Payroll Meppen

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw payroll vraagstukken in Meppen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Payroll Meppen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Payrollkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle payroll bedrijven uit Meppen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Payroll Meppen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Payroll Meppen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Meppen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Witteveen, Gees en Aalden bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Meppen

De kans is groot dat ook jij zoekt naar een payroll bedrijf in Meppen, je bent namelijk met een reden op deze pagina terecht gekomen. Het vinden van het meest geschikte payroll bedrijf zal niet makkelijk zijn. Het is natuurlijk handig dat je een dienstverlener vindt die jou zo goed mogelijk kan helpen. Als jij een payroll bedrijf in Meppen wilt aannemen adviseren we je om deze pagina eens goed door te lezen.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Meppen moeten overwegen

In zee gaan met een payroll bedrijf in Meppen heeft veel voordelen. Door het risico bij een ander bedrijf onder te brengen zal het voor jou als bedrijfseigenaar net even wat eenvoudiger worden om het bedrijf met succes te runnen.

Het kan ook zo zijn dat payroll bedrijven de algemene administratie uit handen nemen. Bijvoorbeeld de urenadministratie. Vooral bij de grotere payroll bedrijven zal je deze full service aanpak vinden.|De meeste payroll bedrijven hebben een divers aanbod aan diensten

Kleine bedrijven hebben minder werknemers in dienst maar zelfs zij kunnen profijt ondervinden van een degelijk payroll bedrijf. Het is logisch dat organisaties met veel werknemers er sowieso goed aan doen om een payroll bedrijf aan zich te binden. Samenwerken met een payroll bedrijf in Meppen zorgt ervoor dat alle verantwoordelijkheden die verwacht worden van de ondernemer niet meer bij jou liggen. De payroll bedrijven uit Meppen zorgen ervoor dat jouw personeel wettelijk gezien bij hun in dienst is, terwijl jij als bedrijfseigenaar nog altijd zeggenschap hebt over je team.

Alle payroll bedrijven uit Meppen

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Meppen

De voordelen waarvan ondernemingen zullen profiteren bij het inzetten van een payroll constructie zijn oneindig. De meest voor de hand liggende reden: tijdsbesparing. Het bijwerken van de administratie rondom je werknemers kost nu eenmaal veel tijd en moeite. Door deze taken uit handen te geven bespaar je veel tijd. Daarnaast ben je geen expert in werknemersadministratie en weet dan ook niet echt hoe je de administratie op een georganiseerde manier moet bijhouden.

Het samenwerken met een bedrijf voor een payroll constructie in Meppen maakt het ook mogelijk om hoge kostenposten te voorkomen. Je hoeft je niet meer bezig te houden met ziekteverzuim. Als ondernemer draag je natuurlijk de verantwoordelijkheid over jouw personeel, hier horen ook de bedragen bij die ontstaan bij ziekte of ongelukken. Doordat je werknemers op de lijst van het payroll bedrijf in Meppen staan hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken, het payroll bedrijf handelt deze zaken af. Het payroll bedrijf word hier wel voor betaald door jou.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden in Meppen

Op zoek naar een payroll professional uit Meppen?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Meppen te vinden die bij past.

Payroll kosten in Meppen bekijken – waar op letten

Je kan het beste met een aantal zaken rekening houden alvorens je een offerte laat opstellen. Wanneer je een offerte laat opstellen door de verschillende kandidaten is het wel aan te raden om de onderneming eerst te leren kennen. Daarnaast is het aan te raden om je toekomstplannen met het payroll bedrijf te delen. Je kan altijd een gesprek met een payroll kantoor plannen om je vragen te stellen.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Meppen door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Meppen ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Meppen ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Meppen

Hoe specifieker je bent in je aanvraag hoe sneller je terecht komt bij een payroll bedrijf dat jou kan helpen. Hierdoor loop je minder risico dat je gaat samenwerken met een incapabel payroll bedrijf. Dit zal je een hoop frustratie en stress besparen, niets is vervelender dan veel tijd kwijt zijn zonder dat je de perfecte kandidaat vind.

Wanneer je een selectie van ondernemingen hebt gemaakt voor het uitbesteden van de payroll werkzaamheden in Meppen dan is het slim om een ontmoetingsgesprek te laten plaatsvinden. Gedurende deze meeting zal je onder andere inzage krijgen in de soort persoon die aan de andere kant van de tafel zit. Zo weet je ook meteen waarin de verschillende payroll bedrijven van elkaar verschillen. Zorg er ook voor dat je gedurende dit gesprek verduidelijkt wat je precies wilt uitbesteden.

Je kan uiteraard ook kiezen voor een online payroll bedrijf, Let hierbij wel op onderstaande zaken.

Een goede methode om achter de oprechtheid van een payroll bedrijf te komen is door online recensies te zoeken. Dit zorgt al voor een duidelijker beeld van het payroll bedrijf in kwestie. Vraag ook aan je eigen omgeving welke payroll bedrijven zij aanbevelen. Hoor je een bepaald bedrijf vaak terugkomen? Grote kans dat het een goede partij is.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Meppen vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Meppen heeft profijt van payroll bedrijven

Eigenlijk iedere organisatie met personeel in dienst zal veel profijt ondervinden bij het inschakelen van een payroll bedrijf. Het opzetten van een payroll constructie is een eenvoudige manier om de risico’s te elimineren die normaal gesproken komen kijken bij het ondernemerschap. Twijfel dan ook niet langer en vraag meteen 3 offertes aan om bij een goede partij uit te komen

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de klantervaringen van de meest bekende payroll bedrijven van Nederland voor je op een rijtje gezet. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheden uitgelicht voor jou in Meppen. Tevens is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Meppen op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Meppen en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Meppen.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Meppen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Meppen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Meppen.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Meppen. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Meppen

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

22 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Nathalie Mulder

Heel positief

26 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Sander Boer

Google is je grootste vriend

20 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Saskia van der Heijden

snel geholpen

18 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Rob van de Ven

Ideale match

17 juli 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Laura Peters

Super service

16 juli 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Natasja Driessen

Ideale match

17 juli 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Susanne van der Horst

Via Via maar dan beter

16 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Margaretha Postma

Via Via maar dan beter

20 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Roy Kok

Via Via maar dan beter

14 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Femke van de Ven

Ideale website

11 juli 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Evelien Prins

Duidelijke website

14 juli 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Iris Blom

niet verwacht zo betaalbaar

14 juli 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelis Smits

Werkt lekker!

15 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Anna Veenstra

Goed contact

9 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sabrina van den Heuvel

betaalbaar en professioneel

13 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmus Peeters

Goed contact

7 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Hanneke van den Bosch

De perfecte match

7 juli 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Thijs Kok

Ideale match

4 juli 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Cornelis Vink

Payrollkaart is top!

6 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Ilona Gerritsen

Goede werking van de website

8 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Arie van der Meulen

Dé tip

7 juli 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marije van Vliet

Snelle offerte

1 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Jessica Schipper

Positieve ervaring

6 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Nienke Groen

Snelle offerte

5 juli 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Angela de Wit

Werkt lekker!

30 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Margaretha Bosman

Ideale match

27 juni 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Dave Willemsen

Goed contact

27 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Bram Smit

Voortreffelijke match

25 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Barbara Janssen

Goed contact

30 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Michael van Vliet

vlot en makkelijk

30 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Hanneke de Bruin

Duidelijke website

27 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Cornelis Vermeulen

betaalbaarder dan ik dacht

23 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Susanne Driessen

De perfecte match

22 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Guido Molenaar

Positieve ervaring

24 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Linda Janssen

Voortreffelijke match

22 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Guido de Haan

Perfecte tip

24 juni 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Maurice de Boer

Ideale match

19 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Bart Wolters

Heel positief

24 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Chantal van der Linden

Vlugge offerte

19 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Pascal Kuipers

Google is je grootste vriend

18 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Natasja van Dongen

Lang leve google

14 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marc Post

vlot en makkelijk

18 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Ivo van der Heijden

Via linkedin niet hetzelfde

17 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anna Hendriks

Perfecte tip

11 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Astrid Post

Goede werking van de website

17 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Klaas de Boer

Eindelijk een goede site gevonden

15 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Natascha van de Wal

Aangenaam verrast

14 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jacobus Bos

Perfecte tip

13 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Diana de Ruiter

Gevonden via forum

9 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Cindy Mol

Forum bood hulp

10 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marinus van Vliet

Heel positief

7 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Ilse Sanders

Vlugge offerte

7 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Bart Koster

Goed contact

4 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Joris Molenaar

Lang leve google

7 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jessica de Boer

Via linkedin niet hetzelfde

1 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patrick van Vliet

Goede werking van de website

5 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sander Dekker

erg betaalbaar

7 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bas Wolters

Perfecte website

30 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Marc Vermeulen

Gevonden via forum

3 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Natasja Maas

vlot en makkelijk

3 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Nicole Maas

Google is je grootste vriend

31 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dirk van Dijk

snel geholpen

2 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Raymond Dijkstra

Google is je grootste vriend

31 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrik Janssen

aangename service

25 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Vincent de Graaf

erg snel

29 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Hanneke Boer

Werkt goed dit

24 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Susanne Hoekstra

aangename service

23 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Gerrit Bosman

Ideale website

28 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Nathalie Bosch

Ideale tip

26 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Christiaan de Jong

Geen linkedin nodig

23 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sander van Leeuwen

Google is je grootste vriend

21 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemieke Jonker

Werkt goed dit

20 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Natasja de Ruiter

Ideale tip

23 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Elizabeth van de Velden

erg betaalbaar

21 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerrit Jonker

Payrollkaart werkt erg fijn

19 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Roel van der Laan

Ideale website

21 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Martijn van Wijk

Perfecte website

19 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Annemieke Peters

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

17 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Esther van Doorn

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

14 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Sylvia de Groot

Werkt goed dit

15 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ingrid Dekker

Payrollkaart werkt erg fijn

10 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Annemieke Peeters

Heel positief

11 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Tom Peeters

Perfecte website

11 mei 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Irene Prins

Lang leve google

12 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sabrina de Haan

Payrollkaart werkt erg fijn

7 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Susanne de Bruin

Ideale tip

13 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Johanna de Bruin

Vlugge offerte

8 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marloes Dijkstra

Eindelijk een goede site gevonden

10 mei 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Vanessa Bos

aangename service

7 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Christian Postma

Perfecte website

6 mei 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Esther Maas

Via forum hier terechtgekomen

4 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Wilhelmus Visser

Ideale tip

5 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Joyce Wolters

Werkt goed dit

3 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Thomas van Dam

Heel positief

2 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Natascha Maas

erg betaalbaar

28 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ilona Maas

Snelle match via payrollkaart.nl

2 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jacqueline Smits

Heel positief

2 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Dave van Loon

Eindelijk een goede site gevonden

28 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Ellen Peeters

erg snel

27 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Marco de Vries

Forum bood hulp

29 april 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Angela Brouwer

Dé tip

29 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sjoerd Wolters

Eindelijk een goede site gevonden

28 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Wendy de Groot

Dit werkt fijn

25 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Bram Hoekstra

Eindelijk een goede site gevonden

20 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Maarten de Boer

Gevonden via forum

23 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Tessa Vos

Perfecte tip

21 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maarten de Bruijn

Prettige service

23 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Cornelia Huisman

Eindelijk een fijne site

16 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Thijs Huisman

Goed contact

23 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Michiel Janssen

betaalbaarder dan ik dacht

17 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- David Mol

Prettige service

18 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Caroline van der Heijden

Positieve ervaring

17 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Hendrika de Jong

Heel positief

12 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Petra Mulder

Snelle match via payrollkaart.nl

16 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Evelien Willemsen

zeer rap geholpen

10 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Anne Groen

zeer rap geholpen

10 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Richard de Vries

Ideale tip

12 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Koen Mulder

De perfecte match

13 april 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Petra van Beek

Gevonden via forum

9 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Brenda Peters

Goed contact

13 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Martijn de Vries

Payrollkaart is top!

11 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Adriaan Brouwer

Perfecte tip

5 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Wilhelmus Post

Snelle match via payrollkaart.nl

4 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marjolein de Bruin

Erg tevreden

6 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Natasja van de Velde

Goed contact

4 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Mirjam Vink

Lang leve google

1 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrik de Jonge

Voortreffelijke match

2 april 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Eveline Dijkstra

Vlugge offerte

2 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marleen Bos

Voortreffelijke match

31 maart 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jacobus Mulder

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

30 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Charlotte van der Linden

aangename service

3 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Erik Koning

Ideale match

2 april 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Maartje van de Wal

Geen linkedin nodig

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacobus van der Horst

Ideale tip

30 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sharon van de Pol

Positieve ervaring

28 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Sabrina Hermans

Eindelijk een fijne site

30 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Angelique Molenaar

zeer rap geholpen

25 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Natasja Martens

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sebastiaan Koning

De perfecte match

26 maart 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jacobus van der Heijden

Zeer verrast

20 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Natascha de Vries

Prettige service

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Pascal van Doorn

Mijn eigen netwerk kan dit niet

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Niels Vermeulen

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

21 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Bart Sanders

Goed contact

21 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Bart Scholten

Lang leve google

15 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maarten van Veen

Via linkedin niet hetzelfde

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barbara van der Meulen

Eindelijk een fijne site

16 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Thomas Kuijpers

Forum bood hulp

18 maart 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Rogier Hofman

Snelle offerte

16 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Anita Smits

erg snel

17 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Sander van Dijk

Payrollkaart werkt erg fijn

15 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Koen Evers

Fijn!

6 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruud van Veen

Via forum hier terechtgekomen

5 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Marc Koster

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

20 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Daniëlle de Ruiter

Goed contact

20 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ilona Willemsen

Zeer verrast

9 februari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Nancy Groen

Perfecte tip

30 januari 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sebastiaan Veenstra

Mijn eigen netwerk kan dit niet

27 januari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nicolaas van Dam

Zeer verrast

22 januari 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Wilhelmus van de Velde

Dé tip

14 januari 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Erwin de Jong

Eindelijk een goede site gevonden

2 januari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Renate van den Heuvel

Lang leve google

11 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Barry van der Linden

Perfecte tip

29 november 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Edwin Gerritsen

erg betaalbaar

24 november 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- René Dekker

Zeer verrast

21 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Pascal Driessen

Voortreffelijke match

11 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tamara de Groot

Goed contact

31 oktober 2019

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Maria van de Brink

Google is je grootste vriend

26 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anouk Koning

Ideale website

30 oktober 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Laura Prins

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

24 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Iris Prins

Payrollkaart is top!

13 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Cornelis de Koning

Erg tevreden

9 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Marcel Dekker

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

26 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marloes Vink

Gevonden via forum

23 september 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Ingrid van Vliet

Via forum hier terechtgekomen

17 september 2019

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Marc Brouwer

Payrollkaart werkt erg fijn

10 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Barbara Sanders

Goed contact

2 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jelle van de Wal

Lang leve google

22 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eric Jacobs

Fijne service

15 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Michel van de Velden

Vlugge offerte

8 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Tim Sanders

Goed contact

1 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marijke Dijkstra

Google is je grootste vriend

30 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patrick Prins

Ideale match

23 juli 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Irene van der Meer

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

14 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Hendrika Smeets

Goede werking van de website

5 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Caroline Hofman

Erg tevreden

30 juni 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Ingrid Smit

Zeer verrast

26 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jacob de Vries

Dé tip

18 juni 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Mark Molenaar

Erg tevreden

7 juni 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Monique de Graaf

Voortreffelijke match

2 juni 2019

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Gerrit Vermeulen

snel geholpen

29 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Pieter Molenaar

Google is je grootste vriend

18 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mark Driessen

Goed contact

11 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Elizabeth Mol

Payrollkaart is top!

5 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Arjan Maas

Goed contact

2 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Hendrikus Timmermans

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

24 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Cornelia van den Broek

Lang leve google

26 februari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Karin van Loon

aangename service

18 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Wouter Janssen

betaalbaar en professioneel

31 januari 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeffrey Koning

Vlugge offerte

12 januari 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Dave Prins

Super service

8 december 2018

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Bastiaan Willems

Uitgelichte payroll bedrijven uit Meppen

Perfect Payroll B.V.

Zuiderdiep 34
9521 AT Nieuw-Buinen
Nederland

0599 211 942
http://www.hoornstra-nb.nl/perfect%20payroll.html

Go2 Payroll – Emmen

Noorderplein 102
7811 MG Emmen
Nederland

0591 659 550
http://www.go2payroll.nl/

SF Business Solutions

Modem 32
7741 MJ Coevorden
Nederland

06 55388280
http://sain.nl/