Payroll Anna Paulowna

Ben jij opzoek naar een professioneel payroll bedrijf in Anna Paulowna dat bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Payrollkaart zorgt dat jij die zoekt naar Payroll Anna Paulowna verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle payrollers uit Anna Paulowna – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Payroll Anna Paulowna gezocht?

Een Payroll bedrijf uit Anna Paulowna vinden

Payroll Anna Paulowna
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 46 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Anna Paulowna, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Sint Maartensbrug, Wieringerwaard en Barsingerhorn bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Anna Paulowna

De kans is groot dat ook jij aan het zoeken bent naar een payroll bedrijf in Anna Paulowna, je bent tenslotte met een reden hier terecht gekomen. Je moet op een paar dingen letten bij je zoektocht naar een payroll bedrijf. Het is natuurlijk handig dat je een dienstverlener vindt die jou zo goed mogelijk kan helpen. Als jij een payroll bedrijf in Anna Paulowna wilt aannemen adviseren we je om deze pagina eens goed door te nemen.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Anna Paulowna moeten overwegen

Samenwerken met een payroll bedrijf in Anna Paulowna heeft verschillende voordelen. Je geeft bijvoorbeeld veel werkzaamheden uit handen, het is nu voor jou makkelijker om je onderneming te besturen.

Er zijn echter meerdere werkzaamheden waar payroll bedrijven je mee kunnen assisteren. Je kunt hier denken aan de urenadministratie. Voornamelijk bij de grotere payroll bedrijven kan je deze full service aanpak vinden.|De meeste payroll bedrijven hebben een groot aanbod aan mogelijkheden.

Ook kleine organisaties zijn geholpen met het inschakelen van een payroll bedrijf. Voor de bedrijven die veel werknemers in dienst hebben is het al helemaal een goede keuze. In zee gaan met een payroll bedrijf in Anna Paulowna betekent dat alle verantwoordelijkheden die verwacht worden van de bedrijfsleider niet meer bij jou liggen. Je werknemers zijn wettelijk gezien in dienst bij het payroll bedrijf in Anna Paulowna, jij houd natuurlijk wel de regie over je team.

Alle payroll bedrijven uit Anna Paulowna

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Anna Paulowna

Er zijn een fors aantal redenen om te kiezen voor een payroll constructie. Allereerst kan je veel tijd besparen op jaarbasis. Het bijwerken van de administratie rondom je medewerkers kost nu eenmaal veel moeite. Door dit soort opdrachten uit te besteden bespaar je veel tijd. De regels voor het onderhouden van je werknemersadministratie zijn vaak niet duidelijk en moeilijk te snappen.

Het inschakelen van een bedrijf voor een payroll constructie in Anna Paulowna maakt het ook mogelijk om hoge kostenposten te voorkomen. Het komt wel eens voor dat ondernemers voor kosten opdraaien die veroorzaakt worden door een situatie op de werkvloer. Als ondernemer draag je immers de verantwoordelijkheid over jouw personeel, hier horen ook de kosten bij die ontstaan bij ziekte of bedrijfsongevallen. Doordat je werknemers op de lijst van het payroll bedrijf in Anna Paulowna staan hoef jij hier niet meer mee bezig te zijn, het payroll bedrijf draait hiervoor op. Zij nemen de risico’s op zich, jij betaalt als ondernemer een bepaald tarief voor deze zekerheid.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden uit Anna Paulowna

Op zoek naar een payroll professional uit Anna Paulowna?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Anna Paulowna te vinden die bij past.

Payroll kosten in Anna Paulowna bekijken – waar op letten

Waar moet je nu precies rekening mee houden voordat je een offerte aanvraagt? Wanneer je een offerte aanvraagt bij de verschillende kandidaten is het wel belangrijk om de onderneming eerst te leren kennen. Daarnaast is het aan te raden om je toekomstvisie met het payroll bedrijf te delen. Een vergadering aanvragen met de werknemers van het payroll kantoor is natuurlijk ook een goede optie, je wilt wel zeker weten dat het mensen zijn waar je mee overweg kunt.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Anna Paulowna door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Anna Paulowna ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Anna Paulowna ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Anna Paulowna

Door specifiek te zijn in jouw offerte aanvraag zal je uitkomen bij een payroll bedrijf dat veel beter past bij jouw behoeften. Wanneer een payroll organisatie competent genoeg is om jou te helpen dan weet je dat meteen. Dit maakt je selectieproces al een stuk makkelijker.

Heb je een selectie gemaakt uit de geschikte payroll bedrijven? Plan dan een gesprek in met de overgebleven kandidaten. Tijdens deze ontmoeting zal je in ieder geval al inzage krijgen in de soort persoon die tegenover je zit. Vraag dan ook meteen wat de pluspunten zijn van het payroll bedrijf en bekijk wat hun unieke kracht is. Zorg er ook voor dat je gedurende dit gesprek afspreekt wat je precies wilt uitbesteden.

Wanneer je kiest voor een online payroll bedrijf moet je uitgebreid onderzoek doen naar een aantal zaken.

Bekijk bijvoorbeeld eens wat er over de bedrijven wordt besproken en wat de inzichten van anderen zijn die ook met dit specifieke bedrijf samenwerken. Dit zorgt al voor een goed beeld van het payroll bedrijf in kwestie. Een andere manier om een goed online payroll bedrijf te selecteren is door aan andere bedrijven te vragen welk payroll bedrijf zij momenteel gebruiken. Hoor je een bepaald bedrijf vaak terugkomen? Grote kans dat het een betrouwbare partij is.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Anna Paulowna vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Anna Paulowna heeft profijt van payroll bedrijven

Zowel kleine als grote ondernemingen kunnen voordeel halen uit het inzetten van een payroll bedrijf. Het bouwen van een payroll constructie is een eenvoudige manier om de risico’s te elimineren die normaliter komen kijken bij het ondernemerschap. Vraag nu nog 3 offertes aan en vind direct het payroll bedrijf uit Anna Paulowna wat geheel aan jouw wensen zal voldoen.

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de ervaringen van klanten van de top 5 payroll bedrijven van Nederland voor je in kaart gebracht. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheden uitgelicht voor jou in Anna Paulowna. Tevens is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Anna Paulowna op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Anna Paulowna en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Anna Paulowna.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Anna Paulowna.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Anna Paulowna

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Anna Paulowna.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Anna Paulowna. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Anna Paulowna

Lang leve google

16 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kirsten de Leeuw

betaalbaarder dan ik dacht

11 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Danny Evers

Snelle match via payrollkaart.nl

11 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerrit Veenstra

Werkt goed dit

3 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Johannes Willems

Geen linkedin nodig

4 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Lisette Mulder

erg snel

20 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sander Hendriks

Voortreffelijke match

18 februari 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Wendy de Groot

Via Via maar dan beter

18 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Peter Wolters

Goede werking van de website

13 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nancy Bosch

Goed contact

11 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Melanie Dekker

Perfecte website

4 februari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Hendrik Huisman

Werkt goed dit

3 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Martinus Evers

Dit werkt fijn

28 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marco de Ruiter

De perfecte match

20 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Yvonne van Dam

Werkt goed dit

10 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Brenda de Lange

Fijn!

8 januari 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Christian Jonker

Werkt goed dit

6 december 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Raymond Dekker

Ideale tip

30 november 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ilona van de Wal

Dit werkt fijn

27 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Martin van Loon

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 november 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marcel van der Horst

zeer rap geholpen

12 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Peter Vink

Google is je grootste vriend

6 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sabine van der Meer

De perfecte match

2 november 2019

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jeffrey Verbeek

Goed contact

26 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Hendrikus van den Bosch

Aangenaam verrast

24 oktober 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Angela de Boer

Duidelijke website

24 oktober 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sebastiaan Hendriks

Ideale website

14 oktober 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Ronald Smeets

Eindelijk een fijne site

8 oktober 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Wilhelmus van Leeuwen

Heel positief

3 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Annemieke van de Wal

Via forum hier terechtgekomen

24 september 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Wilhelmus Postma

Werkt lekker!

17 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Deborah Huisman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

6 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marjolein de Jong

erg snel

4 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Wouter van den Heuvel

snelle service

22 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Björn Huisman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

22 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marieke Mulder

Prettige service

10 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Vincent van de Berg

Snelle offerte

3 augustus 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Hanneke van der Linden

aangename service

1 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Patricia Willemsen

Payrollkaart is top!

18 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Jasper Evers

Vlugge offerte

17 juli 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- David Mol

Google is je grootste vriend

9 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Elizabeth Veenstra

Super service

3 juli 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Christian van de Berg

betaalbaarder dan ik dacht

25 juni 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kelly van der Meer

Via forum hier terechtgekomen

20 juni 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Tamara Schipper

Voortreffelijke match

10 juni 2019

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Daniëlle Kuiper

Aangenaam verrast

3 juni 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marije Kramer

Fijne service

27 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Diana Molenaar

Heel positief

21 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Matthijs van de Velden

Zeer verrast

9 mei 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Eveline van den Heuvel

Dit werkt fijn

2 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Manon van Dam

Aangenaam verrast

28 april 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Wilhelmus Mol

Lang leve google

21 april 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anouk Scholten

erg snel

7 maart 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Koen Schouten

De perfecte match

15 februari 2019

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Anna Willems

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

16 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jasper de Leeuw

Werkt lekker!

31 december 2018

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Peter Vermeulen

Dit werkt fijn

22 december 2018

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Rob de Groot

Uitgelichte payroll bedrijven uit Anna Paulowna

Repay HRM Heemskerk

De Trompet 1924
1967 DB Heemskerk
Nederland

088 002 1625
http://www.repay.nl/

Kapoen Payrolling B.V.

Dorpsstraat 3
1746 AA Dirkshorn
Nederland

0224 552 502
http://www.kapoenbv.nl/

De Loonspecialist

Schipperslaan 11
1906 BG Limmen
Nederland

085 016 0517
http://deloonspecialist.nl/