Payroll Barsingerhorn

Zoek jij een expert voor jouw payroll vraagstukken in Barsingerhorn?

Dan ben je op de goede plek.

Payrollkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Payroll Barsingerhorn verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Payrollkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle payrollers uit Barsingerhorn – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Payroll Barsingerhorn gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Payroll Barsingerhorn
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Barsingerhorn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nieuwe Niedorp, Zijdewind en t Veld bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Barsingerhorn

Grote kans dat ook jij zoekt naar een payroll bedrijf in Barsingerhorn, je bent namelijk met een reden hier terecht gekomen. Het vinden van het perfecte payroll bedrijf zal niet eenvoudig zijn. Je wilt wel een partij vinden met veel kennis en kunde. Als jij een payroll bedrijf in Barsingerhorn wilt aannemen raden we je aan om dit artikel eens goed door te lezen.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Barsingerhorn moeten overwegen

In zee gaan met een payroll bedrijf in Barsingerhorn heeft verschillende pluspunten. Je geeft veel taken uit handen, het is nu voor jou makkelijker om je bedrijf te runnen.

We zien dat de payroll bedrijven vaak ook de algemene administratie uit handen nemen. Bijvoorbeeld de urenadministratie. Voornamelijk bij de grote payroll bedrijven kan je deze full service aanpak vinden.|De meeste payroll bedrijven hebben een groot aanbod aan diensten

De kleinere ondernemingen hebben minder medewerkers maar ook zij zullen profijt ondervinden van een fatsoenlijk payroll bedrijf. Het spreekt voor zich dat organisaties met veel medewerkers er goed aan doen om een payroll bedrijf aan zich te binden. Tijdens de samenwerking met een payroll bedrijf geef je in principe de aansprakelijkheid over je medewerkers uit handen. De payroll bedrijven uit Barsingerhorn zorgen ervoor dat jouw personeel wettelijk gezien bij hun werkt, terwijl jij als ondernemer nog altijd het bestuur hebt over je team.

Alle payroll bedrijven uit Barsingerhorn

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Barsingerhorn

Er zijn meerdere argumenten om te kiezen voor een payroll constructie. Ten eerste kan je veel tijd overhouden op jaarbasis. Het bijwerken van de administratie rondom je medewerkers kost namelijk veel tijd. Door dit soort opdrachten uit handen te geven bespaar je veel tijd. Daarnaast ben je geen expert in werknemersadministratie en weet dan ook niet echt hoe je de administratie op een goede manier moet bijhouden.

Een ander pluspunt van het samenwerken met een payroll bedrijf in plaatsnaam is kostenbesparing. Het komt regelmatig voor dat bedrijfseigenaren voor kosten opdraaien die veroorzaakt worden door een ongunstige situatie in de werkplaats. Als ondernemer draag je immers de verantwoordelijkheid over jouw medewerkers, hier horen ook de kosten bij die ontstaan bij ziekte of bedrijfsongevallen. Omdat je personeel op de lijst van het payroll bedrijf in Barsingerhorn staan hoef jij hier niet meer van wakker te liggen, het payroll bedrijf handelt deze zaken af. Zij nemen de risico’s op zich, jij betaalt als ondernemer een bepaald tarief voor deze garantie.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden in Barsingerhorn

Op zoek naar een payroll professional uit Barsingerhorn?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Barsingerhorn te vinden die bij past.

Payroll kosten in Barsingerhorn bekijken – waar op letten

Waar moet je nu precies rekening mee houden voordat je een offerte aanvraagt? Allereerst is het aan te raden om onderzoek te doen naar de medewerkers van het payroll bedrijf in Barsingerhorn. Wees daarnaast niet bang om te vertellen wat je wilt bereiken met je organisatie, mocht je in de toekomst willen uitbreiden dan kan het payroll bedrijf hier rekening mee houden. Een gesprek plannen met de werknemers van het payroll kantoor is natuurlijk ook een mogelijkheid, je wilt er immers wel zeker van zijn dat het mensen zijn waar je mee overweg kunt.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Barsingerhorn door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Barsingerhorn ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Barsingerhorn ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Barsingerhorn

Hoe duidelijker je bent in je offerte aanvraag hoe sneller je uitkomt bij een payroll bedrijf dat voldoet aan je verwachtingen. Hierdoor hoef je je minder zorgen te maken dat je een samenwerking aangaat met een incompetent payroll bedrijf. Dit maakt je selectieprocedure al een stuk makkelijker.

Heb je een selectie gemaakt uit de geschikte payroll bedrijven? Plan dan een gesprek met de overgebleven kandidaten. Deze meetings geven je een beter beeld van het bedrijf achter de offerte. Vraag dan ook wat de pluspunten zijn van het payroll bedrijf en bekijk wat hun unieke kracht is. Zorg er ook voor dat je tijdens dit gesprek verduidelijkt wat je precies wilt uitbesteden.

Je kan uiteraard ook kiezen voor een online payroll bedrijf, let hierbij wel goed op onderstaande zaken.

Bekijk onder andere eens wat er over de ondernemingen wordt gezegd en wat de ervaringen van anderen zijn die ook met dit betreffende bedrijf werken. Zo weet je snel of je bij de juiste partij bent uitgekomen. Vraag ook aan je eigen netwerk welke ervaringen zij hebben met bepaalde payroll bedrijven. Uiteraard wel handig om dan ook te checken of ze tevreden zijn met de samenwerking.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Barsingerhorn vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Barsingerhorn heeft profijt van payroll bedrijven

Eigenlijk iedere onderneming met medewerkers in dienst zal veel voordelen ondervinden bij het samenwerken met een payroll bedrijf. Je loopt namelijk minder gevaar bij het in dienst nemen van personeel. Twijfel dan ook niet langer en vraag 3 offertes aan om bij de perfecte partij uit te komen

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de klantervaringen van de grootste payroll bedrijven van Nederland voor je op een rijtje gezet. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheden uitgelicht voor jou in Barsingerhorn. Tevens is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Barsingerhorn op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Barsingerhorn en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Barsingerhorn.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Barsingerhorn.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Barsingerhorn

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Barsingerhorn.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Barsingerhorn. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Barsingerhorn

Dé tip

27 juli 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Chantal Huisman

vlot en makkelijk

23 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Jolanda Brouwer

erg betaalbaar

24 juli 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ruben Huisman

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 juli 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Kirsten Driessen

snelle service

18 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Lisette Meijer

snel geholpen

18 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Anne de Wit

Duidelijke website

19 juli 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Kim de Jong

Google is je grootste vriend

20 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Chantal Huisman

Vlugge offerte

16 juli 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Jan Kuiper

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

12 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marjolein Smeets

Dé tip

15 juli 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Stefan van der Heijden

niet verwacht zo betaalbaar

16 juli 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wendy Mol

Goed contact

9 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Maaike Dekker

Forum bood hulp

10 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Top professional

- Annemieke Blom

Google is je grootste vriend

8 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- David van Dongen

aangename service

9 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Mariska Scholten

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

8 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Rogier Post

Google is je grootste vriend

11 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Arie Veenstra

snelle service

7 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Brenda Molenaar

Duidelijke website

9 juli 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Bastiaan Verbeek

Vlugge offerte

7 juli 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Inge Postma

betaalbaar en professioneel

2 juli 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Barry Verbeek

Werkt lekker!

7 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ingrid van Beek

Fijne service

30 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Adrianus Willemsen

Google is je grootste vriend

29 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dennis de Koning

aangename service

1 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Cornelia van Loon

Eindelijk een goede site gevonden

28 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Matthijs Schouten

Goed contact

29 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Eveline Dijkstra

Via forum hier terechtgekomen

30 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Wouter Boer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

2 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Annemieke de Groot

vlot en makkelijk

28 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- David Veenstra

snelle service

27 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Marloes van Dongen

Snelle offerte

29 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marcel Jonker

betaalbaar en professioneel

26 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Edwin Maas

Eindelijk een fijne site

24 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Kirsten Koning

Heel positief

21 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Antonius Hendriks

Na lang zoeken de juiste gevonden

22 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Maaike van Dam

Ideale match

25 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maaike Verhoeven

Perfecte website

22 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Robin Bosch

Duidelijke website

23 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Nienke Post

niet verwacht zo betaalbaar

20 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mirjam van de Ven

Google is je grootste vriend

20 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Manon Huisman

Geen linkedin nodig

14 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bart Evers

Erg tevreden

13 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Ilse van Dongen

Via forum hier terechtgekomen

15 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Tamara Meijer

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

16 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Anna Peters

Ideale tip

12 juni 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Guido Vermeulen

Werkt lekker!

9 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Daniëlle de Jonge

De perfecte match

13 juni 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ronald de Jong

erg betaalbaar

11 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacoba Jansen

Via Via maar dan beter

9 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anita van de Brink

Duidelijke website

10 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Renate van den Heuvel

Goede werking van de website

7 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Maurice Kramer

Gevonden via forum

7 juni 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Marjolein Gerritsen

Dé tip

4 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Arie van de Brink

Perfecte website

2 juni 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Natasja de Leeuw

erg snel

8 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Linda van de Ven

erg snel

3 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Iris Janssen

Werkt goed dit

4 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Joost van der Meer

Erg tevreden

3 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Thomas van der Meer

Werkt goed dit

31 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sabrina van Veen

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Claudia van de Wal

Dit werkt fijn

30 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Wilhelmina van de Berg

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

28 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Kevin Sanders

Erg tevreden

26 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Maria van de Ven

Google is je grootste vriend

30 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marc Visser

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

30 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Christian Peeters

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michiel Mol

erg snel

21 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Marinus van de Veen

Snelle offerte

28 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Laura van de Pol

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

22 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Roy Peeters

zeer rap geholpen

19 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Michel Schouten

Dé tip

19 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Susanne van de Velden

Fijn!

19 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Marijke Timmermans

Vlugge offerte

22 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Michiel Sanders

Super service

19 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Björn Sanders

Goede werking van de website

18 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Johannes Verhoeven

Prettige service

14 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Jacob de Groot

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Adriaan Evers

Via Via maar dan beter

13 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Raymond van Vliet

Payrollkaart is top!

16 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Jacob Kuiper

De perfecte match

13 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Wilhelmus Jonker

Goed contact

16 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Niels de Jong

Super service

9 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Claudia de Graaf

niet verwacht zo betaalbaar

12 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robin Schipper

Goed contact

9 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ilse de Lange

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

8 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Manon van Dam

betaalbaarder dan ik dacht

10 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ronald Kuipers

Mijn eigen netwerk kan dit niet

4 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- David Peeters

erg snel

4 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Maartje de Leeuw

Werkt goed dit

6 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sanne Wolters

Werkt lekker!

1 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Petra Brouwer

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

3 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Astrid Bos

Positieve ervaring

3 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Johanna Bos

Perfecte tip

2 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Johanna Bosch

Vlugge offerte

3 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Alexander van der Meulen

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

4 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Linda Dekker

Goed contact

3 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Angelique Driessen

Snelle match via payrollkaart.nl

2 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Evelien van den Heuvel

Aangenaam verrast

29 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marieke de Lange

aangename service

23 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Chantal Hermans

Payrollkaart werkt erg fijn

28 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Maria van de Velde

Via Via maar dan beter

27 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Karin de Jong

aangename service

26 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Patrick van der Linden

Vlugge offerte

23 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Irene Koster

Gevonden via forum

24 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Jacoba Koster

Snelle offerte

23 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Simon Scholten

Goed contact

17 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Koen van der Meer

Werkt goed dit

22 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marjolein Kuijpers

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

23 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jacob de Koning

Snelle offerte

19 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Cindy van Dongen

betaalbaarder dan ik dacht

17 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marc Groen

Goed contact

17 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Edwin van Doorn

Perfecte tip

12 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marieke de Vries

Fijne service

11 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Irene van de Pol

Voortreffelijke match

10 april 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Margaretha Scholten

Prettige service

14 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Annemarie Verbeek

erg snel

9 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Edwin de Jong

Payrollkaart werkt erg fijn

9 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Bastiaan Hendriks

Snelle offerte

7 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Michiel de Leeuw

Lang leve google

9 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petra Blom

Eindelijk een fijne site

8 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Wouter Huisman

zeer rap geholpen

9 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Anne Jansen

Payrollkaart werkt erg fijn

8 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Vanessa Kuipers

snelle service

8 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Sandra Brouwer

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

8 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Erik Willemsen

Google is je grootste vriend

5 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rob Bos

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

3 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Michel de Ruiter

Snelle offerte

6 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Hendrikus Vermeulen

betaalbaarder dan ik dacht

5 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rob Prins

Werkt goed dit

29 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ruud van de Wal

Snelle offerte

31 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Inge Post

Super service

31 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Paul Evers

snelle service

1 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Christian Visser

Super service

29 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Kelly van der Meer

Super service

29 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Klaas de Wit

Werkt lekker!

30 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Danny Koning

zeer rap geholpen

24 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Petronella Verhoeven

Ideale website

20 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Renate van Doorn

Goede werking van de website

24 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Mark Kok

Goed contact

23 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marinus Huisman

snel geholpen

20 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Marco Willemsen

vlot en makkelijk

18 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Daniëlle van der Laan

Perfecte website

19 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Stefan van den Broek

De perfecte match

16 maart 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jeroen Mulder

Prettige service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Adriana Prins

Forum bood hulp

19 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Jeroen van der Linden

Fijne service

15 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Jasper Wolters

Via forum hier terechtgekomen

13 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Ronald Kuijpers

Dit werkt fijn

12 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Frank Hofman

Ideale tip

11 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Astrid van der Meer

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Sandra Huisman

Werkt goed dit

9 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Caroline Schipper

Gevonden via forum

4 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Adriana Dijkstra

Ideale tip

26 februari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Antonius Blom

Via forum hier terechtgekomen

16 februari 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Joris Jansen

Snelle match via payrollkaart.nl

19 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Martin Prins

Fijne service

6 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Miranda Hofman

Google is je grootste vriend

9 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bas van den Heuvel

Erg tevreden

6 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Antonius Koster

Snelle offerte

29 januari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sandra van Dongen

betaalbaarder dan ik dacht

16 januari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Steven de Boer

Duidelijke website

14 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Joyce van Wijk

Vlugge offerte

7 januari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Adrianus de Vos

niet verwacht zo betaalbaar

11 december 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Femke van Beek

Lang leve google

1 december 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jeffrey Vos

Positieve ervaring

28 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Willem van den Broek

Dit werkt fijn

16 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Cornelis Maas

betaalbaar en professioneel

11 november 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wendy Huisman

Fijn!

6 november 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Dirk Veenstra

Dé tip

5 november 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Bastiaan Bosch

Zeer verrast

26 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Matthijs van Leeuwen

niet verwacht zo betaalbaar

31 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Peter Prins

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

17 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Monique van der Heijden

Vlugge offerte

16 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Adriaan de Leeuw

Voortreffelijke match

6 oktober 2019

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marianne Schipper

Snelle match via payrollkaart.nl

27 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marleen de Groot

Ideale tip

22 september 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Yvonne Koster

Duidelijke website

12 september 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marieke van Loon

Google is je grootste vriend

7 september 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Danny van der Laan

Lang leve google

29 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Erik Timmermans

Ideale match

25 augustus 2019

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jacqueline van de Wal

De perfecte match

18 augustus 2019

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marloes de Groot

Payrollkaart werkt erg fijn

14 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Barry Verhoeven

Super service

8 augustus 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jolanda Jansen

Geen linkedin nodig

29 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marieke van der Heijden

Snelle offerte

20 juli 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marinus Smeets

Positieve ervaring

13 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Monique Sanders

Via Via maar dan beter

10 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patrick van de Velde

Super service

2 juli 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Eric Wolters

Google is je grootste vriend

27 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hanneke Jacobs

Duidelijke website

20 juni 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Natasja Janssen

Ideale match

8 juni 2019

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Peter van der Horst

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

31 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Guido Molenaar

Voortreffelijke match

28 mei 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Tom Hoekstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 mei 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Sjoerd Schouten

betaalbaar en professioneel

12 mei 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Suzanne van den Bosch

Zeer verrast

5 mei 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Kim de Haan

Google is je grootste vriend

29 april 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Astrid Mulder

aangename service

24 april 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Willem Prins

Perfecte tip

5 maart 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Renate Meijer

Google is je grootste vriend

8 februari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robertus de Jonge

Via forum hier terechtgekomen

17 januari 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Karin Jacobs

Payrollkaart is top!

3 januari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Petra van den Broek

zeer rap geholpen

11 december 2018

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Tom Hermans

Uitgelichte payroll bedrijven uit Barsingerhorn

Kapoen Payrolling B.V.

Dorpsstraat 3
1746 AA Dirkshorn
Nederland

0224 552 502
http://www.kapoenbv.nl/

Nedflex Transport & Logistiek

Wieder 12 a
1648 GB De Goorn
Nederland

0229 304 155
http://www.nedflextransport.nl/

Nedflex B.V.

Schoffel 2
1648 GG De Goorn
Nederland

0229 282 999
http://www.nedflex.nl/