Payroll Zalk

Wil jij een top payroll bedrijf uit Zalk dat bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Payrollkaart zorgt dat jij die zoekt naar Payroll Zalk verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle Payroll professionals uit Zalk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Payroll Zalk gezocht?

Regel direct jouw personeelszaken

Payroll Zalk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 148 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zalk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Mastenbroek, Grafhorst en Wilsum bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Zalk

Ben jij op zoek naar een payroll bedrijf in Zalk? Het vinden van het perfecte payroll bedrijf zal niet simpel zijn. Je wilt natuurlijk In deze blogpost helpen wij jou met het vinden van het meest geschikte payroll bedrijf in Zalk.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Zalk moeten overwegen

Samenwerken met een payroll bedrijf in Zalk heeft verschillende pluspunten. Door risico’s bij een ander bedrijf neer te leggen zal het voor jou als bedrijfseigenaar net even wat makkelijker worden om het bedrijf te leiden.

Er zijn echter diverse opdrachten waar payroll bedrijven je mee kunnen helpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de urenadministratie. Voornamelijk bij de grote payroll bedrijven kan je deze full service aanpak vinden.|De grotere payroll bedrijven hebben een divers aanbod aan diensten

Kleine organisaties hebben minder werknemers maar ook zij zullen profijt ondervinden van een degelijk payroll bedrijf. Voor de organisaties die veel personeel hebben is het sowieso een goede zet. In zee gaan met een payroll bedrijf in Zalk betekent dat alle verplichtingen die verwacht worden van de ondernemer niet meer bij jou liggen. Je medewerkers zijn op papier in dienst bij het payroll bedrijf in Zalk, jij houd natuurlijk wel de regie over je team.

Alle payroll bedrijven uit Zalk

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Zalk

De voordelen waarvan bedrijven kunnen genieten bij het oprichten van een payroll constructie zijn oneindig. Ten eerste kan je veel tijd besparen op jaarbasis. Het bijwerken van de administratie rondom je personeel kost namelijk veel tijd en moeite. Door in zee te gaan met een payroll bedrijf in Zalk kan je deze tijd beter besteden aan taken die meer bij jouw vakgebied passen. Daarnaast ben je niet bekend met de werknemersadministratie en weet dan ook niet echt hoe je alles op een georganiseerde manier moet bijhouden.

Het samenwerken met een bedrijf voor een payroll constructie in Zalk maakt het ook mogelijk om hoge kostenposten te voorkomen. Het komt vaker dan eens voor dat werkgevers voor kosten opdraaien die veroorzaakt worden door een situatie in de werkplaats. Deze onkosten kunnen hoog oplopen in sommige situaties. Door een payroll in Zalk hoef je hier niet meer over na te denken, je medewerkers zijn op wettelijk gezien namelijk in dienst bij het payroll bedrijf inZalk. Het payroll bedrijf rekent hier natuurlijk wel een fee voor.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden uit Zalk

Op zoek naar een payroll professional uit Zalk?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Zalk te vinden die bij past.

Payroll kosten in Zalk bekijken – waar op letten

Waar moet je nu precies op letten alvorens je een offerte aanvraagt? Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de werknemers van het payroll bedrijf in Zalk. Ben daarnaast niet bang om te delen wat je van plan bent met je organisatie, mocht je in de toekomst willen uitbreiden dan kan het payroll bedrijf hier rekening mee houden. Een vergadering aanvragen met de medewerkers van het payroll kantoor is natuurlijk ook mogelijk, je wilt wel zeker weten dat het mensen zijn waar je mee overweg kunt.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Zalk door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Zalk ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Zalk ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Zalk

Door specifiek te zijn in jouw offerte aanvraag zal je uitkomen bij een payroll bedrijf dat beter past bij jouw behoeften. Wanneer een payroll bedrijf geschikt genoeg is om jouw vraagstuk op te lossen dan weet je dat meteen. Dit zal je een hoop tijd en stress besparen, niets is frustrerender dan een hoop tijd kwijt zijn zonder dat je de juiste kandidaat vind.

Wanneer je een overzicht van bedrijven hebt gemaakt voor het uitbesteden van de payroll werkzaamheden in Zalk dan is het verstandig om een ontmoetingsgesprek te laten plaatsvinden. Dit soort meetings geven je een goed beeld van het bedrijf achter de offerte. Vraag dan ook wat de betreffende voordelen zijn van het payroll bedrijf en bekijk wat hun onderscheidende kracht is. Tevens is dit een goed moment om af te spreken welke taken je wilt laten verrichten.

Je kan uiteraard ook kiezen voor een online payroll bedrijf, hierbij moet je wel op een aantal zaken letten.

Een eenvoudige methode om achter de oprechtheid van een payroll bedrijf te komen is door online recensies te zoeken. Zo weet je meteen of je bij een geschikte partij bent uitgekomen. Een andere methode om een goed online payroll bedrijf te vinden is door aan concullega’s te vragen welk payroll bedrijf zij momenteel gebruiken. Hoor je een specifiek bedrijf vaak langskomen? Grote kans dat het een betrouwbare partij is.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Zalk vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Zalk heeft profijt van payroll bedrijven

Zowel kleine als grote organisaties kunnen profiteren van het inschakelen van een payroll bedrijf. Het bouwen van een payroll constructie is een makkelijke manier om de gevaren te elimineren die normaal gesproken komen kijken bij het ondernemerschap. Vraag nu nog 3 offertes aan en vind direct het payroll bedrijf uit Zalk wat geheel aan jouw wensen zal voldoen.

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de klantervaringen van de meest bekende payroll bedrijven van Nederland voor je op een rijtje gezet. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheden uitgelicht voor jou in Zalk. Ook is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Zalk op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Zalk en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Zalk.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Zalk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Zalk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Zalk.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Zalk. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Zalk

Ideale website

3 september 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Christiaan de Koning

Snelle offerte

3 september 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Michael Smit

Ideale website

1 september 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Ruben Kuijpers

Payrollkaart is top!

27 augustus 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Hanneke Wolters

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

31 augustus 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Mark van der Heijden

Fijne service

27 augustus 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Stefan Jansen

Lang leve google

27 augustus 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thijs Blom

Super service

25 augustus 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Sharon Jacobs

Payrollkaart is top!

28 augustus 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Adriaan van der Laan

Eindelijk een goede site gevonden

24 augustus 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Hendrikus Dekker

Google is je grootste vriend

26 augustus 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rutger Veenstra

Duidelijke website

25 augustus 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Björn Prins

Eindelijk een fijne site

21 augustus 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Yvonne de Jong

Mijn eigen netwerk kan dit niet

26 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mirjam Brouwer

Geen linkedin nodig

25 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerardus Bos

Goed contact

19 augustus 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Catharina Post

Forum bood hulp

17 augustus 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Marc van Dongen

Heel positief

15 augustus 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Niels Hermans

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

16 augustus 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Jessica Blom

zeer rap geholpen

20 augustus 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Wilhelmus Bosch

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

13 augustus 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Erwin Evers

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

13 augustus 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Wendy de Lange

Perfecte tip

11 augustus 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Eric van de Velden

Goede werking van de website

13 augustus 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nathalie Peeters

Lang leve google

12 augustus 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sjoerd de Groot

Goede werking van de website

11 augustus 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Paulus Willemsen

Ideale website

10 augustus 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Melanie Hendriks

Google is je grootste vriend

6 augustus 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Pieter van de Velden

Aangenaam verrast

13 augustus 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Claudia Blom

snel geholpen

10 augustus 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Sharon Driessen

Voortreffelijke match

6 augustus 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Nathalie van der Meer

Perfecte tip

10 augustus 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Bastiaan Hofman

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

3 augustus 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Guido Evers

Eindelijk een goede site gevonden

6 augustus 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacob Hermans

Payrollkaart is top!

7 augustus 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Bastiaan Koster

Snelle match via payrollkaart.nl

5 augustus 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Esther van de Velde

Via forum hier terechtgekomen

2 augustus 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Mirjam Kok

Eindelijk een fijne site

2 augustus 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Marcel van der Meer

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 augustus 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Charlotte Bosch

Erg tevreden

27 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Koen Blom

Lang leve google

1 augustus 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Frank van der Meulen

vlot en makkelijk

26 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Dennis Post

Ideale match

31 juli 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marije Hendriks

erg betaalbaar

29 juli 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Caroline van Dam

Geen linkedin nodig

29 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sabrina van der Meulen

Ideale website

25 juli 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Pieter Kramer

Goed contact

21 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Chantal van der Heijden

Google is je grootste vriend

24 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eric Meijer

Via Via maar dan beter

23 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christiaan de Graaf

Werkt lekker!

24 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marinus Driessen

betaalbaarder dan ik dacht

17 juli 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Evelien Bakker

Perfecte website

18 juli 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Patricia Bakker

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

17 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Maaike Molenaar

Werkt lekker!

15 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Michiel Schipper

Erg tevreden

19 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Jolanda Prins

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

13 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Anna Vermeulen

Ideale website

13 juli 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Natascha Vermeulen

zeer rap geholpen

13 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Marijke van Dongen

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

12 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Daniël Mol

Prettige service

13 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Wilhelmus van der Laan

Dé tip

15 juli 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Roy van der Horst

Google is je grootste vriend

8 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Richard Smit

Ideale tip

13 juli 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Margaretha de Koning

Heel positief

13 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Maarten van de Pol

Goed contact

12 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sjoerd van der Horst

Prettige service

5 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Chantal Wolters

De perfecte match

4 juli 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Bas van de Wal

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

9 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Hanneke Schouten

Na lang zoeken de juiste gevonden

7 juli 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacobus van Loon

Aangenaam verrast

8 juli 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Bianca de Koning

Na lang zoeken de juiste gevonden

5 juli 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Wouter van de Veen

Goede werking van de website

5 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Christiaan de Leeuw

Goed contact

30 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Roel Verbeek

erg betaalbaar

1 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sylvia Brouwer

Via Via maar dan beter

3 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Astrid van den Broek

erg betaalbaar

30 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sander Vink

niet verwacht zo betaalbaar

26 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jessica van der Laan

Snelle offerte

27 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Eva de Vos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

27 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrikus Kuipers

Ideale match

26 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Adriana de Groot

Goed contact

22 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Dennis Hendriks

Perfecte website

22 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Barry Mol

Voortreffelijke match

26 juni 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ramona van den Heuvel

Snelle offerte

21 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Nancy Schipper

Payrollkaart werkt erg fijn

22 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Patricia de Lange

Payrollkaart werkt erg fijn

19 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Claudia Peeters

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

21 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Maarten van Leeuwen

Goed contact

15 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Laura Verhoeven

Positieve ervaring

17 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Femke van de Wal

zeer rap geholpen

20 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Roy Peters

Fijn!

14 juni 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Klaas van Dam

Eindelijk een goede site gevonden

12 juni 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jacobus Martens

Ideale website

15 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jelle de Lange

Gevonden via forum

14 juni 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Barry Willemsen

Payrollkaart is top!

12 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Nicolaas Verhoeven

Google is je grootste vriend

13 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kirsten Verhoeven

Payrollkaart werkt erg fijn

13 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Adriana Vermeulen

Ideale match

7 juni 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Chantal van Veen

Prettige service

10 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Michael Groen

Erg tevreden

10 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Elizabeth Hofman

Goed contact

6 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Mariska van der Meer

Zeer verrast

2 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Joris de Graaf

Ideale match

1 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Johanna de Graaf

erg snel

4 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Martine Kuiper

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

6 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marije van Doorn

Lang leve google

31 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Björn de Boer

snel geholpen

5 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Evelien Peeters

Perfecte website

31 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Laura van der Heijden

Ideale match

2 juni 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Kevin van de Velden

Na lang zoeken de juiste gevonden

31 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Sylvia Blom

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

29 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Wilhelmus Visser

Fijne service

31 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Antonius de Vries

Perfecte website

27 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Bas Bosman

Ideale website

26 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Robin Vermeulen

betaalbaarder dan ik dacht

22 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Koen van Vliet

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

27 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Hendrik van Beek

Snelle offerte

23 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Nancy van Doorn

Snelle offerte

24 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Michael van der Meulen

zeer rap geholpen

20 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Anne Mol

Dé tip

24 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Eva van de Velde

Fijne service

20 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Frank van den Bosch

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

17 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Simon Willemsen

Ideale website

16 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sanne de Groot

Geen linkedin nodig

15 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simone Post

Payrollkaart is top!

14 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Björn Peeters

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

14 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marije Gerritsen

betaalbaarder dan ik dacht

13 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angelique Bosch

snel geholpen

18 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Arjan van de Veen

Werkt lekker!

17 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Linda van den Broek

betaalbaarder dan ik dacht

11 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nicole de Haan

Na lang zoeken de juiste gevonden

13 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Monique Post

Dé tip

14 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Petra de Graaf

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

13 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Ivo de Jong

Via linkedin niet hetzelfde

8 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Niels Vermeulen

Werkt lekker!

6 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Tamara Huisman

zeer rap geholpen

9 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Nancy Hofman

Eindelijk een fijne site

4 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Sanne van Leeuwen

Dé tip

6 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ilona Jacobs

Aangenaam verrast

8 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jacobus Wolters

Dit werkt fijn

3 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sjoerd Mol

Fijne service

1 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Danny van Wijk

Payrollkaart is top!

2 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Martijn Dekker

Google is je grootste vriend

4 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jelle van der Linden

Ideale match

3 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Danny van de Velden

Lang leve google

26 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johan Veenstra

Vlugge offerte

25 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Steven de Lange

Fijn!

1 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Petronella Timmermans

Forum bood hulp

29 april 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Sabrina van Doorn

Ideale match

28 april 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sandra van den Heuvel

betaalbaar en professioneel

29 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sanne van Doorn

Goed contact

23 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Annemieke Verbeek

Dit werkt fijn

25 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Erwin Kuipers

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

21 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Tamara Dijkstra

Werkt goed dit

22 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jacobus van Dam

Goed contact

17 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Natasja Kok

De perfecte match

23 april 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Antonius Kuipers

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

19 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Robert van der Heijden

Prettige service

18 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Adriana Kuiper

Snelle offerte

17 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Matthijs de Graaf

Ideale match

13 april 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Gerardus Kuijpers

De perfecte match

13 april 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Barry de Graaf

Fijn!

13 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Michiel Groen

Ideale website

17 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Robin van der Linden

Ideale match

16 april 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Arie Kramer

Zeer verrast

14 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Cornelia Dijkstra

Erg tevreden

14 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Matthijs Mulder

Eindelijk een goede site gevonden

9 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Rutger van Dam

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Leonie de Lange

betaalbaar en professioneel

12 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joris van de Wal

Goed contact

7 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Wouter Jacobs

Positieve ervaring

7 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Jessica Vink

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

4 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Frank Schipper

Fijn!

9 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Cindy Martens

erg snel

4 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Klaas Smit

Lang leve google

2 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Elizabeth Scholten

aangename service

4 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Caroline Mol

Na lang zoeken de juiste gevonden

3 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Elisabeth Groen

Voortreffelijke match

30 maart 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Anita de Haan

Duidelijke website

28 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Edwin Mulder

Super service

26 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Wendy van de Wal

snelle service

28 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Christiaan Jansen

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

1 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Pascal de Groot

Gevonden via forum

26 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Simone Peeters

erg betaalbaar

30 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ruben van Dongen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marjolein van de Velde

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Dirk de Vos

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

23 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Klaas van Loon

Goede werking van de website

26 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Petronella de Boer

Dé tip

20 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Nicole Janssen

Zeer verrast

23 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Tom van de Berg

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Natasja Mol

Eindelijk een fijne site

18 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Adriaan Jacobs

Google is je grootste vriend

17 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vincent Huisman

Dé tip

15 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ramona van den Heuvel

erg betaalbaar

14 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Roel Evers

Eindelijk een goede site gevonden

16 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Maaike Maas

Mijn eigen netwerk kan dit niet

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arjan van de Brink

Dit werkt fijn

13 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Miranda Vos

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Ruud Timmermans

Na lang zoeken de juiste gevonden

5 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Suzanne de Leeuw

Snelle offerte

4 maart 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ramona de Jonge

Payrollkaart is top!

27 februari 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Bram van Wijk

Forum bood hulp

14 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Linda Bos

snel geholpen

7 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Simone Janssen

Gevonden via forum

4 februari 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Michael Evers

vlot en makkelijk

30 januari 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Richard van der Meer

Google is je grootste vriend

22 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Niels Verbeek

Payrollkaart is top!

12 januari 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Roel Willemsen

Fijn!

4 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Jolanda van Loon

niet verwacht zo betaalbaar

6 december 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Kelly van der Horst

Eindelijk een goede site gevonden

29 november 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Laura van Vliet

Payrollkaart is top!

21 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mariska de Bruin

Goed contact

19 november 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Michel Willemsen

Na lang zoeken de juiste gevonden

11 november 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Lisette de Leeuw

Dé tip

1 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Mark van de Velde

betaalbaarder dan ik dacht

27 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Brenda de Groot

aangename service

27 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Adrianus van der Heijden

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

18 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Raymond van der Horst

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

15 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Frank Verbeek

Payrollkaart is top!

9 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Petronella Wolters

Goed contact

29 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Petronella Bosman

Perfecte tip

25 september 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sebastiaan Verbeek

Goed contact

14 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Hendrik Gerritsen

Perfecte website

10 september 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Nienke Schipper

snel geholpen

3 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- René van der Laan

Eindelijk een goede site gevonden

28 augustus 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ellen Dijkstra

Via linkedin niet hetzelfde

18 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bianca Bakker

Heel positief

8 augustus 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jacqueline Visser

Heel positief

8 augustus 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Robertus Evers

Goede werking van de website

28 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Melanie Koning

Zeer verrast

19 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Michiel Kok

Perfecte tip

16 juli 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Joost Boer

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

5 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Ronald de Groot

Forum bood hulp

27 juni 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Ivo de Haan

vlot en makkelijk

24 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Ilse Smeets

Gevonden via forum

19 juni 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Marjolein van Beek

Fijne service

8 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Marinus Mulder

Fijn!

3 juni 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jacqueline van Beek

Dit werkt fijn

23 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Patricia de Lange

Perfecte tip

21 mei 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Martine van Dam

Werkt lekker!

9 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Arie Visser

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

9 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Robin Hendriks

Duidelijke website

1 mei 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Pascal de Lange

Via linkedin niet hetzelfde

24 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sebastiaan van der Laan

Positieve ervaring

1 maart 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Angelique van de Velde

Snelle match via payrollkaart.nl

12 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Barbara van Beek

vlot en makkelijk

26 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Irene van der Meulen

Zeer verrast

31 december 2018

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Kevin de Jong

Prettige service

12 december 2018

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Albert van Dam

Uitgelichte payroll bedrijven uit Zalk

Persoonality Payroll Zwolle

Hanzelaan 351
8017 JM Zwolle
Nederland

038 337 3025
https://www.persoonality.nl/

Eventemediair

Oude Vismarkt 5
8011 TA Zwolle
Nederland

085 773 4111
http://www.eventemediair.nl/

KRC Van Elderen accountants | belastingadviseurs Wezep

Rondweg 13
8091 XA Wezep
Nederland

038 444 6244
http://www.krcvanelderen.nl/