Payroll IJsselstein

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw payroll vraagstukken in IJsselstein?

Dan ben je op de goede plek.

Payrollkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Payroll IJsselstein verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Payrollkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle payrollers uit IJsselstein – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Payroll IJsselstein gezocht?

Een Payroll bedrijf uit IJsselstein vinden

Payroll IJsselstein
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in IJsselstein, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Lopikerkapel, Harmelen en Zijderveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll IJsselstein

Ben jij op zoek naar een payroll bedrijf in IJsselstein? Het vinden van het meest geschikte payroll bedrijf zal niet makkelijk zijn. Je wilt natuurlijk In dit artikel helpen wij jou met het aantrekken van het juiste payroll bedrijf in IJsselstein.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in IJsselstein moeten overwegen

Samenwerken met een payroll bedrijf in IJsselstein heeft meerdere pluspunten. Je geeft bijvoorbeeld veel verantwoordelijkheid uit handen, het is nu voor jou makkelijker om je organisatie te runnen.

Er zijn echter meerdere zaken waar payroll bedrijven je mee kunnen assisteren. Bijvoorbeeld de urenadministratie. Voornamelijk bij de grotere payroll bedrijven kan je deze full service aanpak vinden.|De grotere payroll bedrijven hebben een divers aanbod aan diensten

Ook kleine organisaties zijn geholpen met het inzetten van een payroll bedrijf. Het is logisch dat organisaties met veel personeel er sowieso goed aan doen om een payroll bedrijf in te schakelen. Samenwerken met een payroll bedrijf in IJsselstein betekent dat alle verantwoordelijkheden die verwacht worden van de werkgever niet meer bij jou liggen. Je medewerkers zijn wettelijk gezien in dienst bij het payroll bedrijf in IJsselstein, jij houd natuurlijk wel de regie over je team.

Alle payroll bedrijven uit IJsselstein

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in IJsselstein

De voordelen waarvan ondernemingen zullen genieten bij het opzetten van een payroll constructie zijn oneindig. Ten eerste kan je veel tijd overhouden op jaarbasis. De werknemersadministratie is ieder jaar weer een tijdrovende zaak voor veel ondernemers, tijd die je eigenlijk niet hebt. Door samen te werken met een payroll bedrijf in IJsselstein kan je deze tijd beter besteden aan werkzaamheden die meer bij jouw interesses passen. Daarnaast ben je geen expert in werknemersadministratie en weet dan ook niet echt hoe je de administratie op een goede manier moet bijhouden.

Een ander pluspunt van het inschakelen van een payroll bedrijf in plaatsnaam is het vermijden van kostenposten. Je hoeft je bijvoorbeeld geen zorgen meer te maken over ziekteverzuim. Deze onkosten lopen hoog op in sommige situaties. Omdat je medewerkers op de lijst van het payroll bedrijf in IJsselstein staan hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken, het payroll bedrijf draait hiervoor op. Het payroll bedrijf word hier wel voor betaald door jou.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden uit IJsselstein

Op zoek naar een payroll professional uit IJsselstein?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional IJsselstein te vinden die bij past.

Payroll kosten in IJsselstein bekijken – waar op letten

Je moet met een aantal zaken rekening houden alvorens je een offerte laat opstellen. Wanneer je een offerte laat opstellen door de verschillende kandidaten is het wel belangrijk om de organisatie eerst te leren kennen. Wees daarnaast niet bang om te delen wat je wilt bereiken met je organisatie, mocht je ooit willen groeien dan kan het payroll bedrijf hier rekening mee houden. Een gesprek plannen met de mensen van het payroll kantoor is natuurlijk ook mogelijk, je wilt wel zeker weten dat het mensen zijn met de juiste kwaliteiten.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio IJsselstein door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie IJsselstein ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie IJsselstein ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in IJsselstein

Door specifiek te zijn in jouw offerte aanvraag zal je uitkomen bij een payroll bedrijf dat beter aansluit bij jouw huidige situatie. Hierdoor loop je minder risico dat je in zee gaat met een ongeschikt payroll bedrijf. Dit zal je veel tijd en stress besparen, niets is frustrerender dan veel tijd kwijt zijn zonder dat je de perfecte kandidaat vind.

Heb je een keuze gemaakt uit de geschikte payroll bedrijven? Plan dan een gesprek in met de verschillende kandidaten. Gedurende dit gesprek zal je in ieder geval al inzage krijgen in de soort persoon die tegenover je zit. Zo weet je ook meteen waarin de diverse payroll bedrijven van elkaar verschillen. Tevens is dit een geschikt moment om te bekijken welke werkzaamheden je wilt uitbesteden.

Kies je voor een online payroll bedrijf moet je goed kijken naar een aantal dingen.

Bekijk onder andere eens wat er over de bedrijven wordt besproken en wat de inzichten van anderen zijn die ook met dit betreffende bedrijf werken. Dit zorgt al voor een duidelijker beeld van het payroll bedrijf in kwestie. Een andere manier om een goed online payroll bedrijf te selecteren is door aan concullega’s te vragen welk payroll bedrijf zij momenteel gebruiken. Uiteraard wel handig om dan ook te checken of ze tevreden zijn met dit bedrijf.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit IJsselstein vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit IJsselstein heeft profijt van payroll bedrijven

Zowel kleine als grote bedrijven kunnen profiteren van het inzetten van een payroll bedrijf. Het bouwen van een payroll constructie is een makkelijke manier om de risico’s te elimineren die normaliter komen kijken bij het werkgeverschap. Twijfel dan ook niet langer en vraag 3 offertes aan om bij een goede partij uit te komen

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de ervaringen van klanten van de meest bekende payroll bedrijven van Nederland voor je op een rijtje gezet. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheden uitgelicht voor jou in IJsselstein. Ook is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit IJsselstein op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in IJsselstein en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit IJsselstein.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio IJsselstein.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

IJsselstein

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit IJsselstein.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in IJsselstein. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll IJsselstein

Google is je grootste vriend

21 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maurice Visser

Snelle offerte

18 juli 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Miranda Kuipers

Google is je grootste vriend

17 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michael Peters

Dit werkt fijn

22 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Linda Willemsen

Ideale match

16 juli 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Franciscus Huisman

Lang leve google

16 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nathalie Visser

Zeer verrast

21 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Marleen Bakker

betaalbaar en professioneel

19 juli 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacqueline van der Horst

Perfecte tip

12 juli 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ruben van Beek

Google is je grootste vriend

11 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ronald Sanders

Fijne service

16 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Nathalie van Dongen

Geen linkedin nodig

16 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marloes van Vliet

Lang leve google

12 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Willem de Ruiter

betaalbaar en professioneel

10 juli 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dirk Gerritsen

De perfecte match

9 juli 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marleen van Wijk

Na lang zoeken de juiste gevonden

13 juli 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Eva Bos

snel geholpen

10 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Hendrika Mulder

Vlugge offerte

7 juli 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Irene Molenaar

Prettige service

4 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Laura Willemsen

Eindelijk een fijne site

7 juli 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Saskia van de Veen

Lang leve google

4 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Richard Hermans

Google is je grootste vriend

7 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Guido Hermans

Voortreffelijke match

4 juli 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Michel Evers

Geen linkedin nodig

3 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maartje van de Wal

Ideale tip

30 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Hendrikus Peters

Eindelijk een goede site gevonden

30 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Barry Dijkstra

Geen linkedin nodig

2 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angelique de Vos

Goede werking van de website

29 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Cindy van Dongen

Google is je grootste vriend

28 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrika Kok

Via forum hier terechtgekomen

25 juni 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Tim Evers

Gevonden via forum

30 juni 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Marieke de Wit

Goed contact

29 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Kevin de Wit

Gevonden via forum

28 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Top professional

- Martin van de Pol

Payrollkaart is top!

23 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Danny Meijer

Vlugge offerte

20 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Monique de Groot

Snelle offerte

19 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Ilona van de Velden

Voortreffelijke match

19 juni 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Adrianus van Leeuwen

Ideale match

24 juni 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Niels de Groot

Erg tevreden

21 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Sanne Jacobs

Dé tip

18 juni 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Simon van der Horst

De perfecte match

16 juni 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Roy van de Veen

De perfecte match

16 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Tom van Dongen

Google is je grootste vriend

18 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Raymond Koning

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

13 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Kevin Boer

Google is je grootste vriend

13 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robin van de Velden

Payrollkaart werkt erg fijn

13 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Mark Kuipers

snel geholpen

8 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Annemarie Blom

Prettige service

10 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Vincent de Lange

snel geholpen

11 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Saskia van Loon

Aangenaam verrast

9 juni 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Sylvia Sanders

Snelle offerte

4 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Dennis Kramer

Perfecte website

11 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Michael de Bruijn

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

7 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Suzanne Brouwer

Heel positief

8 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Manon Schouten

erg snel

2 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Petrus de Jonge

Aangenaam verrast

4 juni 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Nathalie Vermeulen

snelle service

31 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Christiaan Kramer

De perfecte match

6 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Michael Jonker

Lang leve google

29 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacoba Vermeulen

Snelle match via payrollkaart.nl

1 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- David Bosch

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

1 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Diana Wolters

Google is je grootste vriend

29 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Erik van den Heuvel

Google is je grootste vriend

26 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robertus Veenstra

Dé tip

26 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marijke van der Horst

Goed contact

26 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ronald de Boer

Voortreffelijke match

24 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ellen Postma

Fijn!

25 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Guido Bakker

Ideale tip

21 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Martijn Smit

aangename service

26 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- David Postma

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paul Prins

Aangenaam verrast

22 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marco Veenstra

Payrollkaart is top!

20 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Gerardus de Haan

Duidelijke website

22 mei 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Tim de Wit

Goed contact

21 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Christiaan Verhoeven

Payrollkaart werkt erg fijn

21 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Jan van de Wal

betaalbaarder dan ik dacht

16 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Catharina Kuijpers

Via Via maar dan beter

17 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Margaretha Schouten

Perfecte website

15 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Alexander van den Heuvel

Vlugge offerte

14 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Christiaan de Wit

Via forum hier terechtgekomen

11 mei 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Erwin Postma

Snelle offerte

16 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Wilhelmus Koning

Perfecte tip

13 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Robin de Jong

Ideale tip

11 mei 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Johannes van den Broek

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

11 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Tom de Wit

Mijn eigen netwerk kan dit niet

9 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Diana Meijer

Goed contact

8 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jeroen Hendriks

Snelle match via payrollkaart.nl

9 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Wilhelmus van Dam

erg snel

10 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Danny Meijer

Gevonden via forum

4 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Martijn de Jong

Via forum hier terechtgekomen

9 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Top professional

- Maaike de Bruijn

betaalbaarder dan ik dacht

6 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marijke de Jonge

Eindelijk een fijne site

7 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Martinus Verhoeven

Google is je grootste vriend

3 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barry van den Bosch

Ideale match

30 april 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jeroen Wolters

Via forum hier terechtgekomen

5 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Adriaan Smeets

Perfecte website

27 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marcel Mulder

Gevonden via forum

3 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Tom Smits

Lang leve google

2 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marijke Hoekstra

Erg tevreden

30 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Thijs de Wit

Super service

27 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Erwin Vink

Mijn eigen netwerk kan dit niet

26 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joost Smits

Voortreffelijke match

24 april 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marloes de Bruin

Aangenaam verrast

22 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Eva Postma

Aangenaam verrast

25 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Bart Scholten

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

22 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Paul de Wit

Payrollkaart werkt erg fijn

24 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Ruben Willemsen

Lang leve google

20 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jeroen Kok

aangename service

22 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Leonie de Groot

Dé tip

23 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Niels Meijer

Dé tip

21 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Nancy van Loon

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

17 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Martin de Leeuw

Aangenaam verrast

14 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Vanessa Janssen

Zeer verrast

16 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Koen van Loon

Perfecte tip

17 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Martin Evers

Voortreffelijke match

15 april 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Renate Mol

Snelle offerte

10 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Patrick Vink

Forum bood hulp

16 april 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Sabine Hoekstra

Duidelijke website

14 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Anna Mol

Werkt goed dit

13 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Pascal Willems

niet verwacht zo betaalbaar

12 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacob Jacobs

Forum bood hulp

11 april 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Diana van de Velden

Goed contact

6 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Bastiaan Hermans

erg betaalbaar

10 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natasja van Loon

Heel positief

5 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Tom Brouwer

Heel positief

3 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Wilhelmus Boer

erg betaalbaar

8 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Janneke Martens

Super service

5 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Barry Blom

Ideale website

6 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jacob Willems

Google is je grootste vriend

31 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Saskia Verbeek

Lang leve google

29 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johan van de Ven

Aangenaam verrast

31 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Thijs de Lange

Mijn eigen netwerk kan dit niet

2 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natascha Hoekstra

snel geholpen

26 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Marinus de Vos

Ideale match

25 maart 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Melanie van der Laan

erg betaalbaar

25 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christiaan Vos

Snelle offerte

24 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Natasja Bakker

Aangenaam verrast

25 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Monique de Boer

aangename service

24 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Kirsten Mulder

Goed contact

26 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Michael Groen

Lang leve google

19 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vanessa van Dijk

Payrollkaart is top!

20 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Arie de Graaf

Google is je grootste vriend

21 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Yvonne de Graaf

Vlugge offerte

23 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Joost van Beek

snelle service

19 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- René van de Velde

Perfecte tip

20 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Albert van Leeuwen

Na lang zoeken de juiste gevonden

13 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Erik Bosch

Payrollkaart is top!

17 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Sabrina van Doorn

Perfecte website

14 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Arie van der Linden

Perfecte tip

16 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Brenda Driessen

Forum bood hulp

13 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Robin van Veen

Perfecte website

16 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Kirsten Hendriks

Gevonden via forum

7 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicolaas Kuijpers

Dé tip

3 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Maurice Willems

Via Via maar dan beter

20 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rogier van der Laan

Duidelijke website

16 februari 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Niels Dijkstra

Zeer verrast

10 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Cornelis Gerritsen

Aangenaam verrast

30 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jeroen Jonker

Werkt goed dit

28 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Simon Hermans

Vlugge offerte

17 januari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Ilse Driessen

Snelle offerte

14 januari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Alexander Postma

Goed contact

6 januari 2020

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Pascal van Leeuwen

Prettige service

7 december 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Monique van der Linden

Zeer verrast

2 december 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Klaas Kuijpers

Perfecte tip

28 november 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Mark van de Wal

Gevonden via forum

14 november 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Dirk Evers

Vlugge offerte

8 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Maurice Vermeulen

Lang leve google

3 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ruud de Jong

Via linkedin niet hetzelfde

26 oktober 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ruben Verbeek

Gevonden via forum

20 oktober 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Bas Schipper

Google is je grootste vriend

13 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Natascha Koster

Super service

7 oktober 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Anita van Dijk

Gevonden via forum

27 september 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- David Kok

Snelle offerte

21 september 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Bram Visser

Snelle match via payrollkaart.nl

16 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ingrid van de Velden

Payrollkaart is top!

5 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Jacoba Bosch

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

4 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Antonius Wolters

snel geholpen

25 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Marieke Groen

Perfecte website

16 augustus 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Arjan van der Horst

Snelle match via payrollkaart.nl

8 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jolanda van Dam

betaalbaar en professioneel

6 augustus 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Caroline de Lange

Payrollkaart is top!

29 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Ramona de Jonge

niet verwacht zo betaalbaar

19 juli 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Deborah Evers

Werkt lekker!

11 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ingrid Driessen

De perfecte match

9 juli 2019

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maarten Wolters

Gevonden via forum

2 juli 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Martin Maas

snel geholpen

22 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Anna Visser

betaalbaar en professioneel

13 juni 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Roel Veenstra

Goed contact

12 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ruben van Beek

Lang leve google

5 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Astrid de Bruijn

Via forum hier terechtgekomen

25 mei 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Irene Vos

Perfecte website

21 mei 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Linda Jansen

Zeer verrast

13 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Melanie Peeters

Na lang zoeken de juiste gevonden

4 mei 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jelle Hoekstra

Positieve ervaring

28 april 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Christian Mol

Google is je grootste vriend

19 april 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hanneke Vermeulen

betaalbaarder dan ik dacht

9 maart 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Susanne Schouten

niet verwacht zo betaalbaar

12 februari 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Chantal Smits

Perfecte website

22 januari 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Roel van de Velden

Vlugge offerte

28 december 2018

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Michel van Veen

erg betaalbaar

12 december 2018

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Simon van de Wal

Uitgelichte payroll bedrijven uit IJsselstein

De Jongens van HR

Nicolaas Beetsstraat 222
3511 HG Utrecht
Nederland

030 320 0449
http://www.dejongensvanhr.nl/

LPD

Beneluxlaan 901
3526 KK Utrecht
Nederland

088 008 8999
https://www.lpd.nl/

Mr. Einstein Payroll Utrecht

Utrecht
Nederland

06 26576382
https://www.mreinstein.nl/?utm_source=Google%20My%20Business&utm_medium=Utrecht