Payroll De Kwakel

Wil jij een betaalbaar payroll bedrijf in De Kwakel dat bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Payrollkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Payroll De Kwakel verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Payrollkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle payrollers uit De Kwakel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Payroll De Kwakel gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Payroll De Kwakel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 52 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Kwakel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Kudelstaart, Aalsmeerderbrug en Schiphol Rijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll De Kwakel

Zoek jij naar een payroll bedrijf in De Kwakel? Het vinden van het meest geschikte payroll bedrijf zal niet simpel zijn. Je wilt immers In dit artikel helpen wij jou met het aantrekken van het juiste payroll bedrijf in De Kwakel.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in De Kwakel moeten overwegen

Samenwerken met een payroll bedrijf in De Kwakel heeft verschillende voordelen. Door risico’s bij een ander bedrijf onder te brengen zal het voor jou als ondernemer net even wat eenvoudiger worden om de onderneming succesvol te houden.

We zien dat de payroll bedrijven vaak ook de algemene administratie uit handen nemen. Bijvoorbeeld de urenadministratie. Vooral bij de grote payroll bedrijven zal je deze full service aanpak vinden.|De meeste payroll bedrijven hebben een groot aanbod aan mogelijkheden.

Ook kleine bedrijven zijn geholpen met het inzetten van een payroll bedrijf. Het is logisch dat ondernemingen met veel medewerkers er goed aan doen om een payroll bedrijf in te schakelen. Wanneer je in zee gaat met een payroll bedrijf geef je in principe de verantwoordelijk over je personeel uit handen. Je personeel is op papier in dienst bij het payroll bedrijf in De Kwakel, jij houd natuurlijk wel de regie over je team.

Alle payroll bedrijven uit De Kwakel

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in De Kwakel

De voordelen waarvan organisaties zullen genieten bij het opzetten van een payroll constructie zijn oneindig. Allereerst kan je veel tijd besparen op jaarbasis. De werknemersadministratie is ieder jaar weer een tijdrovende opdracht voor veel ondernemers, tijd die je eigenlijk besteed aan je eigen werkzaamheden. Door te kiezen voor een payroll bedrijf in De Kwakel kan je je energie besteden aan werkzaamheden die meer bij jouw vakgebied passen. De regels voor het onderhouden van je werknemersadministratie zijn daarnaast ook vaak niet duidelijk en moeilijk te begrijpen.

Een ander pluspunt van het inschakelen van een payroll bedrijf in plaatsnaam is het vermijden van kostenposten. Het komt wel eens voor dat bedrijfseigenaren voor kosten opdraaien die ontstaan door een ongunstige situatie in de werkplaats. Deze kosten lopen hoog op in sommige situaties. Dankzij een payroll in De Kwakel hoef je hier niet meer over na te denken, je werknemers zijn op papier immers in dienst bij het payroll bedrijf inDe Kwakel. Zij nemen de risico’s, jij betaalt als ondernemer een bepaald tarief voor deze garantie.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden uit De Kwakel

Op zoek naar een payroll professional uit De Kwakel?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional De Kwakel te vinden die bij past.

Payroll kosten in De Kwakel bekijken – waar op letten

Je kan het beste met een aantal zaken rekening houden voordat je een offerte aanvraagt. Wanneer je een offerte aanvraagt bij de verschillende kandidaten is het wel verstandig om het bedrijf eerst te leren kennen. Daarnaast is het goed om je toekomstvisie met het payroll bedrijf te delen. Je kan altijd een kennismakingsgesprek met een payroll kantoor plannen om je vragen te stellen.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio De Kwakel door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie De Kwakel ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie De Kwakel ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in De Kwakel

Door helder te zijn in jouw aanvraag zal je uitkomen bij een payroll bedrijf dat perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Hierdoor hoef je je minder zorgen te maken dat je in zee gaat met een onbekwaam payroll bedrijf. Dit maakt je zoektocht al een stuk makkelijker.

Wanneer je een selectie van organisaties hebt gemaakt voor het uit handen geven van de payroll werkzaamheden in De Kwakel dan is het verstandig om een kennismakingsgesprek te plannen. Tijdens dit gesprek zal je in ieder geval al een beter beeld krijgen van de soort persoon die aan de andere kant van de tafel zit. Zo weet je ook meteen waarin de diverse payroll bedrijven van elkaar verschillen. Tevens is dit een uitgelezen kans om af te spreken hoeveel taken je wilt laten verrichten.

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een online payroll bedrijf, hierbij moet je wel op een aantal zaken letten.

Bekijk onder andere eens wat er over de bedrijven wordt besproken en wat de ervaringen van anderen zijn die ook met dit betreffende bedrijf samenwerken. Zo weet je snel of je bij de juiste partij bent uitgekomen. Vraag ook aan je eigen omgeving welke payroll bedrijven zij aanbevelen. Natuurlijk wel slim om dan ook te checken of ze blij zijn met deze onderneming.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit De Kwakel vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit De Kwakel heeft profijt van payroll bedrijven

Eigenlijk iedere onderneming met personeel in dienst zal veel voordelen ondervinden bij het samenwerken met een payroll bedrijf. Het opzetten van een payroll constructie is een eenvoudige manier om de risico’s te verkleinen die normaal gesproken komen kijken bij het werkgeverschap. Twijfel dan ook niet langer en vraag meteen 3 offertes aan om bij de perfecte partij uit te komen

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de klantervaringen van de meest bekende payroll bedrijven van Nederland voor je op een rijtje gezet. Daarnaast gaan we ook dieper in op de mogelijkheden voor jou in De Kwakel. Tevens is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit De Kwakel op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in De Kwakel en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit De Kwakel.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio De Kwakel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

De Kwakel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit De Kwakel.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in De Kwakel. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll De Kwakel

Payrollkaart is top!

17 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anna Evers

aangename service

12 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Jeroen van der Meer

Goed contact

3 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Wilhelmina de Groot

Goed contact

26 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Irene de Bruin

Ideale website

23 januari 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Lisette Vos

Payrollkaart werkt erg fijn

12 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marianne van der Linden

Vlugge offerte

6 januari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Claudia Scholten

erg snel

10 december 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marianne Hoekstra

Dit werkt fijn

28 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Dave van Wijk

Snelle offerte

27 november 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Monique Hermans

Forum bood hulp

15 november 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Michel Kuipers

Perfecte website

13 november 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- René Smits

Payrollkaart is top!

6 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Raymond Janssen

betaalbaarder dan ik dacht

5 november 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joyce Mol

Geen linkedin nodig

27 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mark Vos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruben van der Laan

Payrollkaart werkt erg fijn

17 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Natasja Blom

Via forum hier terechtgekomen

13 oktober 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Alexander van Dongen

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

5 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Anna Boer

Vlugge offerte

30 september 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Johanna van Veen

Lang leve google

23 september 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marcel van den Broek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

15 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Charlotte Jansen

Vlugge offerte

10 september 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Natascha Kok

niet verwacht zo betaalbaar

29 augustus 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natascha Kuiper

aangename service

27 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Marianne Hofman

Fijne service

22 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Eveline Willemsen

Vlugge offerte

8 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Alexander Verhoeven

Gevonden via forum

3 augustus 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Monique Dijkstra

Ideale tip

29 juli 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Martine de Vos

Google is je grootste vriend

20 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nancy Huisman

Duidelijke website

12 juli 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Anouk Dekker

snel geholpen

5 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Patricia Boer

Goede werking van de website

28 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Eva Molenaar

Ideale website

27 juni 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Raymond van der Heijden

Goed contact

16 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sebastiaan de Wit

Lang leve google

8 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vanessa Wolters

Eindelijk een goede site gevonden

31 mei 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Rob Dijkstra

Goed contact

26 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Manon Kuiper

Zeer verrast

16 mei 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Petrus de Lange

Via linkedin niet hetzelfde

13 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erwin de Haan

Goede werking van de website

4 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jacqueline van den Broek

aangename service

25 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Thomas Verbeek

Payrollkaart werkt erg fijn

20 april 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Dirk van de Veen

Snelle match via payrollkaart.nl

12 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Remco de Jong

Super service

14 februari 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Rutger Vermeulen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

31 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Bart van Leeuwen

Ideale match

30 december 2018

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Christian van de Velde

Perfecte website

17 december 2018

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Miranda Timmermans

Uitgelichte payroll bedrijven uit De Kwakel

Adnox B.V. – Personeelsdiensten

Konnetlaantje 4
1435 HW Rijsenhout
Nederland

087 784 6981
https://adnox.nl/

Buro Payroll

Populierenlaan 129
1185 SH Amstelveen
Nederland

020 820 3030
http://buropayroll.nl/

House of Payroll B.V.

Hoeksteen 68
2132 MS Hoofddorp
Nederland

023 205 2125
https://houseofpayroll.nl/