Payroll Purmerland

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw payroll vraagstukken in Purmerland?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Payroll Purmerland verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Payrollkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle Payroll professionals uit Purmerland – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Payroll Purmerland gezocht?

Regel direct jouw personeelszaken

Payroll Purmerland
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 84 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Purmerland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Den Ilp, Zuidoostbeemster en Watergang bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Purmerland

De kans is groot dat ook jij zoekt naar een payroll bedrijf in Purmerland, je bent tenslotte met een reden op deze pagina terecht gekomen. Je moet naar een aantal zaken kijken tijdens je zoektocht naar een payroll bedrijf. Het is natuurlijk handig dat je een partij vindt die jou perfect kan helpen. In dit artikel helpen wij jou met het aantrekken van het meest geschikte payroll bedrijf in Purmerland.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Purmerland moeten overwegen

Het inschakelen van payroll Purmerland is de beste inverstering die je kan maken als ondernemer. Je geeft veel werkzaamheden uit handen, het is nu voor jou makkelijker om je onderneming te runnen.

We zien dat de payroll bedrijven vaak ook de algemene administratie overnemen. Bijvoorbeeld de urenadministratie. Voornamelijk bij de grote payroll bedrijven kan je deze full service aanpak verwachten.|De meeste payroll bedrijven hebben een divers aanbod aan diensten

Ook kleine bedrijven zijn geholpen met het inzetten van een payroll bedrijf. Het is logisch dat ondernemingen met veel personeel er sowieso goed aan doen om een payroll bedrijf in te schakelen. In zee gaan met een payroll bedrijf in Purmerland zorgt ervoor dat alle verplichtingen die verwacht worden van de ondernemer niet meer bij jou liggen. Je personeel is wettelijk gezien in dienst bij het payroll bedrijf in Purmerland, jij bepaalt wel nog steeds welke werkzaamheden je team uitvoert.

Alle payroll bedrijven uit Purmerland

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Purmerland

De voordelen waarvan ondernemingen zullen genieten bij het opzetten van een payroll constructie zijn oneindig. Ten eerste kan je veel tijd overhouden op jaarbasis. Het bijwerken van de administratie rondom je personeel kost namelijk veel tijd. Door in zee te gaan met een payroll bedrijf in Purmerland kan je deze tijd beter besteden aan werkzaamheden die meer bij jouw interesses passen. De regels voor het bijhouden van je werknemersadministratie zijn daarnaast ook vaak niet duidelijk en moeilijk te begrijpen.

Een ander pluspunt van het inschakelen van een payroll bedrijf in plaatsnaam is kostenbesparing. Het komt vaak voor dat ondernemers voor kosten opdraaien die ontstaan door een ongunstige situatie in de werkplaats. Als bedrijfseigenaar draag je vanzelfsprekend de aansprakelijkheid over jouw medewerkers, hier horen ook de onkosten bij die ontstaan bij ziekte of bedrijfsongevallen. Door een payroll in Purmerland hoef je hier niet meer mee bezig te zijn, je personeel is op papier namelijk in dienst bij het payroll bedrijf inPurmerland. Het payroll bedrijf rekent hier natuurlijk wel een fee voor.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden uit Purmerland

Op zoek naar een payroll professional uit Purmerland?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Purmerland te vinden die bij past.

Payroll kosten in Purmerland bekijken – waar op letten

Waar moet je nu eigenlijk op letten alvorens je een offerte laat opstellen? Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de medewerkers van het payroll bedrijf in Purmerland. Daarnaast is het wenselijk om je toekomstplannen met het payroll bedrijf te delen. Een gesprek plannen met de mensen van het payroll kantoor is natuurlijk ook een goede optie, je wilt wel zeker weten dat het mensen zijn met de juiste kwaliteiten.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Purmerland door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Purmerland ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Purmerland ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Purmerland

Door helder te zijn in jouw offerte aanvraag zal je uitkomen bij een payroll bedrijf dat veel beter past bij jouw wensen. Hierdoor loop je minder risico dat je een samenwerking aangaat met een incompetent payroll bedrijf. Dit zal je veel tijd en moeite besparen, niets is vervelender dan een hoop tijd kwijt zijn zonder dat je de geschikte kandidaat vind.

Als je een selectie van organisaties hebt gemaakt voor het uitbesteden van de payroll taken in Purmerland dan is het slim om een gesprek te laten plaatsvinden. Dit soort meetings geven je een beter beeld van de organisatie achter de offerte. Zo weet je ook meteen waarin de verschillende payroll bedrijven van elkaar verschillen. Zorg er ook voor dat je gedurende dit gesprek verduidelijkt wat je precies wilt uitbesteden.

Je kan uiteraard ook kiezen voor een online payroll bedrijf, hierbij moet je wel op een aantal zaken letten.

Bekijk bijvoorbeeld eens wat er over de bedrijven wordt besproken en wat de inzichten van anderen zijn die ook met dit betreffende bedrijf samenwerken. Zo weet je snel of je bij de juiste partij bent beland. Een andere methode om een geschikt online payroll bedrijf te selecteren is door aan branchegenoten te vragen welk payroll bedrijf zij momenteel gebruiken. Uiteraard wel handig om dan ook na te vragen of ze blij zijn met deze onderneming.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Purmerland vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Purmerland heeft profijt van payroll bedrijven

Zowel kleine als grote ondernemingen kunnen profiteren van het inschakelen van een payroll bedrijf. Je loopt namelijk bijna geen gevaar bij het aannemen van werknemers. Twijfel dan ook niet langer en vraag direct 3 offertes aan om bij de perfecte partij uit te komen

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de klantervaringen van de top 5 payroll bedrijven van Nederland voor je op een rijtje gezet. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheden uitgelicht voor jou in Purmerland. Tevens is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Purmerland op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Purmerland en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Purmerland.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Purmerland.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Purmerland

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Purmerland.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Purmerland. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Purmerland

Voortreffelijke match

13 mei 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Margaretha Peeters

niet verwacht zo betaalbaar

9 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Claudia de Bruijn

Duidelijke website

13 mei 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Laura van Dam

Perfecte website

9 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Femke Vink

snelle service

10 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Anouk Martens

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

6 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Lisette Vink

aangename service

7 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Thijs Bos

Ideale match

10 mei 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Rutger Timmermans

Google is je grootste vriend

4 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maarten de Bruin

Eindelijk een goede site gevonden

8 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jan van Dam

Werkt goed dit

3 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Stefan van Wijk

Perfecte website

1 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Hendrik Smit

Ideale website

7 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Joost de Boer

Forum bood hulp

3 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Cornelia Martens

Werkt lekker!

5 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marleen Brouwer

Payrollkaart is top!

2 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Evelien Willems

zeer rap geholpen

2 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Marco van Vliet

Via linkedin niet hetzelfde

27 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marieke Postma

Dé tip

24 april 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ellen Hermans

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Maartje Hoekstra

Werkt lekker!

27 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Inge van Dongen

Via linkedin niet hetzelfde

23 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bianca Post

Ideale match

24 april 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Bastiaan Maas

Voortreffelijke match

25 april 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Yvonne Kramer

Vlugge offerte

26 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Natascha Mulder

Goed contact

22 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Suzanne van Leeuwen

Heel positief

22 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Alexander Janssen

Prettige service

22 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Cornelia de Ruiter

Forum bood hulp

19 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Chantal de Bruin

Fijne service

18 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Jeroen Bosch

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

20 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Irene Kuiper

Fijne service

15 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Jacobus van den Broek

Werkt goed dit

16 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Martinus van Vliet

Prettige service

17 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Maaike Willemsen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

15 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Maarten Prins

Voortreffelijke match

16 april 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Martijn Kuijpers

Dé tip

11 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Joris Bosman

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

14 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Leonie van der Meulen

betaalbaarder dan ik dacht

14 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marc van der Linden

Heel positief

12 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Bart Smeets

Snelle offerte

12 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Kevin Vermeulen

Snelle match via payrollkaart.nl

5 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Joyce Prins

Prettige service

7 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Iris Visser

Dé tip

6 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Michel van Leeuwen

Lang leve google

9 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacqueline Schipper

Forum bood hulp

5 april 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- David Bos

Payrollkaart werkt erg fijn

6 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Simone de Vos

Snelle match via payrollkaart.nl

2 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Danny de Boer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

3 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Esther Schouten

Prettige service

29 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Christiaan Gerritsen

Positieve ervaring

31 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Suzanne Blom

Duidelijke website

31 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Barry van der Meer

Geen linkedin nodig

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patricia de Graaf

niet verwacht zo betaalbaar

31 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Danny de Boer

Gevonden via forum

27 maart 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Marijke Kuipers

Duidelijke website

24 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Niels van de Brink

Fijn!

28 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Sebastiaan Postma

Forum bood hulp

22 maart 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Ilona Prins

Lang leve google

24 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dennis van der Laan

aangename service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Simon Brouwer

Perfecte website

25 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ilse de Bruijn

snel geholpen

17 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Cornelis Evers

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

23 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jan de Boer

Vlugge offerte

16 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Anna Vermeulen

Eindelijk een fijne site

17 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Maaike Hermans

Fijne service

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Gerardus Postma

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Nancy Jonker

Google is je grootste vriend

19 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paulus Bosch

niet verwacht zo betaalbaar

11 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maurice Maas

Heel positief

14 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Maria van Dongen

Forum bood hulp

13 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Wilhelmus Koning

Perfecte website

7 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petra van Dongen

Snelle match via payrollkaart.nl

27 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Rogier Koning

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

22 februari 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Wilhelmina de Koning

Ideale match

17 februari 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jelle Smits

Vlugge offerte

9 februari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Maaike Kuiper

Goede werking van de website

5 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bart van de Velde

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Michel Dekker

Goed contact

16 januari 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Gerardus Kok

Snelle offerte

15 januari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Angelique de Vos

betaalbaar en professioneel

5 januari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marc Smeets

aangename service

5 december 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Judith Vink

Goed contact

3 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Tamara Dijkstra

Eindelijk een goede site gevonden

22 november 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jan van Dam

De perfecte match

17 november 2019

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Barbara de Vries

erg snel

10 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Ruud Boer

Google is je grootste vriend

7 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Simon van de Velde

Dé tip

25 oktober 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Suzanne van Doorn

De perfecte match

24 oktober 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Catharina Gerritsen

Payrollkaart is top!

22 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Mariska Jacobs

Heel positief

14 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Ilse Sanders

erg snel

7 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Albert de Wit

Goed contact

27 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Tom Driessen

Goede werking van de website

23 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Thijs de Lange

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

14 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Adriana Willemsen

Forum bood hulp

9 september 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Sylvia van de Wal

niet verwacht zo betaalbaar

3 september 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vanessa de Jonge

betaalbaar en professioneel

27 augustus 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Barbara van der Linden

zeer rap geholpen

20 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Laura Huisman

erg snel

9 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Eva Bosman

Ideale tip

3 augustus 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jacobus Bakker

Goed contact

28 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Rogier Groen

Ideale match

21 juli 2019

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sebastiaan Prins

Eindelijk een fijne site

18 juli 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Catharina Groen

erg betaalbaar

6 juli 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- René de Ruiter

Perfecte tip

30 juni 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Mark Bosch

Snelle offerte

24 juni 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Barry Postma

Ideale website

14 juni 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Martin van den Heuvel

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

8 juni 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Joris Dijkstra

snelle service

4 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Joyce Jacobs

Lang leve google

23 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nancy Timmermans

Goed contact

19 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Johannes van den Bosch

Payrollkaart werkt erg fijn

13 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Johannes Prins

De perfecte match

4 mei 2019

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marcel de Jonge

Ideale tip

27 april 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Nienke Hermans

Eindelijk een fijne site

25 april 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Johannes Molenaar

betaalbaar en professioneel

8 maart 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martine Mol

Zeer verrast

14 februari 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Petra Bakker

Payrollkaart is top!

2 februari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Martin Jacobs

Snelle offerte

11 januari 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Bart Bakker

Ideale match

13 december 2018

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Richard Mol

Uitgelichte payroll bedrijven uit Purmerland

Flevowerk

De Grote Haar 16
1399 HP Muiderberg
Nederland

0294 261 190
http://flevowerk.nl/

Flexcellens

Westzijde 180F
1506 EC Zaandam
Nederland

075 612 7210
http://flexcellens.nl/

Nedflex Transport & Logistiek

Wieder 12 a
1648 GB De Goorn
Nederland

0229 304 155
http://www.nedflextransport.nl/