Payroll Rotterdam

Ben jij opzoek naar een top payroll bedrijf uit Rotterdam dat bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Payrollkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Payroll Rotterdam verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Payrollkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle payroll bedrijven uit Rotterdam – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2019 en verder.

Payroll Rotterdam gezocht?

Een Payroll bedrijf uit Rotterdam vinden

Payroll Rotterdam
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 36 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rotterdam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Rotterdam Albrandswaard, Delfgauw en Heerjansdam bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Rotterdam

Grote kans dat ook jij zoekt naar een payroll bedrijf in Rotterdam, je bent tenslotte met een reden op deze pagina terecht gekomen. Het vinden van een payroll bedrijf zal niet simpel zijn. Het is natuurlijk handig dat je een dienstverlener vindt die jou zo goed mogelijk kan assisteren. In dit artikel assisteren wij jou met het vinden van het meest geschikte payroll bedrijf in Rotterdam.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Rotterdam moeten overwegen

Het inschakelen van payroll Rotterdam is een van de betere investeringen die je kan maken als ondernemer. Door het risico bij een ander bedrijf neer te leggen zal het voor jou als bedrijfseigenaar net even wat makkelijker worden om het bedrijf succesvol te houden.

Het kan ook zo zijn dat payroll bedrijven de algemene administratie overnemen. Je kunt hier denken aan de urenadministratie. Vooral bij de grotere payroll bedrijven kan je deze full service aanpak verwachten.|De grotere payroll bedrijven hebben een divers aanbod aan diensten

Ook kleine bedrijven zijn geholpen met het inschakelen van een payroll bedrijf. Voor de organisaties die veel werknemers hebben is het al helemaal een slimme zet. Samenwerken met een payroll bedrijf in Rotterdam zorgt ervoor dat alle verantwoordelijkheden die verwacht worden van de bedrijfsleider niet meer bij jou liggen. Je personeel is op papier in dienst bij het payroll bedrijf in Rotterdam, jij bepaalt wel nog steeds welke werkzaamheden je team uitvoert.

Alle payroll bedrijven uit Rotterdam

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Rotterdam

De voordelen waarvan bedrijven kunnen genieten bij het oprichten van een payroll constructie zijn oneindig. Allereerst kan je veel tijd besparen op jaarbasis. Het bijhouden van de administratie rondom je werknemers kost nu eenmaal veel tijd. Door dit soort taken uit handen te geven bespaar je veel tijd. De vereisten voor het bijhouden van je werknemersadministratie zijn daarnaast ook vaak vaag en moeilijk te begrijpen.

Het inschakelen van een bedrijf voor een payroll constructie in Rotterdam maakt het ook mogelijk om onnodige kostenposten te vermijden. Je hoeft niet meer wakker te liggen van ziekteverzuim. Als werkgever draag je natuurlijk de verantwoordelijkheid over jouw medewerkers, hier horen ook de bedragen bij die ontstaan bij ziekte of ongevallen. Dankzij een payroll in Rotterdam hoef je hier niet meer over na te denken, je medewerkers zijn op wettelijk gezien immers in dienst bij het payroll bedrijf inRotterdam. Zij nemen de risico’s op zich, jij betaalt als bedrijf een bepaalde fee voor deze garantie.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden uit Rotterdam

Op zoek naar een payroll professional uit Rotterdam?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Rotterdam te vinden die bij past.

Payroll kosten in Rotterdam bekijken – waar op letten

Waar moet je nu precies op letten alvorens je een offerte aanvraagt? Allereerst is het wenselijk om te kijken naar de medewerkers van het payroll bedrijf in Rotterdam. Wees daarnaast niet bang om duidelijk te maken wat je van plan bent met je onderneming, mocht je ooit willen uitbreiden dan kan het payroll bedrijf hier rekening mee houden. Een gesprek aanvragen met de medewerkers van het payroll kantoor is uiteraard ook mogelijk, je wilt wel zeker weten dat het mensen zijn waar je mee overweg kunt.

Vergelijk vijf payroll bedrijven in regio Rotterdam door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Rotterdam ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Rotterdam ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

5 offertes voor payroll bedrijven in Rotterdam

Hoe duidelijker je bent in je offerte aanvraag hoe sneller je terecht komt bij een payroll bedrijf dat voldoet aan je verwachtingen. Hierdoor loop je minder risico dat je gaat samenwerken met een ongeschikt payroll bedrijf. Dit maakt je zoektocht al veel efficiënter.

Heb je een selectie gemaakt uit de beschikbare payroll bedrijven? Plan dan een meeting met de verschillende kandidaten. Gedurende deze ontmoeting zal je onder andere een beter beeld krijgen van de soort persoon die tegenover je zit. Zo is het ook duidelijk waarin de diverse payroll bedrijven van elkaar verschillen. Tevens is dit een goed moment om te bekijken welke taken je wilt uitbesteden.

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een online payroll bedrijf, hierbij moet je wel op een aantal zaken letten.

Bekijk onder andere eens wat er over de ondernemingen wordt besproken en wat de inzichten van anderen zijn die ook met dit specifieke bedrijf samenwerken. Dit zorgt al voor een helder beeld van het payroll bedrijf in kwestie. Vraag ook aan je eigen omgeving welke ervaringen zij hebben met bepaalde payroll bedrijven. Hoor je een bepaald bedrijf vaak terugkomen? Grote kans dat het een goede partij is.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 5 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Rotterdam vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Rotterdam heeft profijt van payroll bedrijven

Eigenlijk iedere organisatie met personeel in dienst zal veel profijt ondervinden bij het inzetten van een payroll bedrijf. Je loopt namelijk minder risico bij het in dienst nemen van werknemers. Twijfel dan ook niet langer en vraag meteen 5 offertes aan om bij een goede partij uit te komen

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de klantervaringen van de top 5 payroll bedrijven van Nederland voor je op een rijtje gezet. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheden uitgelicht voor jou in Rotterdam. Ook is het mogelijk om direct 5 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Rotterdam op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Rotterdam en vergelijk ze op je gemak

Direct 5 offertes ontvangen

Ontvang direct 5 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Rotterdam.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Rotterdam.

Direct 5 offertes ontvangen

Vergelijk 5 payroll bedrijven

Direct 5 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Rotterdam

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Rotterdam.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Rotterdam. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Rotterdam

Google is je grootste vriend

11 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilona van den Heuvel

Heel positief

3 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Tessa Jonker

Lang leve google

31 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriana van Dam

Forum bood hulp

27 oktober 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Arjan Jacobs

snelle service

21 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Michiel Veenstra

Perfecte tip

17 oktober 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Gerardus Mulder

Snelle offerte

4 oktober 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Eric Jacobs

Voortreffelijke match

28 september 2019

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Kirsten van de Veen

erg snel

24 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Rogier van de Ven

Dit werkt fijn

16 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Petrus Koning

Lang leve google

8 september 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vanessa van de Velden

Duidelijke website

31 augustus 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Thijs Sanders

Via forum hier terechtgekomen

24 augustus 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Hendrika Bos

Google is je grootste vriend

18 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maaike Blom

Voortreffelijke match

14 augustus 2019

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Lisette van den Broek

Google is je grootste vriend

3 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roy de Boer

Vlugge offerte

28 juli 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Paul van de Wal

Voortreffelijke match

20 juli 2019

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Tamara Vink

Dit werkt fijn

13 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Judith van den Broek

Eindelijk een goede site gevonden

8 juli 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Wilhelmina Mulder

Forum bood hulp

27 juni 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Annemarie de Leeuw

Ideale website

20 juni 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Anita Vos

Via forum hier terechtgekomen

19 juni 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Claudia Meijer

Duidelijke website

9 juni 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Roel Kuijpers

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

5 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Björn van de Ven

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

24 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Mark Hendriks

De perfecte match

23 mei 2019

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Manon de Bruijn

erg snel

14 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Hendrika Groen

Werkt goed dit

5 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Roel Dijkstra

Vlugge offerte

30 april 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Bas van de Berg

Perfecte tip

21 april 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Nancy de Bruijn

Perfecte website

10 maart 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Maria van den Heuvel

Aangenaam verrast

23 februari 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Sylvia Meijer

Via forum hier terechtgekomen

31 januari 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Laura Sanders

Eindelijk een fijne site

12 januari 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Astrid van Veen

niet verwacht zo betaalbaar

17 december 2018

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 5 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sandra Bosch

Uitgelichte payroll bedrijven uit Rotterdam

EURflex

Campus Woudestein
Burgemeester Oudlaan 50
Mandeville gebouw

010 408 2533
http://www.eurflex.nl/

Buro P&O

unit 2.1
Goudsesingel 106
3011 KD Rotterdam

06 57558183
http://www.buro-po.nl/

FINPA

Beursplein 37
3011 AA Rotterdam
Nederland

010 340 0614
http://finpa.nl/