Payroll Kamperveen

Zoek jij een professional voor jouw payroll vraagstukken in Kamperveen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Payrollkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Payroll Kamperveen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Payrollkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle payrollers uit Kamperveen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Payroll Kamperveen gezocht?

Een Payroll bedrijf uit Kamperveen vinden

Payroll Kamperveen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 69 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kamperveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Grafhorst, Wilsum en Zalk bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Kamperveen

Zoek jij naar een payroll bedrijf in Kamperveen? Het vinden van een payroll bedrijf zal niet makkelijk zijn. Je wilt wel een dienstverlener vinden met veel kennis en expertise. Als jij een payroll bedrijf in Kamperveen wilt aantrekken raden we je aan om dit artikel eens goed door te lezen.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Kamperveen moeten overwegen

In zee gaan met een payroll bedrijf in Kamperveen heeft meerdere pluspunten. Door het risico bij een ander bedrijf onder te brengen zal het voor jou als bedrijfseigenaar net even wat eenvoudiger worden om de onderneming te leiden.

Er zijn echter meerdere zaken waar payroll bedrijven je mee kunnen assisteren. Bijvoorbeeld de urenadministratie. Vooral bij de grotere payroll bedrijven zal je deze full service aanpak vinden.|De grotere payroll bedrijven hebben een divers aanbod aan diensten

De kleinere ondernemingen hebben minder werknemers in dienst maar ook zij zullen profijt ondervinden van een fatsoenlijk payroll bedrijf. Het spreekt voor zich dat bedrijven met veel medewerkers er goed aan doen om een payroll bedrijf aan zich te binden. Tijdens de samenwerking met een payroll bedrijf geef je in principe de verantwoordelijk over je personeel uit handen. De payroll bedrijven uit Kamperveen maken het mogelijk dat jouw medewerkers wettelijk gezien bij hun werkt, terwijl jij als bedrijfseigenaar nog altijd zeggenschap hebt over je personeel.

Alle payroll bedrijven uit Kamperveen

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Kamperveen

De voordelen waarvan ondernemingen kunnen profiteren bij het inzetten van een payroll constructie zijn eindeloos. De meest logische reden: tijdsbesparing. De werknemersadministratie is altijd weer een tijdrovende opdracht voor veel ondernemers, tijd die je eigenlijk aan iets anders besteed. Door in zee te gaan met een payroll bedrijf in Kamperveen kan je je energie besteden aan taken die meer bij jouw interesses passen. Daarnaast ben je geen expert in werknemersadministratie en weet dan ook niet echt hoe je alles op een goede manier moet bijhouden.

Een ander pluspunt van het samenwerken met een payroll bedrijf in plaatsnaam is het vermijden van kostenposten. Het komt regelmatig voor dat bedrijfseigenaren voor kosten opdraaien die veroorzaakt worden door een ongunstige situatie op de werkvloer. Als ondernemer draag je natuurlijk de aansprakelijkheid over jouw medewerkers, hier horen ook de bedragen bij die ontstaan bij ziekte of ongevallen. Dankzij een payroll in Kamperveen hoef je hier niet meer over na te denken, je werknemers zijn op papier immers in dienst bij het payroll bedrijf inKamperveen. Zij nemen de risico’s op zich, jij betaalt als bedrijf een bepaald tarief voor deze risicodekking.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden uit Kamperveen

Op zoek naar een payroll professional uit Kamperveen?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Kamperveen te vinden die bij past.

Payroll kosten in Kamperveen bekijken – waar op letten

Je moet onderzoek doen naar een aantal zaken alvorens je een offerte laat opstellen. Wanneer je een offerte laat opstellen door de verschillende kandidaten is het wel belangrijk om de organisatie eerst te leren kennen. Wees daarnaast niet bang om te delen wat je van plan bent met je onderneming, mocht je ooit willen groeien dan kan het payroll bedrijf hier rekening mee houden. Je kan altijd een gesprek met een payroll kantoor aanvragen om je vragen te stellen.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Kamperveen door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Kamperveen ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Kamperveen ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Kamperveen

Door duidelijk te zijn in jouw offerte aanvraag zal je uitkomen bij een payroll bedrijf dat veel beter past bij jouw vraagstuk. Hierdoor voorkom je dat je gaat samenwerken met een incapabel payroll bedrijf. Dit maakt je selectieproces al een stuk efficiënter.

Heb je een keuze gemaakt uit de geschikte payroll bedrijven? Plan dan een gesprek in met de verschillende kandidaten. Deze meetings geven je een goed beeld van de onderneming achter de offerte. Vraag dan ook meteen wat de pluspunten zijn van het payroll bedrijf en bekijk wat hun onderscheidende kracht is. Zorg er ook voor dat je tijdens dit gesprek afspreekt wat je precies uit handen wilt geven.

Kies je voor een online payroll bedrijf moet je uitgebreid kijken naar een aantal dingen.

Een eenvoudige manier om achter de betrouwbaarheid van een payroll bedrijf te komen is door online recensies te zoeken. Zo weet je meteen of je bij een geschikte partij bent uitgekomen. Een andere manier om een goed online payroll bedrijf te vinden is door aan concullega’s te vragen welk payroll bedrijf zij momenteel gebruiken. Hoor je een bepaald bedrijf vaak terugkomen? Grote kans dat het een betrouwbare partij is.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Kamperveen vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Kamperveen heeft profijt van payroll bedrijven

Eigenlijk iedere organisatie met werknemers in dienst zal veel profijt ondervinden bij het inzetten van een payroll bedrijf. Je loopt namelijk minder gevaar bij het in dienst nemen van personeel. Twijfel dan ook niet langer en vraag direct 3 offertes aan om bij een geschikte partij uit te komen

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de ervaringen van klanten van de grootste payroll bedrijven van Nederland voor je in kaart gebracht. Daarnaast gaan we ook dieper in op de mogelijkheden voor jou in Kamperveen. Ook is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Kamperveen op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Kamperveen en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Kamperveen.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Kamperveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Kamperveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Kamperveen.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Kamperveen. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Kamperveen

Dit werkt fijn

1 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Paulus Blom

Via linkedin niet hetzelfde

6 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johanna van Loon

Payrollkaart werkt erg fijn

30 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Adrianus Verhoeven

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Edwin van Veen

betaalbaarder dan ik dacht

3 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michael de Boer

Aangenaam verrast

1 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Renate Verhoeven

Geen linkedin nodig

27 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martin van de Pol

Snelle offerte

26 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Leonie de Bruin

Prettige service

29 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Ronald Evers

Payrollkaart is top!

25 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Ingrid Hermans

Prettige service

29 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Ilse van Leeuwen

Werkt lekker!

26 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Erik de Lange

De perfecte match

23 april 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jeroen Gerritsen

Google is je grootste vriend

24 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vincent Schipper

Ideale match

20 april 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Maaike de Graaf

Fijne service

18 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Natascha Bosch

Voortreffelijke match

22 april 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sander de Jong

erg betaalbaar

18 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Alexander Schouten

Dé tip

18 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Guido van den Bosch

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Gerardus Dijkstra

Via Via maar dan beter

21 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nathalie Kuipers

Forum bood hulp

17 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Sylvia van Dam

Forum bood hulp

13 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Nancy Peeters

Lang leve google

11 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kevin van der Heijden

Voortreffelijke match

11 april 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sanne Vink

Goed contact

16 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Wilhelmina Koning

Via linkedin niet hetzelfde

9 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arie Smits

Via forum hier terechtgekomen

12 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Paul van de Ven

Forum bood hulp

7 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Daniël Janssen

Fijn!

8 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Daniëlle van de Ven

Ideale tip

6 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Claudia Evers

zeer rap geholpen

6 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Johanna Kramer

Snelle offerte

9 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Martijn van Dijk

Ideale match

3 april 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Robert Bosman

Zeer verrast

6 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Iris de Boer

De perfecte match

2 april 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Annemarie van der Laan

Goed contact

5 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Daniël Janssen

De perfecte match

30 maart 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Pascal Koster

Goed contact

1 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Paul Janssen

Via Via maar dan beter

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anne Hendriks

Goed contact

2 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Annemarie Bos

Perfecte tip

30 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Björn Hendriks

Aangenaam verrast

31 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Cornelia de Wit

zeer rap geholpen

31 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Kim Kuipers

Forum bood hulp

24 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Cindy Vermeulen

Goede werking van de website

24 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Nicole van Dam

Dé tip

26 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jeffrey Brouwer

Fijne service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Sanne de Ruiter

Payrollkaart is top!

21 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Matthijs de Koning

Goed contact

26 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Tom Wolters

Positieve ervaring

25 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Stefan van de Wal

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

18 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Matthijs Mol

Perfecte tip

21 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Michiel van Doorn

Heel positief

21 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Iris van der Meulen

betaalbaarder dan ik dacht

15 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Irene Kok

Ideale website

16 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Robertus Jonker

Snelle offerte

19 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Marinus de Graaf

Eindelijk een fijne site

12 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Martine de Wit

Zeer verrast

13 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Kirsten Meijer

De perfecte match

12 maart 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- René Vink

Via Via maar dan beter

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barbara van der Laan

Zeer verrast

11 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Ivo de Vries

Lang leve google

29 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Daniëlle van de Ven

Erg tevreden

27 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Albert de Koning

Dit werkt fijn

18 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Maria Hofman

Fijn!

10 februari 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Tessa Mol

zeer rap geholpen

4 februari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Cornelia Vink

Lang leve google

23 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anita de Graaf

snelle service

16 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Johan Maas

Ideale tip

13 januari 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ellen de Lange

Goed contact

2 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Danny Verbeek

Snelle offerte

5 december 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angelique Willems

Goed contact

1 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Willem Driessen

betaalbaar en professioneel

4 december 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Koen Janssen

Voortreffelijke match

26 november 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Bas de Wit

betaalbaarder dan ik dacht

14 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Richard Visser

Via forum hier terechtgekomen

12 november 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Petrus Visser

Eindelijk een goede site gevonden

4 november 2019

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- David van Loon

Goed contact

31 oktober 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Vanessa van der Meer

Snelle match via payrollkaart.nl

21 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Niels Kramer

Payrollkaart werkt erg fijn

12 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Charlotte van Loon

Prettige service

4 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Tessa Dijkstra

niet verwacht zo betaalbaar

3 oktober 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marije Groen

Fijn!

24 september 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jacob Maas

Lang leve google

18 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrikus van Veen

Forum bood hulp

6 september 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Saskia Janssen

Via forum hier terechtgekomen

5 september 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Joris Jansen

aangename service

24 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Wouter Gerritsen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

15 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Simon Jonker

Werkt lekker!

14 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Richard Postma

Fijn!

1 augustus 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Manon Koster

Lang leve google

29 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martin van de Velden

Duidelijke website

22 juli 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Rogier Smits

snelle service

16 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Cindy de Bruin

snel geholpen

8 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Robert Post

Duidelijke website

30 juni 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Anouk van Loon

Goed contact

24 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Arie Kuijpers

Goed contact

19 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Petrus van Beek

Google is je grootste vriend

10 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anne van de Pol

Goed contact

31 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marije van den Heuvel

Eindelijk een fijne site

28 mei 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Johan van de Brink

Ideale website

21 mei 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Hendrika de Bruin

Ideale website

12 mei 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Gerrit Kuipers

Mijn eigen netwerk kan dit niet

8 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robin Vink

Vlugge offerte

30 april 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Mark de Vries

Payrollkaart is top!

24 april 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Bram de Haan

Prettige service

12 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Franciscus van Wijk

Goed contact

12 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Martinus Kuijpers

Payrollkaart werkt erg fijn

30 januari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Barry Driessen

Snelle offerte

28 december 2018

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Martinus Kramer

Perfecte tip

25 december 2018

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Mariska van der Meulen

Uitgelichte payroll bedrijven uit Kamperveen

Persoonality Payroll Zwolle

Hanzelaan 351
8017 JM Zwolle
Nederland

038 337 3025
https://www.persoonality.nl/

Eventemediair

Oude Vismarkt 5
8011 TA Zwolle
Nederland

085 773 4111
http://www.eventemediair.nl/

KRC Van Elderen accountants | belastingadviseurs Wezep

Rondweg 13
8091 XA Wezep
Nederland

038 444 6244
http://www.krcvanelderen.nl/