Payroll Oude Willem

Zoek jij een expert voor jouw payroll vraagstukken in Oude Willem?

Dan ben je op de goede plek.

Payrollkaart zorgt dat jij die zoekt naar Payroll Oude Willem verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle Payroll professionals uit Oude Willem – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Payroll Oude Willem gezocht?

Regel direct jouw personeelszaken

Payroll Oude Willem
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 139 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oude Willem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Diever, Boschoord en Dwingeloo bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Oude Willem

Grote kans dat ook jij aan het zoeken bent naar een payroll bedrijf in Oude Willem, je bent namelijk met een reden op deze pagina terecht gekomen. Je moet op een paar dingen letten tijdens je zoektocht naar een payroll bedrijf. Het is natuurlijk handig dat je een dienstverlener vindt die jou zo goed mogelijk kan assisteren. In deze blogpost helpen wij jou met het vinden van het perfecte payroll bedrijf in Oude Willem.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Oude Willem moeten overwegen

Samenwerken met een payroll bedrijf in Oude Willem heeft meerdere pluspunten. Je geeft veel werkzaamheden uit handen, het is nu voor jou makkelijker om je bedrijf te runnen.

Er zijn echter diverse opdrachten waar payroll bedrijven je mee kunnen assisteren. Bijvoorbeeld de urenadministratie. Vooral bij de grotere payroll bedrijven zal je deze full service aanpak verwachten.|De meeste payroll bedrijven hebben een groot aanbod aan diensten

Ook kleine organisaties zijn geholpen met het inschakelen van een payroll bedrijf. Voor de organisaties die veel werknemers in dienst hebben is het sowieso een slimme zet. Samenwerken met een payroll bedrijf in Oude Willem zorgt ervoor dat alle verantwoordelijkheden die verwacht worden van de ondernemer niet meer bij jou liggen. De payroll bedrijven uit Oude Willem maken het mogelijk dat jouw medewerkers op papier bij hun werkt, terwijl jij als bedrijfseigenaar nog altijd controle hebt over je team.

Alle payroll bedrijven uit Oude Willem

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Oude Willem

De voordelen waarvan ondernemingen zullen genieten bij het oprichten van een payroll constructie zijn oneindig. Allereerst kan je veel tijd overhouden op jaarbasis. De werknemersadministratie is altijd weer een tijdrovende bezigheid voor bijna alle ondernemers, tijd die je eigenlijk beter kan besteden. Door in zee te gaan met een payroll bedrijf in Oude Willem kan je je energie beter besteden aan taken die meer bij jouw interesses passen. De regels voor het onderhouden van je werknemersadministratie zijn vaak vaag en moeilijk te snappen.

Een ander pluspunt van het inschakelen van een payroll bedrijf in plaatsnaam is kostenbesparing. Je hoeft geen aandacht meer te schenken aan ziekteverzuim. Als bedrijfseigenaar draag je immers de verantwoordelijkheid over jouw werknemers, hier horen ook de kosten bij die ontstaan bij ziekte of ongevallen. Doordat je medewerkers op de lijst van het payroll bedrijf in Oude Willem staan hoef jij hier niet meer van wakker te liggen, het payroll bedrijf regelt deze zaken. Zij nemen de risico’s op zich, jij betaalt als ondernemer een bepaald tarief voor deze garantie.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden uit Oude Willem

Op zoek naar een payroll professional uit Oude Willem?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Oude Willem te vinden die bij past.

Payroll kosten in Oude Willem bekijken – waar op letten

Waar moet je nu eigenlijk op letten voordat je een offerte laat opstellen? Wanneer je een offerte laat opstellen door de verschillende kandidaten is het wel aan te raden om het bedrijf eerst te leren kennen. Daarnaast is het aan te raden om je toekomstvisie met het payroll bedrijf te delen. Je kan altijd een kennismakingsgesprek met een payroll kantoor aanvragen om je vragen te stellen.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Oude Willem door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Oude Willem ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Oude Willem ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Oude Willem

Door helder te zijn in jouw aanvraag zal je uitkomen bij een payroll bedrijf dat veel beter past bij jouw behoeften. Wanneer een payroll bedrijf niet gespecialiseerd genoeg is om jou te helpen dan weet je dit nu meteen. Dit maakt je selectieproces al een stuk makkelijker.

Heb je een selectie gemaakt uit de geschikte payroll bedrijven? Plan dan een gesprek met de verschillende kandidaten. Tijdens deze meeting zal je in ieder geval al inzage krijgen in de soort persoon die aan de andere kant van de tafel zit. Zo is het ook duidelijk waarin de diverse payroll bedrijven van elkaar verschillen. Zorg er ook voor dat je tijdens dit gesprek verduidelijkt wat je precies uit handen wilt geven.

Je kan uiteraard ook kiezen voor een online payroll bedrijf, Let hierbij wel op onderstaande zaken.

Bekijk onder andere eens wat er over de ondernemingen wordt besproken en wat de ervaringen van anderen zijn die ook met dit betreffende bedrijf werken. Dit zorgt al voor een helder beeld van het payroll bedrijf in kwestie. Vraag ook aan je eigen netwerk welke payroll bedrijven zij aanbevelen. Natuurlijk wel handig om dan ook te checken of ze tevreden zijn met de samenwerking.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Oude Willem vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Oude Willem heeft profijt van payroll bedrijven

Eigenlijk iedere organisatie met personeel in dienst zal veel profijt ondervinden bij het inschakelen van een payroll bedrijf. Het opzetten van een payroll constructie is een makkelijke manier om de risico’s te verkleinen die normaal gesproken komen kijken bij het werkgeverschap. Vraag nu nog 3 offertes aan en vind direct het payroll bedrijf uit Oude Willem wat helemaal aan jouw wensen zal voldoen.

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de ervaringen van klanten van de meest bekende payroll bedrijven van Nederland voor je in kaart gebracht. Daarnaast gaan we ook dieper in op de mogelijkheden voor jou in Oude Willem. Tevens is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Oude Willem op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Oude Willem en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Oude Willem.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Oude Willem.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Oude Willem

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Oude Willem.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Oude Willem. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Oude Willem

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

26 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Mirjam Kramer

Perfecte website

24 juli 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Simone van der Heijden

Mijn eigen netwerk kan dit niet

25 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marc van de Pol

Positieve ervaring

18 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Leonie de Groot

Perfecte tip

17 juli 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jacoba de Bruijn

Payrollkaart werkt erg fijn

19 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Martine van der Horst

Ideale match

19 juli 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Judith Mulder

Via Via maar dan beter

21 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maarten Huisman

Ideale match

21 juli 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Alexander van den Broek

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

17 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Alexander Postma

Werkt goed dit

17 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Martine Peeters

niet verwacht zo betaalbaar

16 juli 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Raymond Hermans

Goed contact

13 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Tamara van Leeuwen

Prettige service

15 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Evelien van Dijk

snelle service

12 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Arie Hoekstra

Prettige service

11 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Gerardus van der Meulen

Dé tip

8 juli 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Mark Hendriks

Via linkedin niet hetzelfde

6 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wilhelmina de Jong

Gevonden via forum

6 juli 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Marjolein Willems

Duidelijke website

4 juli 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Yvonne van Vliet

Ideale tip

8 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Adriaan de Jonge

Via linkedin niet hetzelfde

4 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hanneke van Vliet

Via forum hier terechtgekomen

7 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Steven Jansen

Dé tip

2 juli 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Björn Evers

Dé tip

4 juli 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Rutger Timmermans

Lang leve google

3 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sander Schouten

Perfecte website

1 juli 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Franciscus van Dijk

vlot en makkelijk

28 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Mirjam de Jong

Lang leve google

1 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrik Boer

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

28 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Hanneke van de Pol

Lang leve google

1 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Matthijs Willems

Payrollkaart is top!

27 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Anna Huisman

Google is je grootste vriend

23 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kim de Leeuw

Gevonden via forum

25 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Sanne Mulder

Forum bood hulp

24 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Marcel Koster

Goed contact

20 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Inge de Graaf

Lang leve google

26 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marijke Gerritsen

Lang leve google

24 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patricia Verhoeven

Ideale tip

21 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Johanna van den Heuvel

Google is je grootste vriend

21 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilse de Haan

zeer rap geholpen

23 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Ilse Bakker

Super service

21 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Sandra Timmermans

Voortreffelijke match

18 juni 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Albert Huisman

Gevonden via forum

19 juni 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Sylvia Mulder

Werkt goed dit

11 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Evelien Wolters

Forum bood hulp

15 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Adriana Kramer

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

16 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Roy van der Horst

aangename service

12 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Brenda Kuiper

De perfecte match

12 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Robin Timmermans

Werkt lekker!

13 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Martine Smits

De perfecte match

8 juni 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Robertus Schouten

aangename service

5 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Jessica van den Heuvel

Fijn!

10 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Maria Evers

De perfecte match

4 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Michel Blom

Perfecte website

4 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Rob van de Brink

betaalbaarder dan ik dacht

9 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vincent Sanders

Eindelijk een fijne site

7 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Sanne Veenstra

Payrollkaart is top!

6 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Marijke Timmermans

De perfecte match

3 juni 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marloes Hendriks

Voortreffelijke match

2 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- René Martens

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

5 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Bram van Beek

Ideale website

31 mei 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Elisabeth Visser

Eindelijk een goede site gevonden

1 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ruud de Koning

vlot en makkelijk

28 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Marc Evers

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

30 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Peter van Dongen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

25 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kelly van Dam

Perfecte tip

26 mei 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Pascal Janssen

Snelle offerte

24 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Leonie de Groot

Goed contact

25 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Cornelis de Lange

Positieve ervaring

24 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Sylvia Hendriks

Eindelijk een goede site gevonden

27 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Thijs Smits

Lang leve google

25 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Pascal Verhoeven

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

24 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- René Blom

Google is je grootste vriend

23 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patrick de Koning

Goed contact

19 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Caroline Kok

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

17 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Anita de Boer

Goed contact

18 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Hendrik van Doorn

De perfecte match

15 mei 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Natasja de Leeuw

Via forum hier terechtgekomen

19 mei 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Lisette de Vos

niet verwacht zo betaalbaar

20 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sebastiaan de Leeuw

Fijn!

12 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Roel Timmermans

Fijne service

13 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Koen Kuijpers

Perfecte tip

13 mei 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Dennis Mol

Super service

9 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Patricia van de Brink

Goede werking van de website

14 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Daniël Kuiper

Snelle match via payrollkaart.nl

10 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Annemarie van Dam

Goed contact

14 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marieke de Jonge

Lang leve google

13 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacoba van Leeuwen

De perfecte match

11 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Kim Scholten

snel geholpen

7 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Anna van de Pol

Voortreffelijke match

5 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jelle Prins

Via linkedin niet hetzelfde

3 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marinus Bosch

Aangenaam verrast

4 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Suzanne Vos

Snelle offerte

5 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Manon van den Bosch

Google is je grootste vriend

6 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmus van de Ven

Lang leve google

3 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michel Kok

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

1 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Esther van de Velde

Eindelijk een goede site gevonden

27 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Maurice de Bruin

aangename service

28 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Danny Meijer

Ideale website

28 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Vanessa van Vliet

Werkt lekker!

26 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marcel de Jonge

snelle service

25 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Ramona van Dongen

erg snel

30 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Martin Blom

Payrollkaart werkt erg fijn

28 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Wilhelmina van Dongen

Aangenaam verrast

21 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Thijs Kuijpers

Eindelijk een fijne site

26 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Mirjam van Dijk

Payrollkaart werkt erg fijn

19 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Johan Koning

Goed contact

24 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Patrick Smeets

erg snel

20 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Elizabeth Postma

betaalbaar en professioneel

19 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bart de Leeuw

Goede werking van de website

17 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Laura de Ruiter

Snelle offerte

15 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Sebastiaan van den Heuvel

Goed contact

16 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Björn Kuipers

Ideale tip

18 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jacob van der Laan

Lang leve google

19 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nancy Groen

Goed contact

18 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Pascal de Vos

Payrollkaart is top!

11 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Tamara Sanders

Goed contact

13 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Johanna van der Meer

Eindelijk een fijne site

10 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Ilona Smit

snelle service

12 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Vanessa van der Linden

betaalbaar en professioneel

10 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelis van der Heijden

Forum bood hulp

7 april 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Nathalie Jacobs

snel geholpen

11 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Wendy Vos

Aangenaam verrast

9 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Eva de Boer

Fijn!

10 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Cindy Koning

erg betaalbaar

6 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kirsten de Jonge

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

2 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Martinus Willems

Werkt lekker!

2 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Linda Smit

Ideale match

5 april 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Arie Blom

Heel positief

1 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Thijs de Boer

Ideale match

3 april 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Koen van den Broek

Lang leve google

28 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Esther van de Wal

Via forum hier terechtgekomen

2 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Albert de Bruin

Lang leve google

2 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michel Kuipers

Via linkedin niet hetzelfde

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johanna Dijkstra

erg snel

29 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Sander Prins

Fijn!

29 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Edwin Jonker

erg betaalbaar

29 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Alexander de Lange

vlot en makkelijk

26 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Simone Kramer

Ideale website

25 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Diana Jonker

Goed contact

21 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Lisette Jansen

Voortreffelijke match

23 maart 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Petra Bosch

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

20 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Raymond Jansen

Via forum hier terechtgekomen

23 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Koen Mulder

Eindelijk een goede site gevonden

18 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Kirsten Smeets

Goed contact

16 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Hendrik Bosch

Super service

21 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Maurice Brouwer

Goed contact

18 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Christian van de Brink

Payrollkaart werkt erg fijn

14 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Franciscus van de Ven

Ideale tip

13 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Adrianus van der Horst

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

13 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Renate van de Pol

Duidelijke website

10 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Joost de Koning

Ideale tip

9 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Adriaan Groen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

7 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Björn Wolters

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

3 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Inge Hermans

Voortreffelijke match

25 februari 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jan van Dongen

Na lang zoeken de juiste gevonden

17 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Stefan Janssen

Payrollkaart is top!

12 februari 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Eric van de Velden

Positieve ervaring

3 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Adriaan Smits

Perfecte website

29 januari 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Robert Molenaar

Aangenaam verrast

21 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Hendrika Bos

betaalbaar en professioneel

11 januari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Daniël Bakker

Snelle offerte

9 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Judith van Leeuwen

erg snel

7 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Margaretha van Vliet

Zeer verrast

2 december 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Elizabeth van der Heijden

Werkt lekker!

23 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sebastiaan Vos

Via linkedin niet hetzelfde

18 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kevin de Jong

erg betaalbaar

9 november 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ruben de Bruijn

Gevonden via forum

31 oktober 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Ronald Hermans

Payrollkaart werkt erg fijn

30 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Vincent de Ruiter

Goed contact

31 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Guido Hermans

Erg tevreden

24 oktober 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Arjan van de Wal

Fijn!

15 oktober 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Brenda van de Pol

Payrollkaart werkt erg fijn

7 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Inge Kramer

Goed contact

1 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Edwin de Jonge

Payrollkaart werkt erg fijn

20 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Jacoba Vos

Via forum hier terechtgekomen

17 september 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Alexander van Veen

Fijne service

10 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Robertus Kramer

Positieve ervaring

2 september 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Jacqueline van der Meulen

Snelle match via payrollkaart.nl

29 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Joris van de Velde

Snelle match via payrollkaart.nl

15 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Hendrika Koster

De perfecte match

12 augustus 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jeroen de Bruin

Via forum hier terechtgekomen

1 augustus 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Sebastiaan Scholten

aangename service

28 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Tom Bosch

Voortreffelijke match

20 juli 2019

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marijke Hofman

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 juli 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Tim Smeets

niet verwacht zo betaalbaar

7 juli 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ivo Jacobs

Dé tip

1 juli 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Laura Willemsen

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

23 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jeroen Driessen

Via Via maar dan beter

16 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patricia Verhoeven

zeer rap geholpen

9 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Melanie Huisman

erg betaalbaar

2 juni 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marcel Janssen

aangename service

30 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Frank van Dijk

Super service

21 mei 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jeroen Dijkstra

niet verwacht zo betaalbaar

13 mei 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dennis Hoekstra

Ideale website

7 mei 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Cornelis Groen

Snelle offerte

1 mei 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Simone van den Heuvel

De perfecte match

20 april 2019

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marc van Vliet

Snelle match via payrollkaart.nl

28 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Klaas de Boer

Geen linkedin nodig

17 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arie van der Linden

Erg tevreden

26 januari 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Niels de Bruijn

Dit werkt fijn

10 januari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ilona van der Heijden

Ideale tip

21 december 2018

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jessica van Loon

Uitgelichte payroll bedrijven uit Oude Willem

MF Payroll

Oosterstraat 43
9711 NR Groningen
Nederland

050 599 1480
http://www.mfpayroll.nl/

Abiant Payroll

Kieler Bocht 64
Groningen
Nederland

050 206 0050
http://www.abiant.nl/payroll

050 Payroll

Peizerweg 97
9727 AJ Groningen
Nederland

050 707 4774
https://050payroll.nl/