Payroll Middelburg

Ben jij opzoek naar een ijzersterk payroll bedrijf uit Middelburg dat bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Payrollkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Payroll Middelburg verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle payrollers uit Middelburg – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Payroll Middelburg gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Payroll Middelburg
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 99 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Middelburg, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Grijpskerke, Oost Souburg en Nieuw en Sint Joosland bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Middelburg

Grote kans dat ook jij aan het zoeken bent naar een payroll bedrijf in Middelburg, je bent namelijk met een reden op deze pagina terecht gekomen. Het vinden van een geschikt payroll bedrijf zal niet simpel zijn. Het is natuurlijk wenselijk dat je een partij vindt die jou perfect kan helpen. Als jij een payroll bedrijf in Middelburg wilt aannemen raden we je aan om deze pagina eens goed door te nemen.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Middelburg moeten overwegen

Samenwerken met een payroll bedrijf in Middelburg heeft meerdere voordelen. Je geeft veel taken uit handen, dit maakt het voor jou makkelijker om je bedrijf te runnen.

We zien dat de payroll bedrijven vaak ook de algemene administratie overnemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de urenadministratie. Voornamelijk bij de grotere payroll bedrijven zal je deze full service aanpak verwachten.|De meeste payroll bedrijven hebben een groot aanbod aan diensten

Kleine ondernemingen hebben minder werknemers in dienst maar zelfs zij zullen profijt ondervinden van een goed payroll bedrijf. Voor de bedrijven die veel medewerkers hebben is het al helemaal een slimme zet. Wanneer je in zee gaat met een payroll bedrijf geef je in principe de aansprakelijkheid over je werknemers uit handen. Je medewerkers zijn op papier in dienst bij het payroll bedrijf in Middelburg, jij houd natuurlijk wel de regie over je team.

Alle payroll bedrijven uit Middelburg

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Middelburg

De voordelen waarvan organisaties zullen genieten bij het opzetten van een payroll constructie zijn eindeloos. De meest logische reden: tijdsbesparing. De werknemersadministratie is ieder jaar weer een tijdrovende bezigheid voor veel bedrijfsleiders, tijd die je eigenlijk niet hebt. Door te kiezen voor een payroll bedrijf in Middelburg kan je deze tijd beter besteden aan taken die meer bij jouw vakgebied passen. Daarnaast ben je niet bekend met de werknemersadministratie en weet dan ook niet echt hoe je de administratie op een georganiseerde manier moet bijhouden.

Het inschakelen van een bedrijf voor een payroll constructie in Middelburg maakt het ook mogelijk om onnodige kostenposten te vermijden. Je hoeft geen aandacht meer te schenken aan ziekteverzuim. Als werkgever draag je natuurlijk de aansprakelijkheid over jouw medewerkers, hier horen ook de kosten bij die ontstaan bij ziekte of ongelukken. Door een payroll in Middelburg hoef je hier niet meer over na te denken, je medewerkers zijn op papier immers in dienst bij het payroll bedrijf inMiddelburg. Het payroll bedrijf word hier wel voor betaald door jou.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden in Middelburg

Op zoek naar een payroll professional uit Middelburg?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Middelburg te vinden die bij past.

Payroll kosten in Middelburg bekijken – waar op letten

Je moet onderzoek doen naar een aantal zaken voordat je een offerte laat opstellen. Wanneer je een offerte aanvraagt bij de kandidaten is het wel aan te raden om het bedrijf eerst te leren kennen. Wees daarnaast niet bang om te delen wat je van plan bent met je bedrijf, mocht je in de toekomst willen groeien dan kan het payroll bedrijf hier rekening mee houden. Een vergadering plannen met de medewerkers van het payroll kantoor is uiteraard ook een goede optie, je wilt er immers wel zeker van zijn dat het mensen zijn met de juiste kwaliteiten.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Middelburg door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Middelburg ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Middelburg ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Middelburg

Hoe specifieker je bent in je offerte aanvraag hoe sneller je terecht komt bij een payroll bedrijf dat voldoet aan je verwachtingen. Hierdoor voorkom je dat je een samenwerking aangaat met een onbekwaam payroll bedrijf. Dit zal je veel frustratie en energie besparen, niets is frustrerender dan veel tijd kwijt zijn zonder dat je de perfecte kandidaat vind.

Heb je een selectie gemaakt uit de beschikbare payroll bedrijven? Plan dan een gesprek in met de verschillende kandidaten. Tijdens deze meeting zal je in ieder geval al inzage krijgen in de soort persoon die tegenover je zit. Zo is het ook duidelijk waarin de diverse payroll bedrijven van elkaar verschillen. Zorg er ook voor dat je tijdens dit gesprek afspreekt wat je precies wilt uitbesteden.

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een online payroll bedrijf, Let hierbij wel op onderstaande zaken.

Een eenvoudige methode om achter de betrouwbaarheid van een payroll bedrijf te komen is door online recensies te zoeken. Zo weet je snel of je bij de juiste partij bent uitgekomen. Vraag ook aan je eigen netwerk welke payroll bedrijven zij aanbevelen. Uiteraard wel slim om dan ook na te vragen of ze tevreden zijn met de samenwerking.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Middelburg vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Middelburg heeft profijt van payroll bedrijven

Eigenlijk iedere organisatie met werknemers in dienst zal veel profijt ondervinden bij het inzetten van een payroll bedrijf. Het opzetten van een payroll constructie is een eenvoudige manier om de risico’s te elimineren die normaal gesproken komen kijken bij het ondernemerschap. Vraag vandaag nog 3 offertes aan en vind meteen het payroll bedrijf uit Middelburg wat helemaal aan jouw verwachtingen zal voldoen.

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de klantervaringen van de top 5 payroll bedrijven van Nederland voor je op een rijtje gezet. Daarnaast gaan we ook dieper in op de mogelijkheden voor jou in Middelburg. Ook is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Middelburg op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Middelburg en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Middelburg.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Middelburg.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Middelburg

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Middelburg.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Middelburg. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Middelburg

niet verwacht zo betaalbaar

24 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Richard de Haan

Gevonden via forum

22 juni 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Vanessa van der Horst

Aangenaam verrast

24 juni 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Hendrikus Bosman

Positieve ervaring

18 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Frank Martens

Payrollkaart is top!

24 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Vanessa Bakker

Via linkedin niet hetzelfde

19 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Pascal Jacobs

snel geholpen

19 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Hendrika van Dam

Payrollkaart is top!

15 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Marinus van Dam

Payrollkaart werkt erg fijn

19 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Nathalie Kuiper

betaalbaarder dan ik dacht

16 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marinus van Doorn

Vlugge offerte

14 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Barbara de Lange

Werkt lekker!

12 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Bianca van der Heijden

Voortreffelijke match

13 juni 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Simone Dekker

Goed contact

12 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Maurice de Lange

Ideale match

12 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marleen Maas

Positieve ervaring

6 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Bas van de Ven

Google is je grootste vriend

6 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thomas van der Linden

Duidelijke website

7 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Klaas Bosman

Snelle offerte

8 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Ruben Prins

Ideale tip

10 juni 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Arjan Dekker

Goed contact

2 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Dennis de Lange

Heel positief

8 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Elizabeth Hoekstra

Via linkedin niet hetzelfde

4 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Klaas van de Pol

Dé tip

3 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Kirsten van Loon

snel geholpen

31 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Roy de Haan

Dit werkt fijn

30 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Martin Prins

Duidelijke website

28 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Vincent van der Heijden

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

31 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Johan de Boer

Positieve ervaring

29 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Chantal de Vries

Lang leve google

27 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriana de Jonge

Fijn!

31 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Rutger Sanders

Goed contact

25 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Pascal Smits

Goed contact

23 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marcel van den Broek

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

23 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Angelique Verbeek

Goed contact

26 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Maria Scholten

Snelle offerte

24 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Paulus van der Meer

vlot en makkelijk

27 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Danny van den Broek

Erg tevreden

24 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Vincent Boer

aangename service

21 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Remco Kok

Goed contact

24 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Annemarie Brouwer

Google is je grootste vriend

22 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bianca van de Brink

zeer rap geholpen

17 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Michael Molenaar

Ideale match

18 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Rutger Koning

snelle service

17 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Richard Driessen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

15 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Petronella Peeters

erg betaalbaar

18 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Irene van Leeuwen

Payrollkaart werkt erg fijn

11 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Ellen de Bruin

Perfecte tip

17 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Vincent van de Pol

Prettige service

10 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Ingrid Visser

Perfecte website

12 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sanne van Veen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

12 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Petronella van Dam

Snelle match via payrollkaart.nl

12 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Stefan van de Wal

Gevonden via forum

12 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Lisette de Groot

Voortreffelijke match

9 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Anne de Vos

snel geholpen

11 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Tom van Doorn

De perfecte match

3 mei 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Elisabeth Timmermans

Prettige service

7 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Pieter Verbeek

niet verwacht zo betaalbaar

1 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kevin Verbeek

Gevonden via forum

4 mei 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Sandra van de Berg

Dé tip

7 mei 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Kim van Loon

Perfecte website

29 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jacob de Graaf

Lang leve google

5 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Daniël de Jong

Snelle match via payrollkaart.nl

28 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Erwin van Dijk

erg betaalbaar

26 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petronella Vermeulen

Super service

25 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Daniël de Wit

Ideale tip

28 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Christiaan Jacobs

Eindelijk een fijne site

24 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Klaas van Dam

Duidelijke website

30 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Wendy de Groot

Goed contact

25 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Roy van der Horst

Eindelijk een goede site gevonden

21 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Sabine Vink

Snelle offerte

23 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Albert Willems

erg betaalbaar

20 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemieke Veenstra

Payrollkaart is top!

22 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Patrick Meijer

Eindelijk een fijne site

19 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Rogier Kramer

Prettige service

22 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Nicole Verbeek

Goed contact

19 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sander Bosch

Ideale tip

21 april 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Dennis Jonker

Fijne service

21 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Sander de Jong

Fijn!

17 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jacobus van Vliet

Ideale match

13 april 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Thomas Meijer

Lang leve google

11 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mark van den Bosch

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

12 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Chantal Hermans

Fijne service

14 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Daniëlle van Dijk

Snelle offerte

11 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Sandra van der Linden

betaalbaar en professioneel

12 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marc de Lange

Google is je grootste vriend

14 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilona de Vries

Lang leve google

11 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johanna van Wijk

zeer rap geholpen

10 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Jan van Wijk

Payrollkaart is top!

11 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Renate de Ruiter

Perfecte website

7 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Lisette Smits

Na lang zoeken de juiste gevonden

7 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Thomas van Loon

Duidelijke website

4 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Angelique Koning

Ideale tip

1 april 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maaike van de Wal

betaalbaarder dan ik dacht

3 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angelique van Beek

Prettige service

3 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Jacqueline Hoekstra

Payrollkaart is top!

29 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Daniël de Boer

erg snel

31 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Nancy Peters

Via Via maar dan beter

3 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Linda Vos

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

1 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Roy Mol

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

26 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Anouk van der Heijden

Snelle match via payrollkaart.nl

27 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Arie de Jong

Gevonden via forum

27 maart 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Patricia van den Broek

De perfecte match

29 maart 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- David van Veen

Heel positief

27 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Johannes de Bruin

Zeer verrast

26 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Albert van Doorn

De perfecte match

20 maart 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Simon de Koning

Aangenaam verrast

25 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Danny de Ruiter

Zeer verrast

21 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Alexander Smit

snel geholpen

20 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Barry Blom

Via forum hier terechtgekomen

19 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Martijn van de Ven

Fijne service

20 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Marijke Maas

Forum bood hulp

21 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Mirjam de Leeuw

Ideale website

13 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Yvonne Verbeek

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

14 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Joost de Koning

Google is je grootste vriend

13 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martin van de Ven

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

13 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Iris van Veen

Goede werking van de website

12 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Saskia van Beek

Via linkedin niet hetzelfde

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Karin Koning

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

12 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Linda de Boer

Erg tevreden

28 februari 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Anna Postma

Lang leve google

27 februari 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Maarten Schouten

betaalbaarder dan ik dacht

13 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Marco Willems

Via Via maar dan beter

12 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ilse van den Broek

Heel positief

3 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Roel Dijkstra

Fijn!

23 januari 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Mirjam van Dongen

Via linkedin niet hetzelfde

20 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eva Huisman

Dé tip

9 januari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Linda Jacobs

Perfecte tip

9 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Caroline Willemsen

Snelle offerte

6 december 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Yvonne van Dijk

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

3 december 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Sanne Brouwer

Ideale website

24 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Bart Brouwer

Forum bood hulp

18 november 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sanne Janssen

Goed contact

13 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Petrus Willems

betaalbaar en professioneel

31 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patrick van de Ven

Ideale match

30 oktober 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Patricia Bos

Payrollkaart is top!

27 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Martijn van de Pol

Geen linkedin nodig

22 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arjan van de Berg

Eindelijk een fijne site

12 oktober 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Roel Janssen

Ideale tip

5 oktober 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Adriaan van Wijk

Duidelijke website

1 oktober 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Niels Bos

Duidelijke website

25 september 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sharon Visser

erg snel

17 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Ramona Vink

Ideale match

11 september 2019

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Karin Sanders

Perfecte tip

30 augustus 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Michiel Gerritsen

Payrollkaart is top!

22 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Tessa Veenstra

Ideale match

21 augustus 2019

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Rob Mol

betaalbaarder dan ik dacht

15 augustus 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Irene Mol

Goed contact

8 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Mirjam de Jong

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

29 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Evelien de Lange

Zeer verrast

23 juli 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Linda Bosch

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

16 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Eric Schipper

Perfecte website

6 juli 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Daniël Schouten

Fijn!

4 juli 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ramona Gerritsen

Perfecte tip

21 juni 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ruben van de Velden

Fijne service

20 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Jacobus de Wit

De perfecte match

8 juni 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marieke Driessen

Fijne service

1 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Chantal Scholten

Heel positief

30 mei 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Karin de Boer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

23 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marjolein Koster

Gevonden via forum

16 mei 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Top professional

- Marco van den Broek

Dit werkt fijn

3 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jeroen Driessen

Dit werkt fijn

25 april 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Erwin de Bruin

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

25 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Stefan van Dam

Mijn eigen netwerk kan dit niet

10 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anouk van Loon

betaalbaarder dan ik dacht

22 februari 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Frank de Bruijn

Via Via maar dan beter

20 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johanna Scholten

Gevonden via forum

29 december 2018

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Sander Vink

vlot en makkelijk

25 december 2018

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Steven de Bruin

Uitgelichte payroll bedrijven uit Middelburg

Repay HRM Goes

Smithweg 1.03
4462 HC Goes
Nederland

088 002 1660
http://www.repay.nl/

Ppartner

Anthony Fokkerstraat 79
4462 ES Goes
Nederland

0113 405 155
https://www.ppartner.nl/

Uitbesteden-salarisadministratie.nl

Van Aldegondebaan 7
4615 AZ Bergen op Zoom
Nederland


http://www.uitbesteden-salarisadministratie.nl/