Payroll Beerta

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw payroll vraagstukken in Beerta?

Dan ben je op de goede plek.

Payrollkaart zorgt dat jij die zoekt naar Payroll Beerta verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Payrollkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle payroll bedrijven uit Beerta – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Payroll Beerta gezocht?

Een Payroll bedrijf uit Beerta vinden

Payroll Beerta
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Beerta, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oostwold Scheemda, Blauwestad en Midwolda bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Beerta

Zoek jij naar een payroll bedrijf in Beerta? Je moet met een paar dingen rekening houden bij je zoektocht naar een payroll bedrijf. Het is natuurlijk wenselijk dat je een partij vindt die jou perfect kan helpen. Als jij een payroll bedrijf in Beerta wilt aantrekken raden we je aan om dit artikel eens goed door te nemen.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Beerta moeten overwegen

Samenwerken met een payroll bedrijf in Beerta heeft veel voordelen. Je geeft veel verantwoordelijkheid uit handen, dit maakt het voor jou makkelijker om je onderneming te besturen.

Er zijn echter diverse werkzaamheden waar payroll bedrijven je mee kunnen helpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de urenadministratie. Vooral bij de grote payroll bedrijven zal je deze full service aanpak vinden.|De grotere payroll bedrijven hebben een divers aanbod aan mogelijkheden.

Kleine ondernemingen hebben minder personeel maar ook zij zullen profijt ondervinden van een degelijk payroll bedrijf. Voor de organisaties die veel medewerkers in dienst hebben is het al helemaal een slimme keuze. In zee gaan met een payroll bedrijf in Beerta betekent dat alle verantwoordelijkheden die verwacht worden van de werkgever niet meer bij jou liggen. De payroll bedrijven uit Beerta zorgen ervoor dat jouw personeel op papier bij hun in dienst is, terwijl jij als bedrijfseigenaar nog altijd zeggenschap hebt over je personeel.

Alle payroll bedrijven uit Beerta

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Beerta

Er zijn een fors aantal redenen om te investeren in een payroll constructie. De meest logische reden: tijdsbesparing. Het bijhouden van de administratie rondom je personeel kost nu eenmaal veel moeite. Door samen te werken met een payroll bedrijf in Beerta kan je deze tijd beter besteden aan taken die meer bij jouw werk passen. De regels voor het bijhouden van je werknemersadministratie zijn daarnaast ook vaak niet duidelijk en moeilijk te begrijpen.

Een ander pluspunt van het inschakelen van een payroll bedrijf in plaatsnaam is kostenbesparing. Je hoeft je bijvoorbeeld geen zorgen meer te maken over ziekteverzuim. Deze onkosten lopen hoog op in sommige situaties. Door een payroll in Beerta hoef je hier niet meer over na te denken, je werknemers zijn op papier immers in dienst bij het payroll bedrijf inBeerta. Het payroll bedrijf word hier wel voor betaald door jou.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden uit Beerta

Op zoek naar een payroll professional uit Beerta?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Beerta te vinden die bij past.

Payroll kosten in Beerta bekijken – waar op letten

Waar moet je nu eigenlijk rekening mee houden alvorens je een offerte aanvraagt? Allereerst is het aan te raden om onderzoek te doen naar de werknemers van het payroll bedrijf in Beerta. Daarnaast is het belangrijk om je toekomstplannen met het payroll bedrijf te delen. Een gesprek plannen met de werknemers van het payroll kantoor is uiteraard ook een goede optie, je wilt wel zeker weten dat het mensen zijn waar je mee overweg kunt.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Beerta door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Beerta ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Beerta ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Beerta

Door duidelijk te zijn in jouw aanvraag zal je uitkomen bij een payroll bedrijf dat perfect past bij jouw situatie. Als een payroll organisatie bekwaam genoeg is om je verder te helpen dan kom je daar snel genoeg achter. Dit zal je een hoop tijd en moeite besparen, niets is vervelender dan veel tijd kwijt zijn zonder dat je de juiste kandidaat vind.

Heb je een selectie gemaakt uit de geschikte payroll bedrijven? Plan dan een gesprek met de verschillende kandidaten. Dit soort gesprekken geven je een beter beeld van de organisatie achter de offerte. Vraag dan ook wat de betreffende voordelen zijn van het payroll bedrijf en bekijk wat hun onderscheidende kracht is. Zorg er ook voor dat je gedurende dit gesprek verduidelijkt wat je precies wilt uitbesteden.

Kies je voor een online payroll bedrijf moet je goed kijken naar een aantal dingen.

Bekijk bijvoorbeeld eens wat er over de bedrijven wordt gezegd en wat de ervaringen van anderen zijn die ook met dit specifieke bedrijf samenwerken. Dit schept al een helder beeld van het payroll bedrijf in kwestie. Een andere methode om een goed online payroll bedrijf te vinden is door aan andere bedrijven te vragen welk payroll bedrijf zij momenteel inzetten. Uiteraard wel slim om dan ook na te vragen of ze tevreden zijn met dit bedrijf.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Beerta vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Beerta heeft profijt van payroll bedrijven

Zowel kleine als grote organisaties kunnen voordeel halen uit het inschakelen van een payroll bedrijf. Het bouwen van een payroll constructie is een slimme manier om de gevaren te elimineren die normaliter komen kijken bij het ondernemerschap. Vraag nu nog 3 offertes aan en vind binnen een korte periode het payroll bedrijf uit Beerta wat helemaal aan jouw wensen zal voldoen.

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de ervaringen van klanten van de meest bekende payroll bedrijven van Nederland voor je op een rijtje gezet. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheden uitgelicht voor jou in Beerta. Ook is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Beerta op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Beerta en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Beerta.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Beerta.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Beerta

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Beerta.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Beerta. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Beerta

Fijne service

25 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Nancy Willemsen

Perfecte website

19 juli 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Vincent van der Meulen

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 juli 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Klaas Smit

Werkt goed dit

23 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Joyce Koster

Goede werking van de website

17 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nathalie van Doorn

Werkt lekker!

22 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Inge de Bruijn

Forum bood hulp

20 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Rogier de Haan

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

16 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jacoba Evers

Ideale match

20 juli 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Maaike Bosman

Snelle match via payrollkaart.nl

19 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Rogier Smeets

Geen linkedin nodig

16 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bianca van de Ven

betaalbaarder dan ik dacht

17 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erik van de Brink

Goed contact

16 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jelle van de Wal

Werkt goed dit

15 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Steven de Vries

zeer rap geholpen

13 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Gerrit Mol

Ideale match

7 juli 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jelle Huisman

Prettige service

8 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Nancy Bakker

Erg tevreden

5 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Barbara Meijer

Heel positief

9 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Jacqueline Verhoeven

Voortreffelijke match

6 juli 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Robertus de Leeuw

Ideale website

8 juli 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Bianca van der Meulen

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

7 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Matthijs Dekker

Vlugge offerte

5 juli 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Arie de Graaf

Ideale tip

30 juni 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ronald van den Heuvel

betaalbaarder dan ik dacht

5 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patricia van Doorn

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

3 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Bart Dekker

Google is je grootste vriend

4 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Iris van de Wal

Voortreffelijke match

28 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Robertus van de Ven

betaalbaarder dan ik dacht

1 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Melanie Timmermans

Goed contact

26 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Manon Koning

Dit werkt fijn

24 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sanne de Leeuw

De perfecte match

30 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marleen van der Meer

Gevonden via forum

29 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Jessica Maas

betaalbaarder dan ik dacht

23 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mirjam Timmermans

Duidelijke website

26 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sabine Jansen

Prettige service

21 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Kim van Leeuwen

betaalbaarder dan ik dacht

18 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Simone van der Linden

Via linkedin niet hetzelfde

20 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicolaas de Jong

Prettige service

17 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Jeroen Mulder

Fijn!

20 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Nicole Hofman

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

17 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- David Janssen

Duidelijke website

18 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Mariska Janssen

aangename service

19 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Martijn Sanders

Fijn!

15 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Annemieke de Jonge

Dé tip

18 juni 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Melanie van de Velde

erg betaalbaar

14 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christian Kuiper

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

16 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Annemieke Verhoeven

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Irene van de Velde

Goede werking van de website

9 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Karin de Jong

Ideale match

11 juni 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Maurice van de Velde

Snelle match via payrollkaart.nl

5 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Arie Dijkstra

Google is je grootste vriend

10 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kevin Kramer

vlot en makkelijk

6 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Brenda van Doorn

Via Via maar dan beter

7 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nienke Bos

Snelle offerte

9 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Anouk Meijer

Via forum hier terechtgekomen

3 juni 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Nancy Martens

Fijne service

1 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Michel Postma

Perfecte tip

3 juni 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Tessa van Dijk

Perfecte tip

4 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Paul Visser

Fijn!

31 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Ruben Wolters

Payrollkaart is top!

4 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Thomas de Jonge

Voortreffelijke match

30 mei 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Natascha Wolters

Ideale website

1 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Nicole Groen

Ideale match

31 mei 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Robin van de Pol

zeer rap geholpen

28 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Chantal Molenaar

Vlugge offerte

25 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Leonie Kuijpers

erg snel

28 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Melanie Prins

Goed contact

24 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sharon Schouten

Payrollkaart werkt erg fijn

27 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Simone van Dijk

Eindelijk een fijne site

23 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Edwin Maas

Perfecte tip

26 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Bastiaan Vos

Payrollkaart werkt erg fijn

20 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- David Vos

Vlugge offerte

25 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Adriaan van de Velden

Lang leve google

21 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Arjan de Vries

Via forum hier terechtgekomen

22 mei 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Michael Peeters

Duidelijke website

19 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Adriana Schouten

Zeer verrast

16 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Wilhelmina Huisman

aangename service

16 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Maaike Blom

Fijne service

18 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Sylvia Koster

Lang leve google

16 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sandra van de Pol

zeer rap geholpen

17 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Roy Hoekstra

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

10 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Eric Hofman

Gevonden via forum

9 mei 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Nicolaas van de Veen

Ideale match

11 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Niels van Veen

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

11 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Evelien de Wit

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

7 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Annemarie Mol

Ideale website

11 mei 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Angelique Hoekstra

Fijne service

6 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Miranda Hermans

Lang leve google

6 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Steven Willemsen

Werkt lekker!

5 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Rutger de Wit

Heel positief

3 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Eric Prins

Goed contact

3 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Erik Bakker

Payrollkaart werkt erg fijn

5 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Claudia Koning

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

6 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Marleen Boer

Via linkedin niet hetzelfde

29 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacobus Smit

Lang leve google

2 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barry Timmermans

erg snel

3 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Astrid Peeters

Goed contact

26 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Martijn de Boer

Prettige service

25 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Johan Scholten

Erg tevreden

30 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Simone Postma

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Adriaan van de Berg

Payrollkaart werkt erg fijn

30 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Jacqueline Peters

Dé tip

22 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Thomas Wolters

Prettige service

27 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Richard van Dongen

erg betaalbaar

22 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Stefan de Wit

Google is je grootste vriend

23 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anne Jansen

zeer rap geholpen

19 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Ilse van Dam

Payrollkaart is top!

24 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Claudia van de Brink

Lang leve google

20 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Willem Peeters

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

19 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Dennis Schouten

Goed contact

22 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Daniëlle Janssen

Eindelijk een fijne site

18 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Wilhelmus Prins

Goed contact

19 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sabine Post

Ideale website

16 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Paul Koster

Ideale tip

11 april 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Inge Vos

Lang leve google

16 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Matthijs Janssen

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

11 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Gerardus de Lange

vlot en makkelijk

10 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Tessa Verbeek

Perfecte website

8 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Roy Jacobs

Eindelijk een fijne site

10 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Evelien Bakker

Gevonden via forum

13 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Jeffrey de Haan

Geen linkedin nodig

5 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maurice van de Velden

Duidelijke website

6 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Maurice Mulder

Werkt goed dit

9 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Laura van Leeuwen

Werkt lekker!

3 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sanne van Dijk

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

9 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Nicole Huisman

Dit werkt fijn

5 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sjoerd Smits

Vlugge offerte

3 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Barry Hendriks

Eindelijk een goede site gevonden

31 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Daniëlle Gerritsen

Forum bood hulp

5 april 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Tamara Koning

Werkt goed dit

31 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Bram Bosman

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

1 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Christiaan van de Wal

Via linkedin niet hetzelfde

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Lisette Peeters

Payrollkaart werkt erg fijn

31 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Margaretha de Leeuw

snelle service

31 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Inge de Vos

Forum bood hulp

24 maart 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Sander Martens

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

23 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Adriana van den Broek

Ideale match

26 maart 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Tom Kuijpers

Via forum hier terechtgekomen

27 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Rogier Verbeek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eveline Hendriks

Payrollkaart werkt erg fijn

20 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Hendrikus Bosman

De perfecte match

19 maart 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Chantal Dekker

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

19 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Albert Bos

snelle service

17 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Koen de Haan

Voortreffelijke match

19 maart 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ellen van de Veen

Goede werking van de website

19 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Koen Peters

Ideale match

15 maart 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sabine van de Velde

Eindelijk een goede site gevonden

16 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Brenda van der Laan

Snelle offerte

16 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Roel de Jong

Eindelijk een goede site gevonden

18 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Sanne Molenaar

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

17 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Maartje van Leeuwen

Via forum hier terechtgekomen

11 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- David van der Linden

Dé tip

12 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Mark de Ruiter

Payrollkaart werkt erg fijn

5 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Jacqueline Hoekstra

Lang leve google

23 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marco Kuiper

Werkt goed dit

19 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jelle de Vries

Google is je grootste vriend

14 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dirk Post

niet verwacht zo betaalbaar

7 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Kim van Dijk

Gevonden via forum

5 februari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Sylvia Verhoeven

Fijne service

28 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Maaike Jacobs

Lang leve google

17 januari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Elizabeth Boer

Perfecte website

11 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sandra Scholten

Via linkedin niet hetzelfde

9 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angela Driessen

Perfecte tip

5 december 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Natasja Peters

Payrollkaart is top!

3 december 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Wilhelmus de Vos

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

21 november 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Robertus Verbeek

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

20 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Monique Postma

aangename service

8 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Ilse Verbeek

betaalbaar en professioneel

4 november 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Miranda van de Velde

Via Via maar dan beter

31 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemarie de Leeuw

Heel positief

28 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Yvonne Kok

Goed contact

30 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Rob Smits

Ideale website

24 oktober 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Nicole Verhoeven

Aangenaam verrast

15 oktober 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ilse Smit

Eindelijk een goede site gevonden

9 oktober 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Joost Vink

Eindelijk een fijne site

30 september 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Evelien Janssen

Goed contact

20 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maurice de Koning

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

14 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jacob de Bruin

Heel positief

5 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Michiel Hoekstra

Snelle offerte

30 augustus 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Petra Blom

Via forum hier terechtgekomen

25 augustus 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Wilhelmina Bosman

Via linkedin niet hetzelfde

17 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Miranda de Bruin

Snelle offerte

12 augustus 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sabrina van der Linden

Gevonden via forum

2 augustus 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Sabine van der Meer

Gevonden via forum

29 juli 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Willem Vos

Eindelijk een goede site gevonden

19 juli 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Daniëlle Gerritsen

Ideale match

14 juli 2019

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Danny Smeets

Aangenaam verrast

4 juli 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Petrus de Bruin

vlot en makkelijk

1 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Steven van den Heuvel

Fijn!

20 juni 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Franciscus de Jonge

Aangenaam verrast

18 juni 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Linda Bosch

Heel positief

6 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Joris Kuiper

Goed contact

3 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Charlotte Visser

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

25 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Marijke van de Berg

Perfecte website

20 mei 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Joost Gerritsen

Super service

15 mei 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Elizabeth van de Pol

Fijn!

7 mei 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Hendrikus Groen

aangename service

28 april 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Ilona de Vries

Geen linkedin nodig

19 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maurice Koning

Forum bood hulp

7 maart 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Michiel Boer

Dé tip

14 februari 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Manon van der Laan

Lang leve google

19 januari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Femke Huisman

Snelle offerte

27 december 2018

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jan Bakker

Forum bood hulp

16 december 2018

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Iris Blom

Uitgelichte payroll bedrijven uit Beerta

123Flexwerk

Hogelandsterweg 16
9936 BH Farmsum
Nederland

050 205 0573
https://123flexwerk.nl/

Dat Loont B.V

Zandtangerweg 39
9584 AL Mussel
Nederland

0599 454 345
http://datloont.nl/

Perfect Payroll B.V.

Zuiderdiep 34
9521 AT Nieuw-Buinen
Nederland

0599 211 942
http://www.hoornstra-nb.nl/perfect%20payroll.html