Payroll Dalfsen

Ben jij opzoek naar een betaalbaar payroll bedrijf uit Dalfsen dat bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Payroll Dalfsen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle payroll bedrijven uit Dalfsen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Payroll Dalfsen gezocht?

Een Payroll bedrijf uit Dalfsen vinden

Payroll Dalfsen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Dalfsen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Lierderholthuis, Nieuwleusen en Heino bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Dalfsen

Grote kans dat ook jij aan het zoeken bent naar een payroll bedrijf in Dalfsen, je bent tenslotte met een reden op deze pagina terecht gekomen. Je moet met een paar dingen rekening houden tijdens je zoektocht naar een payroll bedrijf. Het is natuurlijk wenselijk dat je een partij vindt die jou zo goed mogelijk kan assisteren. Als jij een payroll bedrijf in Dalfsen wilt aantrekken adviseren we je om deze pagina eens goed door te nemen.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Dalfsen moeten overwegen

Het inschakelen van payroll Dalfsen is een van de betere investeringen die je kan maken als bedrijfseigenaar. Je geeft veel taken uit handen, zo wordt het voor jou makkelijker om je bedrijf te runnen.

Wat we ook vaak zien is dat payroll bedrijven de algemene administratie uit handen nemen. Bijvoorbeeld de urenadministratie. Vooral bij de grote payroll bedrijven kan je deze full service aanpak vinden.|De grotere payroll bedrijven hebben een divers aanbod aan mogelijkheden.

Kleine ondernemingen hebben minder werknemers in dienst maar zelfs zij kunnen profijt ondervinden van een fatsoenlijk payroll bedrijf. Voor de bedrijven die veel medewerkers in dienst hebben is het al helemaal een verstandige zet. Samenwerken met een payroll bedrijf in Dalfsen zorgt ervoor dat alle verplichtingen die verwacht worden van de werkgever niet meer bij jou liggen. Je werknemers zijn op papier in dienst bij het payroll bedrijf in Dalfsen, jij stuurt natuurlijk wel nog steeds zelf je team aan.

Alle payroll bedrijven uit Dalfsen

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Dalfsen

De voordelen waarvan ondernemingen zullen genieten bij het inzetten van een payroll constructie zijn oneindig. Allereerst kan je veel tijd overhouden op jaarbasis. De werknemersadministratie is ieder jaar weer een tijdrovende zaak voor veel bedrijfseigenaren, tijd die je eigenlijk beter kan besteden. Door dit soort taken uit handen te geven bespaar je veel tijd. De vereisten voor het bijhouden van je werknemersadministratie zijn vaak vaag en moeilijk te snappen.

Het samenwerken met een bedrijf voor een payroll constructie in Dalfsen maakt het ook mogelijk om onnodige kostenposten te vermijden. Het komt regelmatig voor dat bedrijfseigenaren voor kosten opdraaien die ontstaan door een ongunstige situatie in de werkplaats. Deze kosten kunnen hoog oplopen in sommige gevallen. Door een payroll in Dalfsen hoef je hier niet meer mee bezig te zijn, je werknemers zijn op papier namelijk in dienst bij het payroll bedrijf inDalfsen. Zij nemen de risico’s op zich, jij betaalt als organisatie een bepaald tarief voor deze risicodekking.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden in Dalfsen

Op zoek naar een payroll professional uit Dalfsen?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Dalfsen te vinden die bij past.

Payroll kosten in Dalfsen bekijken – waar op letten

Waar moet je nu eigenlijk op letten voordat je een offerte laat opstellen? Allereerst is het goed om onderzoek te doen naar de werknemers van het payroll bedrijf in Dalfsen. Daarnaast is het belangrijk om je toekomstplannen met het payroll bedrijf te delen. Een vergadering aanvragen met de mensen van het payroll kantoor is uiteraard ook mogelijk, je wilt er immers wel zeker van zijn dat het mensen zijn waar je mee overweg kunt.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Dalfsen door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Dalfsen ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Dalfsen ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Dalfsen

Hoe duidelijker je bent in je offerte aanvraag hoe sneller je uitkomt bij een payroll bedrijf dat voldoet aan je verwachtingen. Wanneer een payroll bedrijf geschikt genoeg is om jouw vraagstuk op te lossen dan kom je daar snel genoeg achter. Dit zal je een hoop frustratie en energie besparen, niets is frustrerender dan veel tijd kwijt zijn zonder dat je de geschikte kandidaat vind.

Heb je een selectie gemaakt uit de geschikte payroll bedrijven? Plan dan een gesprek met de verschillende kandidaten. Deze meetings geven je een goed beeld van de organisatie achter de offerte. Vraag dan ook wat de betreffende voordelen zijn van het payroll bedrijf en bekijk wat hun onderscheidende kracht is. Tevens is dit een goed moment om te bekijken hoeveel werkzaamheden je wilt uitbesteden.

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een online payroll bedrijf, Let hierbij wel op onderstaande zaken.

Bekijk onder andere eens wat er over de organisaties wordt besproken en wat de inzichten van anderen zijn die ook met dit betreffende bedrijf werken. Zo weet je meteen of je bij een geschikte partij bent uitgekomen. Vraag ook aan je eigen netwerk welke ervaringen zij hebben met bepaalde payroll bedrijven. Uiteraard wel slim om dan ook na te vragen of ze tevreden zijn met dit bedrijf.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Dalfsen vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Dalfsen heeft profijt van payroll bedrijven

Eigenlijk iedere onderneming met medewerkers in dienst zal veel profijt ondervinden bij het inzetten van een payroll bedrijf. Je loopt namelijk minder gevaar bij het aannemen van werknemers. Twijfel dan ook niet langer en vraag direct 3 offertes aan om bij een goede partij uit te komen

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de klantervaringen van de grootste payroll bedrijven van Nederland voor je in kaart gebracht. Daarnaast gaan we ook dieper in op de mogelijkheden voor jou in Dalfsen. Ook is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Dalfsen op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Dalfsen en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Dalfsen.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Dalfsen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Dalfsen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Dalfsen.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Dalfsen. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Dalfsen

Goed contact

27 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Yvonne Verbeek

Vlugge offerte

25 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Steven Verbeek

Goed contact

24 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Petra van Wijk

Google is je grootste vriend

27 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Diana Koster

Aangenaam verrast

19 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Marcel Groen

Lang leve google

21 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marloes Janssen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

22 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Pascal Sanders

Payrollkaart is top!

19 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Petra Koster

Snelle match via payrollkaart.nl

22 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Laura Vink

Eindelijk een fijne site

22 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Björn Huisman

Erg tevreden

19 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Johanna de Jonge

aangename service

16 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- René van der Horst

Duidelijke website

12 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Adriaan Schipper

Fijn!

18 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Marloes Smits

aangename service

14 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Ingrid Jonker

Via linkedin niet hetzelfde

11 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ellen Verbeek

niet verwacht zo betaalbaar

12 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pieter Smit

Gevonden via forum

9 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Top professional

- Wendy Smits

Snelle offerte

10 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Björn Smits

Fijn!

7 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Robin Kramer

Ideale website

4 juni 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Raymond Jacobs

Payrollkaart is top!

5 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Jolanda Dijkstra

Fijne service

9 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Judith Postma

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

9 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Paul van de Velden

Payrollkaart werkt erg fijn

4 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Pascal van den Bosch

Geen linkedin nodig

8 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Caroline Bos

Snelle match via payrollkaart.nl

2 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Patrick Peeters

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

1 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Björn van Dongen

Duidelijke website

1 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jasper Driessen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

30 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Dennis Dijkstra

Payrollkaart is top!

4 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Michael Peeters

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Wilhelmus de Groot

Positieve ervaring

31 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Tom de Ruiter

Aangenaam verrast

28 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Erik van Vliet

Fijn!

26 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Laura Willemsen

Forum bood hulp

24 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Adriaan Bosch

Eindelijk een goede site gevonden

28 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Elizabeth Jacobs

betaalbaarder dan ik dacht

24 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrikus Kuijpers

Aangenaam verrast

23 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Anouk Janssen

snel geholpen

22 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Natasja Boer

aangename service

26 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Maaike van der Horst

Google is je grootste vriend

18 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jeroen Jansen

Perfecte tip

19 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Thomas van der Laan

Via Via maar dan beter

22 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thomas Meijer

Werkt goed dit

15 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Roy Martens

Perfecte tip

15 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Hanneke de Leeuw

Fijne service

21 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Willem Hoekstra

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

16 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Petra Molenaar

Ideale website

12 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ilona van Beek

Via forum hier terechtgekomen

17 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Simon van der Laan

Perfecte tip

11 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Martin Postma

Erg tevreden

9 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Tamara Smits

De perfecte match

14 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Leonie Janssen

Werkt lekker!

10 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Vincent Bosman

Aangenaam verrast

13 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Ruud Jonker

Eindelijk een goede site gevonden

9 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Vincent de Vos

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

6 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Martine Kok

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

8 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Franciscus Kok

betaalbaarder dan ik dacht

5 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ilona Kuipers

Heel positief

9 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Susanne Koning

Snelle offerte

2 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Tamara Kok

Heel positief

5 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Adriana Mulder

Goed contact

3 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Remco Veenstra

Goede werking van de website

2 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Bram Jansen

Fijn!

2 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- David van Vliet

Goed contact

3 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Guido Peeters

Mijn eigen netwerk kan dit niet

27 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marloes van Dijk

Dé tip

1 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Kevin de Leeuw

zeer rap geholpen

29 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Susanne de Leeuw

Goed contact

23 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Mariska Schouten

Goede werking van de website

29 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nathalie Jacobs

Via forum hier terechtgekomen

23 april 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Robert Brouwer

zeer rap geholpen

25 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Angela Groen

Gevonden via forum

27 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Erwin de Ruiter

Ideale match

19 april 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Antonius Hendriks

aangename service

22 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Marieke de Graaf

Duidelijke website

17 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sjoerd Groen

Via forum hier terechtgekomen

17 april 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Top professional

- Linda Post

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Stefan Blom

Fijn!

19 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jacqueline de Graaf

Payrollkaart is top!

17 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Hendrikus de Jong

Duidelijke website

19 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Dirk van de Pol

Goed contact

13 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Chantal Vink

Payrollkaart werkt erg fijn

13 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Miranda Willems

erg betaalbaar

12 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adrianus van den Broek

Heel positief

9 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Matthijs Visser

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

16 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Wouter Janssen

Eindelijk een fijne site

8 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Evelien Mulder

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

9 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Jacob Veenstra

Gevonden via forum

7 april 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Maaike van de Veen

Goed contact

8 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Franciscus Mol

Via linkedin niet hetzelfde

4 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anita Driessen

Werkt goed dit

6 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jacoba Bosman

Positieve ervaring

7 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Tim Willemsen

Prettige service

2 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Bart Smeets

Via forum hier terechtgekomen

5 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Klaas van Loon

zeer rap geholpen

31 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Jolanda Driessen

Payrollkaart werkt erg fijn

1 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Rogier van Leeuwen

Geen linkedin nodig

3 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joris van Doorn

Goed contact

30 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Inge Jonker

Ideale tip

30 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Maurice Peeters

Prettige service

2 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Chantal Willemsen

Google is je grootste vriend

2 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tamara Smit

betaalbaar en professioneel

27 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Danny Vos

Geen linkedin nodig

31 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruud Willems

Perfecte tip

26 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ruben Vos

zeer rap geholpen

26 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Saskia van den Heuvel

erg betaalbaar

20 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maaike de Bruin

Duidelijke website

19 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jeffrey de Wit

Ideale tip

25 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jacoba Kramer

Perfecte tip

21 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Robert Kok

Vlugge offerte

18 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Thomas Martens

Super service

20 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Robertus Driessen

Google is je grootste vriend

15 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ellen van Dijk

Ideale website

21 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Lisette Huisman

aangename service

14 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Sandra Peeters

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

12 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Anne Smit

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

13 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Hendrikus Koster

Erg tevreden

11 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Marieke van de Ven

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

12 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ronald Huisman

Perfecte website

14 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Pieter Kramer

Gevonden via forum

7 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Cornelis Janssen

Heel positief

1 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Tom Smits

Ideale tip

22 februari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marleen van den Heuvel

Goede werking van de website

14 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marianne van Doorn

Prettige service

9 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Stefan Wolters

Lang leve google

6 februari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Jeffrey van der Horst

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 januari 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Rob Driessen

erg snel

23 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Peter Kuijpers

Aangenaam verrast

9 januari 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Brenda van der Horst

Zeer verrast

2 januari 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sabine van de Wal

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

11 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Petra van Wijk

Goed contact

3 december 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sandra van der Linden

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

22 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Irene de Vos

Lang leve google

14 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Charlotte Timmermans

Fijn!

9 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Rogier Vink

Duidelijke website

4 november 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Simone de Lange

Dé tip

6 november 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Robin van de Wal

Dit werkt fijn

29 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Judith Groen

betaalbaarder dan ik dacht

26 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Barbara Jansen

Snelle offerte

22 oktober 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Robertus Visser

Ideale tip

15 oktober 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- David Smits

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

5 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Caroline van der Laan

Erg tevreden

2 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Charlotte van Dijk

Super service

20 september 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Chantal van Dongen

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 september 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Christiaan de Lange

Snelle match via payrollkaart.nl

7 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Femke van der Horst

Ideale match

2 september 2019

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Wilhelmina van de Velden

Fijn!

26 augustus 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Nicolaas van Veen

betaalbaarder dan ik dacht

21 augustus 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anita Visser

Goede werking van de website

10 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Irene Hofman

vlot en makkelijk

3 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Wouter Kok

Na lang zoeken de juiste gevonden

1 augustus 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Annemarie Smit

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

25 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Miranda van den Broek

Geen linkedin nodig

14 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Susanne Bakker

Snelle match via payrollkaart.nl

4 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ingrid Maas

Eindelijk een fijne site

28 juni 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Rogier Bosman

Aangenaam verrast

20 juni 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Nathalie Groen

Via forum hier terechtgekomen

16 juni 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Caroline Kuiper

Prettige service

10 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Nienke Jansen

Heel positief

31 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Suzanne de Jong

Aangenaam verrast

29 mei 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jessica Bosch

Ideale match

17 mei 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Tom Sanders

Zeer verrast

12 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Sabine van Loon

Dé tip

6 mei 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sebastiaan Hoekstra

Snelle offerte

2 mei 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Cornelia de Leeuw

Heel positief

25 april 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Claudia Vermeulen

Duidelijke website

12 maart 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Janneke de Leeuw

Via forum hier terechtgekomen

22 februari 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Rutger de Haan

Werkt goed dit

21 januari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Cornelia Kok

Gevonden via forum

31 december 2018

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- Arie van de Berg

Goed contact

18 december 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Laura Post

Uitgelichte payroll bedrijven uit Dalfsen

Persoonality Payroll Zwolle

Hanzelaan 351
8017 JM Zwolle
Nederland

038 337 3025
https://www.persoonality.nl/

Payned payrolling B.V.

Wethouder Ohmannstraat 6
7951 SB Staphorst
Nederland

0522 746 746
http://www.payned.nl/

Eventemediair

Oude Vismarkt 5
8011 TA Zwolle
Nederland

085 773 4111
http://www.eventemediair.nl/