Payroll Molenaarsgraaf

Ben jij opzoek naar een ijzersterk payroll bedrijf uit Molenaarsgraaf dat bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Payroll Molenaarsgraaf verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Payrollkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle payrollers uit Molenaarsgraaf – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Payroll Molenaarsgraaf gezocht?

Een Payroll bedrijf uit Molenaarsgraaf vinden

Payroll Molenaarsgraaf
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Molenaarsgraaf, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Bleskensgraaf Ca, Ottoland en Brandwijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Molenaarsgraaf

Grote kans dat ook jij aan het zoeken bent naar een payroll bedrijf in Molenaarsgraaf, je bent tenslotte met een reden op deze pagina terecht gekomen. Je moet naar een aantal zaken kijken tijdens je zoektocht naar een payroll bedrijf. Je wilt immers Als jij een payroll bedrijf in Molenaarsgraaf wilt aantrekken raden we je aan om deze pagina eens goed door te nemen.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Molenaarsgraaf moeten overwegen

In zee gaan met een payroll bedrijf in Molenaarsgraaf heeft verschillende voordelen. Door het risico bij een ander bedrijf onder te brengen zal het voor jou als bedrijfsleider net even wat makkelijker worden om de organisatie met succes te runnen.

Wat we ook vaak zien is dat payroll bedrijven de algemene administratie overnemen. Je kunt hier denken aan de urenadministratie. Voornamelijk bij de grotere payroll bedrijven kan je deze full service aanpak verwachten.|De grotere payroll bedrijven hebben een groot aanbod aan diensten

Ook kleine organisaties zijn geholpen met het inzetten van een payroll bedrijf. Voor de bedrijven die veel werknemers in dienst hebben is het sowieso een goede keuze. In zee gaan met een payroll bedrijf in Molenaarsgraaf zorgt ervoor dat alle verplichtingen die verwacht worden van de ondernemer niet meer bij jou liggen. Je werknemers zijn op papier in dienst bij het payroll bedrijf in Molenaarsgraaf, jij houd natuurlijk wel de regie over je team.

Alle payroll bedrijven uit Molenaarsgraaf

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Molenaarsgraaf

De voordelen waarvan bedrijven kunnen genieten bij het opzetten van een payroll constructie zijn oneindig. De meest voor de hand liggende reden: tijdsbesparing. De werknemersadministratie is altijd weer een tijdrovende opdracht voor veel bedrijfsleiders, tijd die je eigenlijk aan iets anders besteed. Door deze werkzaamheden uit te besteden bespaar je veel tijd. Daarnaast ben je niet bekend met de werknemersadministratie en weet dan ook niet echt hoe je de administratie op een georganiseerde manier moet bijhouden.

Het in zee gaan met een bedrijf voor een payroll constructie in Molenaarsgraaf maakt het ook makkelijker om onnodige kostenposten te voorkomen. Je hoeft je bijvoorbeeld geen zorgen meer te maken over ziekteverzuim. Deze kosten lopen hoog op in sommige gevallen. Omdat je personeel op de lijst van het payroll bedrijf in Molenaarsgraaf staan hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken, het payroll bedrijf handelt deze zaken af. Zij nemen de risico’s op zich, jij betaalt als organisatie een bepaalde fee voor deze zekerheid.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden uit Molenaarsgraaf

Op zoek naar een payroll professional uit Molenaarsgraaf?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Molenaarsgraaf te vinden die bij past.

Payroll kosten in Molenaarsgraaf bekijken – waar op letten

Je kan het beste onderzoek doen naar een aantal zaken voordat je een offerte laat opstellen. Allereerst is het wenselijk om onderzoek te doen naar de werknemers van het payroll bedrijf in Molenaarsgraaf. Daarnaast is het aan te raden om je toekomstvisie met het payroll bedrijf te delen. Je kan altijd een gesprek met een payroll kantoor aanvragen om je vragen te stellen.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Molenaarsgraaf door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Molenaarsgraaf ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Molenaarsgraaf ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Molenaarsgraaf

Door helder te zijn in jouw offerte aanvraag zal je uitkomen bij een payroll bedrijf dat veel beter aansluit bij jouw situatie. Wanneer een payroll onderneming competent genoeg is om jou te helpen dan weet je dat meteen. Dit maakt je selectieproces al veel efficiënter.

Wanneer je een selectie van ondernemingen hebt gemaakt voor het uitbesteden van de payroll werkzaamheden in Molenaarsgraaf dan is het aan te raden om een gesprek te plannen. Gedurende deze meeting zal je onder andere inzage krijgen in de soort persoon die aan de andere kant van de tafel zit. Zo is het ook duidelijk waarin de verschillende payroll bedrijven van elkaar verschillen. Zorg er ook voor dat je tijdens dit gesprek afspreekt wat je precies uit handen wilt geven.

Je kan uiteraard ook kiezen voor een online payroll bedrijf, let hierbij wel goed op onderstaande zaken.

Bekijk onder andere eens wat er over de organisaties wordt gezegd en wat de inzichten van anderen zijn die ook met dit betreffende bedrijf samenwerken. Dit schept al een duidelijker beeld van het payroll bedrijf in kwestie. Vraag ook aan je eigen netwerk welke payroll bedrijven zij aanbevelen. Natuurlijk wel goed om dan ook na te vragen of ze tevreden zijn met dit bedrijf.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Molenaarsgraaf vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Molenaarsgraaf heeft profijt van payroll bedrijven

Zowel kleine als grote ondernemingen kunnen voordeel halen uit het inschakelen van een payroll bedrijf. Het bouwen van een payroll constructie is een makkelijke manier om de risico’s te verkleinen die normaliter komen kijken bij het werkgeverschap. Twijfel dan ook niet langer en vraag 3 offertes aan om bij een geschikte partij uit te komen

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de klantervaringen van de grootste payroll bedrijven van Nederland voor je in kaart gebracht. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheden uitgelicht voor jou in Molenaarsgraaf. Ook is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Molenaarsgraaf op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Molenaarsgraaf en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Molenaarsgraaf.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Molenaarsgraaf.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Molenaarsgraaf

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Molenaarsgraaf.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Molenaarsgraaf. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Molenaarsgraaf

Voortreffelijke match

27 juli 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marc van Beek

aangename service

21 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Nathalie Maas

betaalbaar en professioneel

23 juli 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joris Gerritsen

Dé tip

23 juli 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Patrick van Dam

Goed contact

22 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Janneke de Lange

Super service

23 juli 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Johanna Kuijpers

Forum bood hulp

18 juli 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Marco Mol

Fijne service

19 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Charlotte Visser

Eindelijk een fijne site

15 juli 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Laura van de Berg

Goede werking van de website

18 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Richard Kuiper

Ideale website

18 juli 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Arie Molenaar

Erg tevreden

15 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Nienke Kok

Eindelijk een fijne site

13 juli 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Annemarie Bakker

Dé tip

10 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jacobus Bosman

Goed contact

11 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Johanna de Haan

Snelle match via payrollkaart.nl

8 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Pieter Meijer

Geen linkedin nodig

6 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petrus van der Meer

Eindelijk een fijne site

5 juli 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Annemarie Scholten

Fijne service

11 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Mariska van Veen

Werkt lekker!

6 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jasper de Lange

betaalbaar en professioneel

8 juli 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tamara van Wijk

Via Via maar dan beter

9 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Klaas van der Horst

Duidelijke website

5 juli 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Johannes Hermans

Na lang zoeken de juiste gevonden

4 juli 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Linda de Graaf

Prettige service

6 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Brenda de Graaf

Prettige service

29 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Ilona Evers

Fijne service

4 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Roy Post

Goede werking van de website

30 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Stefan Verhoeven

Dit werkt fijn

2 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Astrid Verbeek

Ideale match

27 juni 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Tom van Beek

Forum bood hulp

29 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Franciscus Martens

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marloes van de Pol

Via linkedin niet hetzelfde

29 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemarie van den Heuvel

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

28 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Bart Jonker

Fijn!

23 juni 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Cornelis van Dongen

Via Via maar dan beter

19 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Renate Willemsen

Na lang zoeken de juiste gevonden

22 juni 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Ivo van den Heuvel

Goed contact

19 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Rogier Peeters

Lang leve google

24 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petra van der Horst

Goede werking van de website

22 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Dennis Kok

Lang leve google

16 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Judith Bakker

Na lang zoeken de juiste gevonden

14 juni 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Barry Verbeek

Eindelijk een goede site gevonden

13 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Wilhelmina Verhoeven

Goed contact

17 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Mark Kramer

Lang leve google

18 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cindy Kuipers

Zeer verrast

10 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Willem Bosch

Snelle offerte

9 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Sjoerd Evers

Voortreffelijke match

14 juni 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Björn van Veen

Google is je grootste vriend

7 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maarten Brouwer

Positieve ervaring

13 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Janneke Mulder

betaalbaar en professioneel

8 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ruud Post

Prettige service

7 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Martine de Haan

Super service

7 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Tamara van de Veen

Gevonden via forum

6 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Tim de Boer

Forum bood hulp

2 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Jacob van Veen

Vlugge offerte

5 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Ramona van de Pol

Positieve ervaring

2 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Frank van de Velden

betaalbaarder dan ik dacht

1 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johan Post

Aangenaam verrast

30 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Steven Mol

Geen linkedin nodig

30 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bastiaan de Lange

Ideale website

2 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Esther van der Meer

snel geholpen

2 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Sandra Hendriks

Goed contact

31 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ingrid van Vliet

niet verwacht zo betaalbaar

31 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michael de Bruin

Werkt goed dit

1 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Irene Blom

Prettige service

24 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Rutger de Ruiter

niet verwacht zo betaalbaar

23 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marcel Koster

Erg tevreden

26 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Jasper Jonker

Voortreffelijke match

21 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Pascal Kuiper

Zeer verrast

27 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Laura Scholten

betaalbaarder dan ik dacht

23 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemarie Bakker

Google is je grootste vriend

26 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Iris Hofman

Via Via maar dan beter

20 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Niels Boer

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

18 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Martine de Bruijn

Aangenaam verrast

19 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Eva Vink

vlot en makkelijk

22 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Petronella de Lange

Snelle offerte

19 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Niels Wolters

Payrollkaart is top!

18 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Jeffrey Hermans

Fijne service

14 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Marijke van de Brink

vlot en makkelijk

18 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Hanneke van Leeuwen

Ideale website

18 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Bas Schouten

Ideale match

16 mei 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marco van Dam

Na lang zoeken de juiste gevonden

11 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Cornelis Blom

betaalbaar en professioneel

14 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bas de Bruin

Dé tip

8 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Bram van der Laan

Vlugge offerte

13 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Patricia Bosman

Goed contact

11 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Inge van Leeuwen

Voortreffelijke match

5 mei 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maartje van Doorn

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

4 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Monique Verhoeven

De perfecte match

10 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- René Prins

Ideale match

8 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Albert Smits

Duidelijke website

8 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Cornelia Kuipers

niet verwacht zo betaalbaar

30 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mariska van der Meulen

Zeer verrast

5 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Elisabeth Kuijpers

Goed contact

4 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Charlotte Evers

Gevonden via forum

2 mei 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Barbara van Veen

Dé tip

27 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Hendrikus Visser

Via forum hier terechtgekomen

3 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Martinus van Dam

Fijn!

1 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Mark de Bruin

Google is je grootste vriend

24 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Lisette Vink

Ideale website

28 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Judith de Bruin

Heel positief

23 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Susanne van de Velden

snel geholpen

24 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Elisabeth Bosman

zeer rap geholpen

26 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Natascha Mulder

Duidelijke website

27 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Tessa Dekker

Lang leve google

19 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Elisabeth Blom

Vlugge offerte

18 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Leonie Vink

Goede werking van de website

23 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Judith Postma

Snelle match via payrollkaart.nl

23 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Manon Koning

Eindelijk een fijne site

16 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Anouk Kuiper

Werkt lekker!

18 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Rutger Prins

Snelle match via payrollkaart.nl

21 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Patrick de Boer

Geen linkedin nodig

13 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joost Prins

snel geholpen

16 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Sabine van der Horst

Lang leve google

18 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sabine Brouwer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

17 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Barry Meijer

Snelle offerte

10 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Karin Hofman

Super service

11 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Bianca Sanders

Ideale tip

8 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Gerrit Huisman

Ideale tip

7 april 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sabrina Jacobs

erg snel

7 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Charlotte Post

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

7 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Pieter Peeters

aangename service

9 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Ilona Mulder

Werkt goed dit

8 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Petronella de Ruiter

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

2 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Jelle Blom

Prettige service

8 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Deborah van de Velde

Google is je grootste vriend

3 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Remco Kuiper

Ideale website

3 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Maria de Ruiter

Goed contact

4 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Robertus van de Velden

erg betaalbaar

30 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriaan Bosman

snel geholpen

28 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Marije Sanders

Perfecte website

2 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Elizabeth Groen

Google is je grootste vriend

1 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adrianus Driessen

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Antonius Dijkstra

Snelle offerte

25 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Manon Molenaar

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Wouter van den Broek

erg betaalbaar

27 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriaan Peeters

Eindelijk een goede site gevonden

28 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Thijs de Vos

zeer rap geholpen

23 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Pieter Schipper

niet verwacht zo betaalbaar

21 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johan Smit

Via forum hier terechtgekomen

25 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Maarten van der Linden

De perfecte match

24 maart 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Gerrit van Loon

Lang leve google

21 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Chantal Verbeek

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

16 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Natascha van Veen

niet verwacht zo betaalbaar

21 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Melanie Postma

betaalbaar en professioneel

15 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patrick Peeters

Aangenaam verrast

17 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Irene Dijkstra

Duidelijke website

14 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jasper Postma

Positieve ervaring

18 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Jeroen Vink

Google is je grootste vriend

14 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marc van Loon

Ideale website

11 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ingrid Peeters

vlot en makkelijk

12 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Deborah van der Heijden

Ideale tip

10 maart 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Edwin de Bruin

Goede werking van de website

27 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Björn Hermans

erg snel

26 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Diana van der Meulen

Werkt lekker!

13 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nancy van de Berg

zeer rap geholpen

6 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Manon van de Berg

Prettige service

4 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Iris Vink

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

23 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Roy van Dijk

Perfecte tip

19 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Natascha de Koning

Goed contact

15 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Iris Jansen

Duidelijke website

2 januari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Thijs Hermans

Dé tip

5 december 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Yvonne Hofman

betaalbaar en professioneel

5 december 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Diana Martens

Snelle offerte

28 november 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marco van de Ven

zeer rap geholpen

18 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Sabrina Verhoeven

Goed contact

13 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Jacqueline Smeets

Fijne service

5 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Marloes Brouwer

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 oktober 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Ramona Jacobs

Gevonden via forum

24 oktober 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Claudia van de Brink

Voortreffelijke match

19 oktober 2019

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Danny Bakker

Snelle offerte

17 oktober 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Laura van der Horst

Duidelijke website

6 oktober 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Robert van de Brink

Goed contact

27 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Raymond van Veen

Fijn!

20 september 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Elisabeth van de Berg

Gevonden via forum

19 september 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Bas Hofman

Super service

10 september 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Claudia van de Veen

Via forum hier terechtgekomen

2 september 2019

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Kelly Jonker

Duidelijke website

28 augustus 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ellen van de Ven

Geen linkedin nodig

15 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelia Schouten

Prettige service

11 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Joris Kok

Vlugge offerte

1 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Angelique van Wijk

Lang leve google

27 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martine de Jong

Gevonden via forum

18 juli 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Stefan Dijkstra

Gevonden via forum

17 juli 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Jelle Smit

Fijne service

8 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Michel Post

Eindelijk een goede site gevonden

27 juni 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Simon de Leeuw

Super service

22 juni 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Maaike Mulder

Forum bood hulp

18 juni 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Sabine Gerritsen

Erg tevreden

10 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Bram Verhoeven

Google is je grootste vriend

5 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Remco Groen

Goede werking van de website

29 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Annemarie Willemsen

Ideale tip

18 mei 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Lisette Schouten

niet verwacht zo betaalbaar

13 mei 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kevin Smeets

niet verwacht zo betaalbaar

5 mei 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelia van der Heijden

Via forum hier terechtgekomen

29 april 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Charlotte van de Wal

Erg tevreden

24 april 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Marieke van de Velde

Payrollkaart is top!

11 maart 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Ingrid van der Linden

De perfecte match

11 februari 2019

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Eva Smeets

Fijne service

19 januari 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Jelle Kuijpers

Voortreffelijke match

29 december 2018

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Albert van Vliet

Positieve ervaring

9 december 2018

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Koen Scholten

Uitgelichte payroll bedrijven uit Molenaarsgraaf

Hestia Werkt

Sportlaan 255
3364 DK Sliedrecht
Nederland

0184 430 815
http://hestiawerkt.nl/

AFAS EXPERT

Rietheuvel 13
4251 DN Werkendam
Nederland

06 29018971
http://avis-diensten.nl/

MKB Payroll BV

Lelystraat 57A
3364 AH Sliedrecht
Nederland

06 17007568
http://www.mkbpayroll.nl/