Payroll Heelweg

Zoek jij een expert voor jouw payroll vraagstukken in Heelweg?

Dan ben je aan het juiste adres.

Payrollkaart zorgt dat jij die zoekt naar Payroll Heelweg verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle Payroll professionals uit Heelweg – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Payroll Heelweg gezocht?

Regel direct jouw personeelszaken

Payroll Heelweg
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Heelweg, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zieuwent, Westendorp en Heurne bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Heelweg

Zoek jij naar een payroll bedrijf in Heelweg? Je moet naar een aantal zaken kijken bij je zoektocht naar een payroll bedrijf. Je wilt uiteraard In deze blogpost assisteren wij jou met het aantrekken van het perfecte payroll bedrijf in Heelweg.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Heelweg moeten overwegen

In zee gaan met een payroll bedrijf in Heelweg heeft verschillende voordelen. Je geeft bijvoorbeeld veel werkzaamheden uit handen, dit maakt het voor jou makkelijker om je organisatie te leiden.

Er zijn echter meerdere werkzaamheden waar payroll bedrijven je mee kunnen assisteren. Bijvoorbeeld de urenadministratie. Voornamelijk bij de grotere payroll bedrijven zal je deze full service aanpak vinden.|De grotere payroll bedrijven hebben een groot aanbod aan diensten

Ook kleine ondernemingen zijn geholpen met het inzetten van een payroll bedrijf. Het is logisch dat organisaties met veel personeel er goed aan doen om een payroll bedrijf aan zich te binden. Wanneer je in zee gaat met een payroll bedrijf geef je in principe de verantwoordelijk over je werknemers uit handen. Je medewerkers zijn op papier in dienst bij het payroll bedrijf in Heelweg, jij bepaalt wel nog steeds welke werkzaamheden je team uitvoert.

Alle payroll bedrijven uit Heelweg

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Heelweg

Er zijn een aantal argumenten om te investeren in een payroll constructie. De meest voor de hand liggende reden: tijdsbesparing. De werknemersadministratie is ieder jaar weer een tijdrovende bezigheid voor bijna alle bedrijfseigenaren, tijd die je eigenlijk aan iets anders besteed. Door in zee te gaan met een payroll bedrijf in Heelweg kan je deze tijd beter besteden aan werkzaamheden die meer bij jouw vakgebied passen. Daarnaast ben je geen expert in werknemersadministratie en weet dan ook niet echt hoe je de administratie op een georganiseerde manier moet bijhouden.

Het in zee gaan met een bedrijf voor een payroll constructie in Heelweg maakt het ook mogelijk om hoge kostenposten te voorkomen. Het komt regelmatig voor dat werkgevers voor kosten opdraaien die veroorzaakt worden door een situatie op de werkvloer. Deze onkosten kunnen hoog oplopen in sommige gevallen. Door een payroll in Heelweg hoef je hier niet meer over na te denken, je personeel is op papier immers in dienst bij het payroll bedrijf inHeelweg. Het payroll bedrijf word hier wel voor betaald door jou.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden in Heelweg

Op zoek naar een payroll professional uit Heelweg?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Heelweg te vinden die bij past.

Payroll kosten in Heelweg bekijken – waar op letten

Waar moet je nu precies op letten alvorens je een offerte laat opstellen? Wanneer je een offerte laat opstellen door de kandidaten is het wel belangrijk om de onderneming eerst te leren kennen. Ben daarnaast niet bang om te delen wat je van plan bent met je organisatie, mocht je ooit willen groeien dan kan het payroll bedrijf hier in de offerte rekening mee houden. Je kan altijd een gesprek met een payroll kantoor plannen om je vragen te stellen.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Heelweg door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Heelweg ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Heelweg ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Heelweg

Hoe duidelijker je bent in je offerte aanvraag hoe sneller je uitkomt bij een payroll bedrijf dat jou kan helpen. Hierdoor voorkom je dat je gaat samenwerken met een onbekwaam payroll bedrijf. Dit zal je een hoop frustratie en moeite besparen, niets is vervelender dan veel tijd kwijt zijn zonder dat je de perfecte kandidaat vind.

Wanneer je een selectie van ondernemingen hebt gemaakt voor het uitbesteden van de payroll taken in Heelweg dan is het aan te raden om een gesprek te laten plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zal je onder andere een beter beeld krijgen van de soort persoon die tegenover je zit. Zo kom je er ook achter waarin de verschillende payroll bedrijven van elkaar verschillen. Zorg er ook voor dat je gedurende dit gesprek verduidelijkt wat je precies wilt uitbesteden.

Kies je voor een online payroll bedrijf moet je uitgebreid kijken naar een aantal zaken.

Bekijk bijvoorbeeld eens wat er over de organisaties wordt gezegd en wat de ervaringen van anderen zijn die ook met dit specifieke bedrijf samenwerken. Zo weet je meteen of je bij de juiste partij bent beland. Een andere manier om een goed online payroll bedrijf te vinden is door aan andere bedrijven te vragen welk payroll bedrijf zij momenteel gebruiken. Natuurlijk wel goed om dan ook te checken of ze tevreden zijn met deze onderneming.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Heelweg vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Heelweg heeft profijt van payroll bedrijven

Zowel kleine als grote ondernemingen kunnen profiteren van het inzetten van een payroll bedrijf. Het bouwen van een payroll constructie is de meest eenvoudige manier om de gevaren te elimineren die normaliter komen kijken bij het ondernemerschap. Vraag nu nog 3 offertes aan en vind meteen het payroll bedrijf uit Heelweg wat helemaal aan jouw wensen zal voldoen.

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de klantervaringen van de meest bekende payroll bedrijven van Nederland voor je op een rijtje gezet. Daarnaast gaan we ook dieper in op de mogelijkheden voor jou in Heelweg. Ook is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Heelweg op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Heelweg en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Heelweg.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Heelweg.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Heelweg

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Heelweg.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Heelweg. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Heelweg

Payrollkaart werkt erg fijn

25 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Sabrina Driessen

Vlugge offerte

19 juli 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Maria Schipper

Duidelijke website

22 juli 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Natasja Maas

Forum bood hulp

17 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Natasja Vos

Prettige service

22 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Joyce Dijkstra

Mijn eigen netwerk kan dit niet

19 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sharon Visser

Vlugge offerte

16 juli 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Elizabeth Dekker

snel geholpen

15 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Simone de Koning

Payrollkaart is top!

16 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Annemieke Jonker

Super service

16 juli 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Simone van de Velden

Eindelijk een fijne site

13 juli 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Paulus van den Bosch

Vlugge offerte

16 juli 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Sjoerd Willems

De perfecte match

9 juli 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Erik van de Velde

Perfecte tip

15 juli 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Dave Peeters

Mijn eigen netwerk kan dit niet

15 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eric van der Heijden

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

11 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Bram van der Meer

Via Via maar dan beter

8 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Brenda van de Berg

vlot en makkelijk

11 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Franciscus Driessen

niet verwacht zo betaalbaar

6 juli 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Simon Willemsen

Voortreffelijke match

7 juli 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Stefan Smit

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

5 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Danny Meijer

Payrollkaart werkt erg fijn

3 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Sander Jacobs

Goed contact

3 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Martijn Bos

Fijne service

3 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Jelle Jonker

Ideale website

29 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Cornelia Koning

Gevonden via forum

29 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Frank Schouten

Eindelijk een fijne site

1 juli 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Paulus Schouten

Dé tip

1 juli 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jessica van Beek

Na lang zoeken de juiste gevonden

26 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Cornelis Huisman

Eindelijk een goede site gevonden

1 juli 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Miranda de Haan

Vlugge offerte

26 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Eveline de Vos

Geen linkedin nodig

27 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Koen van Leeuwen

Vlugge offerte

28 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Alexander Boer

Heel positief

23 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Erik Mol

De perfecte match

27 juni 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ilse Kuiper

Ideale match

20 juni 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Peter Vos

Eindelijk een goede site gevonden

22 juni 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Johannes Jonker

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

22 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Matthijs Evers

Lang leve google

24 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sebastiaan de Koning

Goed contact

18 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Björn van Dongen

Eindelijk een goede site gevonden

17 juni 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Tamara Dijkstra

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

15 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Mirjam Kuipers

Google is je grootste vriend

19 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Arjan Blom

Via Via maar dan beter

11 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jolanda Evers

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

17 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jolanda van de Velden

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

14 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Tamara van den Bosch

Goed contact

11 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Frank Janssen

erg snel

14 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Johannes van der Laan

Na lang zoeken de juiste gevonden

9 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Barbara Vermeulen

Voortreffelijke match

11 juni 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sabrina Meijer

Ideale match

9 juni 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Raymond Martens

Google is je grootste vriend

5 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michael van der Horst

Fijne service

5 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Pascal van Loon

Erg tevreden

8 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Nicole van de Brink

erg betaalbaar

3 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nicolaas van Beek

Dé tip

4 juni 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Anita Prins

Dit werkt fijn

3 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Melanie van de Berg

Werkt lekker!

5 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nicolaas van Loon

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

4 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Tamara Vink

betaalbaarder dan ik dacht

2 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Miranda Bos

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

29 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marianne Kuijpers

Perfecte website

3 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Elisabeth Peeters

Aangenaam verrast

3 juni 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Cornelia van de Velde

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

28 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Marieke de Jonge

Google is je grootste vriend

30 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thijs van Dongen

Snelle offerte

27 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Angelique de Vos

Goed contact

28 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ramona Schipper

betaalbaarder dan ik dacht

29 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ilona de Ruiter

Vlugge offerte

23 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Christiaan Maas

Goede werking van de website

28 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Bram van Leeuwen

Dé tip

26 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Simone Bos

Positieve ervaring

20 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Ilona de Jong

Aangenaam verrast

24 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Martijn Huisman

Fijn!

19 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Thijs van Wijk

Google is je grootste vriend

23 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Richard de Haan

Snelle offerte

19 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Melanie Mulder

Voortreffelijke match

21 mei 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Hanneke de Vries

Snelle offerte

17 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Thijs van der Meulen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

20 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Diana van der Laan

Fijne service

16 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Sanne de Boer

Forum bood hulp

11 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Top professional

- Rutger Maas

Super service

10 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Tim Verbeek

Goed contact

11 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Maurice Kuipers

Vlugge offerte

12 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Hendrik van den Broek

Payrollkaart is top!

10 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Natascha Mol

erg betaalbaar

11 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johanna Vermeulen

Duidelijke website

11 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Marianne Postma

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

5 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Johan Boer

Snelle offerte

11 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Klaas van der Meulen

Forum bood hulp

3 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Danny van den Broek

Dit werkt fijn

5 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Richard Schouten

Dé tip

7 mei 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Pieter van Dijk

Voortreffelijke match

4 mei 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Martijn van der Meulen

Ideale website

3 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Arjan Willemsen

Gevonden via forum

6 mei 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marije Schipper

Google is je grootste vriend

29 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marc Dekker

De perfecte match

27 april 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ingrid van de Wal

Vlugge offerte

27 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Mariska van der Meulen

De perfecte match

27 april 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ruud Verbeek

Duidelijke website

1 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Thomas Evers

Ideale tip

28 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Danny Schouten

Werkt goed dit

30 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jeroen van de Wal

Eindelijk een goede site gevonden

26 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacqueline Bosman

Fijne service

24 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Daniël van de Pol

erg betaalbaar

26 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemarie Wolters

vlot en makkelijk

21 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Iris Mulder

Goed contact

23 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Eva Groen

Snelle offerte

22 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Rob Schouten

Aangenaam verrast

22 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Richard Molenaar

Super service

22 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Barbara Blom

Eindelijk een fijne site

16 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marieke van der Meer

Werkt lekker!

18 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Willem Verbeek

Super service

17 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ilse Brouwer

Lang leve google

19 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robin Koster

Eindelijk een fijne site

18 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Joost Smit

Perfecte website

13 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ellen Willemsen

Vlugge offerte

10 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marjolein de Vries

Snelle offerte

16 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Björn de Haan

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

10 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Elisabeth Maas

snelle service

12 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Jolanda de Graaf

vlot en makkelijk

7 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Ilse de Haan

Super service

10 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Sanne van Loon

Fijn!

9 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Natascha Mol

Payrollkaart is top!

10 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Mariska de Bruijn

Positieve ervaring

9 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Roy Huisman

Lang leve google

4 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anita de Wit

niet verwacht zo betaalbaar

8 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anita Gerritsen

betaalbaarder dan ik dacht

2 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Leonie Brouwer

Goed contact

31 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Natascha de Jonge

Goed contact

29 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Eva Vink

Perfecte tip

2 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Remco Smeets

snel geholpen

28 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Robin van der Meer

Snelle match via payrollkaart.nl

29 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Hendrik van Dam

Dit werkt fijn

2 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Gerrit Kramer

Perfecte website

31 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Daniël Willems

Positieve ervaring

26 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Diana Groen

niet verwacht zo betaalbaar

28 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Niels van de Berg

betaalbaar en professioneel

23 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nicolaas Willems

Ideale tip

22 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jan de Groot

Snelle offerte

24 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Robin Wolters

erg betaalbaar

23 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joost Hoekstra

Vlugge offerte

23 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Jelle van de Veen

Vlugge offerte

22 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Wilhelmina Driessen

erg betaalbaar

21 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Franciscus Kuipers

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

22 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Nathalie de Koning

Dé tip

15 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Cindy van der Horst

Geen linkedin nodig

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arie van de Brink

Gevonden via forum

19 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Natascha Peters

Werkt lekker!

18 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Kirsten van Vliet

Ideale website

12 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sanne Hermans

Payrollkaart is top!

13 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Caroline Jacobs

betaalbaarder dan ik dacht

13 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maria de Jong

Gevonden via forum

12 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Rutger Schouten

Ideale website

28 februari 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Roel de Bruijn

Geen linkedin nodig

27 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barry de Bruin

Erg tevreden

18 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Kevin Kuipers

Forum bood hulp

13 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Natasja Kuijpers

Perfecte website

30 januari 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ronald Bosman

Payrollkaart werkt erg fijn

24 januari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Nancy Post

Eindelijk een goede site gevonden

20 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- René de Vries

Na lang zoeken de juiste gevonden

14 januari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Wilhelmus Smit

Perfecte website

2 januari 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Irene Hoekstra

Vlugge offerte

9 december 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Elizabeth Timmermans

Perfecte website

5 december 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Tom de Vries

Ideale tip

26 november 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Mark Veenstra

erg betaalbaar

14 november 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Inge Brouwer

Positieve ervaring

13 november 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Robert Maas

Gevonden via forum

5 november 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Hendrik van der Meulen

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

28 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Thijs Maas

zeer rap geholpen

31 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Danny Kuijpers

Fijne service

17 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Sanne Koning

Via linkedin niet hetzelfde

12 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patricia Willemsen

Fijne service

5 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Vincent Smits

Goed contact

2 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Franciscus Vink

Werkt goed dit

25 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Angela van Doorn

Eindelijk een fijne site

15 september 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Joyce Verbeek

betaalbaarder dan ik dacht

8 september 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ruben de Vos

Na lang zoeken de juiste gevonden

5 september 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Klaas van den Bosch

niet verwacht zo betaalbaar

29 augustus 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Chantal van de Berg

Super service

15 augustus 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Wilhelmina Boer

Eindelijk een goede site gevonden

15 augustus 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Wouter Postma

Google is je grootste vriend

8 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marijke de Ruiter

vlot en makkelijk

27 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Anita van de Brink

Werkt lekker!

20 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Mariska Groen

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

14 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Laura Smit

erg betaalbaar

7 juli 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Richard Groen

Goed contact

28 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Michel van der Laan

Positieve ervaring

23 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Eva van der Laan

Fijne service

20 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Martijn Huisman

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

9 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Franciscus van Wijk

Gevonden via forum

2 juni 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Robin Schouten

Lang leve google

24 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemarie van Vliet

Werkt lekker!

23 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Maurice van der Linden

Eindelijk een fijne site

14 mei 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Robertus Gerritsen

Ideale match

3 mei 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Melanie Timmermans

Goed contact

1 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ramona van Wijk

Lang leve google

18 april 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruud van der Laan

zeer rap geholpen

1 maart 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Patrick Willems

Na lang zoeken de juiste gevonden

10 februari 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Petra van Dongen

snelle service

28 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Eva Boer

Zeer verrast

7 januari 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Diana de Vries

Perfecte website

25 december 2018

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Renate de Wit

Uitgelichte payroll bedrijven uit Heelweg

Proper Facilitair

Oude Enschedeseweg 70
7481 PL Haaksbergen
Nederland

053 428 8455
https://www.properbedrijvengroep.com/

Salon

Julianastraat 13
7461 DC Rijssen
Nederland

0548 538 502
https://salon-salarisadviseurs.nl/contact/

Conventus Payroll +

7553 AE Hengelo
Nederland

074 820 0308
http://www.conventus.nu/