Payroll Ulestraten

Ben jij opzoek naar een betaalbaar payroll bedrijf uit Ulestraten dat bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Payrollkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Payroll Ulestraten verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Payrollkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle payroll bedrijven uit Ulestraten – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Payroll Ulestraten gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Payroll Ulestraten
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ulestraten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Schimmert, Bunde en Maastricht Airport bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Ulestraten

Zoek jij naar een payroll bedrijf in Ulestraten? Je moet op een paar dingen letten bij je zoektocht naar een payroll bedrijf. Het is natuurlijk handig dat je een partij vindt die jou zo goed mogelijk kan assisteren. In dit artikel helpen wij jou met het vinden van het perfecte payroll bedrijf in Ulestraten.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Ulestraten moeten overwegen

Het inzetten van payroll Ulestraten is de beste inverstering die je kan maken als ondernemer. Je geeft bijvoorbeeld veel werkzaamheden uit handen, zo wordt het voor jou makkelijker om je onderneming te leiden.

Er zijn echter meerdere zaken waar payroll bedrijven je mee kunnen assisteren. Je kunt hier denken aan de urenadministratie. Vooral bij de grote payroll bedrijven zal je deze full service aanpak verwachten.|De meeste payroll bedrijven hebben een groot aanbod aan mogelijkheden.

Ook kleine ondernemingen zijn geholpen met het inzetten van een payroll bedrijf. Het spreekt voor zich dat bedrijven met veel medewerkers er goed aan doen om een payroll bedrijf in te schakelen. Wanneer je in zee gaat met een payroll bedrijf geef je in principe de verantwoordelijk over je werknemers uit handen. De payroll bedrijven uit Ulestraten zorgen ervoor dat jouw medewerkers wettelijk gezien bij hun in dienst is, terwijl jij als ondernemer nog altijd het bestuur hebt over je personeel.

Alle payroll bedrijven uit Ulestraten

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Ulestraten

Er zijn een aantal redenen om te kiezen voor een payroll constructie. De meest logische reden: tijdsbesparing. De werknemersadministratie is altijd weer een tijdrovende bezigheid voor veel bedrijfsleiders, tijd die je eigenlijk besteed aan je eigen werkzaamheden. Door deze werkzaamheden uit handen te geven bespaar je veel tijd. Daarnaast ben je niet bekend met de werknemersadministratie en weet dan ook niet echt hoe je alles op een goede manier moet bijhouden.

Het samenwerken met een bedrijf voor een payroll constructie in Ulestraten maakt het ook mogelijk om onnodige kostenposten te voorkomen. Je hoeft je bijvoorbeeld geen zorgen meer te maken over ziekteverzuim. Deze onkosten lopen hoog op in sommige gevallen. Door een payroll in Ulestraten hoef je hier niet meer over na te denken, je medewerkers zijn op wettelijk gezien immers in dienst bij het payroll bedrijf inUlestraten. Het payroll bedrijf word hier wel voor betaald door jou.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden uit Ulestraten

Op zoek naar een payroll professional uit Ulestraten?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Ulestraten te vinden die bij past.

Payroll kosten in Ulestraten bekijken – waar op letten

Waar moet je nu precies op letten alvorens je een offerte aanvraagt? Wanneer je een offerte aanvraagt bij de verschillende kandidaten is het wel aan te raden om het bedrijf eerst te leren kennen. Ben daarnaast niet bang om te delen wat je wilt bereiken met je onderneming, mocht je ooit willen groeien dan kan het payroll bedrijf hier rekening mee houden. Een vergadering aanvragen met de werknemers van het payroll kantoor is natuurlijk ook een goede optie, je wilt wel zeker weten dat het mensen zijn waar je mee overweg kunt.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Ulestraten door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Ulestraten ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Ulestraten ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Ulestraten

Door duidelijk te zijn in jouw offerte aanvraag zal je uitkomen bij een payroll bedrijf dat beter past bij jouw wensen. Wanneer een payroll bedrijf niet gespecialiseerd genoeg is om jou te helpen dan weet je dit nu meteen. Dit zal je een hoop tijd en moeite besparen, niets is frustrerender dan veel tijd kwijt zijn zonder dat je de perfecte kandidaat vind.

Als je een overzicht van ondernemingen hebt gemaakt voor het uit handen geven van de payroll werkzaamheden in Ulestraten dan is het verstandig om een kennismakingsgesprek te laten plaatsvinden. Gedurende deze ontmoeting zal je in ieder geval al een beter beeld krijgen van de soort persoon die aan de andere kant van de tafel zit. Zo is het ook duidelijk waarin de verschillende payroll bedrijven van elkaar verschillen. Tevens is dit een goed moment om af te spreken welke taken je wilt laten verrichten.

Je kan uiteraard ook kiezen voor een online payroll bedrijf, hierbij moet je wel op een aantal zaken letten.

Bekijk bijvoorbeeld eens wat er over de organisaties wordt gezegd en wat de ervaringen van anderen zijn die ook met dit betreffende bedrijf werken. Dit zorgt al voor een duidelijker beeld van het payroll bedrijf in kwestie. Een andere manier om een geschikt online payroll bedrijf te selecteren is door aan andere bedrijven te vragen welk payroll bedrijf zij momenteel inzetten. Hoor je een specifiek bedrijf vaak langskomen? Grote kans dat het een betrouwbare partij is.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Ulestraten vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Ulestraten heeft profijt van payroll bedrijven

Eigenlijk iedere onderneming met personeel in dienst zal veel profijt ondervinden bij het inschakelen van een payroll bedrijf. Het opzetten van een payroll constructie is een goede manier om de risico’s te verkleinen die normaal gesproken komen kijken bij het ondernemerschap. Vraag nu nog 3 offertes aan en vind meteen het payroll bedrijf uit Ulestraten wat helemaal aan jouw wensen zal voldoen.

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de klantervaringen van de grootste payroll bedrijven van Nederland voor je in kaart gebracht. Daarnaast gaan we ook dieper in op de mogelijkheden voor jou in Ulestraten. Tevens is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Ulestraten op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Ulestraten en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Ulestraten.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Ulestraten.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Ulestraten

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Ulestraten.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Ulestraten. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Ulestraten

Vlugge offerte

27 juli 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Roel Mulder

Google is je grootste vriend

26 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jeroen van Beek

Snelle offerte

19 juli 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Joost Hermans

snel geholpen

21 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Suzanne Koster

Via Via maar dan beter

18 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jan Bosman

betaalbaarder dan ik dacht

19 juli 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Irene Blom

Ideale tip

16 juli 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Bastiaan Martens

Werkt goed dit

21 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Vincent Kuijpers

Heel positief

15 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Sharon van de Ven

betaalbaar en professioneel

14 juli 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eric van der Meulen

Perfecte website

18 juli 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Eric Kramer

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

10 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Michael van de Velde

Goed contact

10 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Kelly Hermans

Via Via maar dan beter

9 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johanna van der Meulen

Vlugge offerte

10 juli 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Edwin Hoekstra

Duidelijke website

13 juli 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Paulus van den Heuvel

Eindelijk een fijne site

12 juli 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- David van der Linden

Snelle offerte

5 juli 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Pieter Vermeulen

Via linkedin niet hetzelfde

7 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Esther van der Linden

Zeer verrast

7 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- René de Wit

Forum bood hulp

9 juli 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Yvonne Timmermans

Eindelijk een fijne site

8 juli 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Diana Verhoeven

betaalbaar en professioneel

7 juli 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrik Molenaar

Goed contact

7 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Erik Dijkstra

Zeer verrast

29 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Linda de Ruiter

betaalbaarder dan ik dacht

5 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Guido Martens

Perfecte website

29 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Bart van der Laan

Via linkedin niet hetzelfde

27 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Guido van Leeuwen

Payrollkaart werkt erg fijn

26 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Tom de Graaf

Zeer verrast

29 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Femke Verhoeven

De perfecte match

26 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Kim Brouwer

Via Via maar dan beter

28 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Chantal van de Velden

snel geholpen

27 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Cornelis Postma

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

24 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Wilhelmus Kok

Vlugge offerte

21 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Petrus Hendriks

Vlugge offerte

23 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Eveline Smit

Forum bood hulp

21 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Leonie Gerritsen

Payrollkaart werkt erg fijn

23 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Michiel van der Linden

Duidelijke website

21 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Monique Hendriks

Voortreffelijke match

19 juni 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Franciscus Sanders

Ideale website

21 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Simone Janssen

Eindelijk een goede site gevonden

19 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Robertus Postma

Payrollkaart is top!

17 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Manon Visser

erg snel

14 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Roy Vos

Perfecte tip

18 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Martijn Smit

Lang leve google

13 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Steven Wolters

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Matthijs de Haan

snelle service

14 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Cornelia Martens

Gevonden via forum

8 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Martin Peters

Payrollkaart werkt erg fijn

6 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Nathalie de Jong

Dit werkt fijn

12 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jan Peters

Aangenaam verrast

10 juni 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Melanie de Lange

Goed contact

11 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Robertus Huisman

Gevonden via forum

6 juni 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Sanne van den Heuvel

Eindelijk een fijne site

9 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Pascal Visser

Erg tevreden

5 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Johanna van de Veen

Gevonden via forum

7 juni 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Vanessa de Wit

Goed contact

3 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maaike van de Berg

Goed contact

2 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Monique Maas

Goed contact

1 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Pascal Mulder

betaalbaarder dan ik dacht

3 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maarten de Vos

Vlugge offerte

28 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Lisette van Loon

Snelle match via payrollkaart.nl

29 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marianne de Koning

Lang leve google

27 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barbara Molenaar

Goed contact

25 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Judith van den Heuvel

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

30 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Anouk Bos

Lang leve google

25 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robertus Schouten

snel geholpen

28 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Maartje van den Broek

Snelle offerte

28 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Peter van Vliet

erg betaalbaar

21 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Iris Koning

Aangenaam verrast

26 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marcel Bosch

Goede werking van de website

22 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Hanneke van Leeuwen

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

18 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Michiel Willems

Snelle match via payrollkaart.nl

17 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Peter van de Pol

Lang leve google

17 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Lisette de Graaf

Geen linkedin nodig

20 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Melanie de Ruiter

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

14 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Erik van Veen

Lang leve google

20 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- René van den Heuvel

Vlugge offerte

19 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Kirsten Kuijpers

betaalbaarder dan ik dacht

18 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Karin de Boer

De perfecte match

11 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marloes Bosman

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

15 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sylvia van den Bosch

Voortreffelijke match

13 mei 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Angelique Hofman

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

10 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Martine Vermeulen

Eindelijk een fijne site

8 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Franciscus van der Meulen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

14 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- René Molenaar

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

13 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Petra van den Bosch

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

7 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Eric de Bruijn

Super service

10 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Matthijs van de Pol

Eindelijk een fijne site

6 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Karin Molenaar

Snelle match via payrollkaart.nl

9 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Koen de Jong

Voortreffelijke match

8 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Johannes Verhoeven

Perfecte website

6 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marco Mulder

Snelle match via payrollkaart.nl

5 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Suzanne van Dongen

Aangenaam verrast

2 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Albert Gerritsen

aangename service

5 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Robertus Post

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

29 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Miranda de Vries

Vlugge offerte

30 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Daniëlle Janssen

Via linkedin niet hetzelfde

27 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicolaas Peters

Snelle offerte

27 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Nicole Mulder

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Nicole Smits

Goed contact

27 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marijke Peters

Via linkedin niet hetzelfde

23 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrika Kuiper

Ideale website

25 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Deborah Evers

Forum bood hulp

20 april 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Sandra Scholten

Perfecte website

21 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Iris Visser

Voortreffelijke match

22 april 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Martijn Willems

Gevonden via forum

18 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Evelien Hermans

Werkt goed dit

17 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Chantal Prins

Heel positief

21 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Michel Jonker

Ideale match

21 april 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Pieter Visser

Erg tevreden

15 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Sandra Evers

Heel positief

15 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Nicolaas de Ruiter

Forum bood hulp

12 april 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Leonie Bos

Vlugge offerte

18 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Eva Blom

Prettige service

14 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Tessa van der Meulen

Aangenaam verrast

16 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Iris Vink

snel geholpen

14 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Judith van den Heuvel

Voortreffelijke match

15 april 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ingrid Kuiper

Snelle offerte

11 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Daniël Bosman

Duidelijke website

12 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- David van Leeuwen

Gevonden via forum

6 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Ilse van de Brink

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

9 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jeroen Smits

Lang leve google

8 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petronella Schipper

Vlugge offerte

7 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Marloes van Vliet

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

3 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Bart van de Berg

Vlugge offerte

3 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Wilhelmus Janssen

Perfecte website

1 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Wendy van der Laan

Via Via maar dan beter

3 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natasja Kuiper

Ideale website

4 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Frank Wolters

snel geholpen

30 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Cindy de Vries

Voortreffelijke match

1 april 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Dave van der Heijden

Goed contact

30 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Christian de Graaf

Perfecte website

26 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Nicolaas Driessen

De perfecte match

28 maart 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sharon Willems

Lang leve google

30 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Evelien van de Wal

Gevonden via forum

28 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Daniël van Wijk

Na lang zoeken de juiste gevonden

26 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacobus van de Velde

Eindelijk een fijne site

25 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Edwin van Loon

Lang leve google

22 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patricia Koster

Dé tip

19 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marjolein Vermeulen

aangename service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Kirsten Vos

Google is je grootste vriend

17 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerrit Brouwer

Ideale tip

20 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Maria de Groot

Snelle match via payrollkaart.nl

16 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Paulus Smit

niet verwacht zo betaalbaar

20 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jessica de Graaf

Erg tevreden

16 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Richard Peeters

Via forum hier terechtgekomen

18 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Ilse de Vries

Eindelijk een fijne site

18 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- David van Vliet

Snelle offerte

11 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Franciscus van Doorn

Payrollkaart werkt erg fijn

15 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Tom Postma

Vlugge offerte

14 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Anna Scholten

Goed contact

7 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Linda Mulder

Gevonden via forum

5 maart 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Sjoerd de Ruiter

Mijn eigen netwerk kan dit niet

22 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kim Hermans

Perfecte website

15 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Yvonne Scholten

Prettige service

12 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Tim Schouten

Snelle offerte

1 februari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Kevin Meijer

Snelle match via payrollkaart.nl

23 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Annemarie Kuijpers

Via linkedin niet hetzelfde

21 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dirk Schipper

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

10 januari 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sanne Timmermans

Via linkedin niet hetzelfde

8 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mariska van der Heijden

vlot en makkelijk

5 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Lisette Kuipers

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sjoerd de Koning

erg betaalbaar

24 november 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Linda Bosman

Positieve ervaring

16 november 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Erik Maas

Positieve ervaring

8 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Jelle Verhoeven

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

4 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Janneke van de Pol

De perfecte match

25 oktober 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sabine Hendriks

Geen linkedin nodig

27 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marleen Blom

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

24 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Joost van der Linden

betaalbaarder dan ik dacht

13 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- René van Vliet

Goed contact

9 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Daniël Blom

Ideale website

28 september 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Natascha van der Meulen

betaalbaarder dan ik dacht

26 september 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmus Boer

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

12 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Franciscus Postma

Goede werking van de website

5 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Joyce Gerritsen

Eindelijk een fijne site

4 september 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Matthijs Molenaar

Payrollkaart werkt erg fijn

27 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Nancy Prins

Ideale website

21 augustus 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Catharina Jansen

Goed contact

10 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Hendrikus Vos

aangename service

7 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Nathalie van den Heuvel

Ideale website

30 juli 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Matthijs Meijer

Lang leve google

23 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Simon de Jonge

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

15 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Steven de Jong

Na lang zoeken de juiste gevonden

5 juli 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Gerardus Postma

Eindelijk een goede site gevonden

3 juli 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Vanessa van Dijk

Eindelijk een goede site gevonden

27 juni 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Yvonne van Doorn

De perfecte match

14 juni 2019

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Peter de Vos

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

13 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Cindy Janssen

Ideale match

30 mei 2019

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Matthijs Driessen

Erg tevreden

23 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Michael Jonker

Snelle match via payrollkaart.nl

23 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Chantal Gerritsen

vlot en makkelijk

14 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Angela Driessen

Prettige service

5 mei 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Robertus van Dongen

Duidelijke website

28 april 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Petrus van Loon

Google is je grootste vriend

19 april 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Yvonne Boer

Werkt goed dit

11 maart 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Remco Peeters

betaalbaar en professioneel

19 februari 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Irene Jansen

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

21 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Mark van den Bosch

Via forum hier terechtgekomen

11 januari 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Diana van Doorn

Goede werking van de website

25 december 2018

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- René Bakker

Uitgelichte payroll bedrijven uit Ulestraten

Repay HRM Maastricht

Luxemburgstraat 33
6199 AM Maastricht-Airport
Nederland

088 002 1625
http://www.repay.nl/

KPMG

Aziëlaan 22
6199 AG Maastricht-Airport
Nederland

043 365 9000
https://home.kpmg.com/nl/nl/home/over-ons/offices/maastricht.html

POSD BV

Hussenbergstraat 8
6243 AH Geulle
Nederland

043 750 2608
http://www.posd.nl/