Payroll Kloetinge

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw payroll vraagstukken in Kloetinge?

Lees dan vooral verder.

Payrollkaart zorgt dat jij die zoekt naar Payroll Kloetinge verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle payrollers uit Kloetinge – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Payroll Kloetinge gezocht?

Regel direct jouw personeelszaken

Payroll Kloetinge
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kloetinge, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wilhelminadorp, s Gravenpolder en Kattendijke bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Kloetinge

Grote kans dat ook jij zoekt naar een payroll bedrijf in Kloetinge, je bent namelijk met een reden op deze pagina terecht gekomen. Je moet met een paar dingen rekening houden tijdens je zoektocht naar een payroll bedrijf. Het is natuurlijk wenselijk dat je een partij vindt die jou perfect kan assisteren. In dit artikel assisteren wij jou met het vinden van het meest geschikte payroll bedrijf in Kloetinge.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Kloetinge moeten overwegen

Het inzetten van payroll Kloetinge is een van de betere investeringen die je kan maken als ondernemer. Je geeft bijvoorbeeld veel verantwoordelijkheid uit handen, het is nu voor jou makkelijker om je bedrijf te besturen.

Er zijn echter diverse werkzaamheden waar payroll bedrijven je mee kunnen helpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de urenadministratie. Voornamelijk bij de grotere payroll bedrijven zal je deze full service aanpak vinden.|De meeste payroll bedrijven hebben een divers aanbod aan mogelijkheden.

De kleinere ondernemingen hebben minder werknemers in dienst maar zelfs zij kunnen profijt ondervinden van een goed payroll bedrijf. Het spreekt voor zich dat organisaties met veel medewerkers er goed aan doen om een payroll bedrijf in te schakelen. Tijdens de samenwerking met een payroll bedrijf geef je in principe de aansprakelijkheid over je werknemers uit handen. De payroll bedrijven uit Kloetinge maken het mogelijk dat jouw medewerkers op papier bij hun werkt, terwijl jij als ondernemer nog altijd controle hebt over je team.

Alle payroll bedrijven uit Kloetinge

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Kloetinge

De voordelen waarvan organisaties kunnen genieten bij het inzetten van een payroll constructie zijn oneindig. Ten eerste kan je veel tijd besparen op jaarbasis. Het bijhouden van de administratie rondom je personeel kost nu eenmaal veel moeite. Door samen te werken met een payroll bedrijf in Kloetinge kan je deze tijd beter besteden aan werkzaamheden die meer bij jouw werk passen. De regels voor het bijhouden van je werknemersadministratie zijn daarnaast ook vaak vaag en moeilijk te begrijpen.

Het in zee gaan met een bedrijf voor een payroll constructie in Kloetinge maakt het ook mogelijk om hoge kostenposten te voorkomen. Je hoeft je niet meer bezig te houden met ziekteverzuim. Als werkgever draag je immers de aansprakelijkheid over jouw medewerkers, hier horen ook de kosten bij die ontstaan bij ziekte of ongevallen. Dankzij een payroll in Kloetinge hoef je hier niet meer over na te denken, je medewerkers zijn op papier namelijk in dienst bij het payroll bedrijf inKloetinge. Zij nemen de risico’s, jij betaalt als bedrijf een bepaald tarief voor deze garantie.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden uit Kloetinge

Op zoek naar een payroll professional uit Kloetinge?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Kloetinge te vinden die bij past.

Payroll kosten in Kloetinge bekijken – waar op letten

Je moet onderzoek doen naar een aantal zaken voordat je een offerte aanvraagt. Allereerst is het wenselijk om te kijken naar de werknemers van het payroll bedrijf in Kloetinge. Wees daarnaast niet bang om te delen wat je wilt bereiken met je onderneming, mocht je in de toekomst willen uitbreiden dan kan het payroll bedrijf hier rekening mee houden. Je kan altijd een kennismakingsgesprek met een payroll kantoor aanvragen om je vragen te stellen.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Kloetinge door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Kloetinge ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Kloetinge ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Kloetinge

Hoe duidelijker je bent in je offerte aanvraag hoe sneller je uitkomt bij een payroll bedrijf dat jou kan helpen. Wanneer een payroll organisatie competent genoeg is om jou te helpen dan weet je dit nu meteen. Dit zal je een hoop frustratie en moeite besparen, niets is frustrerender dan veel tijd kwijt zijn zonder dat je de perfecte kandidaat vind.

Heb je een selectie gemaakt uit de beschikbare payroll bedrijven? Plan dan een gesprek met de verschillende kandidaten. Tijdens deze ontmoeting zal je onder andere een beter beeld krijgen van de soort persoon die aan de andere kant van de tafel zit. Zo weet je ook meteen waarin de verschillende payroll bedrijven van elkaar verschillen. Zorg er ook voor dat je tijdens dit gesprek verduidelijkt wat je precies uit handen wilt geven.

Kies je voor een online payroll bedrijf moet je goed onderzoek doen naar een aantal zaken.

Bekijk onder andere eens wat er over de organisaties wordt besproken en wat de inzichten van anderen zijn die ook met dit specifieke bedrijf samenwerken. Zo weet je snel of je bij een geschikte partij bent beland. Vraag ook aan je eigen omgeving welke ervaringen zij hebben met bepaalde payroll bedrijven. Hoor je een bepaald bedrijf vaak langskomen? Grote kans dat het een geschikte partij is.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Kloetinge vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Kloetinge heeft profijt van payroll bedrijven

Eigenlijk iedere organisatie met personeel in dienst zal veel profijt ondervinden bij het inzetten van een payroll bedrijf. Je loopt namelijk bijna geen risico bij het in dienst nemen van werkkrachten. Twijfel dan ook niet langer en vraag direct 3 offertes aan om bij een geschikte partij uit te komen

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de ervaringen van klanten van de top 5 payroll bedrijven van Nederland voor je op een rijtje gezet. Daarnaast gaan we ook dieper in op de mogelijkheden voor jou in Kloetinge. Ook is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Kloetinge op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Kloetinge en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Kloetinge.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Kloetinge.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Kloetinge

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Kloetinge.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Kloetinge. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Kloetinge

erg snel

23 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Tessa van de Ven

Gevonden via forum

22 juli 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Marijke van den Broek

Ideale tip

19 juli 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marc Boer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

22 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Edwin van Dongen

Na lang zoeken de juiste gevonden

23 juli 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Erwin Dijkstra

Ideale website

21 juli 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Johannes Mulder

Positieve ervaring

16 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Maurice Maas

Eindelijk een goede site gevonden

15 juli 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jeroen Willemsen

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

19 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sander Peeters

erg snel

12 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Paulus Hendriks

Ideale tip

13 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Anne Timmermans

Erg tevreden

14 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jacoba van der Meulen

Zeer verrast

12 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Rutger Kramer

Lang leve google

10 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacoba Kuiper

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

14 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Inge Dekker

Werkt lekker!

9 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Chantal van den Bosch

aangename service

9 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Daniëlle Groen

erg snel

6 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Natasja van den Bosch

erg betaalbaar

3 juli 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michiel Hoekstra

Heel positief

7 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Irene van Vliet

Mijn eigen netwerk kan dit niet

8 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natascha Verbeek

Ideale match

3 juli 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sanne Meijer

Duidelijke website

5 juli 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Femke Prins

aangename service

4 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Matthijs Gerritsen

Super service

2 juli 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Saskia Post

Werkt lekker!

2 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Tim van de Veen

Positieve ervaring

27 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Eva Molenaar

Payrollkaart is top!

1 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Wilhelmina van Vliet

Goede werking van de website

29 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sabine van der Laan

Via forum hier terechtgekomen

24 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Maurice Postma

Geen linkedin nodig

23 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrika de Vries

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Maartje van de Brink

vlot en makkelijk

28 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Kim Hermans

Ideale tip

27 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marleen de Groot

De perfecte match

19 juni 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Joost Post

Super service

24 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Barry Sanders

Goed contact

19 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Simone van Doorn

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

17 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Raymond Koning

Gevonden via forum

20 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Sandra van de Veen

Gevonden via forum

18 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Simone van de Ven

Eindelijk een goede site gevonden

19 juni 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Jacoba de Bruin

Perfecte website

17 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Manon Wolters

Positieve ervaring

12 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Wendy Bakker

Duidelijke website

12 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Martin Peters

Dit werkt fijn

16 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ivo Kok

Payrollkaart werkt erg fijn

15 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Frank de Haan

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

12 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Anna van der Linden

Duidelijke website

11 juni 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Hendrikus van den Broek

Goed contact

6 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Eric Kok

Snelle match via payrollkaart.nl

7 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jacoba Jacobs

Via linkedin niet hetzelfde

7 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Lisette Postma

Eindelijk een goede site gevonden

5 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Bram de Koning

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 juni 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jolanda Driessen

Prettige service

2 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Daniël de Bruin

Fijn!

4 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Erwin Hendriks

Zeer verrast

3 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Wilhelmina Maas

Via forum hier terechtgekomen

5 juni 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Bart de Haan

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

2 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Kevin van Doorn

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

3 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Nicole de Graaf

Goed contact

28 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Björn Kok

Mijn eigen netwerk kan dit niet

4 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maurice van Dijk

Erg tevreden

27 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Anne de Koning

Goed contact

30 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marijke Verbeek

betaalbaarder dan ik dacht

26 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angela Bos

Via linkedin niet hetzelfde

24 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cindy de Lange

Goed contact

23 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Barbara van de Berg

Prettige service

23 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Diana van Wijk

Perfecte tip

27 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Peter van der Linden

Voortreffelijke match

28 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- René Bosch

snelle service

20 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Tom Boer

Aangenaam verrast

22 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Björn de Ruiter

Fijne service

23 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Jacob Kuiper

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

21 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Eric Brouwer

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

19 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Dave Maas

Fijne service

18 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Anita Bos

snelle service

20 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Kelly van de Brink

Vlugge offerte

17 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Wilhelmus Blom

Ideale match

19 mei 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Robin de Leeuw

Prettige service

13 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Sylvia van de Velde

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

15 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Kirsten Jacobs

Eindelijk een fijne site

10 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Elizabeth van der Laan

erg betaalbaar

12 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Willem van Dijk

Heel positief

11 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Michel Hofman

vlot en makkelijk

14 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Evelien de Graaf

Ideale website

11 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Dennis Scholten

Eindelijk een fijne site

8 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Adriana Sanders

De perfecte match

12 mei 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Hanneke Gerritsen

Dé tip

8 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Nicole Kuijpers

Payrollkaart is top!

6 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Maartje van de Ven

Snelle match via payrollkaart.nl

6 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Nicolaas Willems

Aangenaam verrast

3 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Bart de Koning

Aangenaam verrast

1 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Chantal Willems

Perfecte tip

2 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Diana van Loon

Snelle offerte

4 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Tom Postma

Snelle offerte

5 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Caroline van Leeuwen

Geen linkedin nodig

2 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniël van Wijk

Snelle match via payrollkaart.nl

1 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Caroline Vink

Vlugge offerte

1 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Joyce de Bruin

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Bas Post

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

23 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Inge Hoekstra

Ideale website

28 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Rob van den Heuvel

Google is je grootste vriend

22 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marieke Kuiper

Voortreffelijke match

27 april 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Johannes Schouten

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

20 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Judith van Dijk

Goede werking van de website

24 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Melanie Prins

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Brenda Timmermans

niet verwacht zo betaalbaar

19 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sabine de Jonge

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Matthijs van de Pol

Duidelijke website

22 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Koen van de Veen

Payrollkaart is top!

22 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Pieter de Graaf

Snelle offerte

16 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Ilse van Doorn

Snelle offerte

18 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marc Hendriks

vlot en makkelijk

16 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Kelly Gerritsen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

11 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Annemarie Bosch

Ideale website

13 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Raymond van de Brink

Vlugge offerte

10 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Ilse Koster

Positieve ervaring

10 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Margaretha de Vries

Dé tip

13 april 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Catharina Hendriks

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

13 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Karin Wolters

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

7 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marco van den Bosch

Goede werking van de website

5 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Angela Groen

Goed contact

11 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Angela Visser

Prettige service

8 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Adriana de Boer

Ideale website

8 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Marco van der Heijden

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

7 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jacoba Smeets

Vlugge offerte

1 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Anouk Kuijpers

Via forum hier terechtgekomen

5 april 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Sjoerd Vink

Google is je grootste vriend

2 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dave Vink

betaalbaarder dan ik dacht

31 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tamara Bos

Dit werkt fijn

29 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jessica van de Ven

erg snel

2 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Suzanne Kok

Ideale match

27 maart 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Mirjam Maas

Werkt lekker!

31 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Rob Huisman

Forum bood hulp

1 april 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Bastiaan Kok

Fijne service

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Jacoba van der Heijden

Voortreffelijke match

26 maart 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Michiel de Bruijn

Via linkedin niet hetzelfde

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angela Kuipers

Duidelijke website

26 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Anna Prins

De perfecte match

26 maart 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Karin Willemsen

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Sharon van de Pol

Snelle match via payrollkaart.nl

23 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Thijs Kuiper

niet verwacht zo betaalbaar

20 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeroen Blom

aangename service

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Barry Jacobs

Dé tip

22 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Cindy Dijkstra

Super service

16 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Johan de Jonge

Snelle offerte

20 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Hendrikus Koster

Via linkedin niet hetzelfde

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johanna van der Linden

Dé tip

14 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Daniël van Leeuwen

De perfecte match

16 maart 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Thomas de Wit

Aangenaam verrast

15 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Sylvia Jansen

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

14 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Daniël van de Berg

Via Via maar dan beter

9 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Paulus de Graaf

Payrollkaart werkt erg fijn

27 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Maurice van Loon

Goede werking van de website

27 februari 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Albert van de Ven

Dé tip

13 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anouk Smits

Via Via maar dan beter

7 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paulus Mulder

Fijne service

4 februari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Nienke de Boer

Eindelijk een goede site gevonden

24 januari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Diana de Ruiter

Ideale website

19 januari 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Maurice Kramer

Lang leve google

13 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Maurice Post

Snelle offerte

3 januari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Ilona Huisman

Lang leve google

9 december 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adrianus Vos

zeer rap geholpen

3 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Raymond Jacobs

Zeer verrast

4 december 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jasper Peeters

Via Via maar dan beter

27 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marjolein Dijkstra

Werkt lekker!

14 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Gerrit Kuiper

Snelle offerte

9 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Natascha Peeters

erg betaalbaar

2 november 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Femke de Leeuw

Werkt lekker!

27 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marco van de Velden

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

27 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marije van de Wal

Ideale tip

19 oktober 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Paul van Vliet

vlot en makkelijk

10 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Manon Post

vlot en makkelijk

7 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Wilhelmus van de Brink

erg snel

28 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Tom Verhoeven

Positieve ervaring

21 september 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Hendrikus de Groot

Payrollkaart is top!

13 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Robertus van der Heijden

Perfecte website

12 september 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Wouter Huisman

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

5 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jeroen Dekker

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

27 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Joost de Jong

Payrollkaart werkt erg fijn

16 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Mirjam Bos

Ideale match

15 augustus 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Barry Jacobs

Forum bood hulp

6 augustus 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Björn Jacobs

Zeer verrast

29 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Margaretha van de Wal

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

20 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Mirjam Jansen

Positieve ervaring

16 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- David van der Laan

Perfecte tip

10 juli 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Björn Jansen

Werkt lekker!

1 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marinus Bosch

Ideale match

25 juni 2019

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marcel Postma

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

17 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Arjan Koning

Geen linkedin nodig

11 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johannes Kok

Via linkedin niet hetzelfde

3 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martine Driessen

Erg tevreden

30 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Maartje van Beek

Perfecte tip

23 mei 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sandra van Dijk

erg snel

14 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Charlotte Brouwer

Ideale match

3 mei 2019

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jacoba van Vliet

Prettige service

26 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Niels Gerritsen

Ideale match

24 april 2019

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- René Blom

snel geholpen

11 maart 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Hendrik van den Bosch

Fijne service

17 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Remco Peeters

Vlugge offerte

20 januari 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Renate Vink

Eindelijk een goede site gevonden

5 januari 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Franciscus Molenaar

Fijn!

20 december 2018

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Cindy van den Broek

Uitgelichte payroll bedrijven uit Kloetinge

Uitbesteden-salarisadministratie.nl

Van Aldegondebaan 7
4615 AZ Bergen op Zoom
Nederland


http://www.uitbesteden-salarisadministratie.nl/

Loon- en Werkgevers Service West

Canadaweg 12C
4661 PZ Halsteren
Nederland

0164 688 007
http://lwsw.nl/

Repay HRM Goes

Smithweg 1.03
4462 HC Goes
Nederland

088 002 1660
http://www.repay.nl/