Payroll Rockanje

Ben jij opzoek naar een ijzersterk payroll bedrijf uit Rockanje dat bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Payrollkaart zorgt dat jij die zoekt naar Payroll Rockanje verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Payrollkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle payrollers uit Rockanje – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Payroll Rockanje gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Payroll Rockanje
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 86 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rockanje, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oostvoorne, Stellendam en Europoort Rotterdam bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Rockanje

Grote kans dat ook jij zoekt naar een payroll bedrijf in Rockanje, je bent namelijk met een reden hier terecht gekomen. Je moet naar een aantal zaken kijken tijdens je zoektocht naar een payroll bedrijf. Je wilt wel een dienstverlener vinden met veel ervaring en kunde. In dit artikel assisteren wij jou met het vinden van het juiste payroll bedrijf in Rockanje.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Rockanje moeten overwegen

Het inschakelen van payroll Rockanje is een van de beste investeringen die je kan maken als bedrijfseigenaar. Je geeft bijvoorbeeld veel verantwoordelijkheid uit handen, zo wordt het voor jou makkelijker om je organisatie te leiden.

Het kan ook zo zijn dat payroll bedrijven de algemene administratie uit handen nemen. Je kunt hier denken aan de urenadministratie. Voornamelijk bij de grote payroll bedrijven kan je deze full service aanpak vinden.|De grotere payroll bedrijven hebben een divers aanbod aan mogelijkheden.

Ook kleine ondernemingen zijn geholpen met het inschakelen van een payroll bedrijf. Het spreekt voor zich dat bedrijven met veel medewerkers er sowieso goed aan doen om een payroll bedrijf in te schakelen. In zee gaan met een payroll bedrijf in Rockanje betekent dat alle verantwoordelijkheden die verwacht worden van de ondernemer niet meer bij jou liggen. De payroll bedrijven uit Rockanje maken het mogelijk dat jouw medewerkers op papier bij hun in dienst is, terwijl jij als werkgever nog altijd zeggenschap hebt over je personeel.

Alle payroll bedrijven uit Rockanje

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Rockanje

De voordelen waarvan ondernemingen zullen genieten bij het oprichten van een payroll constructie zijn eindeloos. De meest voor de hand liggende reden: tijdsbesparing. Het bijhouden van de administratie rondom je personeel kost nu eenmaal veel tijd. Door samen te werken met een payroll bedrijf in Rockanje kan je je energie besteden aan taken die meer bij jouw vakgebied passen. Daarnaast ben je geen expert in werknemersadministratie en weet dan ook niet echt hoe je alles op een georganiseerde manier moet bijhouden.

Het in zee gaan met een bedrijf voor een payroll constructie in Rockanje maakt het ook mogelijk om hoge kostenposten te vermijden. Je hoeft je bijvoorbeeld geen zorgen meer te maken over ziekteverzuim. Als ondernemer draag je immers de verantwoordelijkheid over jouw werknemers, hier horen ook de onkosten bij die ontstaan bij ziekte of ongevallen. Door een payroll in Rockanje hoef je hier niet meer over na te denken, je werknemers zijn op wettelijk gezien immers in dienst bij het payroll bedrijf inRockanje. Zij nemen de risico’s, jij betaalt als organisatie een bepaalde fee voor deze garantie.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden in Rockanje

Op zoek naar een payroll professional uit Rockanje?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Rockanje te vinden die bij past.

Payroll kosten in Rockanje bekijken – waar op letten

Waar moet je nu eigenlijk op letten alvorens je een offerte laat opstellen? Allereerst is het wenselijk om te kijken naar de medewerkers van het payroll bedrijf in Rockanje. Wees daarnaast niet bang om te vertellen wat je van plan bent met je bedrijf, mocht je in de toekomst willen uitbreiden dan kan het payroll bedrijf hier rekening mee houden. Een gesprek plannen met de mensen van het payroll kantoor is natuurlijk ook mogelijk, je wilt wel zeker weten dat het mensen zijn waar je mee overweg kunt.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Rockanje door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Rockanje ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Rockanje ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Rockanje

Hoe duidelijker je bent in je offerte aanvraag hoe sneller je uitkomt bij een payroll bedrijf dat jou kan helpen. Als een payroll onderneming bekwaam genoeg is om je verder te helpen dan kom je daar snel genoeg achter. Dit zal je een hoop frustratie en moeite besparen, niets is frustrerender dan veel tijd spenderen zonder dat je de geschikte kandidaat vind.

Heb je een keuze gemaakt uit de beschikbare payroll bedrijven? Plan dan een meeting met de verschillende kandidaten. Dit soort gesprekken geven je een goed beeld van de persoon achter de offerte. Vraag dan ook wat de betreffende voordelen zijn van het payroll bedrijf en bekijk wat hun onderscheidende kracht is. Zorg er ook voor dat je tijdens dit gesprek afspreekt wat je precies wilt uitbesteden.

Kies je voor een online payroll bedrijf moet je goed onderzoek doen naar een aantal zaken.

Bekijk onder andere eens wat er over de ondernemingen wordt besproken en wat de ervaringen van anderen zijn die ook met dit betreffende bedrijf samenwerken. Dit schept al een helder beeld van het payroll bedrijf in kwestie. Vraag ook aan je eigen omgeving welke payroll bedrijven zij aanbevelen. Uiteraard wel slim om dan ook te checken of ze blij zijn met deze onderneming.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Rockanje vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Rockanje heeft profijt van payroll bedrijven

Eigenlijk iedere onderneming met werknemers in dienst zal veel voordelen ondervinden bij het inzetten van een payroll bedrijf. Je loopt namelijk minder gevaar bij het in dienst nemen van personeel. Twijfel dan ook niet langer en vraag 3 offertes aan om bij een geschikte partij uit te komen

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de ervaringen van klanten van de grootste payroll bedrijven van Nederland voor je op een rijtje gezet. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheden uitgelicht voor jou in Rockanje. Ook is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Rockanje op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Rockanje en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Rockanje.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Rockanje.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Rockanje

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Rockanje.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Rockanje. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Rockanje

Perfecte tip

8 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Kim van de Veen

Eindelijk een fijne site

12 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Simone Martens

Snelle offerte

11 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Raymond de Leeuw

Goed contact

13 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Guido Verbeek

Dé tip

6 mei 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Barry Evers

Perfecte tip

10 mei 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Simon Hermans

Dé tip

6 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Koen van de Wal

Gevonden via forum

8 mei 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Linda Hermans

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

2 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Annemieke Willems

Google is je grootste vriend

1 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marieke Jansen

Dé tip

1 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Mariska Groen

Positieve ervaring

5 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Annemieke Dekker

Goed contact

29 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marjolein Schipper

Super service

3 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Karin Maas

niet verwacht zo betaalbaar

1 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ilona Verbeek

Via forum hier terechtgekomen

2 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Barbara van der Horst

Erg tevreden

28 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Catharina Blom

Vlugge offerte

28 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Maria Mulder

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

23 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Koen Vermeulen

niet verwacht zo betaalbaar

22 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemarie Sanders

niet verwacht zo betaalbaar

24 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anouk de Vos

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

27 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Petronella van de Wal

Payrollkaart werkt erg fijn

24 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Johannes Schouten

erg snel

24 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Jasper Dekker

Heel positief

23 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Steven de Vos

Perfecte tip

18 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Elizabeth Bos

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Sebastiaan van der Horst

Via linkedin niet hetzelfde

18 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barry van Dijk

Goed contact

19 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- David van Wijk

Google is je grootste vriend

15 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anne Post

Fijne service

14 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Elisabeth van Beek

Fijn!

13 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Kelly Mulder

Ideale website

15 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Vincent de Bruijn

Forum bood hulp

16 april 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Marco Scholten

niet verwacht zo betaalbaar

14 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wouter van de Ven

Dit werkt fijn

12 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sebastiaan de Vos

Fijne service

12 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Rob de Jonge

Erg tevreden

11 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Patricia de Groot

betaalbaar en professioneel

12 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joris Bos

Perfecte tip

8 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Femke de Jong

De perfecte match

4 april 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Edwin van Wijk

Goed contact

9 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Simon van de Brink

Voortreffelijke match

9 april 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Lisette Kramer

Super service

3 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Bastiaan de Bruin

Eindelijk een goede site gevonden

31 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Anna Kok

Eindelijk een goede site gevonden

5 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Hanneke de Haan

Lang leve google

1 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paul van den Broek

Gevonden via forum

3 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Ellen van Leeuwen

Eindelijk een goede site gevonden

31 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Tessa Schipper

Via linkedin niet hetzelfde

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christiaan de Vos

Perfecte website

28 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Hanneke Jacobs

Goede werking van de website

1 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jasper Kuipers

Vlugge offerte

28 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Ilona Jonker

Goed contact

29 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Dave Bos

Eindelijk een goede site gevonden

28 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Ilona Bos

Aangenaam verrast

24 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Saskia Groen

snel geholpen

25 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Martijn van Wijk

Eindelijk een goede site gevonden

26 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Antonius Groen

Snelle match via payrollkaart.nl

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Suzanne de Jonge

Aangenaam verrast

17 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Robin Janssen

erg betaalbaar

17 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bastiaan Schouten

Zeer verrast

16 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Ilona Schouten

Zeer verrast

17 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Marijke Post

Werkt goed dit

17 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Martijn de Vries

Eindelijk een fijne site

15 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Michiel de Groot

betaalbaarder dan ik dacht

12 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dave de Wit

Perfecte website

14 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Hendrik Blom

Voortreffelijke match

12 maart 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Esther van Loon

Vlugge offerte

13 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marianne Verbeek

vlot en makkelijk

9 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Nicolaas van Dongen

Ideale match

1 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Judith Smits

Gevonden via forum

27 februari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Ruben Veenstra

Snelle offerte

20 februari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Femke van de Veen

Eindelijk een fijne site

8 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Nicolaas Prins

Perfecte tip

31 januari 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sabrina van der Laan

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

29 januari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Michael Peters

Eindelijk een fijne site

16 januari 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Mark Schipper

Zeer verrast

10 januari 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Dave van Doorn

Dé tip

2 januari 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Kim Schouten

Vlugge offerte

9 december 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Petronella van Wijk

Voortreffelijke match

1 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Hendrika Blom

Dit werkt fijn

21 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Astrid van de Velde

Eindelijk een fijne site

20 november 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Cindy Bos

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

12 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Elisabeth Willemsen

Lang leve google

5 november 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jessica van der Meer

snelle service

26 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Tamara Meijer

Zeer verrast

26 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Cornelis Timmermans

Fijn!

20 oktober 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ivo Sanders

Snelle offerte

13 oktober 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Natasja de Graaf

Dé tip

10 oktober 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sabine van den Broek

Positieve ervaring

2 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Wouter Evers

Werkt lekker!

23 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sandra van den Heuvel

Ideale tip

18 september 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sander Bakker

Snelle match via payrollkaart.nl

6 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Bart de Jonge

Goed contact

5 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marije Visser

Positieve ervaring

22 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Joyce van der Meulen

Via Via maar dan beter

16 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thomas Brouwer

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

8 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Tom van den Heuvel

Super service

7 augustus 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Rob Groen

Ideale match

26 juli 2019

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Franciscus Koster

vlot en makkelijk

21 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Wouter van de Wal

Duidelijke website

17 juli 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Petrus de Wit

Ideale website

4 juli 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Michiel Schouten

Forum bood hulp

3 juli 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Robin van de Berg

niet verwacht zo betaalbaar

21 juni 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jan Jonker

Erg tevreden

15 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Martin Koning

Dit werkt fijn

8 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Bart Groen

Ideale tip

2 juni 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Hendrik van den Broek

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 mei 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Anouk Veenstra

Geen linkedin nodig

17 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tim van Wijk

Via linkedin niet hetzelfde

13 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sylvia Brouwer

Fijn!

5 mei 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Natasja van de Wal

Na lang zoeken de juiste gevonden

26 april 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Robert Willems

Fijn!

23 april 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Maria Brouwer

Eindelijk een goede site gevonden

14 maart 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marjolein Kuijpers

Dé tip

10 februari 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Nicole Janssen

Goede werking van de website

21 januari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Paul Dijkstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

14 januari 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Cornelia van Leeuwen

Payrollkaart is top!

8 december 2018

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Sebastiaan de Koning

Uitgelichte payroll bedrijven uit Rockanje

Renew Payroll B.V.

Vlierwerf 7A
4704 SB Roosendaal
Nederland

0165 745 410
http://www.renewpayroll.nl/

Repay HRM Goes

Smithweg 1.03
4462 HC Goes
Nederland

088 002 1660
http://www.repay.nl/

Ppartner

Anthony Fokkerstraat 79
4462 ES Goes
Nederland

0113 405 155
https://www.ppartner.nl/