scholten

Ideale website

10 januari 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Cornelia de Groot

Via Via maar dan beter

5 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ingrid Veenstra

Via forum hier terechtgekomen

9 december 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Maartje Wolters

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

30 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Robin Vos

Erg tevreden

21 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Marianne van Leeuwen

Ideale tip

18 november 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Petrus van den Heuvel

erg snel

13 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Robin Dijkstra

Positieve ervaring

7 november 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Gerrit Jonker

erg snel

31 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Deborah van Veen

Via forum hier terechtgekomen

25 oktober 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Paulus Maas

Via linkedin niet hetzelfde

17 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patricia Hendriks

Eindelijk een goede site gevonden

14 oktober 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Dave de Ruiter

erg betaalbaar

4 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marloes Visser

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 september 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Elisabeth Mol

betaalbaar en professioneel

24 september 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Inge Evers

Ideale match

19 september 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Robertus Jansen

Voortreffelijke match

12 september 2019

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Robertus van der Heijden

aangename service

5 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Anne van Veen

Ideale match

22 augustus 2019

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Cornelis de Graaf

Goed contact

19 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Christiaan Driessen

Forum bood hulp

10 augustus 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Sabine Bosman

Werkt goed dit

7 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Vincent Vos

Via linkedin niet hetzelfde

31 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maria Vermeulen

Payrollkaart werkt erg fijn

22 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Nathalie Groen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

12 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nancy Vink

Fijne service

6 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Jasper de Koning

De perfecte match

3 juli 2019

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Wilhelmus de Jonge

De perfecte match

26 juni 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Karin Hendriks

Vlugge offerte

20 juni 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Roel Hofman

Voortreffelijke match

12 juni 2019

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Adriana de Leeuw

Google is je grootste vriend

31 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tim van de Veen

erg snel

28 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Petrus Hofman

Heel positief

22 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Daniël Post

Snelle offerte

14 mei 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Nicolaas Gerritsen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

6 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Laura van Loon

Fijn!

28 april 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jeroen van den Heuvel

Payrollkaart werkt erg fijn

24 april 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Kim van Beek

Geen linkedin nodig

6 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mirjam de Vries

Lang leve google

17 februari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joris Hoekstra

Erg tevreden

31 januari 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Linda Mulder

Positieve ervaring

27 december 2018

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Guido Schipper

Gevonden via forum

12 december 2018

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Marianne van de Velden

Uitgelichte payroll bedrijven uit Zutphen

Dutch Assets Group

Edisonstraat 92
7006 RE Doetinchem
Nederland

0314 373 260
https://www.dutchassetsgroup.nl/

HRM-Salarisverwerking

Mercurion 28-1
6903 PZ Zevenaar
Nederland

085 029 0554
http://hrm-salarisverwerking.nl/

Freelance Payroll

Hanzeweg 5
7418 AW Deventer
Nederland

0570 850 505
http://freelancepayroll.nl/