Payroll Rijkevoort Walsert

Ben jij opzoek naar een ijzersterk payroll bedrijf in Rijkevoort Walsert dat bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Payrollkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Payroll Rijkevoort Walsert verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Payrollkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle Payroll professionals uit Rijkevoort Walsert – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Payroll Rijkevoort Walsert gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Payroll Rijkevoort Walsert
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rijkevoort Walsert, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wanroij, Oploo en Rijkevoort bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Rijkevoort Walsert

Zoek jij naar een payroll bedrijf in Rijkevoort Walsert? Je moet op een paar dingen letten bij je zoektocht naar een payroll bedrijf. Het is natuurlijk handig dat je een dienstverlener vindt die jou perfect kan assisteren. In deze blogpost helpen wij jou met het aantrekken van het perfecte payroll bedrijf in Rijkevoort Walsert.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Rijkevoort Walsert moeten overwegen

Samenwerken met een payroll bedrijf in Rijkevoort Walsert heeft verschillende pluspunten. Door risico’s bij een ander bedrijf onder te brengen zal het voor jou als bedrijfseigenaar net even wat makkelijker worden om de onderneming succesvol te houden.

Er zijn echter meerdere zaken waar payroll bedrijven je mee kunnen helpen. Je kunt hier denken aan de urenadministratie. Vooral bij de grotere payroll bedrijven zal je deze full service aanpak verwachten.|De meeste payroll bedrijven hebben een groot aanbod aan mogelijkheden.

Ook kleine organisaties zijn geholpen met het inzetten van een payroll bedrijf. Het is logisch dat ondernemingen met veel werknemers er sowieso goed aan doen om een payroll bedrijf in te schakelen. Tijdens de samenwerking met een payroll bedrijf geef je in principe de aansprakelijkheid over je medewerkers uit handen. Je personeel is wettelijk gezien in dienst bij het payroll bedrijf in Rijkevoort Walsert, jij bepaalt wel nog steeds welke werkzaamheden je team uitvoert.

Alle payroll bedrijven uit Rijkevoort Walsert

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Rijkevoort Walsert

Er zijn een aantal argumenten om te investeren in een payroll constructie. Ten eerste kan je veel tijd overhouden op jaarbasis. Het bijhouden van de administratie rondom je werknemers kost nu eenmaal veel tijd. Door deze opdrachten uit te besteden bespaar je veel tijd. Daarnaast ben je niet bekend met de werknemersadministratie en weet dan ook niet echt hoe je de administratie op een georganiseerde manier moet bijhouden.

Het inschakelen van een bedrijf voor een payroll constructie in Rijkevoort Walsert maakt het ook mogelijk om hoge kostenposten te voorkomen. Het komt regelmatig voor dat bedrijfseigenaren voor kosten opdraaien die ontstaan door een ongunstige situatie in de werkplaats. Als bedrijfseigenaar draag je vanzelfsprekend de verantwoordelijkheid over jouw medewerkers, hier horen ook de bedragen bij die ontstaan bij ziekte of ongevallen. Door een payroll in Rijkevoort Walsert hoef je hier niet meer mee bezig te zijn, je personeel is op wettelijk gezien namelijk in dienst bij het payroll bedrijf inRijkevoort Walsert. Zij nemen de risico’s op zich, jij betaalt als organisatie een bepaalde fee voor deze zekerheid.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden uit Rijkevoort Walsert

Op zoek naar een payroll professional uit Rijkevoort Walsert?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Rijkevoort Walsert te vinden die bij past.

Payroll kosten in Rijkevoort Walsert bekijken – waar op letten

Waar moet je nu precies op letten voordat je een offerte aanvraagt? Allereerst is het wenselijk om onderzoek te doen naar de werknemers van het payroll bedrijf in Rijkevoort Walsert. Ben daarnaast niet bang om duidelijk te maken wat je van plan bent met je organisatie, mocht je ooit willen groeien dan kan het payroll bedrijf hier rekening mee houden. Je kan altijd een gesprek met een payroll kantoor plannen om je vragen te stellen.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Rijkevoort Walsert door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Rijkevoort Walsert ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Rijkevoort Walsert ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Rijkevoort Walsert

Door duidelijk te zijn in jouw offerte aanvraag zal je uitkomen bij een payroll bedrijf dat perfect past bij jouw behoeften. Hierdoor loop je minder risico dat je in zee gaat met een ongeschikt payroll bedrijf. Dit maakt je zoektocht al veel makkelijker.

Als je een selectie van ondernemingen hebt gemaakt voor het uit handen geven van de payroll werkzaamheden in Rijkevoort Walsert dan is het verstandig om een kennismakingsgesprek te laten plaatsvinden. Tijdens deze meeting zal je in ieder geval al inzage krijgen in de soort persoon die tegenover je zit. Vraag dan ook meteen wat de voordelen zijn van het payroll bedrijf en bekijk wat hun onderscheidende kracht is. Zorg er ook voor dat je tijdens dit gesprek afspreekt wat je precies wilt uitbesteden.

Kies je voor een online payroll bedrijf moet je uitgebreid onderzoek doen naar een aantal dingen.

Een makkelijke methode om achter de betrouwbaarheid van een payroll bedrijf te komen is door online recensies te zoeken. Dit zorgt al voor een duidelijker beeld van het payroll bedrijf in kwestie. Vraag ook aan je eigen netwerk welke ervaringen zij hebben met bepaalde payroll bedrijven. Hoor je een bepaald bedrijf vaak langskomen? Grote kans dat het een betrouwbare partij is.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Rijkevoort Walsert vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Rijkevoort Walsert heeft profijt van payroll bedrijven

Eigenlijk iedere onderneming met werknemers in dienst zal veel voordelen ondervinden bij het samenwerken met een payroll bedrijf. Het bouwen van een payroll constructie is een slimme manier om de risico’s te verkleinen die normaliter komen kijken bij het ondernemerschap. Vraag nu nog 3 offertes aan en vind meteen het payroll bedrijf uit Rijkevoort Walsert wat geheel aan jouw wensen zal voldoen.

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de ervaringen van klanten van de meest bekende payroll bedrijven van Nederland voor je in kaart gebracht. Daarnaast gaan we ook dieper in op de mogelijkheden voor jou in Rijkevoort Walsert. Ook is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Rijkevoort Walsert op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Rijkevoort Walsert en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Rijkevoort Walsert.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Rijkevoort Walsert.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Rijkevoort Walsert

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Rijkevoort Walsert.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Rijkevoort Walsert. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Rijkevoort Walsert

Forum bood hulp

26 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Peter van de Ven

Goede werking van de website

19 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Daniëlle van Doorn

Voortreffelijke match

23 juli 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Johan Meijer

Payrollkaart werkt erg fijn

18 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Dave Timmermans

Perfecte website

23 juli 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Johannes van de Brink

De perfecte match

17 juli 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Monique Jacobs

Voortreffelijke match

21 juli 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Bram Brouwer

Perfecte tip

15 juli 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Matthijs Verbeek

betaalbaar en professioneel

13 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Elizabeth Gerritsen

Eindelijk een goede site gevonden

13 juli 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Arjan Timmermans

Vlugge offerte

11 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Jeroen Jansen

Lang leve google

14 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Elisabeth Bosman

Prettige service

15 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Maartje van Veen

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

11 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Nicolaas van den Heuvel

snelle service

10 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Jacoba Willems

niet verwacht zo betaalbaar

7 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Klaas Janssen

Fijn!

11 juli 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Joost van den Heuvel

Goed contact

6 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jelle Groen

Werkt lekker!

10 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nicolaas de Bruijn

Goed contact

3 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marloes de Bruijn

Fijn!

4 juli 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Albert Jacobs

Duidelijke website

2 juli 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Barry van de Brink

Dé tip

3 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Wilhelmus Dekker

Vlugge offerte

30 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Charlotte van der Meulen

Snelle offerte

30 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Ronald Mulder

Ideale website

27 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jacqueline Peeters

Fijn!

28 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Anna Bosch

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

29 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Nicole Schouten

De perfecte match

27 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Claudia de Bruijn

Geen linkedin nodig

30 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrikus Wolters

Google is je grootste vriend

27 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christiaan Boer

Vlugge offerte

29 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Natasja Hendriks

aangename service

23 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Sebastiaan Blom

Ideale match

22 juni 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marleen van der Linden

zeer rap geholpen

23 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Caroline van de Wal

Fijn!

25 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Annemarie van de Velden

Dé tip

19 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Paul van de Velde

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

23 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Pascal Prins

Aangenaam verrast

23 juni 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Maaike Dekker

Goede werking van de website

22 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jeroen van der Linden

Heel positief

20 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Saskia Scholten

Dé tip

20 juni 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Martine Janssen

Ideale tip

11 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Petrus Prins

Snelle offerte

12 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Tessa Schouten

Eindelijk een fijne site

12 juni 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Patricia Smits

Goed contact

14 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Bastiaan van den Bosch

Ideale match

14 juni 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Bas Hendriks

Via forum hier terechtgekomen

14 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marinus Blom

Erg tevreden

11 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Adriana de Jong

Voortreffelijke match

9 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ruud Hofman

Payrollkaart werkt erg fijn

7 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Astrid Wolters

betaalbaar en professioneel

9 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adrianus van der Linden

Goed contact

9 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Wouter Koning

Eindelijk een goede site gevonden

7 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Simon de Vries

Mijn eigen netwerk kan dit niet

8 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jessica Bakker

Lang leve google

5 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemarie Postma

aangename service

3 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Robert Blom

Vlugge offerte

31 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Hendrika Willemsen

vlot en makkelijk

3 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Jolanda van de Brink

Ideale website

28 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Wendy van de Veen

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

31 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Adriaan Jansen

Perfecte website

1 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Klaas de Haan

Lang leve google

31 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vanessa Mulder

Prettige service

26 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Diana de Vries

Gevonden via forum

24 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Willem van der Heijden

Snelle offerte

24 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Stefan de Vos

Aangenaam verrast

26 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Barbara van der Meulen

Heel positief

28 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Janneke van de Velden

Ideale match

28 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jasper Schouten

Vlugge offerte

26 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Christian Mol

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 mei 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marco Driessen

zeer rap geholpen

25 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Wendy Bos

Positieve ervaring

21 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Albert Martens

Prettige service

23 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Alexander Molenaar

Google is je grootste vriend

19 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thijs de Lange

Super service

17 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Christiaan Jonker

Perfecte website

19 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Patrick de Ruiter

Forum bood hulp

15 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Adrianus van der Laan

Dé tip

14 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jeroen de Vos

Erg tevreden

18 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Anna Smits

Aangenaam verrast

16 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Maarten Gerritsen

Goed contact

11 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Koen Dekker

erg betaalbaar

12 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tessa Vermeulen

Fijn!

11 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Björn Veenstra

Super service

10 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Paul Kok

Goed contact

8 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Nathalie Martens

Aangenaam verrast

7 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Thijs Bosman

Aangenaam verrast

10 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Melanie van Loon

Vlugge offerte

5 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Maria Jacobs

Ideale website

7 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Antonius Verhoeven

Fijn!

7 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Marianne Gerritsen

Dé tip

6 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Stefan Hendriks

De perfecte match

3 mei 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Femke van Beek

Geen linkedin nodig

30 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tim Kramer

Payrollkaart is top!

2 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Ellen van der Laan

aangename service

4 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Marije van de Ven

Geen linkedin nodig

28 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Astrid de Ruiter

Google is je grootste vriend

28 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kirsten Jonker

Werkt lekker!

25 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sandra de Groot

Eindelijk een goede site gevonden

25 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Kevin Post

Fijn!

30 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marinus van de Ven

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

22 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Femke Peeters

Ideale match

23 april 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Cornelia Boer

Via forum hier terechtgekomen

21 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Bianca de Jong

Fijne service

22 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Laura Schouten

Payrollkaart werkt erg fijn

24 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Astrid Molenaar

Google is je grootste vriend

24 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Lisette Meijer

Eindelijk een goede site gevonden

23 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Leonie de Bruin

betaalbaar en professioneel

17 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jelle Brouwer

Perfecte tip

20 april 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jolanda de Bruijn

Dé tip

17 april 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- David Schipper

Ideale website

19 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Roy Maas

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Danny Bosch

niet verwacht zo betaalbaar

15 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Evelien Gerritsen

Via forum hier terechtgekomen

16 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Vanessa Molenaar

Via Via maar dan beter

9 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Roel de Haan

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

13 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Klaas Brouwer

Goed contact

9 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Alexander Gerritsen

Werkt goed dit

9 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Diana Kuijpers

Google is je grootste vriend

7 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrik Kuiper

niet verwacht zo betaalbaar

12 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ingrid van de Ven

Lang leve google

5 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sjoerd van den Bosch

Zeer verrast

6 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Ellen Smits

Voortreffelijke match

3 april 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Nienke de Jonge

Perfecte tip

6 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Claudia Hermans

Via linkedin niet hetzelfde

3 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Caroline Willems

Eindelijk een fijne site

3 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Hendrikus van der Heijden

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

1 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jacqueline Jacobs

vlot en makkelijk

5 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Marianne van Dijk

zeer rap geholpen

2 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Ellen Postma

Lang leve google

1 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dirk van Wijk

Goede werking van de website

28 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ellen Mol

Dit werkt fijn

28 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Antonius van de Velde

Prettige service

28 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Albert Postma

Payrollkaart werkt erg fijn

24 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Anne van der Heijden

Vlugge offerte

23 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Wendy Maas

Snelle offerte

22 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marinus van de Wal

Lang leve google

21 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Janneke van Veen

Payrollkaart is top!

24 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Edwin van de Velde

Positieve ervaring

19 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Nathalie de Bruin

Payrollkaart werkt erg fijn

18 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Koen Kuijpers

betaalbaar en professioneel

19 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Yvonne van Dam

Zeer verrast

21 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Paul van de Velde

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

21 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Christian de Lange

Lang leve google

14 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrik Kuiper

erg snel

15 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Hendrikus van Loon

Voortreffelijke match

13 maart 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Mark de Bruin

vlot en makkelijk

14 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Ellen Prins

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

18 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Nancy van de Berg

Lang leve google

12 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paulus Bos

Werkt goed dit

11 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Pascal Willems

Eindelijk een fijne site

8 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Anita Verhoeven

Fijne service

3 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Marianne van Dam

Perfecte website

26 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sander van de Ven

Google is je grootste vriend

19 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sjoerd Jansen

Forum bood hulp

10 februari 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Petrus Kramer

Erg tevreden

5 februari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Angelique Mulder

Via forum hier terechtgekomen

29 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Björn Vermeulen

Fijn!

19 januari 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Brenda Bos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

9 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Albert Kok

Goed contact

6 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jeffrey van Dijk

Geen linkedin nodig

7 december 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Daniël van de Brink

Via forum hier terechtgekomen

5 december 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Eva van der Heijden

erg snel

27 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- David Peeters

Ideale tip

17 november 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Judith Willemsen

Via Via maar dan beter

14 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Robin Hoekstra

Lang leve google

2 november 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Kelly de Leeuw

Forum bood hulp

26 oktober 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Sabrina Smeets

Payrollkaart werkt erg fijn

31 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Steven de Haan

Goed contact

17 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Karin van den Broek

Snelle offerte

10 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Christian van der Linden

Super service

10 oktober 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Thomas Verhoeven

Positieve ervaring

29 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Miranda de Bruin

Goed contact

22 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Daniël de Koning

Gevonden via forum

14 september 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Sabrina Bos

Dé tip

8 september 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Remco Timmermans

Erg tevreden

5 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Petra Smit

Eindelijk een fijne site

28 augustus 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marjolein Prins

Snelle match via payrollkaart.nl

15 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Petra Bos

Snelle offerte

15 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Sjoerd Boer

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

6 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Albert van de Pol

Prettige service

30 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Eveline Mol

Via Via maar dan beter

21 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nienke Koning

Erg tevreden

14 juli 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Janneke Peters

snel geholpen

11 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Martinus Kuijpers

erg betaalbaar

29 juni 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Raymond van de Brink

Goed contact

21 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Daniëlle de Wit

Erg tevreden

18 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Sanne Smeets

Prettige service

7 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Petrus Willems

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

30 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Chantal Driessen

Forum bood hulp

28 mei 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Martine van Dongen

Geen linkedin nodig

18 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Klaas Driessen

Via Via maar dan beter

10 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maartje Willems

Via Via maar dan beter

6 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wilhelmina Jacobs

Payrollkaart werkt erg fijn

30 april 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Angela Peters

Ideale tip

22 april 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Rutger van der Laan

betaalbaarder dan ik dacht

27 februari 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tom Verhoeven

Eindelijk een fijne site

22 februari 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Chantal van Loon

aangename service

20 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Maurice van der Horst

Duidelijke website

12 januari 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Michael Martens

Werkt lekker!

17 december 2018

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Hendrik Gerritsen

Uitgelichte payroll bedrijven uit Rijkevoort Walsert

NL Werkgeversdienst

Keizersveld 89a
5803 AP Venray
Nederland

085 065 4672
http://nl-werkgeversdienst.nl/

Phoenix Personeel

Sint Wilbertsplein 8A
5761 BK Bakel
Nederland

0492 389 816
http://phoenixpersoneel.nl/

Salarispoint B.V.

Deputé Petersstraat 27
5808 BB Oirlo
Nederland

0478 517 400
http://www.salarispoint.nl/