Payroll Bunnik

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw payroll vraagstukken in Bunnik?

Dan ben je aan het juiste adres.

Payrollkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Payroll Bunnik verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle payroll bedrijven uit Bunnik – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Payroll Bunnik gezocht?

Regel direct jouw personeelszaken

Payroll Bunnik
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bunnik, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Werkhoven, Odijk en Schalkwijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Bunnik

Grote kans dat ook jij aan het zoeken bent naar een payroll bedrijf in Bunnik, je bent tenslotte met een reden hier terecht gekomen. Je moet op een paar dingen letten bij je zoektocht naar een payroll bedrijf. Je wilt uiteraard In deze blogpost assisteren wij jou met het vinden van het perfecte payroll bedrijf in Bunnik.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Bunnik moeten overwegen

Samenwerken met een payroll bedrijf in Bunnik heeft veel voordelen. Je geeft veel verantwoordelijkheid uit handen, het is nu voor jou makkelijker om je onderneming te besturen.

Er zijn echter meerdere opdrachten waar payroll bedrijven je mee kunnen helpen. Bijvoorbeeld de urenadministratie. Voornamelijk bij de grotere payroll bedrijven kan je deze full service aanpak verwachten.|De grotere payroll bedrijven hebben een groot aanbod aan diensten

De kleinere bedrijven hebben minder werknemers in dienst maar ook zij kunnen profijt ondervinden van een fatsoenlijk payroll bedrijf. Voor de ondernemingen die veel werknemers hebben is het sowieso een slimme zet. Wanneer je in zee gaat met een payroll bedrijf geef je in principe de verantwoordelijk over je medewerkers uit handen. De payroll bedrijven uit Bunnik zorgen ervoor dat jouw personeel op papier bij hun werkt, terwijl jij als werkgever nog altijd controle hebt over je personeel.

Alle payroll bedrijven uit Bunnik

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Bunnik

Er zijn een aantal redenen om te investeren in een payroll constructie. Ten eerste kan je veel tijd besparen op jaarbasis. De werknemersadministratie is ieder jaar weer een tijdrovende zaak voor veel ondernemers, tijd die je eigenlijk besteed aan je eigen werkzaamheden. Door te kiezen voor een payroll bedrijf in Bunnik kan je je energie besteden aan taken die meer bij jouw interesses passen. De regels voor het onderhouden van je werknemersadministratie zijn vaak niet duidelijk en moeilijk te begrijpen.

Het samenwerken met een bedrijf voor een payroll constructie in Bunnik maakt het ook mogelijk om hoge kostenposten te vermijden. Je hoeft je bijvoorbeeld geen zorgen meer te maken over ziekteverzuim. Als bedrijfseigenaar draag je natuurlijk de aansprakelijkheid over jouw werknemers, hier horen ook de bedragen bij die ontstaan bij ziekte of ongelukken. Dankzij een payroll in Bunnik hoef je hier niet meer over na te denken, je medewerkers zijn op papier immers in dienst bij het payroll bedrijf inBunnik. Zij nemen de risico’s op zich, jij betaalt als bedrijf een bepaalde fee voor deze zekerheid.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden in Bunnik

Op zoek naar een payroll professional uit Bunnik?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Bunnik te vinden die bij past.

Payroll kosten in Bunnik bekijken – waar op letten

Waar moet je nu precies op letten voordat je een offerte aanvraagt? Allereerst is het wenselijk om te kijken naar de medewerkers van het payroll bedrijf in Bunnik. Wees daarnaast niet bang om te vertellen wat je van plan bent met je bedrijf, mocht je in de toekomst willen groeien dan kan het payroll bedrijf hier rekening mee houden. Je kan ten allen tijden een kennismakingsgesprek met een payroll kantoor aanvragen om je vragen te stellen.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Bunnik door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Bunnik ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Bunnik ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Bunnik

Hoe specifieker je bent in je offerte aanvraag hoe sneller je uitkomt bij een payroll bedrijf jou kan helpen met je vraagstuk. Wanneer een payroll onderneming niet gespecialiseerd genoeg is om jouw vraagstuk op te lossen dan kom je daar snel genoeg achter. Dit maakt je selectieprocedure al een stuk efficiënter.

Als je een selectie van bedrijven hebt gemaakt voor het uitbesteden van de payroll werkzaamheden in Bunnik dan is het verstandig om een kennismakingsgesprek te plannen. Deze gesprekken geven je een duidelijk beeld van de persoon achter de offerte. Zo is het ook duidelijk waarin de verschillende payroll bedrijven van elkaar verschillen. Zorg er ook voor dat je tijdens dit gesprek verduidelijkt wat je precies wilt uitbesteden.

Je kan uiteraard ook kiezen voor een online payroll bedrijf, Let hierbij wel op onderstaande zaken.

Een eenvoudige manier om achter de oprechtheid van een payroll bedrijf te komen is door online recensies te zoeken. Zo weet je snel of je bij een geschikte partij bent beland. Een andere methode om een geschikt online payroll bedrijf te vinden is door aan branchegenoten te vragen welk payroll bedrijf zij momenteel gebruiken. Uiteraard wel slim om dan ook te checken of ze blij zijn met dit bedrijf.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Bunnik vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Bunnik heeft profijt van payroll bedrijven

Zowel kleine als grote organisaties kunnen profiteren van het inschakelen van een payroll bedrijf. Je loopt namelijk minder risico bij het in dienst nemen van werkkrachten. Twijfel dan ook niet langer en vraag 3 offertes aan om bij de perfecte partij uit te komen

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de klantervaringen van de grootste payroll bedrijven van Nederland voor je in kaart gebracht. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheden uitgelicht voor jou in Bunnik. Tevens is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Bunnik op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Bunnik en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Bunnik.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Bunnik.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Bunnik

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Bunnik.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Bunnik. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Bunnik

Goed contact

25 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jeffrey van Leeuwen

betaalbaarder dan ik dacht

26 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marijke Jansen

Payrollkaart werkt erg fijn

20 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Ruben Kuiper

Perfecte website

22 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Petronella Bos

Erg tevreden

20 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Petra Dekker

Fijne service

16 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Natasja Vink

Snelle offerte

16 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Wilhelmus de Bruijn

Duidelijke website

15 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Peter Martens

niet verwacht zo betaalbaar

14 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ilona van de Ven

Ideale tip

13 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jasper van de Brink

Na lang zoeken de juiste gevonden

14 juni 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Miranda Peeters

Dé tip

15 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Anne van Loon

Lang leve google

14 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Alexander van de Ven

Werkt lekker!

15 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- René de Koning

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

12 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jolanda Bos

Goed contact

13 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Wilhelmina Hoekstra

betaalbaarder dan ik dacht

7 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robert Willemsen

Payrollkaart is top!

5 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Margaretha van de Velde

Ideale website

6 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Gerrit Veenstra

Duidelijke website

4 juni 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Laura van Beek

Zeer verrast

9 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Manon Koster

Perfecte website

1 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Antonius van Wijk

Snelle offerte

5 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sabine de Groot

Fijne service

4 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Tamara Kramer

zeer rap geholpen

4 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Thijs Blom

Super service

29 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Remco Post

Voortreffelijke match

1 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marjolein van de Brink

Via linkedin niet hetzelfde

30 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sebastiaan van de Berg

Geen linkedin nodig

30 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Judith Kok

Lang leve google

26 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johanna de Graaf

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

29 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Nathalie de Bruijn

Voortreffelijke match

26 mei 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Richard Meijer

Vlugge offerte

30 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Björn Evers

Ideale match

27 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Chantal van der Meer

Duidelijke website

23 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Bart van der Horst

Duidelijke website

24 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Leonie Blom

Fijn!

24 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Erik Bosman

niet verwacht zo betaalbaar

25 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angela Evers

Dé tip

20 mei 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maurice van Vliet

Snelle offerte

17 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Ruud van Veen

Geen linkedin nodig

18 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Stefan van Wijk

De perfecte match

18 mei 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Erik Vermeulen

Snelle offerte

17 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marianne Peeters

Erg tevreden

20 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Joris van de Velden

vlot en makkelijk

16 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Eveline van der Meer

Perfecte tip

19 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Kelly van der Meulen

Heel positief

13 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Chantal Timmermans

Forum bood hulp

10 mei 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Adriaan Verbeek

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

15 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Anita de Lange

Ideale match

15 mei 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Remco van de Pol

betaalbaar en professioneel

8 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kirsten van Beek

Fijne service

10 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Hendrika Schipper

Eindelijk een fijne site

8 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Diana de Vos

Via linkedin niet hetzelfde

5 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tamara van der Linden

Fijn!

7 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Alexander Koning

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

8 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sharon Koning

Goed contact

8 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Rutger van den Heuvel

niet verwacht zo betaalbaar

6 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Leonie Kramer

Payrollkaart is top!

3 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Brenda Jacobs

Dé tip

30 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marieke van de Berg

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

29 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Jeffrey Dijkstra

Aangenaam verrast

1 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Ilona van der Meulen

Perfecte tip

2 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Vanessa van der Meulen

Snelle offerte

26 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Judith van Loon

Payrollkaart is top!

27 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Marieke Bosman

De perfecte match

27 april 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Joris Blom

Voortreffelijke match

28 april 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marijke Scholten

Forum bood hulp

24 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Annemarie de Koning

erg snel

23 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Jacqueline de Graaf

Werkt lekker!

21 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Roel Hermans

erg snel

26 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Kim de Wit

Lang leve google

22 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Peter Bos

Google is je grootste vriend

24 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Renate Verhoeven

Goed contact

22 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Petrus Huisman

erg snel

18 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Maaike Peters

Na lang zoeken de juiste gevonden

17 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Koen Groen

Google is je grootste vriend

18 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mirjam Prins

Via Via maar dan beter

15 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thomas van Veen

Goed contact

17 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Joost Jacobs

Snelle match via payrollkaart.nl

19 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Eric van der Linden

betaalbaarder dan ik dacht

11 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Barbara Scholten

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

13 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Barbara de Wit

Geen linkedin nodig

11 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johannes Post

Mijn eigen netwerk kan dit niet

14 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maurice Kuiper

Google is je grootste vriend

12 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Björn Vermeulen

Lang leve google

11 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bianca de Wit

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

9 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Wilhelmus Kuijpers

Goed contact

8 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ivo de Jonge

Perfecte website

4 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Raymond Hofman

De perfecte match

3 april 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Janneke Smeets

Ideale match

7 april 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Kim de Leeuw

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

5 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Tessa Hermans

Via Via maar dan beter

2 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Leonie de Graaf

Positieve ervaring

2 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Cornelia van Leeuwen

Goed contact

3 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Hendrika van Wijk

vlot en makkelijk

2 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Eric van de Ven

Snelle match via payrollkaart.nl

4 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Björn Boer

Voortreffelijke match

28 maart 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Mariska Kuijpers

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

30 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Petronella de Jonge

Eindelijk een fijne site

26 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Martin Janssen

Eindelijk een fijne site

28 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Maaike Hofman

Heel positief

24 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Antonius Huisman

Via forum hier terechtgekomen

27 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Sabine van der Meer

betaalbaarder dan ik dacht

27 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tim Smits

Dit werkt fijn

25 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jolanda Willemsen

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

21 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Jessica van der Linden

Lang leve google

24 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Esther Bos

Google is je grootste vriend

20 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maartje van der Horst

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Martin Molenaar

Snelle offerte

20 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Johannes Smeets

Payrollkaart werkt erg fijn

20 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Dirk van der Heijden

erg snel

15 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Gerardus de Jonge

Dé tip

16 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Tom Hofman

Perfecte website

13 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Pieter Veenstra

zeer rap geholpen

15 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Paulus de Jonge

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

13 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Remco van de Wal

Erg tevreden

12 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Susanne de Wit

Via Via maar dan beter

11 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sabrina van Loon

Positieve ervaring

11 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Peter Schipper

Ideale match

29 februari 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Irene Driessen

Payrollkaart werkt erg fijn

1 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Saskia van Dongen

Forum bood hulp

25 februari 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Hendrik Smit

Eindelijk een fijne site

17 februari 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Iris Blom

Werkt goed dit

6 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Karin van den Bosch

Vlugge offerte

3 februari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Antonius Verhoeven

Goed contact

1 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Melanie Vink

Gevonden via forum

26 januari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Steven Gerritsen

Payrollkaart werkt erg fijn

23 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Susanne van Loon

Zeer verrast

23 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- René Prins

Duidelijke website

9 januari 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Melanie de Koning

Goed contact

16 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ruud Groen

Google is je grootste vriend

3 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kevin Meijer

Duidelijke website

6 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Barry Vermeulen

Vlugge offerte

5 december 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Brenda de Vries

Eindelijk een fijne site

24 november 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Martine Meijer

Geen linkedin nodig

14 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Raymond Postma

Google is je grootste vriend

12 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmus de Haan

Via Via maar dan beter

1 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robin van Doorn

Geen linkedin nodig

6 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kelly Gerritsen

betaalbaarder dan ik dacht

31 oktober 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pieter Hofman

Super service

30 oktober 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Alexander Kuipers

betaalbaarder dan ik dacht

24 oktober 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Albert van Wijk

Aangenaam verrast

12 oktober 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Dave Molenaar

niet verwacht zo betaalbaar

7 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelis Martens

Geen linkedin nodig

30 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Edwin van Dongen

niet verwacht zo betaalbaar

25 september 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christian Kramer

Positieve ervaring

17 september 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Michael Huisman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

8 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Janneke van der Horst

Eindelijk een goede site gevonden

31 augustus 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Kevin Veenstra

Erg tevreden

24 augustus 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Catharina de Leeuw

Payrollkaart is top!

15 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Nienke Scholten

niet verwacht zo betaalbaar

8 augustus 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Arjan Molenaar

snel geholpen

6 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Jolanda Boer

Lang leve google

27 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Susanne Schipper

Via linkedin niet hetzelfde

24 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erwin Wolters

Via linkedin niet hetzelfde

17 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cindy Bosman

Via Via maar dan beter

7 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jeffrey de Bruijn

Aangenaam verrast

3 juli 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marjolein de Koning

Snelle offerte

25 juni 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Guido Verhoeven

Ideale match

18 juni 2019

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Martine Kuiper

Lang leve google

10 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Raymond Brouwer

Via forum hier terechtgekomen

6 juni 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Janneke Hendriks

Goed contact

27 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Tim van Dam

niet verwacht zo betaalbaar

16 mei 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Willem Brouwer

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

12 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Catharina Schipper

zeer rap geholpen

5 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Renate Vink

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

25 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marianne de Koning

snel geholpen

19 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Petrus Kramer

snelle service

13 maart 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Wilhelmus van der Horst

Snelle match via payrollkaart.nl

22 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Martin de Lange

Voortreffelijke match

27 januari 2019

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sanne Blom

Goed contact

29 december 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jan van Beek

De perfecte match

15 december 2018

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Gerrit Mol

Uitgelichte payroll bedrijven uit Bunnik

FixedToday BV

Belle van Zuylenlaan 9
4105 JX Culemborg
Nederland

0345 515 800
http://www.fixedtoday.nl/

Payroll Houten

30
Papiermolen
3994 DK Houten

06 22490928
http://payrollhouten.nl/

Mr. Einstein Payroll Utrecht

Utrecht
Nederland

06 26576382
https://www.mreinstein.nl/?utm_source=Google%20My%20Business&utm_medium=Utrecht