Payroll Winterswijk Henxel

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw payroll vraagstukken in Winterswijk Henxel?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Payroll Winterswijk Henxel verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Payrollkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle payroll bedrijven uit Winterswijk Henxel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Payroll Winterswijk Henxel gezocht?

Een Payroll bedrijf uit Winterswijk Henxel vinden

Payroll Winterswijk Henxel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Winterswijk Henxel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Winterswijk Brinkh, Winterswijk Kotten en Winterswijk Huppel bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Winterswijk Henxel

Ben jij op zoek naar een payroll bedrijf in Winterswijk Henxel? Je moet naar een aantal zaken kijken bij je zoektocht naar een payroll bedrijf. Je wilt immers Als jij een payroll bedrijf in Winterswijk Henxel wilt aannemen raden we je aan om deze pagina eens goed door te nemen.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Winterswijk Henxel moeten overwegen

Samenwerken met een payroll bedrijf in Winterswijk Henxel heeft meerdere voordelen. Door bepaalde risico’s bij een ander bedrijf neer te leggen zal het voor jou als bedrijfseigenaar net even wat eenvoudiger worden om het bedrijf succesvol te houden.

Er zijn echter diverse zaken waar payroll bedrijven je mee kunnen assisteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de urenadministratie. Vooral bij de grotere payroll bedrijven kan je deze full service aanpak verwachten.|De grotere payroll bedrijven hebben een divers aanbod aan diensten

Ook kleine ondernemingen zijn geholpen met het inschakelen van een payroll bedrijf. Het is logisch dat ondernemingen met veel personeel er sowieso goed aan doen om een payroll bedrijf aan zich te binden. Tijdens de samenwerking met een payroll bedrijf geef je in principe de aansprakelijkheid over je medewerkers uit handen. Je personeel is op papier in dienst bij het payroll bedrijf in Winterswijk Henxel, jij bepaalt wel nog steeds welke werkzaamheden je team uitvoert.

Alle payroll bedrijven uit Winterswijk Henxel

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Winterswijk Henxel

De voordelen waarvan organisaties kunnen profiteren bij het opzetten van een payroll constructie zijn eindeloos. Allereerst kan je veel tijd overhouden op jaarbasis. De werknemersadministratie is ieder jaar weer een tijdrovende bezigheid voor veel bedrijfsleiders, tijd die je eigenlijk aan iets anders besteed. Door samen te werken met een payroll bedrijf in Winterswijk Henxel kan je je energie besteden aan werkzaamheden die meer bij jouw interesses passen. De vereisten voor het onderhouden van je werknemersadministratie zijn daarnaast ook vaak niet duidelijk en moeilijk te begrijpen.

Het inschakelen van een bedrijf voor een payroll constructie in Winterswijk Henxel maakt het ook mogelijk om onnodige kostenposten te voorkomen. Je hoeft je bijvoorbeeld geen zorgen meer te maken over ziekteverzuim. Als werkgever draag je natuurlijk de verantwoordelijkheid over jouw medewerkers, hier horen ook de onkosten bij die ontstaan bij ziekte of ongevallen. Omdat je werknemers op de lijst van het payroll bedrijf in Winterswijk Henxel staan hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken, het payroll bedrijf draait hiervoor op. Zij nemen de risico’s, jij betaalt als ondernemer een bepaalde fee voor deze zekerheid.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden uit Winterswijk Henxel

Op zoek naar een payroll professional uit Winterswijk Henxel?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Winterswijk Henxel te vinden die bij past.

Payroll kosten in Winterswijk Henxel bekijken – waar op letten

Je kan het beste met een aantal zaken rekening houden voordat je een offerte laat opstellen. Wanneer je een offerte aanvraagt bij de kandidaten is het wel wenselijk om het bedrijf eerst te leren kennen. Daarnaast is het goed om je toekomstplannen met het payroll bedrijf te delen. Je kan ten allen tijden een gesprek met een payroll kantoor plannen om je vragen te stellen.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Winterswijk Henxel door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Winterswijk Henxel ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Winterswijk Henxel ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Winterswijk Henxel

Hoe specifieker je bent in je offerte aanvraag hoe sneller je terecht komt bij een payroll bedrijf dat jou kan helpen. Hierdoor loop je minder risico dat je gaat samenwerken met een incapabel payroll bedrijf. Dit zal je een hoop frustratie en energie besparen, niets is vervelender dan veel tijd kwijt zijn zonder dat je de juiste kandidaat vind.

Heb je een selectie gemaakt uit de beschikbare payroll bedrijven? Plan dan een gesprek met de overgebleven kandidaten. Tijdens dit gesprek zal je onder andere inzage krijgen in de soort persoon die tegenover je zit. Zo is het ook duidelijk waarin de diverse payroll bedrijven van elkaar verschillen. Zorg er ook voor dat je gedurende dit gesprek verduidelijkt wat je precies uit handen wilt geven.

Wanneer je kiest voor een online payroll bedrijf moet je uitgebreid onderzoek doen naar een aantal zaken.

Een makkelijke methode om achter de betrouwbaarheid van een payroll bedrijf te komen is door online recensies te zoeken. Zo weet je meteen of je bij een geschikte partij bent beland. Een andere manier om een geschikt online payroll bedrijf te vinden is door aan concullega’s te vragen welk payroll bedrijf zij momenteel inzetten. Hoor je een specifiek bedrijf vaak langskomen? Grote kans dat het een geschikte partij is.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Winterswijk Henxel vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Winterswijk Henxel heeft profijt van payroll bedrijven

Eigenlijk iedere onderneming met werknemers in dienst zal veel voordelen ondervinden bij het samenwerken met een payroll bedrijf. Het opzetten van een payroll constructie is de meest eenvoudige manier om de gevaren te elimineren die normaliter komen kijken bij het werkgeverschap. Twijfel dan ook niet langer en vraag direct 3 offertes aan om bij een goede partij uit te komen

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de ervaringen van klanten van de grootste payroll bedrijven van Nederland voor je in kaart gebracht. Daarnaast gaan we ook dieper in op de mogelijkheden voor jou in Winterswijk Henxel. Ook is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Winterswijk Henxel op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Winterswijk Henxel en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Winterswijk Henxel.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Winterswijk Henxel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Winterswijk Henxel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Winterswijk Henxel.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Winterswijk Henxel. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Winterswijk Henxel

Via forum hier terechtgekomen

20 juli 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Matthijs van den Bosch

De perfecte match

22 juli 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Roy Verbeek

Zeer verrast

19 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Edwin Timmermans

Payrollkaart is top!

19 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Stefan van de Berg

zeer rap geholpen

22 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Jelle van Beek

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 juli 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Ronald de Bruijn

Aangenaam verrast

15 juli 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marinus de Vries

Fijn!

16 juli 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Paulus Dijkstra

Eindelijk een goede site gevonden

18 juli 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Hendrika de Vries

Prettige service

12 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Esther Bosman

Payrollkaart werkt erg fijn

15 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Maria van der Heijden

Fijn!

15 juli 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Tamara Bosch

Forum bood hulp

15 juli 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Jacobus Smeets

Vlugge offerte

9 juli 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Adriaan van den Broek

Gevonden via forum

12 juli 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Wouter Schipper

Payrollkaart is top!

12 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Antonius van Dongen

Super service

9 juli 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Anne Verhoeven

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

6 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Jacqueline Willemsen

Snelle offerte

7 juli 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Franciscus Timmermans

Ideale match

6 juli 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marianne Scholten

Geen linkedin nodig

7 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christiaan de Bruin

Forum bood hulp

6 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Marjolein Hermans

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

5 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Danny Willemsen

Werkt lekker!

7 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Mariska Boer

Vlugge offerte

29 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Arie de Ruiter

Voortreffelijke match

4 juli 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marc Hofman

Eindelijk een goede site gevonden

4 juli 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Barbara de Jong

Aangenaam verrast

27 juni 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Paul van de Wal

Ideale website

30 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Susanne Huisman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sylvia de Haan

Heel positief

26 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Lisette van der Laan

Lang leve google

27 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patrick van de Berg

De perfecte match

22 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Roel Kok

Lang leve google

26 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelis Bakker

Dé tip

24 juni 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Linda van Dongen

Perfecte website

19 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Nancy de Lange

Ideale website

20 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Catharina van Doorn

Goed contact

19 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Michel van den Broek

Eindelijk een goede site gevonden

17 juni 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Alexander Blom

Snelle offerte

22 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Renate Peters

Heel positief

18 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Michiel de Leeuw

Geen linkedin nodig

14 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacob Peters

Perfecte tip

20 juni 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Martijn van den Bosch

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

18 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Christian van den Bosch

vlot en makkelijk

14 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Miranda Kramer

Ideale website

15 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Joris Bos

Goed contact

11 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Barry Peeters

aangename service

10 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Ivo Bos

Payrollkaart is top!

10 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Annemieke Kok

Lang leve google

6 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paul Molenaar

Ideale website

5 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Eva van Dijk

Zeer verrast

5 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Martine van den Heuvel

Via linkedin niet hetzelfde

9 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kim de Wit

Dit werkt fijn

10 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Petronella Verbeek

Payrollkaart werkt erg fijn

8 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Cornelia van Doorn

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

2 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Christian Scholten

Via Via maar dan beter

4 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thijs Groen

Werkt goed dit

3 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Anna van de Ven

Fijne service

30 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Nicole van der Linden

Eindelijk een fijne site

4 juni 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Hendrik de Wit

Perfecte website

3 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Patricia Peters

Via Via maar dan beter

3 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marieke Jonker

Via linkedin niet hetzelfde

2 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrika van Vliet

Perfecte tip

2 juni 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ruud Brouwer

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

25 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- René Mol

Goede werking van de website

31 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Caroline van der Horst

Goed contact

23 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Martine van de Velde

Via Via maar dan beter

29 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tessa Vermeulen

snel geholpen

26 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Simon Bosch

Perfecte tip

24 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Nancy van Dijk

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Astrid Kuiper

betaalbaar en professioneel

25 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nicolaas Willemsen

Ideale tip

23 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Eric Gerritsen

snel geholpen

18 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Robert Boer

Fijn!

22 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Willem Kuijpers

Goed contact

18 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Adriaan van de Velden

Goed contact

18 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Stefan Smit

Super service

16 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Bas Blom

Google is je grootste vriend

13 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Brenda Postma

Via Via maar dan beter

14 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anne van de Berg

Na lang zoeken de juiste gevonden

17 mei 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Femke Schouten

Goed contact

10 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Erwin Hendriks

Eindelijk een goede site gevonden

11 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Caroline de Wit

Via forum hier terechtgekomen

14 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Christiaan van Veen

Ideale tip

7 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Maartje Boer

Werkt lekker!

9 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Tamara van Dijk

Heel positief

11 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Femke Schouten

Geen linkedin nodig

11 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrika Vink

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

6 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Monique van Beek

Vlugge offerte

5 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Björn van der Meer

Snelle offerte

6 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Sabine van den Bosch

Google is je grootste vriend

4 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Peter de Vries

zeer rap geholpen

30 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Martijn Martens

De perfecte match

3 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Anita Martens

Ideale website

29 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- René Willemsen

zeer rap geholpen

28 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Hendrika van de Wal

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

3 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Mariska de Vries

Eindelijk een fijne site

27 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Angelique Kuijpers

Via forum hier terechtgekomen

28 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Gerardus de Wit

Fijne service

26 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Sander van Dijk

Goed contact

30 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Tim Kuiper

Payrollkaart is top!

28 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Caroline Kuijpers

Werkt goed dit

26 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Pieter Vos

Eindelijk een goede site gevonden

27 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Judith van Dijk

Eindelijk een fijne site

27 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Gerrit van Beek

Payrollkaart is top!

20 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Brenda de Haan

Perfecte tip

22 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Kevin Prins

De perfecte match

23 april 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Maarten Evers

Perfecte website

16 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Martinus Jacobs

Snelle offerte

23 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Peter de Groot

snelle service

19 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Monique Vink

betaalbaarder dan ik dacht

17 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anna Smit

betaalbaarder dan ik dacht

16 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerardus Hermans

Ideale tip

14 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jasper Vos

Duidelijke website

18 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Janneke Maas

betaalbaarder dan ik dacht

16 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Daniël de Leeuw

aangename service

16 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Ivo Visser

Via linkedin niet hetzelfde

13 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Alexander Jacobs

Positieve ervaring

14 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Joris Visser

Gevonden via forum

14 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Catharina van Wijk

Goede werking van de website

10 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ruben Janssen

Aangenaam verrast

10 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Claudia Scholten

Erg tevreden

7 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Steven Molenaar

Duidelijke website

7 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ruben van de Wal

Vlugge offerte

5 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Lisette Jacobs

Payrollkaart is top!

7 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Deborah Jansen

Payrollkaart werkt erg fijn

3 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Ronald de Boer

Prettige service

7 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Maaike van den Heuvel

Super service

1 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Albert van den Broek

Prettige service

5 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Chantal Hoekstra

Werkt goed dit

31 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jacqueline Postma

Vlugge offerte

28 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Inge de Jong

Eindelijk een fijne site

29 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Michael Molenaar

Lang leve google

31 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dave Veenstra

Snelle offerte

28 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Paulus Kuijpers

Fijne service

29 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Ilse van Beek

Forum bood hulp

29 maart 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Top professional

- Steven van Dongen

Positieve ervaring

27 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Bart Kramer

Vlugge offerte

23 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Miranda van der Horst

Aangenaam verrast

25 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Daniëlle Willemsen

Snelle offerte

19 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Iris Kuijpers

Perfecte website

25 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Maarten Wolters

Fijn!

19 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jan Willems

Via linkedin niet hetzelfde

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemieke van de Pol

Via Via maar dan beter

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Raymond van Dijk

Prettige service

17 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Miranda Bakker

Payrollkaart is top!

15 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Susanne Koning

betaalbaar en professioneel

15 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeffrey Verhoeven

betaalbaarder dan ik dacht

19 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tessa Schipper

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

14 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Björn Wolters

Fijn!

12 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Bas Mulder

Dit werkt fijn

9 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marjolein Scholten

Goed contact

7 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Lisette Jacobs

Google is je grootste vriend

29 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eveline van de Veen

niet verwacht zo betaalbaar

26 februari 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Johan Hoekstra

Heel positief

18 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Ingrid de Jong

Vlugge offerte

12 februari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Susanne van Vliet

Ideale tip

4 februari 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- David van Dongen

Heel positief

26 januari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Mariska van Dijk

Goed contact

21 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Arie Timmermans

Lang leve google

12 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Johanna Kuipers

Perfecte tip

2 januari 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Suzanne de Koning

Google is je grootste vriend

8 december 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marijke Janssen

vlot en makkelijk

4 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Jasper van Veen

Perfecte website

25 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vanessa van Loon

Fijn!

21 november 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Paulus Evers

Heel positief

14 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Annemieke Willemsen

Dé tip

2 november 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marleen Bakker

Fijn!

28 oktober 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Iris van den Heuvel

Gevonden via forum

28 oktober 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Martine Verhoeven

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

24 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Kelly Meijer

Eindelijk een fijne site

10 oktober 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Johanna van der Laan

Via forum hier terechtgekomen

8 oktober 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Ingrid van de Brink

Fijne service

1 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Nathalie Huisman

snelle service

19 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Daniël de Vries

Lang leve google

19 september 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Alexander Veenstra

Vlugge offerte

7 september 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Natasja van de Berg

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Peter Driessen

Eindelijk een fijne site

28 augustus 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Albert van Wijk

Ideale tip

15 augustus 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ingrid Sanders

Goed contact

11 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Judith de Bruin

Via linkedin niet hetzelfde

7 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Miranda Kuiper

Lang leve google

1 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marieke Huisman

Payrollkaart is top!

20 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Cornelis de Groot

Heel positief

16 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Cornelis Kramer

Aangenaam verrast

8 juli 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Daniëlle Kuipers

Perfecte tip

3 juli 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Adrianus Bosman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

23 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Monique Smeets

snelle service

20 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Simon van de Pol

Vlugge offerte

11 juni 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Roy Willemsen

snelle service

6 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Ellen Peters

betaalbaar en professioneel

27 mei 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Thijs van den Heuvel

Super service

16 mei 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Rogier van der Horst

Fijn!

14 mei 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Joost Koster

Fijn!

8 mei 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ellen van den Broek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

1 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thijs Sanders

Vlugge offerte

18 april 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Adriaan Smeets

betaalbaarder dan ik dacht

7 maart 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Frank van den Bosch

Ideale tip

13 februari 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Cindy Verbeek

Forum bood hulp

18 januari 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Cornelis Bosman

De perfecte match

13 januari 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jacob Smeets

Vlugge offerte

19 december 2018

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Robert Bosch

Uitgelichte payroll bedrijven uit Winterswijk Henxel

Proper Facilitair

Oude Enschedeseweg 70
7481 PL Haaksbergen
Nederland

053 428 8455
https://www.properbedrijvengroep.com/

Salon

Julianastraat 13
7461 DC Rijssen
Nederland

0548 538 502
https://salon-salarisadviseurs.nl/contact/

Conventus Payroll +

7553 AE Hengelo
Nederland

074 820 0308
http://www.conventus.nu/