Payroll Delfgauw

Zoek jij een topper voor jouw payroll vraagstukken in Delfgauw?

Dan ben je op de goede plek.

Payrollkaart zorgt dat jij die zoekt naar Payroll Delfgauw verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle payrollers uit Delfgauw – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Payroll Delfgauw gezocht?

Een Payroll bedrijf uit Delfgauw vinden

Payroll Delfgauw
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 79 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Delfgauw, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Leidschendam, Nootdorp en Voorburg bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Delfgauw

Ben jij op zoek naar een payroll bedrijf in Delfgauw? Je moet naar een aantal zaken kijken tijdens je zoektocht naar een payroll bedrijf. Het is natuurlijk handig dat je een dienstverlener vindt die jou zo goed mogelijk kan assisteren. In dit artikel helpen wij jou met het vinden van het meest geschikte payroll bedrijf in Delfgauw.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Delfgauw moeten overwegen

Samenwerken met een payroll bedrijf in Delfgauw heeft meerdere pluspunten. Je geeft bijvoorbeeld veel taken uit handen, dit maakt het voor jou makkelijker om je bedrijf te besturen.

Het kan ook zo zijn dat payroll bedrijven de algemene administratie uit handen nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de urenadministratie. Vooral bij de grote payroll bedrijven zal je deze full service aanpak verwachten.|De grotere payroll bedrijven hebben een divers aanbod aan diensten

De kleinere ondernemingen hebben minder werknemers maar ook zij zullen profijt ondervinden van een fatsoenlijk payroll bedrijf. Het is logisch dat organisaties met veel werknemers er sowieso goed aan doen om een payroll bedrijf aan zich te binden. Samenwerken met een payroll bedrijf in Delfgauw zorgt ervoor dat alle verplichtingen die verwacht worden van de werkgever niet meer bij jou liggen. De payroll bedrijven uit Delfgauw maken het mogelijk dat jouw personeel op papier bij hun in dienst is, terwijl jij als werkgever nog altijd controle hebt over je team.

Alle payroll bedrijven uit Delfgauw

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Delfgauw

Er zijn een fors aantal argumenten om te investeren in een payroll constructie. De meest logische reden: tijdsbesparing. De werknemersadministratie is ieder jaar weer een tijdrovende opdracht voor bijna alle bedrijfseigenaren, tijd die je eigenlijk besteed aan je eigen werkzaamheden. Door dit soort opdrachten uit handen te geven bespaar je veel tijd. Daarnaast ben je niet bekend met de werknemersadministratie en weet dan ook niet echt hoe je de administratie op een georganiseerde manier moet bijhouden.

Het inschakelen van een bedrijf voor een payroll constructie in Delfgauw maakt het ook makkelijker om onnodige kostenposten te voorkomen. Je hoeft je niet meer bezig te houden met ziekteverzuim. Deze onkosten kunnen hoog oplopen in sommige gevallen. Doordat je personeel op de lijst van het payroll bedrijf in Delfgauw staan hoef jij hier niet meer van wakker te liggen, het payroll bedrijf draait hiervoor op. Zij nemen de risico’s, jij betaalt als organisatie een bepaald tarief voor deze garantie.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden in Delfgauw

Op zoek naar een payroll professional uit Delfgauw?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Delfgauw te vinden die bij past.

Payroll kosten in Delfgauw bekijken – waar op letten

Je moet met een aantal zaken rekening houden alvorens je een offerte laat opstellen. Wanneer je een offerte laat opstellen door de verschillende kandidaten is het wel aan te raden om de organisatie eerst te leren kennen. Daarnaast is het aan te raden om je toekomstvisie met het payroll bedrijf te delen. Een gesprek plannen met de mensen van het payroll kantoor is natuurlijk ook een goede optie, je wilt wel zeker weten dat het mensen zijn met de juiste kwaliteiten.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Delfgauw door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Delfgauw ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Delfgauw ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Delfgauw

Door duidelijk te zijn in jouw offerte aanvraag zal je uitkomen bij een payroll bedrijf dat beter aansluit bij jouw huidige situatie. Hierdoor hoef je je minder zorgen te maken dat je een samenwerking aangaat met een ongeschikt payroll bedrijf. Dit zal je veel frustratie en moeite besparen, niets is vervelender dan veel tijd spenderen zonder dat je de juiste kandidaat vind.

Wanneer je een overzicht van ondernemingen hebt gemaakt voor het uitbesteden van de payroll werkzaamheden in Delfgauw dan is het aan te raden om een ontmoetingsgesprek te laten plaatsvinden. Dit soort meetings geven je een goed beeld van de onderneming achter de offerte. Vraag dan ook wat de betreffende voordelen zijn van het payroll bedrijf en bekijk wat hun onderscheidende kracht is. Zorg er ook voor dat je gedurende dit gesprek afspreekt wat je precies wilt uitbesteden.

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een online payroll bedrijf, hierbij moet je wel op een aantal zaken letten.

Bekijk onder andere eens wat er over de ondernemingen wordt besproken en wat de ervaringen van anderen zijn die ook met dit betreffende bedrijf werken. Dit zorgt al voor een duidelijker beeld van het payroll bedrijf in kwestie. Vraag ook aan je eigen omgeving welke ervaringen zij hebben met bepaalde payroll bedrijven. Hoor je een specifiek bedrijf vaak terugkomen? Grote kans dat het een betrouwbare partij is.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Delfgauw vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Delfgauw heeft profijt van payroll bedrijven

Eigenlijk iedere organisatie met personeel in dienst zal veel profijt ondervinden bij het samenwerken met een payroll bedrijf. Het bouwen van een payroll constructie is een slimme manier om de gevaren te verkleinen die normaal gesproken komen kijken bij het werkgeverschap. Vraag vandaag nog 3 offertes aan en vind binnen een korte periode het payroll bedrijf uit Delfgauw wat helemaal aan jouw wensen zal voldoen.

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de klantervaringen van de grootste payroll bedrijven van Nederland voor je op een rijtje gezet. Daarnaast gaan we ook dieper in op de mogelijkheden voor jou in Delfgauw. Ook is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Delfgauw op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Delfgauw en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Delfgauw.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Delfgauw.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Delfgauw

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Delfgauw.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Delfgauw. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Delfgauw

Perfecte website

10 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Raymond Gerritsen

erg betaalbaar

10 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maarten Smeets

Eindelijk een goede site gevonden

9 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Cindy Maas

Via Via maar dan beter

7 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerardus van de Brink

Fijn!

7 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Marleen Post

Goede werking van de website

4 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Paulus van de Brink

Goed contact

7 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jelle van de Ven

Super service

3 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Tom de Haan

Fijne service

4 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Adriaan de Bruin

Ideale website

30 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Linda van der Meer

erg snel

2 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Paulus van de Velde

Werkt lekker!

3 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jolanda van Wijk

Forum bood hulp

29 april 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Claudia van Loon

Snelle match via payrollkaart.nl

25 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Bram van der Meer

De perfecte match

23 april 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ronald Bosman

Duidelijke website

25 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sylvia Willemsen

Payrollkaart werkt erg fijn

22 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Sabine Vink

Snelle offerte

28 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Angelique Schipper

Gevonden via forum

24 april 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Daniël van der Laan

Gevonden via forum

23 april 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Adriaan Groen

Google is je grootste vriend

25 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Raymond Janssen

Snelle match via payrollkaart.nl

20 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jacobus de Jong

Perfecte tip

22 april 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Steven van de Pol

Heel positief

22 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Annemieke van de Berg

Dit werkt fijn

18 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Brenda de Jong

Perfecte website

17 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Maria Vermeulen

Lang leve google

17 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Melanie Vermeulen

Voortreffelijke match

16 april 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Leonie Mol

Payrollkaart is top!

16 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Marleen Vermeulen

Via Via maar dan beter

10 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Karin Janssen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

11 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruud de Koning

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

12 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Linda Dijkstra

Fijn!

10 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Patricia Prins

Dé tip

12 april 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Daniël Wolters

Snelle offerte

8 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Eva Mulder

Snelle match via payrollkaart.nl

7 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Joost Evers

Lang leve google

6 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maurice Kok

Heel positief

8 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Charlotte de Wit

Goed contact

4 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marcel van den Bosch

Snelle offerte

4 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Michiel Boer

Snelle offerte

6 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Arie van de Berg

zeer rap geholpen

6 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Raymond Meijer

Ideale match

3 april 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Deborah Verbeek

snel geholpen

29 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Mariska van Wijk

Dé tip

1 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sanne Molenaar

Goede werking van de website

28 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Tim van Loon

Via forum hier terechtgekomen

27 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Nienke Wolters

snelle service

29 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Nicole van de Veen

Dé tip

27 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Linda Evers

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

28 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Renate Evers

Gevonden via forum

29 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Joyce van de Velden

Ideale website

22 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Christiaan Evers

Mijn eigen netwerk kan dit niet

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dave Willemsen

Werkt lekker!

20 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Matthijs Gerritsen

snel geholpen

19 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Femke Brouwer

Super service

24 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ruben de Vos

Forum bood hulp

18 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Cornelia Mol

snel geholpen

21 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Wilhelmina van Dongen

Duidelijke website

20 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Martine Meijer

Fijn!

20 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Mirjam Hendriks

Via forum hier terechtgekomen

20 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Barbara Verbeek

Perfecte website

12 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- René de Vos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Caroline Jacobs

Aangenaam verrast

14 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Dave Willemsen

Eindelijk een fijne site

12 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Janneke Maas

Lang leve google

10 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jan Hofman

Ideale match

10 maart 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marcel Smeets

vlot en makkelijk

27 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Nathalie van Leeuwen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simon Jonker

Lang leve google

18 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Miranda van de Velden

Voortreffelijke match

8 februari 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Evelien Bosman

niet verwacht zo betaalbaar

4 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Robin de Jong

Gevonden via forum

28 januari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Femke Bosch

vlot en makkelijk

20 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Koen van der Horst

Goede werking van de website

15 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ruben Verbeek

Goede werking van de website

2 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Natasja van de Ven

Goede werking van de website

11 december 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Miranda Mulder

Google is je grootste vriend

4 december 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ronald Verbeek

Werkt goed dit

24 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Jeffrey Vos

Vlugge offerte

15 november 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Christian Driessen

Payrollkaart is top!

13 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Klaas Prins

Payrollkaart is top!

1 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Antonius van Dongen

Via linkedin niet hetzelfde

5 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicolaas Postma

De perfecte match

24 oktober 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Anne de Ruiter

Snelle offerte

25 oktober 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Maarten van Wijk

Via forum hier terechtgekomen

19 oktober 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Edwin de Ruiter

Prettige service

10 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Koen Prins

Via forum hier terechtgekomen

6 oktober 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Erwin Dekker

Prettige service

26 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Petrus van de Velde

Ideale tip

23 september 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Adriana Hofman

erg snel

12 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Charlotte Bakker

Goede werking van de website

9 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Patrick Prins

Fijne service

4 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Rutger Maas

Snelle match via payrollkaart.nl

25 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Manon de Leeuw

erg snel

22 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Björn van Veen

Super service

8 augustus 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Steven Verhoeven

Mijn eigen netwerk kan dit niet

3 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robertus van de Velde

Perfecte tip

1 augustus 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Joyce van de Wal

Positieve ervaring

18 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Ronald van Vliet

Mijn eigen netwerk kan dit niet

15 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marjolein Vink

Eindelijk een fijne site

8 juli 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Wilhelmus Mulder

snel geholpen

3 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Marco Kok

erg betaalbaar

24 juni 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Laura Blom

betaalbaar en professioneel

18 juni 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marleen Smit

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

9 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ronald de Leeuw

Perfecte website

2 juni 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Paul Smit

Vlugge offerte

24 mei 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Sjoerd Bosch

Payrollkaart is top!

19 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Cindy de Ruiter

Perfecte website

9 mei 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sjoerd de Vos

Voortreffelijke match

2 mei 2019

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Robin Prins

snelle service

28 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Anne Kok

Duidelijke website

18 april 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Franciscus Jonker

Perfecte website

2 maart 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Kirsten Boer

snel geholpen

6 februari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Mariska Smits

Payrollkaart is top!

21 januari 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Johanna de Ruiter

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

8 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Adriaan Evers

Vlugge offerte

20 december 2018

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Bart Wolters

Uitgelichte payroll bedrijven uit Delfgauw

FINPA

Beursplein 37
3011 AA Rotterdam
Nederland

010 340 0614
http://finpa.nl/

Fortunis

Westblaak 92
3012 KM Rotterdam
Nederland

010 892 0326
http://fortunis.nl/

Buro P&O

unit 2.1
Goudsesingel 106
3011 KD Rotterdam

06 57558183
http://www.buro-po.nl/