Payroll Schiedam

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw payroll vraagstukken in Schiedam?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Payroll Schiedam verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle payrollers uit Schiedam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Payroll Schiedam gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Payroll Schiedam
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Schiedam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Rotterdam Albrandswaard, Delfgauw en Hoogvliet Rotterdam bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Schiedam

De kans is groot dat ook jij zoekt naar een payroll bedrijf in Schiedam, je bent namelijk met een reden op deze pagina terecht gekomen. Het vinden van een geschikt payroll bedrijf zal niet makkelijk zijn. Het is natuurlijk handig dat je een dienstverlener vindt die jou zo goed mogelijk kan helpen. Als jij een payroll bedrijf in Schiedam wilt aannemen raden we je aan om deze pagina eens goed door te lezen.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Schiedam moeten overwegen

Het inzetten van payroll Schiedam is de beste inverstering die je kan maken als ondernemer. Je geeft veel verantwoordelijkheid uit handen, zo wordt het voor jou makkelijker om je bedrijf te besturen.

Het kan ook zo zijn dat payroll bedrijven de algemene administratie overnemen. Je kunt hier denken aan de urenadministratie. Voornamelijk bij de grotere payroll bedrijven kan je deze full service aanpak vinden.|De meeste payroll bedrijven hebben een groot aanbod aan diensten

Kleine organisaties hebben minder medewerkers maar zelfs zij zullen profijt ondervinden van een fatsoenlijk payroll bedrijf. Het is logisch dat organisaties met veel werknemers er goed aan doen om een payroll bedrijf aan zich te binden. Samenwerken met een payroll bedrijf in Schiedam zorgt ervoor dat alle verplichtingen die verwacht worden van de bedrijfsleider niet meer bij jou liggen. Je werknemers zijn wettelijk gezien in dienst bij het payroll bedrijf in Schiedam, jij houd natuurlijk wel de regie over je team.

Alle payroll bedrijven uit Schiedam

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Schiedam

Er zijn een aantal argumenten om te investeren in een payroll constructie. De meest voor de hand liggende reden: tijdsbesparing. Het bijhouden van de administratie rondom je werknemers kost nu eenmaal veel tijd en moeite. Door te kiezen voor een payroll bedrijf in Schiedam kan je je energie besteden aan taken die meer bij jouw vakgebied passen. Daarnaast ben je geen expert in werknemersadministratie en weet dan ook niet echt hoe je de administratie op een georganiseerde manier moet bijhouden.

Een ander pluspunt van het samenwerken met een payroll bedrijf in plaatsnaam is het vermijden van kostenposten. Het komt vaak voor dat ondernemers voor kosten opdraaien die veroorzaakt worden door een ongunstige situatie in de werkplaats. Deze kosten kunnen hoog oplopen in sommige situaties. Omdat je medewerkers op de lijst van het payroll bedrijf in Schiedam staan hoef jij hier niet meer mee bezig te zijn, het payroll bedrijf handelt deze zaken af. Het payroll bedrijf rekent hier natuurlijk wel een fee voor.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden uit Schiedam

Op zoek naar een payroll professional uit Schiedam?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Schiedam te vinden die bij past.

Payroll kosten in Schiedam bekijken – waar op letten

Waar moet je nu precies rekening mee houden alvorens je een offerte aanvraagt? Allereerst is het wenselijk om onderzoek te doen naar de werknemers van het payroll bedrijf in Schiedam. Wees daarnaast niet bang om te vertellen wat je van plan bent met je bedrijf, mocht je ooit willen uitbreiden dan kan het payroll bedrijf hier rekening mee houden. Je kan ten allen tijden een kennismakingsgesprek met een payroll kantoor plannen om je vragen te stellen.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Schiedam door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Schiedam ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Schiedam ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Schiedam

Door duidelijk te zijn in jouw aanvraag zal je uitkomen bij een payroll bedrijf dat perfect past bij jouw wensen. Wanneer een payroll bedrijf ervaren genoeg is om jou te helpen dan weet je dit nu meteen. Dit zal je veel tijd en stress besparen, niets is vervelender dan een hoop tijd spenderen zonder dat je de juiste kandidaat vind.

Heb je een selectie gemaakt uit de beschikbare payroll bedrijven? Plan dan een gesprek in met de verschillende kandidaten. Tijdens deze ontmoeting zal je in ieder geval al een beter beeld krijgen van de soort persoon die aan de andere kant van de tafel zit. Vraag dan ook meteen wat de betreffende voordelen zijn van het payroll bedrijf en bekijk wat hun sterkste kracht is. Daarnaast is dit een goed moment om te bekijken welke taken je wilt laten verrichten.

Kies je voor een online payroll bedrijf moet je uitgebreid kijken naar een aantal dingen.

Bekijk onder andere eens wat er over de organisaties wordt gezegd en wat de inzichten van anderen zijn die ook met dit specifieke bedrijf werken. Zo weet je snel of je bij een geschikte partij bent uitgekomen. Een andere methode om een goed online payroll bedrijf te vinden is door aan andere bedrijven te vragen welk payroll bedrijf zij momenteel gebruiken. Hoor je een bepaald bedrijf vaak terugkomen? Grote kans dat het een goede partij is.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Schiedam vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Schiedam heeft profijt van payroll bedrijven

Zowel kleine als grote ondernemingen kunnen voordeel halen uit het inschakelen van een payroll bedrijf. Het bouwen van een payroll constructie is een eenvoudige manier om de gevaren te elimineren die normaal gesproken komen kijken bij het ondernemerschap. Vraag nu nog 3 offertes aan en vind direct het payroll bedrijf uit Schiedam wat geheel aan jouw verwachtingen zal voldoen.

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de klantervaringen van de meest bekende payroll bedrijven van Nederland voor je op een rijtje gezet. Daarnaast gaan we ook dieper in op de mogelijkheden voor jou in Schiedam. Tevens is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Schiedam op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Schiedam en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Schiedam.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Schiedam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Schiedam

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Schiedam.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Schiedam. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Schiedam

Duidelijke website

27 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marleen de Wit

Via linkedin niet hetzelfde

25 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniëlle Dijkstra

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

21 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Jasper de Vos

Via Via maar dan beter

18 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Klaas Prins

zeer rap geholpen

18 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Sabrina van den Heuvel

Duidelijke website

19 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Martinus de Jong

Goed contact

20 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Alexander van der Meulen

Erg tevreden

15 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Jelle van de Pol

Google is je grootste vriend

19 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kevin Schipper

Fijne service

15 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Anouk Bos

betaalbaarder dan ik dacht

18 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johan Willems

Duidelijke website

17 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Arjan Hofman

Goed contact

12 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Hendrikus de Boer

Super service

9 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Iris Hofman

Voortreffelijke match

14 juni 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Karin de Vries

Payrollkaart is top!

11 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Joyce van Wijk

Duidelijke website

10 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Maartje Bosch

Aangenaam verrast

8 juni 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Nicolaas Willems

Lang leve google

5 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anna Dekker

Forum bood hulp

5 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Daniël van de Berg

Aangenaam verrast

6 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Tamara Smit

Ideale tip

6 juni 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Steven Smits

Fijn!

1 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jeroen van Dongen

erg snel

31 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Matthijs Hoekstra

zeer rap geholpen

4 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Cornelia Martens

niet verwacht zo betaalbaar

5 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacob van de Velde

Geen linkedin nodig

29 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angelique van de Ven

Erg tevreden

31 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Eva van Vliet

snel geholpen

2 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Dennis Schouten

niet verwacht zo betaalbaar

30 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hanneke van de Veen

Erg tevreden

31 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Michael de Graaf

Voortreffelijke match

24 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Deborah Driessen

Erg tevreden

28 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Mariska de Leeuw

Eindelijk een fijne site

29 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Petronella van de Velden

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

25 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Vanessa Maas

Via forum hier terechtgekomen

28 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Femke Janssen

Duidelijke website

24 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Evelien Molenaar

Forum bood hulp

19 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Nicolaas Driessen

Forum bood hulp

20 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Stefan Sanders

Na lang zoeken de juiste gevonden

22 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jeffrey Hoekstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Melanie Veenstra

Goede werking van de website

18 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Chantal Jonker

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

18 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Gerrit Jacobs

aangename service

21 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Natascha de Jonge

Fijn!

19 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Gerrit Sanders

betaalbaar en professioneel

16 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Saskia de Wit

Dit werkt fijn

18 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Rogier Bosman

Via Via maar dan beter

15 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Linda van Dongen

Dit werkt fijn

11 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Gerrit de Wit

payrollkaart.nl heeft me snel verbonden

14 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Bas van de Berg

Positieve ervaring

14 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Marinus de Bruijn

Goed contact

7 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Tessa Schipper

Zeer verrast

13 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Sebastiaan van Beek

betaalbaarder dan ik dacht

9 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nancy Jonker

Dit werkt fijn

9 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Monique Gerritsen

Zeer verrast

7 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- René Verbeek

Duidelijke website

5 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Paul de Haan

Ideale tip

2 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marloes van de Velde

Eindelijk een goede site gevonden

6 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Michel Martens

Via linkedin niet hetzelfde

2 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marieke Mol

Fijn!

29 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Inge Schipper

Heel positief

29 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Chantal de Haan

Voortreffelijke match

1 mei 2020

Via Payrollkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Michel de Boer

Via linkedin niet hetzelfde

30 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Charlotte van der Linden

Payrollkaart is top!

25 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Petronella van Wijk

Fijne service

25 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Klaas van de Velde

Gelijk gevonden wie ik nodig had via payrollkaart.nl

25 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marjolein van de Veen

Heel positief

24 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Joris Veenstra

Fijne service

26 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Irene Jansen

Duidelijke website

23 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Hendrikus Driessen

De perfecte match

27 april 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Claudia van der Linden

erg snel

20 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Jeffrey Driessen

Snelle match via payrollkaart.nl

23 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Maarten Dekker

Payrollkaart werkt erg fijn

20 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Karin van Veen

Lang leve google

17 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriaan Jacobs

Payrollkaart is top!

20 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Jan Hendriks

vlot en makkelijk

19 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Nathalie Maas

Positieve ervaring

14 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Irene Vos

Eindelijk een fijne site

14 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Michael Kok

Lang leve google

14 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Pieter de Leeuw

Eindelijk een goede site gevonden

17 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Melanie Molenaar

Positieve ervaring

16 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Gerardus van Beek

Werkt goed dit

15 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Danny van de Pol

Vlugge offerte

9 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Elizabeth Prins

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Nienke van de Velde

Forum bood hulp

13 april 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Chantal van der Linden

Geen linkedin nodig

6 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Laura van der Meulen

Vlugge offerte

5 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Ramona Prins

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

11 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Kim Blom

Via linkedin niet hetzelfde

7 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patrick Bakker

Eindelijk een fijne site

3 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Michel Groen

betaalbaar en professioneel

8 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michael van Beek

Snelle offerte

5 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Natascha Janssen

Via forum hier terechtgekomen

31 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Caroline Vink

Forum bood hulp

1 april 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Anouk van de Velden

Perfecte website

31 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Eva Dekker

Goed contact

3 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Barry Martens

Google is je grootste vriend

1 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marjolein Kuipers

Snelle offerte

30 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Catharina van der Meulen

niet verwacht zo betaalbaar

26 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Deborah Prins

Via linkedin niet hetzelfde

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicolaas van Beek

Perfecte website

26 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Margaretha Peters

Duidelijke website

26 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marleen van der Meulen

Duidelijke website

28 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Tom van Vliet

Ideale website

27 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Klaas van de Veen

Forum bood hulp

20 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Arjan Hermans

snel geholpen

25 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Bram Kramer

Via forum hier terechtgekomen

23 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Jasper Dekker

Super service

20 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Sandra Huisman

betaalbaarder dan ik dacht

16 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michael Martens

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Franciscus van de Pol

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Mirjam Jonker

Werkt lekker!

15 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Christian de Leeuw

Ideale tip

18 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Bram Dekker

Super service

15 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Pascal van der Meulen

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

16 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Vanessa de Boer

Eindelijk een fijne site

16 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Robertus van Loon

Werkt lekker!

11 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Dave Prins

Dé tip

6 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Danny Kok

Via linkedin niet hetzelfde

2 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Marinus Bosch

Gevonden via forum

21 februari 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Maarten Kuijpers

Dé tip

18 februari 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Wendy Peeters

Eindelijk een goede site gevonden

13 februari 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Payrollkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Eveline Prins

Gevonden via forum

30 januari 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Evelien Koning

Dé tip

30 januari 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Margaretha de Graaf

snel geholpen

17 januari 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Natasja Bakker

Dé tip

15 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniël van Dongen

Positieve ervaring

9 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Melanie Kuiper

zeer rap geholpen

10 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Dave Kok

Fijn!

29 november 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Rogier de Jonge

Geen linkedin nodig

28 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marloes Vos

Payrollkaart werkt erg fijn

21 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Frank de Jong

Snelle offerte

8 november 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Danny de Ruiter

Goed contact

6 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Saskia van Dam

erg betaalbaar

28 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Vincent Hoekstra

betaalbaar en professioneel

17 oktober 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Arie Mol

Fijn!

11 oktober 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Joyce van de Wal

Ideale match

4 oktober 2019

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maria Hoekstra

Fijne service

26 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- René Verbeek

Vlugge offerte

23 september 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Antonius Kramer

Fijne service

15 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Payrollkaart!

- Antonius Maas

Positieve ervaring

9 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Tom Bosch

Aangenaam verrast

2 september 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Yvonne Kuipers

Payrollkaart is top!

22 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- David Smit

Perfecte tip

16 augustus 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sabrina van der Meulen

Gevonden via forum

14 augustus 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Sharon van der Meer

Perfecte tip

7 augustus 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Angela Smeets

Lang leve google

31 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacoba Gerritsen

vlot en makkelijk

21 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Michel van den Heuvel

Super service

11 juli 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Sandra Peters

Eindelijk een goede site gevonden

11 juli 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Payrollkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Daniëlle Kok

Prettige service

28 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Jessica van den Heuvel

Werkt lekker!

23 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Guido Bosman

Geen linkedin nodig

19 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde payrollkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marcel van de Pol

Goed contact

7 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Joris Vink

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

5 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Marcel van de Brink

Payrollkaart is top!

23 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Wendy de Boer

Goed contact

18 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Annemarie Smeets

zeer rap geholpen

11 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Adriaan Willemsen

De perfecte match

8 mei 2019

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sanne van de Berg

Goed contact

29 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sanne Schipper

Payrollkaart is top!

23 april 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Astrid van de Pol

Ideale website

8 maart 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jacoba de Ruiter

Ideale match

21 februari 2019

Via Payrollkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Yvonne Prins

erg snel

31 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Joris de Jong

Duidelijke website

14 januari 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Edwin Gerritsen

Goed contact

5 december 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Wendy Mulder

Uitgelichte payroll bedrijven uit Schiedam

inPAY

Curieweg 16
3208 KJ Spijkenisse
Nederland

085 303 3990
http://www.inpay.nl/

Buro P&O

unit 2.1
Goudsesingel 106
3011 KD Rotterdam

06 57558183
http://www.buro-po.nl/

FINPA

Beursplein 37
3011 AA Rotterdam
Nederland

010 340 0614
http://finpa.nl/