Payroll Botlek Rotterdam

Wil jij een betaalbaar payroll bedrijf uit Botlek Rotterdam dat bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Payroll Botlek Rotterdam verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle Payroll professionals uit Botlek Rotterdam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Payroll Botlek Rotterdam gezocht?

Regel direct jouw personeelszaken

Payroll Botlek Rotterdam
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Botlek Rotterdam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Heenvliet, Vondelingenplaat Rotterdam en Geervliet bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Botlek Rotterdam

Ben jij op zoek naar een payroll bedrijf in Botlek Rotterdam? Je moet op een paar dingen letten bij je zoektocht naar een payroll bedrijf. Het is natuurlijk wenselijk dat je een partij vindt die jou perfect kan helpen. Als jij een payroll bedrijf in Botlek Rotterdam wilt inschakelen adviseren we je om deze pagina eens goed door te lezen.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Botlek Rotterdam moeten overwegen

In zee gaan met een payroll bedrijf in Botlek Rotterdam heeft veel pluspunten. Je geeft bijvoorbeeld veel verantwoordelijkheid uit handen, zo wordt het voor jou makkelijker om je onderneming te besturen.

Wat we ook vaak zien is dat payroll bedrijven de algemene administratie overnemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de urenadministratie. Voornamelijk bij de grotere payroll bedrijven kan je deze full service aanpak verwachten.|De grotere payroll bedrijven hebben een groot aanbod aan diensten

Ook kleine ondernemingen zijn geholpen met het inzetten van een payroll bedrijf. Voor de ondernemingen die veel medewerkers hebben is het sowieso een verstandige zet. Tijdens de samenwerking met een payroll bedrijf geef je eigenlijk de aansprakelijkheid over je personeel uit handen. De payroll bedrijven uit Botlek Rotterdam zorgen ervoor dat jouw personeel wettelijk gezien bij hun werkt, terwijl jij als bedrijfseigenaar nog altijd zeggenschap hebt over je personeel.

Alle payroll bedrijven uit Botlek Rotterdam

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Botlek Rotterdam

Er zijn een fors aantal redenen om te kiezen voor een payroll constructie. Ten eerste kan je veel tijd besparen op jaarbasis. De werknemersadministratie is ieder jaar weer een tijdrovende zaak voor bijna alle bedrijfseigenaren, tijd die je eigenlijk aan iets anders besteed. Door te kiezen voor een payroll bedrijf in Botlek Rotterdam kan je je energie beter besteden aan taken die meer bij jouw vakgebied passen. Daarnaast ben je geen expert in werknemersadministratie en weet dan ook niet echt hoe je de administratie op een georganiseerde manier moet bijhouden.

Het in zee gaan met een bedrijf voor een payroll constructie in Botlek Rotterdam maakt het ook mogelijk om onnodige kostenposten te vermijden. Het komt vaak voor dat ondernemers voor kosten opdraaien die veroorzaakt worden door een situatie op de werkvloer. Als ondernemer draag je immers de aansprakelijkheid over jouw personeel, hier horen ook de onkosten bij die ontstaan bij ziekte of ongelukken. Door een payroll in Botlek Rotterdam hoef je hier niet meer over na te denken, je werknemers zijn op wettelijk gezien immers in dienst bij het payroll bedrijf inBotlek Rotterdam. Het payroll bedrijf rekent hier natuurlijk wel een fee voor.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden in Botlek Rotterdam

Op zoek naar een payroll professional uit Botlek Rotterdam?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Botlek Rotterdam te vinden die bij past.

Payroll kosten in Botlek Rotterdam bekijken – waar op letten

Je kan het beste met een aantal zaken rekening houden voordat je een offerte aanvraagt. Allereerst is het belangrijk om onderzoek te doen naar de werknemers van het payroll bedrijf in Botlek Rotterdam. Daarnaast is het aan te raden om je toekomstplannen met het payroll bedrijf te delen. Je kan altijd een kennismakingsgesprek met een payroll kantoor aanvragen om je vragen te stellen.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Botlek Rotterdam door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Botlek Rotterdam ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Botlek Rotterdam ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Botlek Rotterdam

Hoe specifieker je bent in je aanvraag hoe sneller je uitkomt bij een payroll bedrijf dat jou kan helpen. Hierdoor voorkom je dat je gaat samenwerken met een incapabel payroll bedrijf. Dit zal je veel frustratie en energie besparen, niets is vervelender dan veel tijd kwijt zijn zonder dat je de geschikte kandidaat vind.

Als je een selectie van ondernemingen hebt gemaakt voor het uitbesteden van de payroll werkzaamheden in Botlek Rotterdam dan is het aan te raden om een gesprek te laten plaatsvinden. Deze meetings geven je een goed beeld van de onderneming achter de offerte. Zo kom je er ook achter waarin de verschillende payroll bedrijven van elkaar verschillen. Tevens is dit een goed moment om af te spreken hoeveel taken je wilt uitbesteden.

Wanneer je kiest voor een online payroll bedrijf moet je uitgebreid onderzoek doen naar een aantal dingen.

Een makkelijke methode om achter de oprechtheid van een payroll bedrijf te komen is door online recensies te zoeken. Dit zorgt al voor een duidelijker beeld van het payroll bedrijf in kwestie. Een andere methode om een goed online payroll bedrijf te selecteren is door aan andere bedrijven te vragen welk payroll bedrijf zij momenteel gebruiken. Hoor je een bepaald bedrijf vaak langskomen? Grote kans dat het een betrouwbare partij is.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Botlek Rotterdam vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Botlek Rotterdam heeft profijt van payroll bedrijven

Eigenlijk iedere onderneming met personeel in dienst zal veel voordelen ondervinden bij het inzetten van een payroll bedrijf. Het bouwen van een payroll constructie is de meest eenvoudige manier om de risico’s te elimineren die normaliter komen kijken bij het werkgeverschap. Vraag vandaag nog 3 offertes aan en vind direct het payroll bedrijf uit Botlek Rotterdam wat helemaal aan jouw wensen zal voldoen.

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de ervaringen van klanten van de grootste payroll bedrijven van Nederland voor je in kaart gebracht. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheden uitgelicht voor jou in Botlek Rotterdam. Ook is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Botlek Rotterdam op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Botlek Rotterdam en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Botlek Rotterdam.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Botlek Rotterdam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Botlek Rotterdam

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Botlek Rotterdam.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Botlek Rotterdam. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Botlek Rotterdam

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

22 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Steven Sanders

zeer rap geholpen

22 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Albert Hermans

niet verwacht zo betaalbaar

23 juli 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tom Kok

Google is je grootste vriend

21 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maartje Jansen

Ideale match

23 juli 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Hendrika Evers

Duidelijke website

21 juli 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Wouter Huisman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

15 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Astrid Peeters

Goed contact

15 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Vincent Vos

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 juli 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Adriaan van Veen

Ideale match

14 juli 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Edwin van der Linden

Gevonden via forum

16 juli 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Vincent Huisman

betaalbaar en professioneel

14 juli 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tom Post

Aangenaam verrast

9 juli 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Dennis Janssen

Eindelijk een fijne site

14 juli 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Sabrina van Dam

Snelle match via payrollkaart.nl

11 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Wilhelmus de Bruijn

niet verwacht zo betaalbaar

10 juli 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eva Willemsen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

11 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Chantal Prins

aangename service

12 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Marloes van Doorn

De perfecte match

10 juli 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Mariska Molenaar

Gevonden via forum

6 juli 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Miranda de Wit

Payrollkaart werkt erg fijn

9 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Ruud van der Linden

Dé tip

8 juli 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Martin van der Linden

Aangenaam verrast

7 juli 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Björn Dekker

Lang leve google

2 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christian Mulder

Snelle offerte

5 juli 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Bram Bakker

Snelle match via payrollkaart.nl

2 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Maurice Hofman

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

27 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Tamara Hoekstra

Fijne service

26 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Ilse Brouwer

Dit werkt fijn

2 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Adriana van de Velden

Via Via maar dan beter

29 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robert Wolters

Fijn!

29 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Pieter de Boer

betaalbaarder dan ik dacht

26 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sylvia de Vries

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

29 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Inge van Wijk

Werkt lekker!

22 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Suzanne Jacobs

Ideale tip

21 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sharon Jacobs

Perfecte tip

24 juni 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Laura van den Broek

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 juni 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Kelly van Vliet

snel geholpen

20 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Johan van de Veen

Perfecte website

17 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Simon van Vliet

Via forum hier terechtgekomen

22 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Dirk Peters

De perfecte match

16 juni 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marije de Lange

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

17 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Margaretha Bosch

Goede werking van de website

19 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ilona de Lange

Payrollkaart is top!

13 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Barbara van den Heuvel

Via forum hier terechtgekomen

16 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Peter Visser

Ideale website

16 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Annemieke Hermans

Aangenaam verrast

12 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Vanessa Jansen

Voortreffelijke match

12 juni 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Roy Janssen

Aangenaam verrast

14 juni 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Michel van de Ven

Dit werkt fijn

10 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Hanneke Verbeek

Erg tevreden

7 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Chantal Jonker

Fijn!

8 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Renate Scholten

Forum bood hulp

7 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Dennis van der Heijden

Google is je grootste vriend

9 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eric van Dongen

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

7 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jasper van der Laan

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

1 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Maaike de Bruijn

Voortreffelijke match

6 juni 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Martin van de Ven

Ideale match

5 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Esther Schipper

Eindelijk een fijne site

1 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Natasja Verhoeven

Eindelijk een goede site gevonden

2 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Ellen van de Brink

Via linkedin niet hetzelfde

31 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Melanie van der Horst

Prettige service

28 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Ruud Kramer

Ideale match

28 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marianne Meijer

Heel positief

1 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Ilse Kok

Payrollkaart werkt erg fijn

29 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Vincent van de Velde

Geen linkedin nodig

31 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johannes de Vos

Werkt goed dit

27 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sylvia Brouwer

Vlugge offerte

27 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Joyce Jonker

Payrollkaart is top!

25 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Johan van Wijk

Google is je grootste vriend

21 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martijn van Doorn

Payrollkaart is top!

22 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Margaretha Willemsen

Goed contact

24 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Patricia Smeets

Fijn!

24 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Annemieke Gerritsen

Ideale website

24 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Suzanne de Haan

Lang leve google

23 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Claudia Kuipers

Lang leve google

17 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Caroline van Doorn

Fijn!

21 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Nathalie Meijer

Gevonden via forum

18 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Edwin de Groot

Payrollkaart werkt erg fijn

16 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Franciscus Verbeek

betaalbaarder dan ik dacht

18 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Margaretha Driessen

Snelle offerte

18 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Wilhelmus Kuipers

Via forum hier terechtgekomen

12 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Patrick van der Meulen

Snelle match via payrollkaart.nl

11 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Tom Smeets

Goede werking van de website

13 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Daniël Schouten

Via forum hier terechtgekomen

9 mei 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Danny Timmermans

Werkt lekker!

11 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Willem de Vries

Google is je grootste vriend

11 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thijs Scholten

Erg tevreden

10 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Ronald Bakker

Goed contact

8 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Daniëlle van der Laan

Duidelijke website

8 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jacobus van der Laan

Google is je grootste vriend

7 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrik Visser

Heel positief

3 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Wilhelmina van de Veen

Dé tip

30 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Saskia Martens

Dit werkt fijn

6 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Kirsten van Loon

Goede werking van de website

4 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Tessa Evers

niet verwacht zo betaalbaar

4 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Saskia Bosch

Zeer verrast

2 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Tom van de Wal

Lang leve google

28 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rogier Brouwer

Ideale match

2 mei 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Dirk Bosman

Ideale tip

29 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Willem Dekker

Goed contact

28 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Roy de Boer

Dit werkt fijn

26 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Natascha van de Veen

Eindelijk een goede site gevonden

28 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Remco van de Velden

Ideale tip

23 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Charlotte Smit

Eindelijk een goede site gevonden

26 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marc van Vliet

Na lang zoeken de juiste gevonden

22 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Karin van de Velde

Dé tip

21 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Johanna van de Berg

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erik Timmermans

Vlugge offerte

22 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Sabine Hermans

Goed contact

18 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Johanna van der Linden

betaalbaar en professioneel

21 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joris Molenaar

Aangenaam verrast

17 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Iris Schipper

betaalbaarder dan ik dacht

20 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sabine Gerritsen

Positieve ervaring

14 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Linda de Koning

Ideale match

15 april 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Petronella van de Berg

zeer rap geholpen

16 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Catharina de Vos

Via forum hier terechtgekomen

16 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Hanneke van de Velde

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

10 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Michel Hoekstra

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

10 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Petra Maas

Ideale tip

9 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Charlotte Evers

Perfecte tip

8 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Hanneke Scholten

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Natasja van Veen

betaalbaarder dan ik dacht

7 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Antonius Kuipers

Via forum hier terechtgekomen

5 april 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Remco Martens

Werkt goed dit

7 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Anna Janssen

Fijn!

9 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Petra Vermeulen

Payrollkaart werkt erg fijn

6 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Björn van de Ven

Ideale website

4 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Peter Maas

Fijn!

6 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Hendrikus van Beek

Vlugge offerte

29 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marianne Willemsen

Vlugge offerte

2 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Arie Verbeek

Forum bood hulp

27 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Stefan van der Meer

Fijne service

30 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Nancy Kuijpers

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

31 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Anita Sanders

Goede werking van de website

29 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Linda Dekker

Prettige service

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Catharina van den Broek

aangename service

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Eveline van den Broek

Dé tip

28 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Christiaan Jonker

Forum bood hulp

22 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Albert Boer

Gevonden via forum

20 maart 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Bas van der Heijden

Na lang zoeken de juiste gevonden

23 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Klaas Veenstra

Dé tip

22 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Mark de Bruin

Eindelijk een fijne site

21 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Tamara Mulder

niet verwacht zo betaalbaar

16 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- David van Wijk

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Willem Gerritsen

Fijne service

14 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Pieter Willems

snelle service

18 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Danny Post

Eindelijk een fijne site

15 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Maurice Groen

Vlugge offerte

19 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Maria Kok

Snelle offerte

18 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Kirsten de Leeuw

Lang leve google

12 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michel Blom

Dé tip

13 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Mark van de Velde

snel geholpen

12 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Maurice Kramer

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

2 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Ronald Koster

De perfecte match

21 februari 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Franciscus Groen

Eindelijk een fijne site

13 februari 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Matthijs van de Brink

Eindelijk een goede site gevonden

8 februari 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marinus Hofman

Werkt goed dit

6 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ilse de Bruin

Snelle offerte

29 januari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Remco Jacobs

Zeer verrast

20 januari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ellen Smit

niet verwacht zo betaalbaar

13 januari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Ruud Vos

Geen linkedin nodig

8 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Claudia de Vos

Voortreffelijke match

8 december 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maartje Bosman

Fijn!

2 december 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Petronella Scholten

Ideale match

26 november 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Laura van de Velde

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 november 2019

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Tamara Gerritsen

vlot en makkelijk

9 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Alexander Hofman

Geen linkedin nodig

3 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ilona van Leeuwen

Goed contact

1 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Hendrik Dijkstra

Fijn!

26 oktober 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Marianne Timmermans

Payrollkaart werkt erg fijn

26 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Jessica Mol

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

18 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Hendrika Gerritsen

Super service

12 oktober 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Joyce Scholten

Duidelijke website

7 oktober 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Caroline de Bruin

Lang leve google

2 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Deborah de Vries

Aangenaam verrast

22 september 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Bastiaan Groen

Goed contact

15 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Michael Post

Erg tevreden

11 september 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Elizabeth van der Linden

Perfecte tip

1 september 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Hendrika Verhoeven

Duidelijke website

25 augustus 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Cindy Martens

Gevonden via forum

20 augustus 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Willem Koning

Zeer verrast

10 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Johanna van den Heuvel

Na lang zoeken de juiste gevonden

1 augustus 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Roel Smits

Positieve ervaring

29 juli 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Erik van Dongen

Payrollkaart werkt erg fijn

23 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Maurice de Vries

Via forum hier terechtgekomen

12 juli 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Guido Martens

aangename service

7 juli 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Wilhelmina de Graaf

Via linkedin niet hetzelfde

1 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrikus van der Linden

Goed contact

26 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jeroen de Jonge

Fijn!

17 juni 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Wouter van der Meulen

Dit werkt fijn

12 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sabine Boer

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

2 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Joost van der Meer

zeer rap geholpen

26 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Adriaan Koning

Aangenaam verrast

18 mei 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Steven Mol

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

10 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Robert Kuiper

Forum bood hulp

8 mei 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Tamara van der Laan

Voortreffelijke match

27 april 2019

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Renate de Boer

Dé tip

22 april 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marloes de Jong

Via linkedin niet hetzelfde

2 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Antonius Prins

Voortreffelijke match

11 februari 2019

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Manon Kuipers

niet verwacht zo betaalbaar

16 januari 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paul Vink

Payrollkaart werkt erg fijn

27 december 2018

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Marianne Postma

Prettige service

9 december 2018

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Marieke van Beek

Uitgelichte payroll bedrijven uit Botlek Rotterdam

inPAY

Curieweg 16
3208 KJ Spijkenisse
Nederland

085 303 3990
http://www.inpay.nl/

PLUS Services Bernisse

Abtstraat 7
3216 AA Abbenbroek
Nederland

0181 669 182
http://www.plusservices.nl/

MRVO Accountants en Belastingadviseurs

Jan van Galenstraat 14
3115 JG Schiedam
Nederland

010 426 1956
http://mrvo.nl/