Payroll Meerssen

Zoek jij een expert voor jouw payroll vraagstukken in Meerssen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Payroll Meerssen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Payrollkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle payroll bedrijven uit Meerssen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Payroll Meerssen gezocht?

Regel direct jouw personeelszaken

Payroll Meerssen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Meerssen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Bemelen, Bunde en Maastricht Airport bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Meerssen

Ben jij op zoek naar een payroll bedrijf in Meerssen? Het vinden van het perfecte payroll bedrijf zal niet bepaald eenvoudig zijn. Je wilt uiteraard Als jij een payroll bedrijf in Meerssen wilt aantrekken raden we je aan om dit artikel eens goed door te lezen.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Meerssen moeten overwegen

Het inschakelen van payroll Meerssen is de beste inverstering die je kan maken als bedrijfseigenaar. Je geeft bijvoorbeeld veel taken uit handen, zo wordt het voor jou makkelijker om je organisatie te leiden.

Het kan ook zo zijn dat payroll bedrijven de algemene administratie uit handen nemen. Bijvoorbeeld de urenadministratie. Vooral bij de grote payroll bedrijven kan je deze full service aanpak vinden.|De grotere payroll bedrijven hebben een divers aanbod aan mogelijkheden.

Ook kleine bedrijven zijn geholpen met het inzetten van een payroll bedrijf. Het spreekt voor zich dat bedrijven met veel personeel er sowieso goed aan doen om een payroll bedrijf aan zich te binden. In zee gaan met een payroll bedrijf in Meerssen betekent dat alle verplichtingen die verwacht worden van de ondernemer niet meer bij jou liggen. De payroll bedrijven uit Meerssen zorgen ervoor dat jouw personeel op papier bij hun werkt, terwijl jij als bedrijfseigenaar nog altijd controle hebt over je team.

Alle payroll bedrijven uit Meerssen

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Meerssen

De voordelen waarvan bedrijven zullen genieten bij het inzetten van een payroll constructie zijn eindeloos. De meest voor de hand liggende reden: tijdsbesparing. De werknemersadministratie is ieder jaar weer een tijdrovende zaak voor bijna alle ondernemers, tijd die je eigenlijk beter kan besteden. Door dit soort werkzaamheden uit handen te geven bespaar je veel tijd. Daarnaast ben je niet bekend met de werknemersadministratie en weet dan ook niet echt hoe je de administratie op een goede manier moet bijhouden.

Het inschakelen van een bedrijf voor een payroll constructie in Meerssen maakt het ook mogelijk om onnodige kostenposten te vermijden. Het komt vaak voor dat ondernemers voor kosten opdraaien die ontstaan door een situatie op de werkvloer. Deze kosten lopen hoog op in sommige gevallen. Door een payroll in Meerssen hoef je hier niet meer mee bezig te zijn, je werknemers zijn op wettelijk gezien namelijk in dienst bij het payroll bedrijf inMeerssen. Het payroll bedrijf rekent hier natuurlijk wel een fee voor.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden in Meerssen

Op zoek naar een payroll professional uit Meerssen?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Meerssen te vinden die bij past.

Payroll kosten in Meerssen bekijken – waar op letten

Je kan het beste onderzoek doen naar een aantal zaken alvorens je een offerte laat opstellen. Allereerst is het belangrijk om onderzoek te doen naar de werknemers van het payroll bedrijf in Meerssen. Ben daarnaast niet bang om te vertellen wat je van plan bent met je onderneming, mocht je ooit willen uitbreiden dan kan het payroll bedrijf hier in de offerte rekening mee houden. Je kan ten allen tijden een gesprek met een payroll kantoor aanvragen om je vragen te stellen.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Meerssen door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Meerssen ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Meerssen ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Meerssen

Door helder te zijn in jouw aanvraag zal je uitkomen bij een payroll bedrijf dat perfect past bij jouw huidige situatie. Hierdoor voorkom je dat je een samenwerking aangaat met een incapabel payroll bedrijf. Dit zal je een hoop tijd en energie besparen, niets is frustrerender dan een hoop tijd kwijt zijn zonder dat je de geschikte kandidaat vind.

Heb je een keuze gemaakt uit de geschikte payroll bedrijven? Plan dan een gesprek in met de verschillende kandidaten. Tijdens dit gesprek zal je onder andere een beter beeld krijgen van de soort persoon die tegenover je zit. Zo kom je er ook achter waarin de verschillende payroll bedrijven van elkaar verschillen. Tevens is dit een uitgelezen kans om af te spreken welke werkzaamheden je wilt laten verrichten.

Wanneer je kiest voor een online payroll bedrijf moet je goed onderzoek doen naar een aantal zaken.

Bekijk bijvoorbeeld eens wat er over de organisaties wordt besproken en wat de inzichten van anderen zijn die ook met dit specifieke bedrijf werken. Zo weet je meteen of je bij de juiste partij bent uitgekomen. Vraag ook aan je eigen omgeving welke payroll bedrijven zij aanbevelen. Uiteraard wel goed om dan ook te checken of ze blij zijn met deze onderneming.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Meerssen vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Meerssen heeft profijt van payroll bedrijven

Eigenlijk iedere onderneming met personeel in dienst zal veel profijt ondervinden bij het samenwerken met een payroll bedrijf. Het bouwen van een payroll constructie is een slimme manier om de gevaren te verkleinen die normaal gesproken komen kijken bij het werkgeverschap. Twijfel dan ook niet langer en vraag 3 offertes aan om bij de perfecte partij uit te komen

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de klantervaringen van de grootste payroll bedrijven van Nederland voor je op een rijtje gezet. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheden uitgelicht voor jou in Meerssen. Ook is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Meerssen op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Meerssen en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Meerssen.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Meerssen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Meerssen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Meerssen.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Meerssen. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Meerssen

Payrollkaart werkt erg fijn

25 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Martijn van Beek

Dit werkt fijn

23 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Lisette Hendriks

Gevonden via forum

18 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Sabine Huisman

Goede werking van de website

24 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Charlotte de Leeuw

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

22 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Cornelis Jonker

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ronald Martens

Voortreffelijke match

18 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Deborah Mulder

Heel positief

14 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Johanna Kok

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

20 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Miranda Jonker

erg betaalbaar

13 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joyce de Vries

Via linkedin niet hetzelfde

13 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Iris Willems

Ideale match

12 juni 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Petra de Wit

Prettige service

12 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Jeroen Veenstra

Vlugge offerte

9 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Richard Hermans

Goede werking van de website

9 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Alexander Martens

Voortreffelijke match

7 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Joost Willems

Mijn eigen netwerk kan dit niet

10 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Manon Scholten

Lang leve google

9 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mirjam van de Veen

Dé tip

7 juni 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Albert van de Velde

Na lang zoeken de juiste gevonden

4 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Wendy Jacobs

Prettige service

2 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Cindy Vink

Snelle match via payrollkaart.nl

3 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Natascha de Haan

Gevonden via forum

2 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Marije Post

Aangenaam verrast

5 juni 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Miranda Kuiper

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

1 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Nancy Mulder

De perfecte match

4 juni 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- David Koster

Fijn!

29 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Cindy van de Velde

Heel positief

30 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Marloes Gerritsen

Dé tip

1 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Erwin Bos

Super service

30 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Barbara de Vos

Ideale match

29 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Christiaan Veenstra

Goede werking van de website

25 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Karin de Bruin

Lang leve google

26 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerrit van de Velde

Via Via maar dan beter

27 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nathalie Dijkstra

Google is je grootste vriend

22 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Laura Jacobs

Via forum hier terechtgekomen

22 mei 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Matthijs Brouwer

Aangenaam verrast

27 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Linda de Koning

Via linkedin niet hetzelfde

19 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kelly van de Ven

Goed contact

20 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marijke Willemsen

erg betaalbaar

23 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Saskia van der Meulen

Goed contact

19 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Monique Sanders

Payrollkaart is top!

22 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Esther Verhoeven

Lang leve google

17 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marijke van Dijk

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

20 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Paulus van den Bosch

Super service

15 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Eveline Verbeek

Aangenaam verrast

19 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marleen Koning

Perfecte website

11 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jasper Hofman

Google is je grootste vriend

10 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Richard Bosch

Eindelijk een goede site gevonden

12 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Danny Postma

Eindelijk een goede site gevonden

8 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Marieke Bosman

Payrollkaart werkt erg fijn

14 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Maria Smits

Fijne service

13 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Arjan Hendriks

Positieve ervaring

11 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Karin Kok

Fijn!

6 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Angelique de Bruin

Dé tip

11 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Saskia Gerritsen

Lang leve google

9 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johan van de Brink

Fijne service

3 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Jolanda Bosman

aangename service

2 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Simon Evers

Vlugge offerte

1 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Hendrik van de Ven

Eindelijk een goede site gevonden

7 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Sander de Bruijn

Gevonden via forum

4 mei 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Petrus Prins

Super service

2 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Bastiaan Mol

Erg tevreden

4 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Laura van der Linden

De perfecte match

2 mei 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Dennis Meijer

Perfecte website

2 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Annemieke Hoekstra

Aangenaam verrast

25 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Hendrikus de Wit

betaalbaar en professioneel

26 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sanne de Ruiter

zeer rap geholpen

27 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Bart Scholten

Ideale tip

28 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Bas de Jong

Snelle offerte

27 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Dennis Hoekstra

Ideale website

25 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sabine van den Heuvel

Super service

26 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Laura van den Broek

Goed contact

21 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maartje de Vries

Ideale match

21 april 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Rob van de Wal

Goede werking van de website

21 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sabrina Vos

Geen linkedin nodig

19 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paulus van den Broek

betaalbaarder dan ik dacht

18 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ellen van Beek

Snelle offerte

16 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Patrick van der Horst

Vlugge offerte

14 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Renate van de Veen

aangename service

17 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Peter Martens

Lang leve google

11 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marije Post

Google is je grootste vriend

14 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martinus van Veen

Via linkedin niet hetzelfde

9 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michiel van Leeuwen

Goed contact

12 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Rogier Vink

Geen linkedin nodig

10 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arjan Maas

Vlugge offerte

11 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Astrid Schipper

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

7 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Cornelia de Ruiter

Goede werking van de website

6 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Iris de Haan

Werkt goed dit

10 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Pascal de Lange

Goed contact

7 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Steven de Bruijn

Via forum hier terechtgekomen

4 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Margaretha Schipper

Eindelijk een goede site gevonden

9 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Hendrikus Peters

Heel positief

5 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Natascha de Groot

Via Via maar dan beter

1 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Suzanne van de Veen

Werkt goed dit

5 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Charlotte de Haan

Goed contact

2 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sjoerd Huisman

Voortreffelijke match

30 maart 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marinus Brouwer

Snelle offerte

29 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Anouk Vos

Forum bood hulp

30 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Maarten van Doorn

Via Via maar dan beter

29 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marieke Koning

Google is je grootste vriend

31 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Daniël van de Veen

Forum bood hulp

28 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Natascha de Vos

Positieve ervaring

30 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Manon van der Laan

Payrollkaart werkt erg fijn

22 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Jessica de Jong

aangename service

27 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Jan Hermans

Duidelijke website

24 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Dennis van der Meer

Ideale match

22 maart 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Susanne Scholten

Snelle offerte

18 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Joyce Vink

Ideale match

20 maart 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Maria Schipper

Aangenaam verrast

16 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Susanne Jonker

Google is je grootste vriend

22 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barbara Vink

aangename service

16 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Kim Kuiper

Ideale match

19 maart 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sharon Schipper

Positieve ervaring

12 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Dirk van Veen

Lang leve google

17 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cindy van Vliet

betaalbaar en professioneel

18 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Danny Kuijpers

Dé tip

15 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Annemieke Maas

Werkt goed dit

15 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Christian de Boer

Via linkedin niet hetzelfde

5 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Femke van Beek

Perfecte website

2 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Lisette van de Ven

Duidelijke website

24 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Caroline Hendriks

Goed contact

19 februari 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marco Molenaar

Goed contact

10 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ingrid van der Linden

Eindelijk een goede site gevonden

6 februari 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Nancy Vink

Forum bood hulp

30 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Willem van Wijk

Goed contact

19 januari 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Stefan Hofman

Google is je grootste vriend

12 januari 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Joris Postma

Fijne service

9 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Bastiaan Prins

erg snel

10 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Eric Hoekstra

Super service

29 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Marcel de Wit

Google is je grootste vriend

22 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- David Koning

De perfecte match

15 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Guido van der Linden

Erg tevreden

11 november 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Dirk Schipper

Snelle match via payrollkaart.nl

31 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sylvia Peeters

vlot en makkelijk

28 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Hendrikus de Vos

Payrollkaart werkt erg fijn

26 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Johanna van Vliet

Eindelijk een fijne site

22 oktober 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Klaas Dijkstra

Vlugge offerte

15 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Eveline Willems

Eindelijk een goede site gevonden

8 oktober 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Vincent Smits

Snelle match via payrollkaart.nl

28 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Arie Evers

Google is je grootste vriend

20 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Leonie de Koning

Snelle offerte

16 september 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Chantal de Boer

Via Via maar dan beter

7 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Margaretha Smits

Ideale website

3 september 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Michiel de Boer

Dit werkt fijn

22 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ellen Kuiper

betaalbaarder dan ik dacht

18 augustus 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sander van de Berg

Duidelijke website

11 augustus 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Daniël Mol

Payrollkaart werkt erg fijn

4 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Cornelis van Beek

Goed contact

1 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Matthijs van Dam

Goed contact

18 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Gerrit Post

Via forum hier terechtgekomen

13 juli 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Ilse Prins

Eindelijk een fijne site

5 juli 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Ramona van Wijk

Via linkedin niet hetzelfde

2 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Iris Mulder

Voortreffelijke match

25 juni 2019

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Johanna Kuiper

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 juni 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Bianca van Doorn

Mijn eigen netwerk kan dit niet

7 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemarie van de Brink

Goed contact

2 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marc Wolters

betaalbaarder dan ik dacht

30 mei 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bram de Jonge

zeer rap geholpen

23 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Roy van de Brink

Perfecte website

16 mei 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Christiaan Prins

Payrollkaart werkt erg fijn

7 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Hendrikus Peters

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

26 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ingrid Peters

Via forum hier terechtgekomen

25 april 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Ronald de Bruijn

Payrollkaart is top!

11 maart 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Adriaan Jansen

Eindelijk een goede site gevonden

7 februari 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Christian Koning

Ideale match

31 januari 2019

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ivo van der Linden

aangename service

1 januari 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Guido de Vries

Prettige service

19 december 2018

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Adriana Janssen

Uitgelichte payroll bedrijven uit Meerssen

KPMG

Aziëlaan 22
6199 AG Maastricht-Airport
Nederland

043 365 9000
https://home.kpmg.com/nl/nl/home/over-ons/offices/maastricht.html

POSD BV

Hussenbergstraat 8
6243 AH Geulle
Nederland

043 750 2608
http://www.posd.nl/

BDO Maastricht Airport, Accountants & Belastingadviseurs

Amerikalaan 80
6199 AE Maastricht-Airport
Nederland

043 350 8888
http://www.bdo.nl/maastricht