Payroll Hekelingen

Ben jij opzoek naar een top payroll bedrijf in Hekelingen dat bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Payroll Hekelingen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle payrollers uit Hekelingen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Payroll Hekelingen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Payroll Hekelingen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hekelingen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Piershil, Hoogvliet Rotterdam en Poortugaal bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Hekelingen

Ben jij op zoek naar een payroll bedrijf in Hekelingen? Het vinden van een payroll bedrijf zal niet eenvoudig zijn. Je wilt immers In deze blogpost assisteren wij jou met het vinden van het perfecte payroll bedrijf in Hekelingen.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Hekelingen moeten overwegen

Het inschakelen van payroll Hekelingen is een van de beste investeringen die je kan maken als bedrijfseigenaar. Door bepaalde risico’s bij een ander bedrijf onder te brengen zal het voor jou als bedrijfsleider net even wat eenvoudiger worden om de onderneming te leiden.

Het kan ook zo zijn dat payroll bedrijven de algemene administratie uit handen nemen. Je kunt hier denken aan de urenadministratie. Vooral bij de grotere payroll bedrijven kan je deze full service aanpak verwachten.|De grotere payroll bedrijven hebben een divers aanbod aan diensten

De kleinere ondernemingen hebben minder medewerkers maar zelfs zij kunnen profijt ondervinden van een goed payroll bedrijf. Het spreekt voor zich dat organisaties met veel personeel er sowieso goed aan doen om een payroll bedrijf aan zich te binden. Wanneer je in zee gaat met een payroll bedrijf geef je eigenlijk de verantwoordelijk over je medewerkers uit handen. De payroll bedrijven uit Hekelingen maken het mogelijk dat jouw medewerkers op papier bij hun in dienst is, terwijl jij als ondernemer nog altijd zeggenschap hebt over je team.

Alle payroll bedrijven uit Hekelingen

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Hekelingen

De voordelen waarvan organisaties zullen genieten bij het oprichten van een payroll constructie zijn oneindig. Ten eerste kan je veel tijd besparen op jaarbasis. Het bijwerken van de administratie rondom je werknemers kost nu eenmaal veel tijd. Door in zee te gaan met een payroll bedrijf in Hekelingen kan je deze tijd besteden aan werkzaamheden die meer bij jouw werk passen. Daarnaast ben je geen expert in werknemersadministratie en weet dan ook niet echt hoe je alles op een georganiseerde manier moet bijhouden.

Een ander voordeel van het samenwerken met een payroll bedrijf in plaatsnaam is het vermijden van kostenposten. Het komt vaker dan eens voor dat bedrijfseigenaren voor kosten opdraaien die veroorzaakt worden door een situatie op de werkvloer. Als werkgever draag je vanzelfsprekend de aansprakelijkheid over jouw werknemers, hier horen ook de bedragen bij die ontstaan bij ziekte of bedrijfsongevallen. Omdat je personeel op de lijst van het payroll bedrijf in Hekelingen staan hoef jij hier niet meer van wakker te liggen, het payroll bedrijf handelt deze zaken af. Zij nemen de risico’s, jij betaalt als organisatie een bepaald tarief voor deze zekerheid.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden uit Hekelingen

Op zoek naar een payroll professional uit Hekelingen?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Hekelingen te vinden die bij past.

Payroll kosten in Hekelingen bekijken – waar op letten

Waar moet je nu eigenlijk op letten voordat je een offerte laat opstellen? Allereerst is het goed om te kijken naar de medewerkers van het payroll bedrijf in Hekelingen. Wees daarnaast niet bang om te delen wat je van plan bent met je onderneming, mocht je ooit willen groeien dan kan het payroll bedrijf hier in de offerte rekening mee houden. Een vergadering plannen met de werknemers van het payroll kantoor is uiteraard ook mogelijk, je wilt wel zeker weten dat het mensen zijn waar je mee overweg kunt.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Hekelingen door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Hekelingen ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Hekelingen ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Hekelingen

Door specifiek te zijn in jouw offerte aanvraag zal je uitkomen bij een payroll bedrijf dat veel beter aansluit bij jouw huidige situatie. Hierdoor voorkom je dat je gaat samenwerken met een incapabel payroll bedrijf. Dit zal je veel frustratie en moeite besparen, niets is frustrerender dan veel tijd kwijt zijn zonder dat je de geschikte kandidaat vind.

Heb je een keuze gemaakt uit de geschikte payroll bedrijven? Plan dan een gesprek met de overgebleven kandidaten. Tijdens deze meeting zal je in ieder geval al een beter beeld krijgen van de soort persoon die tegenover je zit. Zo is het ook duidelijk waarin de diverse payroll bedrijven van elkaar verschillen. Daarnaast is dit een uitgelezen kans om af te spreken hoeveel taken je wilt uitbesteden.

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een online payroll bedrijf, Let hierbij wel op onderstaande zaken.

Bekijk onder andere eens wat er over de ondernemingen wordt besproken en wat de inzichten van anderen zijn die ook met dit specifieke bedrijf werken. Zo weet je meteen of je bij een geschikte partij bent uitgekomen. Een andere methode om een geschikt online payroll bedrijf te vinden is door aan concullega’s te vragen welk payroll bedrijf zij momenteel inzetten. Natuurlijk wel slim om dan ook na te vragen of ze blij zijn met de samenwerking.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Hekelingen vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Hekelingen heeft profijt van payroll bedrijven

Zowel kleine als grote bedrijven kunnen voordeel halen uit het inzetten van een payroll bedrijf. Je loopt namelijk bijna geen risico bij het aannemen van werkkrachten. Twijfel dan ook niet langer en vraag 3 offertes aan om bij een goede partij uit te komen

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de ervaringen van klanten van de top 5 payroll bedrijven van Nederland voor je in kaart gebracht. Daarnaast gaan we ook dieper in op de mogelijkheden voor jou in Hekelingen. Tevens is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Hekelingen op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Hekelingen en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Hekelingen.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Hekelingen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Hekelingen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Hekelingen.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Hekelingen. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Hekelingen

Super service

21 juli 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Linda van den Heuvel

Google is je grootste vriend

19 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nathalie Visser

Lang leve google

21 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Catharina van Dam

Forum bood hulp

19 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Top professional

- Nienke van Leeuwen

Eindelijk een fijne site

21 juli 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Sander Brouwer

Payrollkaart is top!

16 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Catharina Scholten

Eindelijk een fijne site

15 juli 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Elisabeth Hermans

Vlugge offerte

19 juli 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sabrina Kuiper

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

20 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Tim van der Heijden

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

13 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Hendrikus Vink

Dé tip

15 juli 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Robertus Gerritsen

Goed contact

17 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Rob van den Heuvel

Aangenaam verrast

16 juli 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Natascha van den Broek

Zeer verrast

12 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- René de Ruiter

Ideale website

11 juli 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Michiel de Wit

Payrollkaart is top!

12 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Iris de Bruin

Super service

8 juli 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Hendrik Bosch

Via linkedin niet hetzelfde

6 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacoba Bakker

Google is je grootste vriend

10 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Niels van der Meulen

Zeer verrast

3 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Erwin Verhoeven

De perfecte match

6 juli 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Patricia de Boer

Forum bood hulp

4 juli 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Sharon van de Pol

Via linkedin niet hetzelfde

5 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- René Bosman

Aangenaam verrast

3 juli 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Catharina Schipper

zeer rap geholpen

3 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Paul de Groot

snel geholpen

5 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Petronella van Loon

Voortreffelijke match

3 juli 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Robin van der Meulen

Via linkedin niet hetzelfde

2 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemarie Vermeulen

Goed contact

1 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Roel Mulder

zeer rap geholpen

30 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Björn Blom

Goed contact

30 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Simone Verhoeven

Goede werking van de website

24 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Vincent Verbeek

Snelle match via payrollkaart.nl

23 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Elizabeth van Wijk

Mijn eigen netwerk kan dit niet

25 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Miranda van de Ven

Google is je grootste vriend

26 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tom Post

Eindelijk een fijne site

20 juni 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Eveline van den Heuvel

De perfecte match

25 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Natascha Sanders

Google is je grootste vriend

24 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anne van Dam

Positieve ervaring

20 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Cindy Huisman

Eindelijk een goede site gevonden

21 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Barbara Smeets

Duidelijke website

15 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Steven Prins

Payrollkaart werkt erg fijn

14 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Sabrina Jonker

Via forum hier terechtgekomen

18 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Erwin van der Horst

Gevonden via forum

17 juni 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Hendrik van de Wal

Snelle offerte

13 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Bas Mulder

Ideale tip

14 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Hendrik Dijkstra

Google is je grootste vriend

14 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maaike de Graaf

Dé tip

13 juni 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Edwin van Wijk

aangename service

12 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Nancy van den Bosch

Eindelijk een fijne site

7 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ingrid de Koning

Duidelijke website

11 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Rob van Vliet

De perfecte match

9 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Miranda van Leeuwen

betaalbaarder dan ik dacht

10 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maaike van de Velden

Payrollkaart is top!

8 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Daniël van der Meulen

niet verwacht zo betaalbaar

5 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriana van der Meer

Snelle offerte

1 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Renate van de Pol

Super service

3 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Ellen Sanders

Dit werkt fijn

4 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Joris de Wit

Via Via maar dan beter

5 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maarten de Haan

erg betaalbaar

31 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michiel Prins

Lang leve google

4 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Koen de Wit

zeer rap geholpen

1 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Bas de Groot

Eindelijk een fijne site

31 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Jessica Kok

Ideale match

27 mei 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Roy Martens

Perfecte tip

30 mei 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Paul van den Heuvel

Vlugge offerte

26 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Angelique Smits

aangename service

26 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Joris van den Heuvel

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Matthijs Hendriks

Werkt lekker!

22 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Deborah van de Brink

Werkt lekker!

27 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Johan Smits

Goed contact

27 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Suzanne Willems

Via forum hier terechtgekomen

21 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Deborah Veenstra

Via forum hier terechtgekomen

20 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Adrianus van der Horst

Via forum hier terechtgekomen

20 mei 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Wendy de Wit

Ideale website

23 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Charlotte Driessen

Goede werking van de website

21 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Melanie de Vries

Perfecte website

19 mei 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Daniëlle van Vliet

Eindelijk een fijne site

20 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Nienke de Graaf

Positieve ervaring

20 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Claudia van Dam

betaalbaarder dan ik dacht

14 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anouk de Haan

Eindelijk een goede site gevonden

15 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Irene Dekker

Gevonden via forum

16 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Patricia Hendriks

Duidelijke website

13 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Anita de Vries

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 mei 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jolanda Willemsen

Dé tip

12 mei 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Pascal Martens

Perfecte website

11 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Eveline Gerritsen

Super service

7 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Nicolaas Jonker

Payrollkaart is top!

8 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Sylvia de Koning

Erg tevreden

7 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Chantal Molenaar

Via Via maar dan beter

3 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rutger van Beek

Payrollkaart werkt erg fijn

9 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Brenda van Dijk

Mijn eigen netwerk kan dit niet

2 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelis de Graaf

niet verwacht zo betaalbaar

3 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Steven Koster

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

2 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Hendrik Verhoeven

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

5 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Daniëlle van Dam

Goed contact

3 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Bram Koster

Fijn!

28 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Klaas de Vos

Snelle offerte

28 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Arie de Ruiter

Goede werking van de website

2 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Karin Vermeulen

Dit werkt fijn

26 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Joost van der Meer

Via Via maar dan beter

30 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maartje de Leeuw

Perfecte tip

27 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Tessa de Wit

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

22 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Tom van de Velde

Perfecte tip

25 april 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Annemieke Jonker

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

24 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Astrid de Bruin

Via Via maar dan beter

23 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patricia Martens

Duidelijke website

23 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Arie Boer

Goede werking van de website

19 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Dennis Gerritsen

Super service

16 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Ivo Sanders

Fijne service

19 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Ellen Dijkstra

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

17 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Cornelia van de Wal

Perfecte website

17 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Wilhelmus de Vos

Goede werking van de website

16 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Bastiaan Evers

Dé tip

16 april 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jelle Jansen

Via forum hier terechtgekomen

18 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Vanessa Dekker

Vlugge offerte

13 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Sebastiaan van Leeuwen

Fijne service

14 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Martijn Evers

Payrollkaart werkt erg fijn

16 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Alexander van de Brink

Goed contact

14 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Erik Kramer

Ideale tip

10 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Erik van de Brink

Fijn!

7 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Johan Schipper

Lang leve google

12 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sjoerd Bos

Goed contact

7 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Claudia Kuiper

Perfecte website

5 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Paulus Jansen

Vlugge offerte

7 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Jasper van der Meer

Prettige service

9 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Mariska de Ruiter

niet verwacht zo betaalbaar

1 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Willem Mulder

Eindelijk een goede site gevonden

2 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Ramona van Beek

Lang leve google

3 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemieke Hermans

Via forum hier terechtgekomen

5 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Jasper Verhoeven

Forum bood hulp

30 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Martinus Groen

Goed contact

28 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Pascal van de Ven

Fijn!

28 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Nicolaas Wolters

niet verwacht zo betaalbaar

29 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dave Willems

Vlugge offerte

27 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Wilhelmus de Bruijn

Payrollkaart is top!

31 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Wilhelmus van de Veen

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Ilona Vos

Eindelijk een goede site gevonden

28 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Karin Huisman

Via Via maar dan beter

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelia Driessen

Snelle offerte

19 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Adriana de Jonge

Via Via maar dan beter

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sebastiaan Hendriks

Geen linkedin nodig

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nathalie Smeets

Aangenaam verrast

23 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Daniël Gerritsen

Positieve ervaring

22 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Martijn Schipper

Zeer verrast

16 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Erwin van de Wal

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jacobus de Leeuw

Forum bood hulp

19 maart 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Danny de Ruiter

Dit werkt fijn

12 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Koen Postma

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

15 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Koen Groen

Dit werkt fijn

18 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Catharina Hofman

Voortreffelijke match

12 maart 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Charlotte de Lange

erg snel

13 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Johanna Huisman

Na lang zoeken de juiste gevonden

9 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Hanneke Bosch

Vlugge offerte

27 februari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Danny van de Veen

betaalbaarder dan ik dacht

26 februari 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Laura Huisman

snelle service

16 februari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Stefan Peeters

Duidelijke website

9 februari 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Rob Dekker

Ideale website

3 februari 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sanne van den Bosch

niet verwacht zo betaalbaar

30 januari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wouter van de Velden

Goed contact

22 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Wilhelmus van de Veen

Payrollkaart werkt erg fijn

12 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Maartje van der Horst

snel geholpen

2 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Martinus Gerritsen

Goede werking van de website

6 december 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Michel Bosman

Vlugge offerte

5 december 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Cornelis van Loon

niet verwacht zo betaalbaar

24 november 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Koen van Veen

snel geholpen

16 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Barbara van der Horst

Dé tip

13 november 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Cornelia de Jonge

vlot en makkelijk

2 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mariska Dijkstra

Goed contact

25 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Richard van Loon

betaalbaar en professioneel

24 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bianca de Wit

Payrollkaart is top!

23 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Tessa van de Ven

Ideale tip

11 oktober 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jeffrey Wolters

De perfecte match

4 oktober 2019

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Angelique Kuijpers

Forum bood hulp

26 september 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Ivo Wolters

Dit werkt fijn

25 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Michael van de Wal

vlot en makkelijk

12 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Chantal van den Heuvel

Erg tevreden

8 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Karin Bakker

Perfecte website

5 september 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Esther van Wijk

Prettige service

24 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Iris Jonker

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

17 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Maria Vermeulen

Perfecte website

15 augustus 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Klaas Bosch

Gevonden via forum

5 augustus 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Hanneke Willemsen

Werkt goed dit

27 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Catharina Scholten

Dé tip

18 juli 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Anne Brouwer

Super service

17 juli 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Arjan de Vos

Lang leve google

5 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Renate Peeters

Ideale website

4 juli 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Bastiaan de Wit

Payrollkaart is top!

20 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Joost de Koning

snel geholpen

18 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Daniëlle van de Velden

De perfecte match

12 juni 2019

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sabrina Maas

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

4 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Brenda van Doorn

Via forum hier terechtgekomen

24 mei 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Adriana van de Berg

aangename service

19 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Robin Smeets

Geen linkedin nodig

15 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Danny Huisman

Goede werking van de website

4 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sharon Maas

Mijn eigen netwerk kan dit niet

28 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Franciscus Maas

Werkt lekker!

21 april 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Tim van de Ven

Snelle offerte

9 maart 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Simone Postma

erg snel

21 februari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Ronald van den Broek

Dit werkt fijn

29 januari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Hendrik van de Berg

Goed contact

5 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Mark van de Velden

Via forum hier terechtgekomen

10 december 2018

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Danny van de Veen

Uitgelichte payroll bedrijven uit Hekelingen

inPAY

Curieweg 16
3208 KJ Spijkenisse
Nederland

085 303 3990
http://www.inpay.nl/

M.H. van Doesburg Beheer B.V.

Lange Haven 57-B
3111 CB Schiedam
Nederland

010 426 1956
http://www.mraccountants.nl/

MRVO Accountants en Belastingadviseurs

Jan van Galenstraat 14
3115 JG Schiedam
Nederland

010 426 1956
http://mrvo.nl/