Payroll Maasdijk

Zoek jij een professional voor jouw payroll vraagstukken in Maasdijk?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Payroll Maasdijk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle Payroll professionals uit Maasdijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Payroll Maasdijk gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Payroll Maasdijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 72 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Maasdijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit De Lier, Naaldwijk en Honselersdijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Maasdijk

Ben jij op zoek naar een payroll bedrijf in Maasdijk? Je moet met een paar dingen rekening houden bij je zoektocht naar een payroll bedrijf. Het is natuurlijk handig dat je een partij vindt die jou zo goed mogelijk kan assisteren. Als jij een payroll bedrijf in Maasdijk wilt aantrekken raden we je aan om dit artikel eens goed door te lezen.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Maasdijk moeten overwegen

Samenwerken met een payroll bedrijf in Maasdijk heeft veel voordelen. Door risico’s bij een ander bedrijf neer te leggen zal het voor jou als bedrijfsleider net even wat eenvoudiger worden om de organisatie met succes te runnen.

Er zijn echter meerdere zaken waar payroll bedrijven je mee kunnen assisteren. Bijvoorbeeld de urenadministratie. Voornamelijk bij de grotere payroll bedrijven zal je deze full service aanpak vinden.|De meeste payroll bedrijven hebben een groot aanbod aan diensten

De kleinere bedrijven hebben minder werknemers in dienst maar ook zij kunnen profijt ondervinden van een goed payroll bedrijf. Voor de bedrijven die veel werknemers hebben is het al helemaal een verstandige zet. Tijdens de samenwerking met een payroll bedrijf geef je in principe de aansprakelijkheid over je werknemers uit handen. Je personeel is op papier in dienst bij het payroll bedrijf in Maasdijk, jij houd natuurlijk wel de regie over je team.

Alle payroll bedrijven uit Maasdijk

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Maasdijk

De voordelen waarvan bedrijven zullen profiteren bij het oprichten van een payroll constructie zijn oneindig. De meest logische reden: tijdsbesparing. De werknemersadministratie is ieder jaar weer een tijdrovende bezigheid voor veel ondernemers, tijd die je eigenlijk aan iets anders besteed. Door dit soort opdrachten uit te besteden bespaar je veel tijd. Daarnaast ben je niet bekend met de werknemersadministratie en weet dan ook niet echt hoe je alles op een goede manier moet bijhouden.

Het inschakelen van een bedrijf voor een payroll constructie in Maasdijk maakt het ook makkelijker om onnodige kostenposten te vermijden. Je hoeft je niet meer bezig te houden met ziekteverzuim. Als bedrijfseigenaar draag je vanzelfsprekend de aansprakelijkheid over jouw medewerkers, hier horen ook de bedragen bij die ontstaan bij ziekte of bedrijfsongevallen. Omdat je medewerkers op de lijst van het payroll bedrijf in Maasdijk staan hoef jij hier niet meer mee bezig te zijn, het payroll bedrijf handelt deze zaken af. Het payroll bedrijf rekent hier natuurlijk wel een fee voor.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden in Maasdijk

Op zoek naar een payroll professional uit Maasdijk?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Maasdijk te vinden die bij past.

Payroll kosten in Maasdijk bekijken – waar op letten

Waar moet je nu precies op letten voordat je een offerte aanvraagt? Allereerst is het wenselijk om te kijken naar de werknemers van het payroll bedrijf in Maasdijk. Ben daarnaast niet bang om te delen wat je wilt bereiken met je organisatie, mocht je in de toekomst willen groeien dan kan het payroll bedrijf hier in de offerte rekening mee houden. Je kan ten allen tijden een kennismakingsgesprek met een payroll kantoor plannen om je vragen te stellen.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Maasdijk door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Maasdijk ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Maasdijk ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Maasdijk

Door duidelijk te zijn in jouw offerte aanvraag zal je uitkomen bij een payroll bedrijf dat veel beter past bij jouw situatie. Hierdoor loop je minder risico dat je in zee gaat met een ongeschikt payroll bedrijf. Dit zal je veel frustratie en moeite besparen, niets is frustrerender dan een hoop tijd kwijt zijn zonder dat je de geschikte kandidaat vind.

Heb je een selectie gemaakt uit de beschikbare payroll bedrijven? Plan dan een gesprek in met de overgebleven kandidaten. Deze gesprekken geven je een duidelijk beeld van de organisatie achter de offerte. Zo weet je ook meteen waarin de verschillende payroll bedrijven van elkaar verschillen. Tevens is dit een goed moment om te bekijken hoeveel taken je wilt laten verrichten.

Wanneer je kiest voor een online payroll bedrijf moet je uitgebreid kijken naar een aantal dingen.

Bekijk onder andere eens wat er over de ondernemingen wordt besproken en wat de inzichten van anderen zijn die ook met dit betreffende bedrijf samenwerken. Zo weet je meteen of je bij een geschikte partij bent uitgekomen. Een andere methode om een goed online payroll bedrijf te selecteren is door aan andere bedrijven te vragen welk payroll bedrijf zij momenteel inzetten. Uiteraard wel slim om dan ook te checken of ze blij zijn met deze onderneming.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Maasdijk vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Maasdijk heeft profijt van payroll bedrijven

Eigenlijk iedere organisatie met personeel in dienst zal veel profijt ondervinden bij het inzetten van een payroll bedrijf. Het opzetten van een payroll constructie is een slimme manier om de risico’s te elimineren die normaliter komen kijken bij het ondernemerschap. Twijfel dan ook niet langer en vraag 3 offertes aan om bij de perfecte partij uit te komen

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de ervaringen van klanten van de meest bekende payroll bedrijven van Nederland voor je in kaart gebracht. Daarnaast gaan we ook dieper in op de mogelijkheden voor jou in Maasdijk. Tevens is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Maasdijk op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Maasdijk en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Maasdijk.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Maasdijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Maasdijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Maasdijk.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Maasdijk. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Maasdijk

Goed contact

4 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Koen Vos

aangename service

5 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Karin Bos

Ideale match

7 mei 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Adriaan Hermans

Payrollkaart werkt erg fijn

6 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Ivo de Jong

Dé tip

4 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Richard Gerritsen

Perfecte website

2 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Dennis de Koning

Ideale match

27 april 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Janneke de Leeuw

Ideale tip

29 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Dennis van de Velde

Geen linkedin nodig

1 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robin van den Broek

Zeer verrast

28 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Robin Timmermans

Payrollkaart werkt erg fijn

25 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Sebastiaan van Vliet

Perfecte tip

28 april 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ramona de Haan

Goed contact

29 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Johan Bosch

Ideale tip

23 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Tim Driessen

Snelle match via payrollkaart.nl

22 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Bianca Dijkstra

Ideale match

20 april 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Peter Visser

Aangenaam verrast

21 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Claudia van der Meulen

Ideale website

18 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Chantal Kuiper

Vlugge offerte

16 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Anouk Bos

betaalbaarder dan ik dacht

21 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nathalie de Graaf

Via Via maar dan beter

19 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacob van der Linden

Geen linkedin nodig

19 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sebastiaan de Lange

Goede werking van de website

18 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marleen van de Wal

Ideale match

15 april 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Rogier de Wit

erg betaalbaar

12 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nancy Smit

erg snel

15 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Jeffrey Peeters

Lang leve google

14 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacoba Schouten

Dé tip

11 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Esther Smeets

niet verwacht zo betaalbaar

8 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Klaas van de Veen

Fijn!

13 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Suzanne Sanders

snelle service

8 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Sebastiaan Peeters

erg betaalbaar

7 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mark Molenaar

Via linkedin niet hetzelfde

9 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ramona Kok

Perfecte website

5 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Joyce Dijkstra

Dit werkt fijn

6 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sabine Smit

Payrollkaart werkt erg fijn

6 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Franciscus van Veen

Dé tip

8 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Robin Molenaar

Perfecte tip

31 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Saskia Postma

Positieve ervaring

4 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Frank Prins

Vlugge offerte

2 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Joyce Dijkstra

Perfecte website

1 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Thomas van den Bosch

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

31 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jolanda Visser

Via Via maar dan beter

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natasja Dekker

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

29 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Marije Prins

Lang leve google

29 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Danny Scholten

Ideale website

26 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marloes Dijkstra

Perfecte website

23 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Angelique Kok

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Maarten Smeets

niet verwacht zo betaalbaar

23 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patricia van de Berg

Na lang zoeken de juiste gevonden

23 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Sebastiaan van der Meulen

vlot en makkelijk

24 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Bianca van den Bosch

Heel positief

25 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Nancy Driessen

Goed contact

17 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sharon Timmermans

Snelle offerte

23 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Raymond van Wijk

Goed contact

15 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Johan van Doorn

De perfecte match

15 maart 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ruben Kramer

Perfecte website

20 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Angela Koning

Via linkedin niet hetzelfde

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Brenda van Dijk

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marije Smits

Payrollkaart is top!

14 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Marinus van Beek

erg snel

13 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Wendy Koster

Prettige service

16 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Charlotte van den Bosch

erg betaalbaar

8 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Roy van de Velden

Via Via maar dan beter

1 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacqueline Kuiper

Fijne service

23 februari 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Tom Vermeulen

Goed contact

16 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Daniël van Veen

vlot en makkelijk

12 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Kevin van der Meulen

betaalbaar en professioneel

2 februari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sharon de Bruijn

Eindelijk een goede site gevonden

27 januari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Jan Janssen

Lang leve google

18 januari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michael Schouten

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

9 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Joris Prins

Payrollkaart is top!

8 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Ingrid Meijer

Vlugge offerte

8 december 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Margaretha Groen

Eindelijk een goede site gevonden

1 december 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marije Driessen

Ideale match

27 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Wilhelmus van den Broek

Ideale tip

16 november 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Richard de Bruin

erg snel

10 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Kevin Peters

Aangenaam verrast

14 november 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Wendy Scholten

Goed contact

3 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Tessa Verbeek

Fijne service

30 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Pieter Dekker

Gevonden via forum

25 oktober 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Sander Prins

betaalbaar en professioneel

23 oktober 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erwin van Dongen

Fijne service

11 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Elizabeth Kuiper

betaalbaar en professioneel

6 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ingrid van Dam

Werkt goed dit

2 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Erwin de Ruiter

niet verwacht zo betaalbaar

24 september 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joyce van Doorn

Voortreffelijke match

13 september 2019

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Daniëlle van Dam

Werkt goed dit

6 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Johanna Sanders

Aangenaam verrast

3 september 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marjolein van de Berg

Eindelijk een goede site gevonden

26 augustus 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Evelien Mol

Werkt lekker!

17 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ilse van de Velde

Gevonden via forum

14 augustus 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Jeffrey van Dijk

Perfecte tip

4 augustus 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Joost van der Heijden

Mijn eigen netwerk kan dit niet

29 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Melanie Hofman

Ideale website

22 juli 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Hendrika van Dongen

erg snel

12 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Marjolein de Koning

niet verwacht zo betaalbaar

10 juli 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Edwin de Jonge

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

30 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Wouter Bosman

Snelle offerte

27 juni 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Anita Prins

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

15 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Erik Hermans

Na lang zoeken de juiste gevonden

13 juni 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Diana Maas

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 juni 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Thomas Timmermans

Google is je grootste vriend

24 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrikus de Wit

Aangenaam verrast

19 mei 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Paul Timmermans

Google is je grootste vriend

15 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Stefan van de Veen

Werkt lekker!

9 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Kevin de Groot

Fijne service

25 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- David de Leeuw

Lang leve google

21 april 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmina de Wit

Google is je grootste vriend

25 februari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriana Meijer

Via Via maar dan beter

18 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- René Verbeek

Dé tip

30 januari 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Kevin Huisman

zeer rap geholpen

29 december 2018

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Karin van der Meulen

erg betaalbaar

6 december 2018

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmus Hermans

Uitgelichte payroll bedrijven uit Maasdijk

CBBS Salarisservice

J.C. van Markenlaan 3
2285 VL Rijswijk
Nederland

070 335 3000
http://www.cbbs.nl/

E-Payroll

ABC Westland 145
2685 DB Poeldijk
Nederland

0174 820 232
http://www.e-payroll.nl/

CBBS HR & Payroll services BV

J.C. van Markenlaan 3
2285 VL Rijswijk
Nederland

070 335 3000
http://www.cbbs.nl/