Payroll Banholt

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw payroll vraagstukken in Banholt?

Dan ben je op de goede plek.

Payrollkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Payroll Banholt verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Payrollkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle Payroll professionals uit Banholt – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Payroll Banholt gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Payroll Banholt
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 79 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Banholt, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Mheer, Noorbeek en Cadier En Keer bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Banholt

Ben jij op zoek naar een payroll bedrijf in Banholt? Het vinden van een payroll bedrijf zal niet bepaald eenvoudig zijn. Je wilt uiteraard Als jij een payroll bedrijf in Banholt wilt aannemen adviseren we je om deze pagina eens goed door te nemen.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Banholt moeten overwegen

Het inschakelen van payroll Banholt is de beste inverstering die je kan maken als bedrijfseigenaar. Je geeft veel taken uit handen, het is nu voor jou makkelijker om je bedrijf te leiden.

We zien dat de payroll bedrijven vaak ook de algemene administratie uit handen nemen. Bijvoorbeeld de urenadministratie. Vooral bij de grote payroll bedrijven kan je deze full service aanpak vinden.|De grotere payroll bedrijven hebben een groot aanbod aan mogelijkheden.

Kleine ondernemingen hebben minder werknemers in dienst maar zelfs zij kunnen profijt ondervinden van een degelijk payroll bedrijf. Het spreekt voor zich dat bedrijven met veel medewerkers er sowieso goed aan doen om een payroll bedrijf in te schakelen. Tijdens de samenwerking met een payroll bedrijf geef je in principe de aansprakelijkheid over je werknemers uit handen. Je werknemers zijn wettelijk gezien in dienst bij het payroll bedrijf in Banholt, jij bepaalt wel nog steeds welke werkzaamheden je team uitvoert.

Alle payroll bedrijven uit Banholt

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Banholt

De voordelen waarvan organisaties zullen profiteren bij het inzetten van een payroll constructie zijn eindeloos. De meest logische reden: tijdsbesparing. De werknemersadministratie is altijd weer een tijdrovende bezigheid voor bijna alle ondernemers, tijd die je eigenlijk niet hebt. Door deze taken uit te besteden bespaar je veel tijd. De regels voor het onderhouden van je werknemersadministratie zijn daarnaast ook vaak niet duidelijk en moeilijk te snappen.

Het in zee gaan met een bedrijf voor een payroll constructie in Banholt maakt het ook mogelijk om onnodige kostenposten te voorkomen. Je hoeft je bijvoorbeeld geen zorgen meer te maken over ziekteverzuim. Als ondernemer draag je immers de verantwoordelijkheid over jouw medewerkers, hier horen ook de onkosten bij die ontstaan bij ziekte of ongevallen. Omdat je personeel op de lijst van het payroll bedrijf in Banholt staan hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken, het payroll bedrijf handelt deze zaken af. Zij nemen de risico’s op zich, jij betaalt als ondernemer een bepaalde fee voor deze risicodekking.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden in Banholt

Op zoek naar een payroll professional uit Banholt?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Banholt te vinden die bij past.

Payroll kosten in Banholt bekijken – waar op letten

Waar moet je nu precies op letten alvorens je een offerte aanvraagt? Allereerst is het belangrijk om onderzoek te doen naar de werknemers van het payroll bedrijf in Banholt. Daarnaast is het slim om je toekomstplannen met het payroll bedrijf te delen. Je kan ten allen tijden een gesprek met een payroll kantoor aanvragen om je vragen te stellen.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Banholt door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Banholt ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Banholt ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Banholt

Door duidelijk te zijn in jouw aanvraag zal je uitkomen bij een payroll bedrijf dat beter past bij jouw huidige situatie. Hierdoor hoef je je minder zorgen te maken dat je gaat samenwerken met een ongeschikt payroll bedrijf. Dit zal je veel tijd en moeite besparen, niets is frustrerender dan een hoop tijd spenderen zonder dat je de juiste kandidaat vind.

Als je een overzicht van organisaties hebt gemaakt voor het uit handen geven van de payroll taken in Banholt dan is het verstandig om een gesprek te plannen. Deze meetings geven je een duidelijk beeld van de persoon achter de offerte. Zo weet je ook meteen waarin de diverse payroll bedrijven van elkaar verschillen. Tevens is dit een goed moment om te bekijken welke taken je wilt uitbesteden.

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een online payroll bedrijf, Let hierbij wel op onderstaande zaken.

Een makkelijke manier om achter de betrouwbaarheid van een payroll bedrijf te komen is door online recensies te zoeken. Zo weet je snel of je bij een geschikte partij bent beland. Vraag ook aan je eigen netwerk welke payroll bedrijven zij aanbevelen. Hoor je een specifiek bedrijf vaak terugkomen? Grote kans dat het een goede partij is.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Banholt vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Banholt heeft profijt van payroll bedrijven

Zowel kleine als grote bedrijven kunnen profiteren van het inschakelen van een payroll bedrijf. Het opzetten van een payroll constructie is een goede manier om de gevaren te elimineren die normaliter komen kijken bij het ondernemerschap. Twijfel dan ook niet langer en vraag direct 3 offertes aan om bij een goede partij uit te komen

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de ervaringen van klanten van de grootste payroll bedrijven van Nederland voor je in kaart gebracht. Daarnaast gaan we ook dieper in op de mogelijkheden voor jou in Banholt. Ook is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Banholt op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Banholt en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Banholt.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Banholt.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Banholt

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Banholt.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Banholt. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Banholt

Goed contact

5 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Pieter de Wit

erg betaalbaar

6 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kim Jonker

Payrollkaart is top!

3 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Angela Visser

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

2 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Koen Willemsen

Via forum hier terechtgekomen

29 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Ellen Willems

Dé tip

30 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Judith Gerritsen

Snelle offerte

30 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Martijn van Wijk

Goed contact

2 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Pieter Brouwer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

29 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Melanie Gerritsen

Ideale website

28 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marije Maas

Prettige service

26 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Petra Smeets

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

29 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Kirsten Groen

Erg tevreden

26 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Kim van Beek

Eindelijk een fijne site

21 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marloes Willemsen

Prettige service

20 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Petronella Mulder

Payrollkaart is top!

26 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Nienke Smits

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

18 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Inge Kok

Goed contact

20 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Nienke Hoekstra

Ideale match

18 april 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Vincent de Lange

Goed contact

17 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Deborah Hoekstra

Goede werking van de website

22 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Patricia Koster

Prettige service

15 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Ruben van Vliet

Perfecte tip

19 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Kevin Postma

betaalbaar en professioneel

13 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sander van Dongen

Gevonden via forum

13 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Angelique Bosch

Perfecte tip

13 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Femke Dekker

Gevonden via forum

13 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Barry de Jonge

niet verwacht zo betaalbaar

16 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sharon de Graaf

zeer rap geholpen

10 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Angela de Leeuw

betaalbaar en professioneel

9 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sebastiaan Visser

Werkt goed dit

12 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Tom Postma

aangename service

11 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Kirsten van der Linden

Ideale match

5 april 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Maartje van den Broek

Gevonden via forum

8 april 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Willem Meijer

betaalbaarder dan ik dacht

3 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marleen Veenstra

betaalbaarder dan ik dacht

3 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joris Hofman

Dé tip

7 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Kelly van Loon

Goed contact

1 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Johan de Jonge

erg snel

4 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Petronella de Boer

erg betaalbaar

31 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Remco van der Heijden

Aangenaam verrast

1 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Maurice van der Heijden

Gevonden via forum

27 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Robin de Jonge

Google is je grootste vriend

26 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelis van Beek

Vlugge offerte

2 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Albert Koning

Goede werking van de website

29 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Vincent van Wijk

erg snel

30 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Karin Smits

betaalbaarder dan ik dacht

29 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmina Smeets

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Pieter Prins

Dé tip

26 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Maurice de Boer

snel geholpen

21 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Femke Hoekstra

erg snel

20 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Nicolaas van Beek

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

18 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Patricia Veenstra

Snelle offerte

19 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Martinus Bakker

Google is je grootste vriend

16 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mark Mol

Super service

19 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Catharina de Jong

Goed contact

21 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Cornelis Hendriks

Eindelijk een goede site gevonden

19 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Johannes Hendriks

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

16 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Angela Vink

Perfecte tip

15 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Barbara Schipper

Via Via maar dan beter

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wouter van de Wal

Dit werkt fijn

12 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Roy Willemsen

Positieve ervaring

9 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Cornelia Boer

Vlugge offerte

9 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Yvonne Mol

Positieve ervaring

28 februari 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Adriana Janssen

Geen linkedin nodig

26 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johannes Post

Aangenaam verrast

17 februari 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ruben Groen

betaalbaarder dan ik dacht

19 februari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Evelien Timmermans

Positieve ervaring

6 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Adriaan Sanders

Dit werkt fijn

12 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Bas Post

Via forum hier terechtgekomen

30 januari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Angelique de Haan

Ideale match

26 januari 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jacob de Koning

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

19 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Adrianus van Doorn

Super service

9 januari 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Hendrikus van den Bosch

erg snel

2 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Mark Smits

Duidelijke website

9 december 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Natasja Koster

betaalbaar en professioneel

3 december 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Annemieke Driessen

Fijn!

27 november 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Annemieke Veenstra

Via forum hier terechtgekomen

20 november 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Daniëlle de Groot

Goed contact

9 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Renate van de Ven

Werkt lekker!

2 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Monique van de Berg

Snelle offerte

1 november 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Caroline Blom

Geen linkedin nodig

31 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joyce van der Meulen

Prettige service

30 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Marco van der Meer

Eindelijk een goede site gevonden

24 oktober 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Mariska Koster

Lang leve google

15 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Judith Prins

Lang leve google

3 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Manon Meijer

Payrollkaart werkt erg fijn

2 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Judith Peters

Werkt lekker!

25 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marijke Mulder

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

15 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Maurice Verbeek

Lang leve google

10 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Irene van der Linden

Ideale match

1 september 2019

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Antonius van Dijk

betaalbaar en professioneel

25 augustus 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mirjam Smeets

Werkt goed dit

15 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Astrid Dekker

Lang leve google

9 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tamara Verbeek

Payrollkaart werkt erg fijn

6 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Raymond Molenaar

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Lisette van de Ven

Goede werking van de website

23 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Rob van der Heijden

De perfecte match

12 juli 2019

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Angelique Bosch

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

10 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Daniël Willemsen

aangename service

28 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Paul de Ruiter

Goed contact

26 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Thijs van der Meulen

De perfecte match

14 juni 2019

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Nathalie van den Broek

Vlugge offerte

12 juni 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Janneke Brouwer

Perfecte website

4 juni 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Christiaan van der Linden

Eindelijk een goede site gevonden

27 mei 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Danny de Leeuw

Perfecte website

20 mei 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Paulus Verhoeven

Zeer verrast

13 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Martin van de Wal

Gevonden via forum

9 mei 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Tim van de Ven

erg snel

26 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Willem Smits

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

24 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Pascal Kok

Ideale website

5 maart 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Vincent Dijkstra

Forum bood hulp

11 februari 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Margaretha Hermans

Aangenaam verrast

22 januari 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Kim van Leeuwen

Geen linkedin nodig

27 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rutger Bosman

Voortreffelijke match

8 december 2018

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Petrus van der Horst

Uitgelichte payroll bedrijven uit Banholt

Devoted B.V.

Laan van Westfalen 54
6162 KJ Geleen
Nederland

046 475 3403
http://www.dc4p.nl/

Repay HRM Maastricht

Luxemburgstraat 33
6199 AM Maastricht-Airport
Nederland

088 002 1625
http://www.repay.nl/

Punctua & Partners B.V.

Raadhuisplein 10
6436 BW Amstenrade
Nederland

046 439 8000
https://www.punctua.nl/