Payroll Horst

Behoefte aan een ijzersterk payroll bedrijf uit Horst dat bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Payroll Horst verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Payrollkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle payrollers uit Horst – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Payroll Horst gezocht?

Een Payroll bedrijf uit Horst vinden

Payroll Horst
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 75 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Horst, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Meterik, Tienraij en Castenraij bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Horst

De kans is groot dat ook jij aan het zoeken bent naar een payroll bedrijf in Horst, je bent tenslotte met een reden hier terecht gekomen. Je moet met een paar dingen rekening houden bij je zoektocht naar een payroll bedrijf. Het is natuurlijk handig dat je een dienstverlener vindt die jou perfect kan helpen. In dit artikel assisteren wij jou met het vinden van het perfecte payroll bedrijf in Horst.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Horst moeten overwegen

Samenwerken met een payroll bedrijf in Horst heeft meerdere voordelen. Je geeft veel werkzaamheden uit handen, het is nu voor jou makkelijker om je bedrijf te leiden.

We zien dat de payroll bedrijven vaak ook de algemene administratie overnemen. Bijvoorbeeld de urenadministratie. Voornamelijk bij de grote payroll bedrijven zal je deze full service aanpak verwachten.|De grotere payroll bedrijven hebben een divers aanbod aan mogelijkheden.

Kleine ondernemingen hebben minder medewerkers in dienst maar zelfs zij kunnen profijt ondervinden van een degelijk payroll bedrijf. Het is logisch dat bedrijven met veel personeel er goed aan doen om een payroll bedrijf aan zich te binden. In zee gaan met een payroll bedrijf in Horst betekent dat alle verplichtingen die verwacht worden van de ondernemer niet meer bij jou liggen. De payroll bedrijven uit Horst maken het mogelijk dat jouw personeel wettelijk gezien bij hun werkt, terwijl jij als ondernemer nog altijd zeggenschap hebt over je team.

Alle payroll bedrijven uit Horst

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Horst

De voordelen waarvan organisaties kunnen genieten bij het opzetten van een payroll constructie zijn oneindig. Allereerst kan je veel tijd besparen op jaarbasis. De werknemersadministratie is altijd weer een tijdrovende zaak voor veel bedrijfsleiders, tijd die je eigenlijk niet hebt. Door te kiezen voor een payroll bedrijf in Horst kan je deze tijd besteden aan taken die meer bij jouw interesses passen. De vereisten voor het onderhouden van je werknemersadministratie zijn daarnaast ook vaak vaag en moeilijk te begrijpen.

Het inschakelen van een bedrijf voor een payroll constructie in Horst maakt het ook mogelijk om hoge kostenposten te vermijden. Het komt wel eens voor dat bedrijfseigenaren voor kosten opdraaien die ontstaan door een ongunstige situatie op de werkvloer. Deze kosten kunnen hoog oplopen in sommige gevallen. Omdat je werknemers op de lijst van het payroll bedrijf in Horst staan hoef jij hier niet meer van wakker te liggen, het payroll bedrijf handelt deze zaken af. Zij nemen de risico’s, jij betaalt als organisatie een bepaalde fee voor deze risicodekking.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden in Horst

Op zoek naar een payroll professional uit Horst?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Horst te vinden die bij past.

Payroll kosten in Horst bekijken – waar op letten

Waar moet je nu precies op letten voordat je een offerte laat opstellen? Wanneer je een offerte aanvraagt bij de kandidaten is het wel verstandig om de organisatie eerst te leren kennen. Ben daarnaast niet bang om te delen wat je wilt bereiken met je onderneming, mocht je in de toekomst willen groeien dan kan het payroll bedrijf hier in de offerte rekening mee houden. Je kan altijd een kennismakingsgesprek met een payroll kantoor plannen om je vragen te stellen.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Horst door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Horst ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Horst ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Horst

Hoe specifieker je bent in je aanvraag hoe sneller je uitkomt bij een payroll bedrijf jou kan helpen met je vraagstuk. Hierdoor voorkom je dat je gaat samenwerken met een ongeschikt payroll bedrijf. Dit maakt je zoektocht al veel eenvoudiger.

Wanneer je een selectie van ondernemingen hebt gemaakt voor het uit handen geven van de payroll werkzaamheden in Horst dan is het slim om een gesprek te laten plaatsvinden. Dit soort meetings geven je een beter beeld van het bedrijf achter de offerte. Zo is het ook duidelijk waarin de verschillende payroll bedrijven van elkaar verschillen. Zorg er ook voor dat je gedurende dit gesprek afspreekt wat je precies uit handen wilt geven.

Kies je voor een online payroll bedrijf moet je uitgebreid onderzoek doen naar een aantal dingen.

Een goede methode om achter de betrouwbaarheid van een payroll bedrijf te komen is door online recensies te zoeken. Zo weet je meteen of je bij de juiste partij bent uitgekomen. Vraag ook aan je eigen omgeving welke ervaringen zij hebben met bepaalde payroll bedrijven. Natuurlijk wel handig om dan ook na te vragen of ze tevreden zijn met deze onderneming.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Horst vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Horst heeft profijt van payroll bedrijven

Zowel kleine als grote ondernemingen kunnen profiteren van het inzetten van een payroll bedrijf. Het bouwen van een payroll constructie is een goede manier om de risico’s te elimineren die normaal gesproken komen kijken bij het ondernemerschap. Vraag nu nog 3 offertes aan en vind direct het payroll bedrijf uit Horst wat geheel aan jouw verwachtingen zal voldoen.

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de klantervaringen van de grootste payroll bedrijven van Nederland voor je in kaart gebracht. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheden uitgelicht voor jou in Horst. Tevens is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Horst op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Horst en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Horst.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Horst.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Horst

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Horst.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Horst. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Horst

Payrollkaart werkt erg fijn

6 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Barry Verbeek

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

8 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Maria van Loon

Geen linkedin nodig

7 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rutger Kramer

Goed contact

3 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Alexander van de Velden

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

5 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Wouter de Bruin

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

5 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Nathalie Jonker

Snelle match via payrollkaart.nl

30 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jacqueline Mol

Snelle offerte

4 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Irene van Dongen

Eindelijk een fijne site

6 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Martin de Lange

Vlugge offerte

5 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Marleen de Vries

Positieve ervaring

27 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Pascal Jansen

snelle service

2 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Marco Schipper

Snelle match via payrollkaart.nl

30 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Dave de Bruin

Ideale website

26 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Adriana Smit

betaalbaar en professioneel

28 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patricia Bosman

vlot en makkelijk

24 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Wilhelmina Timmermans

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

27 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Christiaan Verbeek

Ideale tip

26 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Kelly Bos

betaalbaarder dan ik dacht

23 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Brenda Koster

Payrollkaart is top!

24 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Manon Smits

Zeer verrast

21 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Hendrika Mol

niet verwacht zo betaalbaar

19 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- René Jansen

zeer rap geholpen

18 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Patrick van Leeuwen

Eindelijk een goede site gevonden

17 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Patricia de Ruiter

Dé tip

20 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Maarten Huisman

Positieve ervaring

18 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Brenda van Dijk

Payrollkaart werkt erg fijn

14 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Bart Hofman

Werkt lekker!

16 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Maartje de Vos

Prettige service

14 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Wouter Post

Snelle match via payrollkaart.nl

16 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marco de Leeuw

Fijne service

16 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- David van de Brink

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

14 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Joris Scholten

Perfecte tip

12 april 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Raymond Jonker

Vlugge offerte

9 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Michel Post

Snelle match via payrollkaart.nl

9 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Angela de Groot

snelle service

8 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Femke Vos

Aangenaam verrast

7 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Petra Bos

Voortreffelijke match

5 april 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Rutger de Bruijn

Zeer verrast

3 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Jeroen Dijkstra

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

7 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Daniëlle van der Meer

De perfecte match

3 april 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Miranda van de Wal

niet verwacht zo betaalbaar

3 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marloes van der Linden

Vlugge offerte

30 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Daniëlle van der Laan

Super service

5 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Arjan Bosman

Google is je grootste vriend

30 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bram Bosch

Via forum hier terechtgekomen

29 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Brenda Vos

Duidelijke website

28 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Dave van de Brink

Vlugge offerte

1 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Petronella Hofman

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

31 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Danny van de Ven

Google is je grootste vriend

28 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Brenda Driessen

Aangenaam verrast

25 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Kirsten de Jong

Google is je grootste vriend

23 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christian van Vliet

Ideale match

24 maart 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Eva van der Linden

Payrollkaart is top!

26 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Nancy Jansen

zeer rap geholpen

25 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Laura Postma

Goed contact

24 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Annemieke Postma

aangename service

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Angelique Willemsen

Aangenaam verrast

18 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Klaas van Vliet

Goede werking van de website

21 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Koen de Vries

Werkt goed dit

20 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Petra Koster

vlot en makkelijk

14 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Nathalie van Wijk

Via linkedin niet hetzelfde

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angela Molenaar

Gevonden via forum

16 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Klaas van de Veen

Lang leve google

11 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cindy Mulder

Super service

16 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Saskia Scholten

Lang leve google

13 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerardus Bosman

Duidelijke website

10 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Simone van den Broek

erg snel

28 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Maarten Kuiper

Via Via maar dan beter

21 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Petra de Lange

Snelle offerte

19 februari 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Adriana van Veen

Goed contact

9 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maarten Blom

Fijne service

1 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Nancy de Koning

Google is je grootste vriend

29 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petrus Willemsen

Gevonden via forum

18 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marcel Mulder

Vlugge offerte

9 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Simon van den Bosch

Duidelijke website

6 januari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sander Blom

Super service

7 december 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Paulus van de Ven

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

5 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Patrick Willems

Aangenaam verrast

25 november 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Mirjam Kok

Ideale tip

15 november 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Rogier van der Horst

Perfecte tip

11 november 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Stefan van de Brink

Eindelijk een fijne site

4 november 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Brenda Smits

Eindelijk een goede site gevonden

25 oktober 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marinus van Wijk

Payrollkaart werkt erg fijn

23 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Renate de Haan

Prettige service

16 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Monique van de Veen

Payrollkaart is top!

9 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Marianne Hermans

Na lang zoeken de juiste gevonden

1 oktober 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Ivo Hofman

Gevonden via forum

24 september 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Femke van Leeuwen

vlot en makkelijk

12 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Patricia van den Broek

Google is je grootste vriend

9 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kevin Veenstra

Fijn!

3 september 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Evelien Bos

Google is je grootste vriend

24 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Inge Hermans

De perfecte match

15 augustus 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Barry Hermans

Ideale website

9 augustus 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Anne Molenaar

Vlugge offerte

5 augustus 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Inge Boer

Via linkedin niet hetzelfde

1 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maarten de Jonge

Vlugge offerte

22 juli 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Jelle van der Horst

Eindelijk een goede site gevonden

16 juli 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Patrick Driessen

Prettige service

10 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Kelly Postma

Positieve ervaring

1 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Angelique Willemsen

Via Via maar dan beter

24 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joyce Timmermans

Gevonden via forum

16 juni 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Martinus van de Pol

Snelle offerte

11 juni 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Irene Gerritsen

Perfecte tip

4 juni 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jasper Hoekstra

Fijne service

24 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Diana Peters

Via forum hier terechtgekomen

19 mei 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Jelle Timmermans

Google is je grootste vriend

10 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Manon Scholten

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

4 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Martijn Janssen

Fijn!

2 mei 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Astrid Koster

erg betaalbaar

19 april 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Thomas Willemsen

Prettige service

13 maart 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Klaas van de Pol

Fijne service

10 februari 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Nicole Groen

snelle service

30 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Jacqueline de Vos

Goed contact

3 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Nancy van der Meulen

Forum bood hulp

6 december 2018

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Linda de Lange

Uitgelichte payroll bedrijven uit Horst

NL Werkgeversdienst

Keizersveld 89a
5803 AP Venray
Nederland

085 065 4672
http://nl-werkgeversdienst.nl/

Mooi!Payroll

Zwanenstraat 31
5912 TE Venlo
Nederland

088 002 1305
http://mooipayroll.com/

Salarispoint B.V.

Deputé Petersstraat 27
5808 BB Oirlo
Nederland

0478 517 400
http://www.salarispoint.nl/