Payroll Griendtsveen

Zoek jij een expert voor jouw payroll vraagstukken in Griendtsveen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Payrollkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Payroll Griendtsveen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Payrollkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle payrollers uit Griendtsveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Payroll Griendtsveen gezocht?

Regel direct jouw personeelszaken

Payroll Griendtsveen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Griendtsveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Evertsoord, Veulen en IJsselsteijn bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Griendtsveen

De kans is groot dat ook jij aan het zoeken bent naar een payroll bedrijf in Griendtsveen, je bent tenslotte met een reden hier terecht gekomen. Je moet met een paar dingen rekening houden bij je zoektocht naar een payroll bedrijf. Je wilt natuurlijk In dit artikel assisteren wij jou met het vinden van het meest geschikte payroll bedrijf in Griendtsveen.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Griendtsveen moeten overwegen

In zee gaan met een payroll bedrijf in Griendtsveen heeft veel voordelen. Door bepaalde risico’s bij een ander bedrijf neer te leggen zal het voor jou als bedrijfsleider net even wat makkelijker worden om het bedrijf succesvol te houden.

Er zijn echter meerdere opdrachten waar payroll bedrijven je mee kunnen helpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de urenadministratie. Voornamelijk bij de grote payroll bedrijven zal je deze full service aanpak verwachten.|De meeste payroll bedrijven hebben een groot aanbod aan mogelijkheden.

Ook kleine ondernemingen zijn geholpen met het inzetten van een payroll bedrijf. Voor de bedrijven die veel werknemers in dienst hebben is het sowieso een slimme keuze. In zee gaan met een payroll bedrijf in Griendtsveen betekent dat alle verantwoordelijkheden die verwacht worden van de werkgever niet meer bij jou liggen. Je medewerkers zijn eigenlijk in dienst bij het payroll bedrijf in Griendtsveen, jij houd natuurlijk wel de regie over je team.

Alle payroll bedrijven uit Griendtsveen

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Griendtsveen

De voordelen waarvan organisaties zullen profiteren bij het opzetten van een payroll constructie zijn oneindig. De meest logische reden: tijdsbesparing. De werknemersadministratie is ieder jaar weer een tijdrovende zaak voor bijna alle bedrijfsleiders, tijd die je eigenlijk beter kan besteden. Door te kiezen voor een payroll bedrijf in Griendtsveen kan je je energie besteden aan werkzaamheden die meer bij jouw interesses passen. De regels voor het bijhouden van je werknemersadministratie zijn daarnaast ook vaak niet duidelijk en moeilijk te begrijpen.

Een ander voordeel van het samenwerken met een payroll bedrijf in plaatsnaam is kostenbesparing. Het komt vaak voor dat ondernemers voor kosten opdraaien die ontstaan door een ongunstige situatie op de werkvloer. Als bedrijfseigenaar draag je vanzelfsprekend de aansprakelijkheid over jouw personeel, hier horen ook de kosten bij die ontstaan bij ziekte of ongelukken. Dankzij een payroll in Griendtsveen hoef je hier niet meer mee bezig te zijn, je personeel is op wettelijk gezien namelijk in dienst bij het payroll bedrijf inGriendtsveen. Zij nemen de risico’s, jij betaalt als organisatie een bepaald tarief voor deze risicodekking.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden uit Griendtsveen

Op zoek naar een payroll professional uit Griendtsveen?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Griendtsveen te vinden die bij past.

Payroll kosten in Griendtsveen bekijken – waar op letten

Je kan het beste onderzoek doen naar een aantal zaken voordat je een offerte laat opstellen. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de werknemers van het payroll bedrijf in Griendtsveen. Ben daarnaast niet bang om duidelijk te maken wat je wilt bereiken met je onderneming, mocht je ooit willen uitbreiden dan kan het payroll bedrijf hier rekening mee houden. Je kan ten allen tijden een kennismakingsgesprek met een payroll kantoor aanvragen om je vragen te stellen.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Griendtsveen door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Griendtsveen ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Griendtsveen ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Griendtsveen

Hoe specifieker je bent in je aanvraag hoe sneller je uitkomt bij een payroll bedrijf dat jou kan helpen. Hierdoor hoef je je minder zorgen te maken dat je gaat samenwerken met een incapabel payroll bedrijf. Dit zal je een hoop frustratie en stress besparen, niets is frustrerender dan een hoop tijd spenderen zonder dat je de juiste kandidaat vind.

Als je een selectie van organisaties hebt gemaakt voor het uitbesteden van de payroll werkzaamheden in Griendtsveen dan is het verstandig om een ontmoetingsgesprek te plannen. Deze meetings geven je een goed beeld van de organisatie achter de offerte. Vraag dan ook wat de pluspunten zijn van het payroll bedrijf en bekijk wat hun unieke kracht is. Daarnaast is dit een uitgelezen kans om af te spreken welke taken je wilt laten verrichten.

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een online payroll bedrijf, hierbij moet je wel op een aantal zaken letten.

Een makkelijke manier om achter de betrouwbaarheid van een payroll bedrijf te komen is door online recensies te zoeken. Dit schept al een helder beeld van het payroll bedrijf in kwestie. Vraag ook aan je eigen omgeving welke ervaringen zij hebben met bepaalde payroll bedrijven. Hoor je een bepaald bedrijf vaak terugkomen? Grote kans dat het een betrouwbare partij is.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Griendtsveen vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Griendtsveen heeft profijt van payroll bedrijven

Eigenlijk iedere onderneming met werknemers in dienst zal veel profijt ondervinden bij het inschakelen van een payroll bedrijf. Het bouwen van een payroll constructie is een goede manier om de gevaren te verkleinen die normaal gesproken komen kijken bij het ondernemerschap. Twijfel dan ook niet langer en vraag direct 3 offertes aan om bij een geschikte partij uit te komen

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de ervaringen van klanten van de top 5 payroll bedrijven van Nederland voor je in kaart gebracht. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheden uitgelicht voor jou in Griendtsveen. Tevens is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Griendtsveen op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Griendtsveen en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Griendtsveen.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Griendtsveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Griendtsveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Griendtsveen.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Griendtsveen. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Griendtsveen

Voortreffelijke match

20 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Charlotte Dekker

betaalbaar en professioneel

20 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacobus Kuipers

De perfecte match

18 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marcel Kok

Ideale website

20 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Gerrit Hoekstra

Ideale website

18 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sander Schipper

Zeer verrast

15 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marjolein van Wijk

Snelle offerte

16 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Erwin Postma

Dé tip

16 juni 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Adrianus Bosch

aangename service

11 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Natasja van de Brink

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Johannes Groen

Fijn!

14 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Annemieke van Veen

Perfecte website

12 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Miranda Dekker

Aangenaam verrast

11 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Diana Vermeulen

erg betaalbaar

11 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michael Molenaar

Eindelijk een fijne site

7 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Wilhelmus Gerritsen

Super service

5 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Ruud van de Berg

Werkt goed dit

8 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Anita Driessen

Positieve ervaring

6 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Thomas de Vries

Vlugge offerte

10 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Arie de Wit

Dé tip

8 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maria Willems

Positieve ervaring

3 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Antonius de Lange

Erg tevreden

3 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Elisabeth van Beek

Vlugge offerte

4 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Wouter Koster

snelle service

3 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Steven Mol

aangename service

1 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- David van der Meer

Lang leve google

29 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joyce Postma

Ideale website

3 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Tim Kok

Lang leve google

2 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petra Dijkstra

Fijn!

27 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Karin de Groot

De perfecte match

29 mei 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Pieter Koning

Perfecte website

24 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Martijn van der Meer

Via linkedin niet hetzelfde

26 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Koen van Leeuwen

Aangenaam verrast

24 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Wendy Peeters

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maurice Post

Goed contact

28 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ilse de Leeuw

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

24 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Ilse de Jonge

Duidelijke website

26 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Patricia Wolters

niet verwacht zo betaalbaar

24 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeffrey Blom

Goed contact

18 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sabine Timmermans

Goed contact

19 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Iris Maas

Dit werkt fijn

22 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Claudia van de Berg

Mijn eigen netwerk kan dit niet

15 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Vincent Sanders

Google is je grootste vriend

17 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Brenda Brouwer

Ideale tip

19 mei 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Koen de Graaf

Duidelijke website

14 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jacobus van de Berg

Via forum hier terechtgekomen

12 mei 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Top professional

- Maurice Hofman

Payrollkaart is top!

15 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Bram Blom

Zeer verrast

16 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Mark de Koning

Dé tip

11 mei 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Inge Sanders

Aangenaam verrast

7 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Paul Bosman

Eindelijk een goede site gevonden

11 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Mariska Willems

Google is je grootste vriend

8 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sebastiaan Driessen

Vlugge offerte

10 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Daniëlle Vermeulen

Goed contact

9 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ivo Kuijpers

Via Via maar dan beter

4 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Melanie Meijer

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

2 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- René Kuiper

Vlugge offerte

7 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Ivo Kok

Payrollkaart is top!

1 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Sjoerd Peeters

Payrollkaart werkt erg fijn

30 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Suzanne Bosch

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

5 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Rogier van den Bosch

Ideale tip

3 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Eva de Haan

Google is je grootste vriend

27 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Frank Molenaar

Via Via maar dan beter

29 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anita de Boer

Werkt lekker!

25 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Johan Huisman

Vlugge offerte

1 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Monique Hofman

Payrollkaart is top!

24 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Nancy Jonker

Goed contact

25 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Petra Kuipers

Snelle match via payrollkaart.nl

29 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jasper Groen

Fijn!

24 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Rutger van der Laan

Werkt lekker!

20 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Femke Hermans

De perfecte match

22 april 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Hanneke van den Heuvel

Heel positief

22 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Anne van den Heuvel

Payrollkaart is top!

24 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Iris Postma

Forum bood hulp

18 april 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Angela Hermans

Google is je grootste vriend

19 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Judith van Vliet

Aangenaam verrast

20 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Steven Schouten

snel geholpen

18 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Frank van Leeuwen

Eindelijk een fijne site

15 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Marije Dijkstra

Heel positief

13 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Roel van der Meulen

Snelle offerte

15 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jacob van Leeuwen

Snelle match via payrollkaart.nl

13 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Joyce van der Horst

niet verwacht zo betaalbaar

15 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bas de Leeuw

Goed contact

12 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Dennis van Dijk

erg snel

10 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Martin van de Berg

Eindelijk een goede site gevonden

12 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Hendrika Evers

Ideale website

9 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Anouk van de Veen

Goed contact

12 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Caroline van de Berg

Erg tevreden

10 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Simone de Lange

Na lang zoeken de juiste gevonden

3 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Thomas Meijer

Gevonden via forum

2 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Cindy Post

Payrollkaart is top!

6 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Patricia de Jong

Ideale match

3 april 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Hanneke Kuijpers

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

31 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Michel de Graaf

Forum bood hulp

5 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Sabrina Maas

Gevonden via forum

1 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Michiel Scholten

Positieve ervaring

31 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Michiel van Dongen

erg betaalbaar

3 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Koen Koning

Google is je grootste vriend

1 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Koen van der Laan

Via linkedin niet hetzelfde

2 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christian de Vries

Duidelijke website

28 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Erik Groen

Payrollkaart is top!

25 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Linda van der Heijden

erg betaalbaar

24 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Lisette Scholten

Via linkedin niet hetzelfde

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patricia van Dijk

Fijne service

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Leonie van de Pol

Payrollkaart werkt erg fijn

21 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Kirsten Mulder

Ideale match

19 maart 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Willem Mol

aangename service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Sylvia Smits

erg betaalbaar

23 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Daniëlle Boer

snel geholpen

17 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Antonius de Bruijn

Payrollkaart is top!

22 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Ivo van de Velde

Forum bood hulp

20 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Sabrina van de Velden

Geen linkedin nodig

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruben de Boer

Goed contact

15 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Kim de Vos

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

15 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Danny van der Meulen

Payrollkaart werkt erg fijn

14 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Guido Jacobs

Aangenaam verrast

10 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Maarten de Graaf

Prettige service

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Robert Bosman

Werkt lekker!

5 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Brenda Bos

Erg tevreden

2 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Judith Mol

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

23 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Maarten Hofman

Super service

16 februari 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Leonie van Leeuwen

Goed contact

11 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robin Timmermans

Heel positief

5 februari 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Kirsten de Jonge

Ideale website

27 januari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Iris Smits

Aangenaam verrast

23 januari 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Linda Janssen

Perfecte website

12 januari 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sebastiaan Kuijpers

Geen linkedin nodig

2 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Cornelis Schouten

niet verwacht zo betaalbaar

6 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Robin Jonker

snelle service

29 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Simone Groen

Via forum hier terechtgekomen

26 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jacob van der Meer

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

21 november 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Raymond Vos

Via Via maar dan beter

8 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Yvonne Driessen

Erg tevreden

31 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Bram Jansen

Perfecte website

4 november 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Karin van de Velden

Erg tevreden

25 oktober 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Marco de Jong

Prettige service

28 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Jacoba van Veen

betaalbaar en professioneel

20 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jasper Blom

Lang leve google

13 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rutger Meijer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

10 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eric Verbeek

Ideale website

3 oktober 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jasper Hermans

Erg tevreden

20 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jacqueline Peeters

Positieve ervaring

17 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Marc de Boer

Via linkedin niet hetzelfde

5 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paul Verhoeven

Eindelijk een goede site gevonden

2 september 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Martinus de Ruiter

Vlugge offerte

29 augustus 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Alexander de Koning

Lang leve google

22 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Willem Janssen

Geen linkedin nodig

13 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerrit Smeets

Lang leve google

8 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johannes Jacobs

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

27 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sanne van der Horst

Positieve ervaring

23 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Patrick Blom

Lang leve google

11 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marianne Prins

snel geholpen

11 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Simone Prins

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

3 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Bas van Veen

Gevonden via forum

25 juni 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Wilhelmus de Jonge

Aangenaam verrast

14 juni 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Mirjam van Beek

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

6 juni 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Femke van de Berg

Google is je grootste vriend

2 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Natascha de Boer

Snelle offerte

26 mei 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Eveline Wolters

Via forum hier terechtgekomen

17 mei 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Remco van der Heijden

Forum bood hulp

14 mei 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Richard van der Horst

Forum bood hulp

6 mei 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Ilona Schouten

Mijn eigen netwerk kan dit niet

29 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Willem Mulder

Snelle offerte

24 april 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Sandra Brouwer

niet verwacht zo betaalbaar

12 maart 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Björn van der Heijden

Werkt goed dit

9 februari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nienke Mol

Zeer verrast

28 januari 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Paulus Peters

Ideale website

30 december 2018

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Erik Koster

Snelle match via payrollkaart.nl

7 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Kelly Smits

Uitgelichte payroll bedrijven uit Griendtsveen

NL Werkgeversdienst

Keizersveld 89a
5803 AP Venray
Nederland

085 065 4672
http://nl-werkgeversdienst.nl/

Phoenix Personeel

Sint Wilbertsplein 8A
5761 BK Bakel
Nederland

0492 389 816
http://phoenixpersoneel.nl/

Salarispoint B.V.

Deputé Petersstraat 27
5808 BB Oirlo
Nederland

0478 517 400
http://www.salarispoint.nl/