Payroll Luchthaven Schiphol

Behoefte aan een top payroll bedrijf uit Luchthaven Schiphol dat bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Payroll Luchthaven Schiphol verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Payrollkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle payroll bedrijven uit Luchthaven Schiphol – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Payroll Luchthaven Schiphol gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Payroll Luchthaven Schiphol
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 148 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Luchthaven Schiphol, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Aalsmeerderbrug, Schiphol Rijk en Badhoevedorp bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Luchthaven Schiphol

De kans is groot dat ook jij aan het zoeken bent naar een payroll bedrijf in Luchthaven Schiphol, je bent tenslotte met een reden op deze pagina terecht gekomen. Je moet naar een aantal zaken kijken tijdens je zoektocht naar een payroll bedrijf. Je wilt natuurlijk Als jij een payroll bedrijf in Luchthaven Schiphol wilt inschakelen adviseren we je om dit artikel eens goed door te nemen.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Luchthaven Schiphol moeten overwegen

Het inschakelen van payroll Luchthaven Schiphol is een van de betere investeringen die je kan maken als bedrijfseigenaar. Je geeft veel werkzaamheden uit handen, het is nu voor jou makkelijker om je organisatie te leiden.

Er zijn echter meerdere werkzaamheden waar payroll bedrijven je mee kunnen assisteren. Je kunt hier denken aan de urenadministratie. Vooral bij de grote payroll bedrijven kan je deze full service aanpak vinden.|De meeste payroll bedrijven hebben een divers aanbod aan diensten

Ook kleine organisaties zijn geholpen met het inzetten van een payroll bedrijf. Voor de organisaties die veel werknemers in dienst hebben is het al helemaal een verstandige keuze. Wanneer je in zee gaat met een payroll bedrijf geef je eigenlijk de aansprakelijkheid over je medewerkers uit handen. De payroll bedrijven uit Luchthaven Schiphol zorgen ervoor dat jouw personeel wettelijk gezien bij hun werkt, terwijl jij als bedrijfseigenaar nog altijd het bestuur hebt over je team.

Alle payroll bedrijven uit Luchthaven Schiphol

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Luchthaven Schiphol

De voordelen waarvan ondernemingen zullen profiteren bij het inzetten van een payroll constructie zijn eindeloos. De meest logische reden: tijdsbesparing. Het bijhouden van de administratie rondom je werknemers kost namelijk veel tijd. Door dit soort taken uit te besteden bespaar je veel tijd. Daarnaast ben je geen expert in werknemersadministratie en weet dan ook niet echt hoe je de administratie op een georganiseerde manier moet bijhouden.

Het in zee gaan met een bedrijf voor een payroll constructie in Luchthaven Schiphol maakt het ook makkelijker om onnodige kostenposten te vermijden. Het komt regelmatig voor dat ondernemers voor kosten opdraaien die ontstaan door een situatie in de werkplaats. Als ondernemer draag je vanzelfsprekend de aansprakelijkheid over jouw personeel, hier horen ook de onkosten bij die ontstaan bij ziekte of ongelukken. Doordat je medewerkers op de lijst van het payroll bedrijf in Luchthaven Schiphol staan hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken, het payroll bedrijf draait hiervoor op. Het payroll bedrijf rekent hier natuurlijk wel een fee voor.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden uit Luchthaven Schiphol

Op zoek naar een payroll professional uit Luchthaven Schiphol?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Luchthaven Schiphol te vinden die bij past.

Payroll kosten in Luchthaven Schiphol bekijken – waar op letten

Waar moet je nu precies rekening mee houden alvorens je een offerte laat opstellen? Wanneer je een offerte aanvraagt bij de kandidaten is het wel wenselijk om het bedrijf eerst te leren kennen. Wees daarnaast niet bang om duidelijk te maken wat je van plan bent met je organisatie, mocht je ooit willen groeien dan kan het payroll bedrijf hier in de offerte rekening mee houden. Je kan altijd een kennismakingsgesprek met een payroll kantoor aanvragen om je vragen te stellen.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Luchthaven Schiphol door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Luchthaven Schiphol ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Luchthaven Schiphol ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Luchthaven Schiphol

Door specifiek te zijn in jouw offerte aanvraag zal je uitkomen bij een payroll bedrijf dat veel beter past bij jouw situatie. Als een payroll organisatie bekwaam genoeg is om je verder te helpen dan kom je daar snel genoeg achter. Dit maakt je selectieproces al veel efficiënter.

Heb je een keuze gemaakt uit de geschikte payroll bedrijven? Plan dan een gesprek in met de overgebleven kandidaten. Tijdens deze ontmoeting zal je in ieder geval al een beter beeld krijgen van de soort persoon die aan de andere kant van de tafel zit. Vraag dan ook wat de pluspunten zijn van het payroll bedrijf en bekijk wat hun onderscheidende kracht is. Zorg er ook voor dat je gedurende dit gesprek afspreekt wat je precies uit handen wilt geven.

Je kan uiteraard ook kiezen voor een online payroll bedrijf, Let hierbij wel op onderstaande zaken.

Bekijk bijvoorbeeld eens wat er over de ondernemingen wordt gezegd en wat de ervaringen van anderen zijn die ook met dit specifieke bedrijf samenwerken. Zo weet je meteen of je bij de juiste partij bent uitgekomen. Vraag ook aan je eigen omgeving welke ervaringen zij hebben met bepaalde payroll bedrijven. Uiteraard wel handig om dan ook na te vragen of ze tevreden zijn met dit bedrijf.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Luchthaven Schiphol vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Luchthaven Schiphol heeft profijt van payroll bedrijven

Eigenlijk iedere organisatie met medewerkers in dienst zal veel voordelen ondervinden bij het samenwerken met een payroll bedrijf. Je loopt namelijk bijna geen risico bij het in dienst nemen van werkkrachten. Vraag vandaag nog 3 offertes aan en vind meteen het payroll bedrijf uit Luchthaven Schiphol wat helemaal aan jouw wensen zal voldoen.

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de klantervaringen van de top 5 payroll bedrijven van Nederland voor je op een rijtje gezet. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheden uitgelicht voor jou in Luchthaven Schiphol. Ook is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Luchthaven Schiphol op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Luchthaven Schiphol en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Luchthaven Schiphol.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Luchthaven Schiphol.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Luchthaven Schiphol

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Luchthaven Schiphol.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Luchthaven Schiphol. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Luchthaven Schiphol

De perfecte match

4 september 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Alexander van der Laan

Mijn eigen netwerk kan dit niet

7 september 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Linda Evers

Goed contact

3 september 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marco de Boer

Snelle offerte

31 augustus 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Melanie Schouten

Werkt lekker!

3 september 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Yvonne Groen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

28 augustus 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Daniël Post

Heel positief

28 augustus 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Erwin Visser

erg betaalbaar

31 augustus 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bas Hermans

Vlugge offerte

30 augustus 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Eric Dijkstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 augustus 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Kelly van Dam

De perfecte match

30 augustus 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Paulus Wolters

vlot en makkelijk

27 augustus 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Sylvia Schouten

erg snel

23 augustus 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Tim Janssen

Positieve ervaring

23 augustus 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Lisette van de Ven

Via forum hier terechtgekomen

22 augustus 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marinus van Doorn

Vlugge offerte

26 augustus 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Jacobus Prins

Eindelijk een fijne site

24 augustus 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Joris Brouwer

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

17 augustus 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Michael Janssen

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

21 augustus 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Joyce Janssen

Ideale tip

15 augustus 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Tim Verbeek

Gevonden via forum

14 augustus 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Remco Bosman

Goed contact

15 augustus 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Stefan van Leeuwen

Zeer verrast

13 augustus 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Patrick de Ruiter

Snelle match via payrollkaart.nl

12 augustus 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Chantal van Leeuwen

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 augustus 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Daniëlle Koster

Gevonden via forum

11 augustus 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Astrid Sanders

Mijn eigen netwerk kan dit niet

12 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jeffrey van de Pol

Aangenaam verrast

15 augustus 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- David Martens

Payrollkaart werkt erg fijn

12 augustus 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Ruud Hoekstra

Fijn!

9 augustus 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jeffrey Timmermans

aangename service

11 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Roy Driessen

Dé tip

10 augustus 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Erwin van de Velden

Vlugge offerte

6 augustus 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Deborah Hofman

Na lang zoeken de juiste gevonden

4 augustus 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Sylvia Kuiper

Geen linkedin nodig

8 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemieke van der Linden

Zeer verrast

3 augustus 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Jelle Groen

Payrollkaart werkt erg fijn

7 augustus 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Arjan van der Horst

Positieve ervaring

6 augustus 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Diana van Dijk

Google is je grootste vriend

31 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jasper Martens

niet verwacht zo betaalbaar

4 augustus 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriana Bosman

Snelle offerte

4 augustus 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Patrick Huisman

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

27 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Bianca Vermeulen

Gevonden via forum

1 augustus 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Nienke van Dijk

erg betaalbaar

30 juli 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Danny Groen

Werkt goed dit

26 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Barry de Ruiter

Perfecte website

23 juli 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Gerrit Hoekstra

Voortreffelijke match

29 juli 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marianne van Dam

Voortreffelijke match

24 juli 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Pieter Postma

Prettige service

27 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Adrianus Meijer

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 juli 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Petronella van de Ven

Perfecte website

23 juli 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Pascal de Groot

Forum bood hulp

22 juli 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Sandra Jansen

Voortreffelijke match

18 juli 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jasper de Jong

Prettige service

18 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Vanessa van de Veen

Werkt lekker!

16 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Martijn Bakker

Fijne service

22 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Danny Verbeek

Google is je grootste vriend

20 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nathalie de Jonge

Snelle offerte

19 juli 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Erik van der Linden

snelle service

17 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Elisabeth van Vliet

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

16 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Adriana de Vos

erg betaalbaar

13 juli 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jelle Kramer

Zeer verrast

13 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Gerardus Sanders

erg snel

11 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Johan de Lange

Lang leve google

11 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Pieter van de Velde

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

13 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Catharina Vos

Goed contact

11 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Anouk de Lange

vlot en makkelijk

8 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Willem Kuiper

Eindelijk een fijne site

11 juli 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Adriana Mol

Vlugge offerte

4 juli 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Wilhelmina Mol

Goede werking van de website

5 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Martin Hendriks

Google is je grootste vriend

8 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angela Kok

Goed contact

6 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Dave Hermans

Vlugge offerte

6 juli 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Jacqueline Peeters

Positieve ervaring

30 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Cindy Huisman

Dé tip

29 juni 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jan Vink

Fijne service

27 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Jan van de Brink

Zeer verrast

27 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Marloes Smeets

betaalbaarder dan ik dacht

2 juli 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Richard Willems

Prettige service

26 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Franciscus Meijer

Eindelijk een goede site gevonden

29 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Charlotte de Bruijn

Forum bood hulp

30 juni 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Klaas Hermans

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

28 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Leonie Vermeulen

Google is je grootste vriend

28 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thijs Timmermans

De perfecte match

24 juni 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Anna Meijer

Positieve ervaring

19 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Ingrid Wolters

Goede werking van de website

22 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Petronella van den Broek

Eindelijk een fijne site

24 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marijke Mulder

Ideale match

17 juni 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Adriana Mulder

Zeer verrast

16 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Rob Peters

Prettige service

21 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Maria van de Wal

Payrollkaart is top!

16 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Cornelis Schipper

Fijn!

19 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Pieter Driessen

Na lang zoeken de juiste gevonden

13 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Tamara Maas

erg snel

13 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Maaike van Dam

niet verwacht zo betaalbaar

14 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nathalie van der Meulen

Snelle match via payrollkaart.nl

14 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Eva Timmermans

Gevonden via forum

14 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Sandra van de Ven

Zeer verrast

7 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Roy Koning

Perfecte website

9 juni 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Franciscus Kramer

Aangenaam verrast

6 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Willem de Wit

Duidelijke website

11 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Angelique Kok

Duidelijke website

5 juni 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Caroline de Graaf

snel geholpen

9 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Thijs de Graaf

Forum bood hulp

4 juni 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Joyce Hoekstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 juni 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Ingrid Bakker

Prettige service

8 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Iris Scholten

De perfecte match

4 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Vanessa Post

Google is je grootste vriend

31 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kim de Vries

Ideale tip

5 juni 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Eveline de Bruijn

Lang leve google

28 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilse van de Wal

Vlugge offerte

31 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Bart de Jonge

Perfecte tip

27 mei 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marinus van Veen

aangename service

30 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Saskia Dijkstra

Ideale match

31 mei 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jeffrey Sanders

Zeer verrast

24 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Erik van Loon

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

28 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Christiaan van Vliet

Fijn!

26 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Suzanne Veenstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Michael Gerritsen

snelle service

22 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Tom Gerritsen

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

24 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Wendy Blom

Voortreffelijke match

26 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Johan van de Wal

Gevonden via forum

18 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Maarten de Wit

Snelle match via payrollkaart.nl

22 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Petra de Graaf

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

21 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Johanna Koning

Google is je grootste vriend

21 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Stefan Bosman

Ideale website

17 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Lisette Gerritsen

Positieve ervaring

20 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Ingrid Post

Goede werking van de website

14 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Robin Sanders

aangename service

13 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Johannes Willems

zeer rap geholpen

15 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Sabrina Huisman

Lang leve google

13 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rutger Kuiper

Gevonden via forum

11 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Patricia Kuijpers

Fijne service

11 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Esther Bosman

Eindelijk een fijne site

13 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Catharina Hofman

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

7 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Mark Verhoeven

Lang leve google

12 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Erik Gerritsen

Ideale website

10 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Cornelia Gerritsen

Goed contact

11 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Chantal Sanders

Vlugge offerte

6 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Yvonne van Vliet

Perfecte tip

5 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Evelien van Leeuwen

Ideale match

7 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Robertus van de Veen

Snelle offerte

3 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Leonie van de Wal

Heel positief

7 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Bram van Loon

Goed contact

3 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Hanneke van Dongen

Prettige service

3 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Charlotte Verhoeven

Super service

1 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Petra Smeets

Erg tevreden

26 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Miranda de Wit

Goede werking van de website

27 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Eveline Timmermans

Ideale website

26 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Caroline Hofman

Goed contact

24 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Simon de Groot

Google is je grootste vriend

26 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marieke van der Heijden

erg snel

26 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Anna de Vries

Dit werkt fijn

26 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Hendrika van de Berg

Werkt lekker!

23 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Adrianus van der Horst

Positieve ervaring

20 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Jelle Janssen

snelle service

21 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Marleen Kok

Super service

17 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Angelique van der Laan

Eindelijk een goede site gevonden

22 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jacqueline Willems

Aangenaam verrast

23 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Tessa Verbeek

Werkt goed dit

17 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Hendrik Jansen

Vlugge offerte

21 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Annemieke Maas

Snelle offerte

15 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Rogier Schipper

Eindelijk een fijne site

19 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marieke Groen

Via forum hier terechtgekomen

17 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Marinus Martens

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

17 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Patrick Veenstra

Payrollkaart is top!

9 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Cornelis Peeters

Aangenaam verrast

15 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Bram Post

vlot en makkelijk

11 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Adriaan Smeets

Snelle match via payrollkaart.nl

9 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Joyce Hoekstra

Mijn eigen netwerk kan dit niet

12 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Albert van de Veen

Goed contact

10 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Elisabeth van Dongen

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

6 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Chantal Jansen

betaalbaar en professioneel

5 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Stefan Visser

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

2 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Matthijs Groen

Fijne service

7 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Tessa Janssen

Werkt lekker!

4 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Natasja van der Meer

Goed contact

7 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ellen van de Velden

Duidelijke website

31 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Martinus Evers

Goed contact

30 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sanne Kuiper

Positieve ervaring

29 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Elizabeth Groen

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

30 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Nathalie van der Meulen

Werkt lekker!

31 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Michael van de Wal

Positieve ervaring

28 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Koen Vink

erg betaalbaar

26 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bas Driessen

aangename service

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Susanne Visser

Eindelijk een goede site gevonden

29 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Inge Timmermans

aangename service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Marijke Mol

vlot en makkelijk

22 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Ronald Blom

Na lang zoeken de juiste gevonden

23 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Tim van den Bosch

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Karin Jansen

vlot en makkelijk

25 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Peter van de Wal

Payrollkaart werkt erg fijn

23 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Ivo van Dam

Gevonden via forum

20 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Margaretha Koster

Super service

15 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jacoba Evers

Payrollkaart is top!

16 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Kim de Boer

erg snel

13 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Lisette Vermeulen

Lang leve google

16 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacobus van den Bosch

Eindelijk een goede site gevonden

13 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Janneke Bosman

Voortreffelijke match

12 maart 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Femke Sanders

Snelle match via payrollkaart.nl

11 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sabrina van der Meer

Perfecte website

11 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Wilhelmus de Wit

aangename service

5 maart 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Irene van Dongen

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

4 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Hanneke Mulder

Zeer verrast

25 februari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Suzanne van Leeuwen

Payrollkaart is top!

15 februari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Mirjam Vos

Gevonden via forum

11 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jeroen Veenstra

Payrollkaart werkt erg fijn

2 februari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Rutger van de Velden

Werkt lekker!

30 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Gerardus van de Velde

De perfecte match

19 januari 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Stefan Hoekstra

erg betaalbaar

12 januari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angela Willems

Gevonden via forum

9 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Iris Willems

Goed contact

7 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Raymond van Veen

Fijne service

30 november 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Hendrika Molenaar

aangename service

24 november 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Alexander van Veen

Perfecte tip

18 november 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Karin Vos

Goed contact

13 november 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Iris van den Broek

Eindelijk een goede site gevonden

31 oktober 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Pascal de Leeuw

snel geholpen

28 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Robert Driessen

Via linkedin niet hetzelfde

26 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemieke Vink

Prettige service

20 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Marleen Kuiper

Fijn!

11 oktober 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Ruben Wolters

Voortreffelijke match

7 oktober 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Dave Smits

Vlugge offerte

2 oktober 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Petrus van Beek

Werkt goed dit

24 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Iris Smit

Dit werkt fijn

18 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Robert Mol

Ideale match

7 september 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Bastiaan de Groot

Google is je grootste vriend

30 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petronella de Groot

Duidelijke website

22 augustus 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Nicolaas de Lange

Via forum hier terechtgekomen

20 augustus 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Rogier de Koning

Google is je grootste vriend

15 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paulus Kuijpers

Dé tip

2 augustus 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Roy Mulder

Goed contact

31 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Angela Willemsen

Eindelijk een fijne site

19 juli 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Ramona Maas

Erg tevreden

11 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Sanne Martens

Geen linkedin nodig

9 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patrick Jansen

Duidelijke website

28 juni 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sander Mol

vlot en makkelijk

20 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Barbara van der Heijden

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angelique van den Bosch

Google is je grootste vriend

11 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Albert Verhoeven

Aangenaam verrast

4 juni 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Johan Brouwer

Positieve ervaring

30 mei 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Wouter van de Brink

Via linkedin niet hetzelfde

21 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natasja van Loon

erg betaalbaar

13 mei 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mark Timmermans

Snelle match via payrollkaart.nl

9 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marco van Dijk

zeer rap geholpen

2 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Ruben van Leeuwen

Via forum hier terechtgekomen

22 april 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Hendrika de Haan

betaalbaar en professioneel

1 maart 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelia van Dam

De perfecte match

9 februari 2019

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ruben de Lange

Super service

21 januari 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Robert Visser

Duidelijke website

31 december 2018

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jeroen Visser

betaalbaar en professioneel

12 december 2018

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robin Vermeulen

Uitgelichte payroll bedrijven uit Luchthaven Schiphol

Adnox B.V. – Personeelsdiensten

Konnetlaantje 4
1435 HW Rijsenhout
Nederland

087 784 6981
https://adnox.nl/

Buro Payroll

Populierenlaan 129
1185 SH Amstelveen
Nederland

020 820 3030
http://buropayroll.nl/

House of Payroll B.V.

Hoeksteen 68
2132 MS Hoofddorp
Nederland

023 205 2125
https://houseofpayroll.nl/