Payroll Warten

Ben jij opzoek naar een top payroll bedrijf uit Warten dat bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Payroll Warten verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle payroll bedrijven uit Warten – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Payroll Warten gezocht?

Regel direct jouw personeelszaken

Payroll Warten
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Warten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Idaerd, Snakkerburen en Hempens bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Warten

Ben jij op zoek naar een payroll bedrijf in Warten? Je moet op een paar dingen letten tijdens je zoektocht naar een payroll bedrijf. Het is natuurlijk wenselijk dat je een dienstverlener vindt die jou perfect kan assisteren. In dit artikel assisteren wij jou met het aantrekken van het perfecte payroll bedrijf in Warten.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Warten moeten overwegen

Het inschakelen van payroll Warten is een van de beste investeringen die je kan maken als ondernemer. Je geeft veel verantwoordelijkheid uit handen, zo wordt het voor jou makkelijker om je onderneming te besturen.

Het kan ook zo zijn dat payroll bedrijven de algemene administratie uit handen nemen. Bijvoorbeeld de urenadministratie. Vooral bij de grotere payroll bedrijven kan je deze full service aanpak verwachten.|De grotere payroll bedrijven hebben een divers aanbod aan diensten

De kleinere ondernemingen hebben minder werknemers maar zelfs zij kunnen profijt ondervinden van een goed payroll bedrijf. Voor de ondernemingen die veel personeel hebben is het al helemaal een verstandige keuze. In zee gaan met een payroll bedrijf in Warten zorgt ervoor dat alle verplichtingen die verwacht worden van de werkgever niet meer bij jou liggen. Je medewerkers zijn op papier in dienst bij het payroll bedrijf in Warten, jij houd natuurlijk wel de regie over je team.

Alle payroll bedrijven uit Warten

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Warten

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor een payroll constructie. Allereerst kan je veel tijd overhouden op jaarbasis. Het bijhouden van de administratie rondom je werknemers kost namelijk veel tijd en moeite. Door te kiezen voor een payroll bedrijf in Warten kan je deze tijd besteden aan taken die meer bij jouw vakgebied passen. Daarnaast ben je geen expert in werknemersadministratie en weet dan ook niet echt hoe je de administratie op een goede manier moet bijhouden.

Een ander pluspunt van het samenwerken met een payroll bedrijf in plaatsnaam is het vermijden van kostenposten. Het komt wel eens voor dat ondernemers voor kosten opdraaien die ontstaan door een ongunstige situatie op de werkvloer. Deze kosten kunnen hoog oplopen in sommige gevallen. Doordat je medewerkers op de lijst van het payroll bedrijf in Warten staan hoef jij hier niet meer mee bezig te zijn, het payroll bedrijf handelt deze zaken af. Zij nemen de risico’s, jij betaalt als ondernemer een bepaald tarief voor deze garantie.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden uit Warten

Op zoek naar een payroll professional uit Warten?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Warten te vinden die bij past.

Payroll kosten in Warten bekijken – waar op letten

Je kan het beste onderzoek doen naar een aantal zaken voordat je een offerte aanvraagt. Wanneer je een offerte aanvraagt bij de verschillende kandidaten is het wel verstandig om de organisatie eerst te leren kennen. Ben daarnaast niet bang om duidelijk te maken wat je van plan bent met je onderneming, mocht je in de toekomst willen groeien dan kan het payroll bedrijf hier rekening mee houden. Je kan altijd een kennismakingsgesprek met een payroll kantoor aanvragen om je vragen te stellen.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Warten door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Warten ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Warten ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Warten

Hoe duidelijker je bent in je offerte aanvraag hoe sneller je terecht komt bij een payroll bedrijf jou kan helpen met je vraagstuk. Hierdoor voorkom je dat je gaat samenwerken met een ongeschikt payroll bedrijf. Dit maakt je selectieprocedure al veel makkelijker.

Heb je een keuze gemaakt uit de geschikte payroll bedrijven? Plan dan een meeting met de overgebleven kandidaten. Deze meetings geven je een beter beeld van de onderneming achter de offerte. Vraag dan ook meteen wat de betreffende voordelen zijn van het payroll bedrijf en bekijk wat hun onderscheidende kracht is. Daarnaast is dit een uitgelezen kans om te bekijken welke taken je wilt uitbesteden.

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een online payroll bedrijf, hierbij moet je wel op een aantal zaken letten.

Bekijk onder andere eens wat er over de bedrijven wordt besproken en wat de inzichten van anderen zijn die ook met dit specifieke bedrijf werken. Dit schept al een goed beeld van het payroll bedrijf in kwestie. Vraag ook aan je eigen omgeving welke ervaringen zij hebben met bepaalde payroll bedrijven. Hoor je een bepaald bedrijf vaak langskomen? Grote kans dat het een geschikte partij is.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Warten vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Warten heeft profijt van payroll bedrijven

Eigenlijk iedere onderneming met werknemers in dienst zal veel voordelen ondervinden bij het inschakelen van een payroll bedrijf. Het opzetten van een payroll constructie is een slimme manier om de gevaren te elimineren die normaal gesproken komen kijken bij het werkgeverschap. Vraag vandaag nog 3 offertes aan en vind meteen het payroll bedrijf uit Warten wat helemaal aan jouw wensen zal voldoen.

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de ervaringen van klanten van de meest bekende payroll bedrijven van Nederland voor je op een rijtje gezet. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheden uitgelicht voor jou in Warten. Ook is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Warten op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Warten en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Warten.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Warten.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Warten

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Warten.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Warten. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Warten

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

26 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marianne de Bruin

Vlugge offerte

21 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Klaas van Loon

Payrollkaart werkt erg fijn

24 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Paul Gerritsen

Aangenaam verrast

22 juli 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Maaike van Leeuwen

vlot en makkelijk

18 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Michiel Blom

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

20 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Anita Wolters

Ideale tip

22 juli 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Patricia van den Broek

Snelle match via payrollkaart.nl

20 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Raymond Meijer

aangename service

21 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Annemarie van de Pol

Dit werkt fijn

13 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Matthijs van den Broek

Lang leve google

18 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rutger Jacobs

Eindelijk een goede site gevonden

17 juli 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Barbara Hoekstra

Goed contact

11 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Mariska Dekker

Fijne service

9 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Frank van de Pol

Snelle offerte

16 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Wouter van Dijk

Eindelijk een goede site gevonden

10 juli 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Gerrit de Vos

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

13 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Roy Bos

Voortreffelijke match

6 juli 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Natasja de Vos

Payrollkaart werkt erg fijn

5 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Monique Willemsen

Heel positief

5 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Guido Mol

Ideale tip

5 juli 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ronald Kuipers

Fijne service

2 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Ruud de Lange

Payrollkaart is top!

2 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Adriaan Sanders

Ideale website

2 juli 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Claudia van Dijk

erg snel

4 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Christiaan Kuipers

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

3 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ruben van Dijk

Ideale match

5 juli 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sabrina Post

Fijn!

28 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Cindy Kok

Duidelijke website

27 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Erwin Martens

Goed contact

30 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Richard van Doorn

Heel positief

29 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Petra van de Wal

erg snel

1 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Tamara van der Horst

Vlugge offerte

29 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Nicole de Vos

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

28 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Mirjam van den Heuvel

betaalbaar en professioneel

26 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ellen Blom

Fijne service

22 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Marije Postma

Fijne service

19 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Lisette van der Meer

Ideale match

23 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Janneke de Jonge

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

19 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Claudia van de Berg

Werkt lekker!

20 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Patricia Sanders

Goed contact

23 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Martin de Boer

Goed contact

18 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sandra van der Horst

vlot en makkelijk

16 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Marjolein Jonker

Fijn!

16 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ilona Koning

betaalbaarder dan ik dacht

11 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrik Kuipers

Via forum hier terechtgekomen

16 juni 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Marjolein van de Wal

Dit werkt fijn

12 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Martinus Wolters

Werkt lekker!

9 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sanne Visser

betaalbaarder dan ik dacht

10 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christian de Ruiter

Ideale match

14 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sander Brouwer

betaalbaar en professioneel

7 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Saskia Post

Google is je grootste vriend

8 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Manon de Wit

Via forum hier terechtgekomen

11 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Vanessa de Leeuw

Fijn!

6 juni 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Suzanne Schouten

Ideale match

4 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sander Scholten

Goed contact

6 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Cornelia Dijkstra

Goed contact

7 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Anne van der Meulen

Perfecte tip

2 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Arjan Vink

Ideale tip

5 juni 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ruud Evers

Lang leve google

4 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Steven de Wit

Vlugge offerte

1 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Marco van Beek

Heel positief

31 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Petra Schouten

erg snel

2 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Marieke van Dijk

Prettige service

28 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Vanessa van der Meer

Ideale match

31 mei 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Thomas van Leeuwen

Forum bood hulp

27 mei 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Renate Hendriks

Lang leve google

29 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martin van Dam

Ideale match

25 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Daniëlle de Jong

Via linkedin niet hetzelfde

26 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Femke van Wijk

Ideale tip

24 mei 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ellen de Leeuw

Aangenaam verrast

22 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Pieter Brouwer

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Annemarie Jansen

Voortreffelijke match

26 mei 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sabine van de Ven

Werkt goed dit

25 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Simone van den Bosch

Ideale website

24 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Margaretha van Vliet

Vlugge offerte

21 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jasper Boer

Perfecte website

16 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Robin Evers

Ideale tip

14 mei 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Annemarie van der Horst

Zeer verrast

15 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Ruben Janssen

Lang leve google

14 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrika van der Heijden

Via linkedin niet hetzelfde

17 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Monique van der Meulen

erg betaalbaar

12 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sharon van de Pol

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

15 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ruben Vermeulen

aangename service

12 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Maarten Molenaar

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

14 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ilse Timmermans

Vlugge offerte

13 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marcel Jonker

Vlugge offerte

13 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Deborah de Vries

Eindelijk een goede site gevonden

7 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Albert Gerritsen

Payrollkaart werkt erg fijn

11 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Rogier Wolters

Goed contact

10 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Charlotte Prins

De perfecte match

4 mei 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Joyce Post

Payrollkaart is top!

9 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Johanna Veenstra

Ideale tip

2 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Barry de Vos

Lang leve google

4 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jan Evers

Ideale website

3 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Cindy Mol

Lang leve google

6 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Catharina Timmermans

Positieve ervaring

1 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Christiaan Vermeulen

Gevonden via forum

4 mei 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Femke van Dijk

zeer rap geholpen

30 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Ronald van der Horst

Ideale tip

28 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marloes Hermans

Lang leve google

24 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Deborah Post

Vlugge offerte

24 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Mark Prins

Lang leve google

27 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dennis Meijer

aangename service

29 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Suzanne Willemsen

betaalbaar en professioneel

23 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anna Kok

Lang leve google

23 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paulus de Boer

Prettige service

19 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Stefan de Boer

Positieve ervaring

19 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Thomas Visser

Eindelijk een goede site gevonden

22 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Antonius de Ruiter

Payrollkaart werkt erg fijn

22 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Martine Visser

snel geholpen

17 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Rogier Dekker

erg betaalbaar

15 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michiel de Haan

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

20 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Natascha Boer

Perfecte website

16 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Bianca Smit

niet verwacht zo betaalbaar

19 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adrianus Mulder

betaalbaar en professioneel

17 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paul Dijkstra

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

17 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Angelique Kuipers

Google is je grootste vriend

14 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vincent Kuijpers

Dit werkt fijn

15 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marijke van Wijk

Geen linkedin nodig

13 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jasper Visser

snelle service

7 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Maarten Mol

Positieve ervaring

10 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Joost Scholten

Goede werking van de website

11 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Claudia van der Horst

Erg tevreden

4 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Charlotte Smit

Vlugge offerte

5 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacob Kuipers

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

3 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Hendrika Evers

Goed contact

4 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Remco Kuijpers

Mijn eigen netwerk kan dit niet

6 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wendy Postma

Goed contact

3 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Wouter Vos

Duidelijke website

4 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marianne van de Pol

snel geholpen

1 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Yvonne Kuijpers

Goed contact

29 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Patrick Kuipers

Via linkedin niet hetzelfde

29 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wilhelmina Mulder

Via forum hier terechtgekomen

29 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Ilse van den Heuvel

Gevonden via forum

30 maart 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Maurice van den Heuvel

Aangenaam verrast

29 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ingrid Prins

Fijn!

30 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ruben van Veen

Prettige service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Adriaan Timmermans

Lang leve google

23 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paulus Bosman

Payrollkaart is top!

20 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Eva van Leeuwen

Ideale website

21 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Erwin Veenstra

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

26 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Miranda de Bruin

Vlugge offerte

19 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Jasper de Koning

Forum bood hulp

17 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Nicolaas van de Ven

erg betaalbaar

18 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Roy van der Meulen

De perfecte match

19 maart 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ellen Kramer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Astrid Vermeulen

Lang leve google

16 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barry de Boer

Positieve ervaring

16 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Elisabeth van den Bosch

Zeer verrast

14 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Diana Veenstra

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

16 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jacqueline Kuiper

Super service

10 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Tamara de Wit

zeer rap geholpen

10 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Cindy Schipper

Werkt goed dit

9 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Roy van Wijk

Eindelijk een fijne site

4 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Wilhelmus van den Heuvel

aangename service

21 februari 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Judith Bosman

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 februari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tim van der Meulen

Payrollkaart werkt erg fijn

10 februari 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jan van Beek

Ideale website

3 februari 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Remco van de Brink

Voortreffelijke match

25 januari 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Wilhelmus Timmermans

Snelle offerte

16 januari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Michael Veenstra

Ideale tip

10 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Bram Kuipers

Gevonden via forum

7 januari 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Inge Blom

Ideale match

8 december 2019

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Christian van de Brink

Werkt goed dit

3 december 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Frank Meijer

Duidelijke website

24 november 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Kelly de Vries

Via linkedin niet hetzelfde

15 november 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Thomas van de Brink

Perfecte website

14 november 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sander van Veen

Ideale tip

14 november 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Angela de Graaf

Na lang zoeken de juiste gevonden

1 november 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Ramona Hermans

Eindelijk een goede site gevonden

29 oktober 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Sjoerd Kuijpers

Fijne service

24 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Angela Sanders

Snelle offerte

18 oktober 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Brenda van Doorn

niet verwacht zo betaalbaar

13 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Simon Schipper

Heel positief

10 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Richard Meijer

erg betaalbaar

29 september 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pascal de Ruiter

Via Via maar dan beter

25 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jasper Schipper

Fijne service

16 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Koen Jonker

De perfecte match

6 september 2019

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Anita Bos

Forum bood hulp

31 augustus 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Guido Huisman

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

25 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marieke van de Velde

Geen linkedin nodig

22 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Manon van de Pol

Super service

10 augustus 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marinus Schipper

Via forum hier terechtgekomen

8 augustus 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Annemieke de Jong

Goed contact

30 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Daniël Smeets

Ideale match

23 juli 2019

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Bastiaan Jansen

Payrollkaart werkt erg fijn

14 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Sandra Blom

Vlugge offerte

6 juli 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Linda van Dongen

Vlugge offerte

28 juni 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Annemarie Jonker

Goede werking van de website

26 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Johanna Verhoeven

Erg tevreden

17 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Barbara van den Bosch

Perfecte tip

13 juni 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Tom Jansen

Dé tip

2 juni 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ronald van de Veen

aangename service

25 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Petrus Hofman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

21 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adriaan Huisman

Snelle offerte

11 mei 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Leonie Hendriks

Fijne service

6 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Bas van Beek

Via Via maar dan beter

30 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hanneke Janssen

Forum bood hulp

18 april 2019

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Peter de Haan

Fijne service

6 maart 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Maria Scholten

Goede werking van de website

19 februari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Evelien van der Heijden

niet verwacht zo betaalbaar

3 februari 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Guido de Vries

Voortreffelijke match

9 januari 2019

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Lisette Hendriks

betaalbaarder dan ik dacht

24 december 2018

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Richard Hermans

Uitgelichte payroll bedrijven uit Warten

AUB Nederland

Ruiterskwartier 95
8911 BR Leeuwarden
Nederland

06 24860942
http://www.aubnederland.nl/

Payrollplaats | Leeuwarden

Leeuwarden
8911 AG Leeuwarden
Nederland

058 203 8360
http://www.payrollplaats.nl/

Acento

Tijnjedyk 89
8936 AC Leeuwarden
Nederland

058 216 8069
http://acento-administraties.nl/