Payroll Zwijndrecht

Wil jij een betaalbaar payroll bedrijf in Zwijndrecht dat bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Payrollkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Payroll Zwijndrecht verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Payrollkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle payroll bedrijven uit Zwijndrecht – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Payroll Zwijndrecht gezocht?

Een Payroll bedrijf uit Zwijndrecht vinden

Payroll Zwijndrecht
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zwijndrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Puttershoek, Krimpen aan de Lek en Mookhoek bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Zwijndrecht

De kans is groot dat ook jij zoekt naar een payroll bedrijf in Zwijndrecht, je bent tenslotte met een reden op deze pagina terecht gekomen. Het vinden van het meest geschikte payroll bedrijf zal niet simpel zijn. Je wilt immers In dit artikel helpen wij jou met het vinden van het juiste payroll bedrijf in Zwijndrecht.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Zwijndrecht moeten overwegen

Samenwerken met een payroll bedrijf in Zwijndrecht heeft verschillende pluspunten. Je geeft bijvoorbeeld veel werkzaamheden uit handen, dit maakt het voor jou makkelijker om je bedrijf te runnen.

Er zijn echter meerdere zaken waar payroll bedrijven je mee kunnen helpen. Bijvoorbeeld de urenadministratie. Voornamelijk bij de grotere payroll bedrijven zal je deze full service aanpak vinden.|De grotere payroll bedrijven hebben een groot aanbod aan diensten

Kleine bedrijven hebben minder personeel maar zelfs zij zullen profijt ondervinden van een goed payroll bedrijf. Het spreekt voor zich dat bedrijven met veel personeel er goed aan doen om een payroll bedrijf in te schakelen. Wanneer je in zee gaat met een payroll bedrijf geef je in principe de verantwoordelijk over je personeel uit handen. Je personeel is eigenlijk in dienst bij het payroll bedrijf in Zwijndrecht, jij houd natuurlijk wel de regie over je team.

Alle payroll bedrijven uit Zwijndrecht

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Zwijndrecht

Er zijn een fors aantal redenen om te investeren in een payroll constructie. Allereerst kan je veel tijd overhouden op jaarbasis. Het bijhouden van de administratie rondom je medewerkers kost namelijk veel tijd en moeite. Door samen te werken met een payroll bedrijf in Zwijndrecht kan je deze tijd beter besteden aan werkzaamheden die meer bij jouw interesses passen. De regels voor het bijhouden van je werknemersadministratie zijn vaak vaag en moeilijk te snappen.

Het inschakelen van een bedrijf voor een payroll constructie in Zwijndrecht maakt het ook makkelijker om onnodige kostenposten te vermijden. Je hoeft geen aandacht meer te schenken aan ziekteverzuim. Deze kosten kunnen hoog oplopen in sommige situaties. Omdat je personeel op de lijst van het payroll bedrijf in Zwijndrecht staan hoef jij hier niet meer van wakker te liggen, het payroll bedrijf regelt deze zaken. Het payroll bedrijf rekent hier natuurlijk wel een fee voor.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden uit Zwijndrecht

Op zoek naar een payroll professional uit Zwijndrecht?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Zwijndrecht te vinden die bij past.

Payroll kosten in Zwijndrecht bekijken – waar op letten

Je kan het beste met een aantal zaken rekening houden voordat je een offerte aanvraagt. Wanneer je een offerte aanvraagt bij de verschillende kandidaten is het wel verstandig om de onderneming eerst te leren kennen. Daarnaast is het slim om je toekomstvisie met het payroll bedrijf te delen. Je kan altijd een gesprek met een payroll kantoor plannen om je vragen te stellen.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Zwijndrecht door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Zwijndrecht ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Zwijndrecht ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Zwijndrecht

Door specifiek te zijn in jouw offerte aanvraag zal je uitkomen bij een payroll bedrijf dat veel beter past bij jouw huidige situatie. Als een payroll bedrijf geschikt genoeg is om jouw vraagstuk op te lossen dan weet je dit nu meteen. Dit maakt je selectieproces al een stuk efficiënter.

Als je een overzicht van bedrijven hebt gemaakt voor het uit handen geven van de payroll werkzaamheden in Zwijndrecht dan is het aan te raden om een kennismakingsgesprek te plannen. Dit soort meetings geven je een duidelijk beeld van de persoon achter de offerte. Zo is het ook duidelijk waarin de verschillende payroll bedrijven van elkaar verschillen. Tevens is dit een goed moment om te bekijken welke taken je wilt uitbesteden.

Je kan uiteraard ook kiezen voor een online payroll bedrijf, hierbij moet je wel op een aantal zaken letten.

Bekijk bijvoorbeeld eens wat er over de organisaties wordt besproken en wat de inzichten van anderen zijn die ook met dit specifieke bedrijf werken. Dit schept al een goed beeld van het payroll bedrijf in kwestie. Een andere manier om een geschikt online payroll bedrijf te vinden is door aan andere bedrijven te vragen welk payroll bedrijf zij momenteel inzetten. Natuurlijk wel goed om dan ook te checken of ze tevreden zijn met de samenwerking.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Zwijndrecht vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Zwijndrecht heeft profijt van payroll bedrijven

Zowel kleine als grote organisaties kunnen profiteren van het inschakelen van een payroll bedrijf. Je loopt namelijk bijna geen risico bij het in dienst nemen van werkkrachten. Twijfel dan ook niet langer en vraag direct 3 offertes aan om bij de perfecte partij uit te komen

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de ervaringen van klanten van de top 5 payroll bedrijven van Nederland voor je in kaart gebracht. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheden uitgelicht voor jou in Zwijndrecht. Tevens is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Zwijndrecht op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Zwijndrecht en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Zwijndrecht.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Zwijndrecht.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Zwijndrecht

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Zwijndrecht.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Zwijndrecht. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Zwijndrecht

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

26 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Vincent de Koning

Perfecte tip

23 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Hendrik Bos

Ideale tip

19 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Laura Vermeulen

Via forum hier terechtgekomen

17 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Cornelis van de Veen

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

21 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Robert de Boer

Payrollkaart werkt erg fijn

22 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Annemarie van de Brink

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

20 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Sjoerd Mulder

Lang leve google

18 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maarten van de Brink

aangename service

18 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Gerrit Peeters

Zeer verrast

17 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Stefan Peters

erg snel

11 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Suzanne Smits

Aangenaam verrast

14 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Tamara van der Heijden

Fijne service

13 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Eva Kramer

erg betaalbaar

14 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anouk Kramer

Erg tevreden

7 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Sanne Wolters

Goed contact

11 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Anne Martens

Aangenaam verrast

4 juni 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Anna de Graaf

Ideale website

5 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Christiaan de Vos

Ideale tip

3 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Eveline van den Heuvel

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

4 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Laura van Leeuwen

Goed contact

2 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Nathalie van den Broek

Voortreffelijke match

8 juni 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Angelique van der Meulen

Super service

4 juni 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Daniël Dekker

Eindelijk een fijne site

1 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Caroline van Vliet

Via linkedin niet hetzelfde

1 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robertus de Boer

Duidelijke website

1 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Tessa Wolters

Prettige service

1 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Elizabeth van Wijk

Aangenaam verrast

27 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Thomas van de Berg

aangename service

29 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Joris Hermans

Ideale website

1 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Esther van der Linden

Via forum hier terechtgekomen

26 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Petrus Molenaar

Zeer verrast

28 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Guido van de Wal

Perfecte tip

25 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Astrid Hendriks

Forum bood hulp

25 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Joyce de Graaf

Dit werkt fijn

23 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Saskia Huisman

Super service

27 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Nicole van de Brink

Perfecte tip

20 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Adriana van Dongen

Voortreffelijke match

18 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Manon van de Brink

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

21 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ronald Smit

Payrollkaart is top!

17 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Tom van der Linden

Erg tevreden

16 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Sylvia Veenstra

Eindelijk een goede site gevonden

20 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Kevin Jacobs

De perfecte match

17 mei 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Diana van Vliet

Duidelijke website

16 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Guido Groen

Erg tevreden

15 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Cindy van Leeuwen

Dé tip

12 mei 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Joyce Schouten

Mijn eigen netwerk kan dit niet

10 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Judith de Bruin

Goede werking van de website

14 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Thijs Schipper

Payrollkaart werkt erg fijn

15 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Rogier van Vliet

Zeer verrast

14 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Ilona van der Horst

betaalbaarder dan ik dacht

12 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Peter van Dam

Ideale website

13 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sandra Koning

aangename service

8 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Marijke de Bruin

Snelle offerte

5 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Ruben van Leeuwen

De perfecte match

3 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Susanne Maas

Dit werkt fijn

2 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Anne van der Meulen

Via Via maar dan beter

4 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Chantal Molenaar

Lang leve google

6 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Peter de Leeuw

Perfecte tip

30 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Esther Kok

Vlugge offerte

1 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Jessica van de Velde

Snelle match via payrollkaart.nl

4 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jacoba van der Horst

Zeer verrast

29 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Christiaan de Jong

Vlugge offerte

30 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Barry van der Laan

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

2 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Adriana de Haan

Snelle offerte

28 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Anna van der Heijden

Super service

23 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Manon Willemsen

Dit werkt fijn

27 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Kim Jansen

Fijn!

29 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Elisabeth van de Ven

erg betaalbaar

27 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nienke Bakker

Eindelijk een goede site gevonden

27 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Arie Bosch

De perfecte match

19 april 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Dirk Kuijpers

Snelle offerte

19 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Evelien Hermans

Snelle offerte

20 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Ilona de Koning

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

17 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Natascha Jonker

Snelle offerte

23 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Michel van der Horst

Perfecte website

18 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Erwin Kuiper

Duidelijke website

16 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Cornelia Bos

Dit werkt fijn

14 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Angelique Hoekstra

De perfecte match

16 april 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Mirjam Kuiper

vlot en makkelijk

18 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Matthijs Koster

Na lang zoeken de juiste gevonden

11 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Anouk Peeters

betaalbaarder dan ik dacht

13 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Miranda Schipper

Ideale tip

10 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Laura Groen

Goed contact

9 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jan van Dam

Vlugge offerte

7 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Irene van de Velden

Vlugge offerte

12 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Arjan Janssen

Via forum hier terechtgekomen

7 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Hanneke Jonker

Ideale tip

8 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Joyce Kok

Aangenaam verrast

8 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Janneke Martens

Ideale match

3 april 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marieke van Doorn

De perfecte match

8 april 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Cindy Bosch

Snelle match via payrollkaart.nl

2 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Niels van de Wal

snelle service

5 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Petra Smeets

Ideale match

4 april 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sandra Bos

Perfecte website

1 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Maria Evers

zeer rap geholpen

29 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Charlotte Kuipers

Prettige service

3 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Eveline Veenstra

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

28 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Petra Kramer

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Eveline Smit

erg betaalbaar

25 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maria de Ruiter

Lang leve google

31 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maaike de Haan

snel geholpen

27 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Edwin Jansen

Voortreffelijke match

24 maart 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Tim Peeters

Via linkedin niet hetzelfde

24 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maurice Blom

Werkt lekker!

25 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Annemieke van Beek

Via Via maar dan beter

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eva van Leeuwen

Payrollkaart is top!

20 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Anne van de Velden

Google is je grootste vriend

21 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sylvia de Jong

zeer rap geholpen

22 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Daniëlle van Wijk

Google is je grootste vriend

16 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martine Scholten

Geen linkedin nodig

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniëlle Huisman

zeer rap geholpen

20 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Caroline Huisman

niet verwacht zo betaalbaar

13 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Suzanne Blom

snelle service

13 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Cornelis van der Horst

Ideale tip

18 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Robert Hermans

Goed contact

10 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Thomas Blom

Aangenaam verrast

12 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Richard Dijkstra

Goed contact

8 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Petrus van de Brink

betaalbaar en professioneel

28 februari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Diana Schouten

Gevonden via forum

25 februari 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Hendrika van Dam

Forum bood hulp

17 februari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marc Maas

Gevonden via forum

7 februari 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Jacobus Molenaar

Zeer verrast

31 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Diana de Graaf

Lang leve google

26 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Björn de Jong

Goed contact

21 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Gerardus de Leeuw

Goed contact

10 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Bianca Post

aangename service

6 januari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Deborah de Bruin

Via forum hier terechtgekomen

9 december 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Rob van Beek

Prettige service

5 december 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Simone Schouten

Goede werking van de website

26 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Evelien de Jong

erg snel

17 november 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Rob Hofman

Dé tip

12 november 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Remco Bosman

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

4 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Leonie Hofman

Payrollkaart werkt erg fijn

31 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Sabrina van Wijk

Voortreffelijke match

31 oktober 2019

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ingrid Vermeulen

Duidelijke website

22 oktober 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Eveline Huisman

Duidelijke website

17 oktober 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Gerrit van de Velden

Goed contact

6 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sylvia Smits

erg snel

3 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Michael Kuijpers

Aangenaam verrast

25 september 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Martijn Hermans

De perfecte match

19 september 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Christian Molenaar

Ideale website

10 september 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Hanneke de Leeuw

Werkt lekker!

1 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Renate Brouwer

De perfecte match

23 augustus 2019

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Gerrit van Dam

Goed contact

15 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Yvonne van der Meer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

11 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Brenda van der Linden

aangename service

3 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Anouk Verhoeven

vlot en makkelijk

27 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Mariska Koning

erg snel

22 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Michiel Jacobs

niet verwacht zo betaalbaar

13 juli 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petra van der Meer

Erg tevreden

10 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Joost Scholten

Werkt goed dit

2 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Deborah van Dijk

betaalbaar en professioneel

24 juni 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erik de Leeuw

Goed contact

13 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marianne de Lange

Perfecte website

11 juni 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Edwin Visser

Duidelijke website

5 juni 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Elizabeth Smit

Fijne service

28 mei 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Annemieke van Vliet

Erg tevreden

22 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Ronald Groen

niet verwacht zo betaalbaar

11 mei 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerrit Jacobs

Lang leve google

3 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mariska Jacobs

Perfecte tip

30 april 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sanne Brouwer

Via forum hier terechtgekomen

18 april 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Pascal Kuipers

Werkt goed dit

15 maart 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Frank Mulder

Dit werkt fijn

16 februari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Mariska Gerritsen

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

30 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Miranda Visser

Duidelijke website

29 december 2018

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Vincent Visser

erg betaalbaar

7 december 2018

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angela Groen

Uitgelichte payroll bedrijven uit Zwijndrecht

Payroll-Collectief

Reeweg 146
3343 AP Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

078 303 1640
http://payroll-collectief.nl/

Via Salaria

Langesteijn 112
3342 LG Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

085 303 3479
http://www.viasalaria.nl/

HSU Payroll Services

Calandstraat 14
3316 EA Dordrecht
Nederland

088 536 3300
http://www.hsupayrollservices.nl/