Payroll Almere

Zoek jij een professional voor jouw payroll vraagstukken in Almere?

Lees dan vooral verder.

Payrollkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Payroll Almere verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle payrollers uit Almere – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Payroll Almere gezocht?

Regel direct jouw personeelszaken

Payroll Almere
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 47 reviews)
HRPR Personeel Payrolling
NXT Payroll
P-perfect Payroll bedrijf
PACOM Payroll
Paydy Payrollbedrijf
Payrollpros Payroll Professionals
YourPaypoint Payroll Expert

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Almere, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Swifterbant, Espel en Zeewolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een payroll bedrijf.

Waarom payroll Almere

Grote kans dat ook jij zoekt naar een payroll bedrijf in Almere, je bent namelijk met een reden hier terecht gekomen. Het vinden van het perfecte payroll bedrijf zal niet bepaald eenvoudig zijn. Je wilt wel een bedrijf vinden met veel ervaring en kunde. In deze blogpost assisteren wij jou met het vinden van het meest geschikte payroll bedrijf in Almere.


Spring direct naar:

Wanneer zou je een payroll bedrijf in Almere moeten overwegen

Het inschakelen van payroll Almere is een van de betere investeringen die je kan maken als ondernemer. Je geeft bijvoorbeeld veel verantwoordelijkheid uit handen, het is nu voor jou makkelijker om je onderneming te besturen.

Wat we ook vaak zien is dat payroll bedrijven de algemene administratie overnemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de urenadministratie. Vooral bij de grote payroll bedrijven zal je deze full service aanpak verwachten.|De grotere payroll bedrijven hebben een groot aanbod aan mogelijkheden.

De kleinere ondernemingen hebben minder werknemers maar ook zij zullen profijt ondervinden van een fatsoenlijk payroll bedrijf. Voor de ondernemingen die veel werknemers hebben is het sowieso een verstandige zet. Samenwerken met een payroll bedrijf in Almere betekent dat alle verplichtingen die verwacht worden van de ondernemer niet meer bij jou liggen. De payroll bedrijven uit Almere zorgen ervoor dat jouw personeel op papier bij hun werkt, terwijl jij als bedrijfseigenaar nog altijd zeggenschap hebt over je team.

Alle payroll bedrijven uit Almere

Bekijk ook payroll bedrijven uit

Waarom deze werkgever zaken uitbesteden in Almere

Er zijn meerdere redenen om te investeren in een payroll constructie. Ten eerste kan je veel tijd besparen op jaarbasis. De werknemersadministratie is altijd weer een tijdrovende zaak voor bijna alle bedrijfsleiders, tijd die je eigenlijk niet hebt. Door deze opdrachten uit te besteden bespaar je veel tijd. Daarnaast ben je geen expert in werknemersadministratie en weet dan ook niet echt hoe je alles op een georganiseerde manier moet bijhouden.

Het in zee gaan met een bedrijf voor een payroll constructie in Almere maakt het ook makkelijker om hoge kostenposten te vermijden. Je hoeft je niet meer bezig te houden met ziekteverzuim. Als werkgever draag je natuurlijk de verantwoordelijkheid over jouw werknemers, hier horen ook de onkosten bij die ontstaan bij ziekte of ongevallen. Doordat je medewerkers op de lijst van het payroll bedrijf in Almere staan hoef jij hier niet meer van wakker te liggen, het payroll bedrijf draait hiervoor op. Het payroll bedrijf rekent hier natuurlijk wel een fee voor.

Klik op payroll professional om snel een lokale en betaalbare payroll professional te vinden uit Almere

Op zoek naar een payroll professional uit Almere?

Zoek een payroll professional

Klik op ‘Zoek een payroll professional’ om een betaalbare professional Almere te vinden die bij past.

Payroll kosten in Almere bekijken – waar op letten

Je moet met een aantal zaken rekening houden alvorens je een offerte aanvraagt. Wanneer je een offerte aanvraagt bij de verschillende kandidaten is het wel verstandig om het bedrijf eerst te leren kennen. Daarnaast is het slim om je toekomstvisie met het payroll bedrijf te delen. Je kan altijd een kennismakingsgesprek met een payroll kantoor aanvragen om je vragen te stellen.

Vergelijk drie payroll bedrijven in regio Almere door een kostenindicatie aan te vragen.

Kostenindicatie Almere ontvangen

Klik op de knop ‘Kostenindicatie Almere ontvangen’ om direct inzicht te krijgen in de kosten voor de inzet van payroll voor jouw bedrijf.

3 offertes voor payroll bedrijven in Almere

Door specifiek te zijn in jouw offerte aanvraag zal je uitkomen bij een payroll bedrijf dat beter aansluit bij jouw behoeften. Hierdoor hoef je je minder zorgen te maken dat je een samenwerking aangaat met een incompetent payroll bedrijf. Dit zal je veel tijd en moeite besparen, niets is vervelender dan een hoop tijd kwijt zijn zonder dat je de juiste kandidaat vind.

Als je een overzicht van organisaties hebt gemaakt voor het uit handen geven van de payroll taken in Almere dan is het verstandig om een kennismakingsgesprek te plannen. Deze gesprekken geven je een goed beeld van de onderneming achter de offerte. Zo kom je er ook achter waarin de diverse payroll bedrijven van elkaar verschillen. Daarnaast is dit een geschikt moment om af te spreken hoeveel taken je wilt uitbesteden.

Wanneer je kiest voor een online payroll bedrijf moet je uitgebreid kijken naar een aantal dingen.

Bekijk bijvoorbeeld eens wat er over de organisaties wordt besproken en wat de ervaringen van anderen zijn die ook met dit betreffende bedrijf werken. Dit zorgt al voor een duidelijker beeld van het payroll bedrijf in kwestie. Een andere methode om een goed online payroll bedrijf te vinden is door aan concullega’s te vragen welk payroll bedrijf zij momenteel inzetten. Uiteraard wel handig om dan ook na te vragen of ze tevreden zijn met dit bedrijf.

Op de pagina wat is payroll leggen we alles uit omtrent payroll en kun je met gemak 3 lokale en betaalbare payroll bedrijven uit Almere vergelijken door het formuliertje in te vullen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes Manager Lara Janssen Lara Janssen
Customer Succes Manager bij payrollkaart.nl
Payroll94%
Administratie90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Ieder bedrijf uit Almere heeft profijt van payroll bedrijven

Zowel kleine als grote ondernemingen kunnen voordeel halen uit het inzetten van een payroll bedrijf. Het bouwen van een payroll constructie is een eenvoudige manier om de gevaren te elimineren die normaal gesproken komen kijken bij het werkgeverschap. Vraag nu nog 3 offertes aan en vind binnen een korte periode het payroll bedrijf uit Almere wat geheel aan jouw verwachtingen zal voldoen.

Op de pagina payroll bedrijven hebben wij de klantervaringen van de top 5 payroll bedrijven van Nederland voor je op een rijtje gezet. Daarnaast gaan we ook dieper in op de mogelijkheden voor jou in Almere. Tevens is het mogelijk om direct 3 offertes van lokale en betaalbare payroll bedrijf uit Almere op te vragen via deze pagina.

Lees over de payroll bedrijven actief in Almere en vergelijk ze op je gemak

Direct 3 offertes ontvangen

Ontvang direct 3 offertes van verschillende payroll bedrijven uit Almere.

Tijd om inzicht te krijgen!

Kom in actie! Treed direct in contact met payroll bedrijven uit regio Almere.

Direct 3 offertes ontvangen

Vergelijk 3 payroll bedrijven

Direct 3 offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over payroll in

Almere

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de payroll bedrijf jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. Gemiddeld zien we dat tussen het eerste gesprek, de samenwerkingsovereenkomst en de start van het traject een kleine 4 weken tussen zitten.

Overstappen van payroll bedrijf is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande payroll bedrijf. Vraag vervolgens aan je vorige payroll bedrijf of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe payroll bedrijf uit Almere.

Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan accounting opdrachten, ook in Almere. Als ex-payroll bedrijven weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere payroll bedrijf vindt iedere branche even leuk en anderen houden eigenlijk niet echt van het doen van de loonadministratie. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een payroll bedrijf die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een kantoor vindt dat graag met je werkt en het kantoor wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren. Als beloning van het maken van deze match, krijgt Payrollkaart een kleine fee.

Lees de recensies over

Payroll Almere

Fijn!

12 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Kirsten Vink

Perfecte tip

13 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Yvonne Willems

Prettige service

17 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- David Postma

Super service

11 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Anouk Hoekstra

Werkt goed dit

12 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Payrollkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Anita van Loon

Perfecte tip

5 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marloes Smeets

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

29 februari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Nicolaas Wolters

Ideale match

28 februari 2020

Via Payrollkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Niels Kramer

Prettige service

20 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Charlotte Jacobs

Fijn!

22 februari 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Robin Peeters

betaalbaar en professioneel

14 februari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Niels Scholten

Goed contact

17 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sabrina Mulder

Payrollkaart is top!

11 februari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Ramona Peters

Goed contact

6 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Iris Hoekstra

Super service

2 februari 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Edwin Kuiper

Zeer verrast

1 februari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Melanie Verbeek

Forum bood hulp

26 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Vincent de Bruijn

Vlugge offerte

16 januari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Nienke van Beek

Voortreffelijke match

9 januari 2020

Via Payrollkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Arjan van Dongen

Snelle offerte

7 januari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Jelle van der Linden

Positieve ervaring

12 december 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Vincent Hoekstra

Perfecte tip

2 december 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Vanessa Visser

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

22 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Maarten Wolters

Goed contact

16 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sabine Visser

Snelle match via payrollkaart.nl

11 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sjoerd Verhoeven

Payrollkaart werkt erg fijn

1 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar payrollkaart.nl!

- Stefan Blom

Google is je grootste vriend

6 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nienke Blom

aangename service

31 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Remco Hendriks

Lang leve google

30 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Payrollkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Björn Peters

De perfecte match

21 oktober 2019

Via Payrollkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Catharina van der Horst

Goed contact

10 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sanne van den Bosch

Prettige service

5 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Frank van der Heijden

erg snel

26 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via payrollkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Marjolein Evers

Positieve ervaring

20 september 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Payrollkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Lisette Meijer

aangename service

13 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Payrollkaart!

- Joyce van der Heijden

Via linkedin niet hetzelfde

11 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mirjam Sanders

Forum bood hulp

2 september 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Dirk Bos

Lang leve google

27 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Payrollkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ramona Visser

Perfecte website

19 augustus 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Cornelia Willems

Perfecte website

8 augustus 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Patricia van der Horst

Ideale tip

7 augustus 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Kevin Blom

Google is je grootste vriend

31 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Payrollkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Raymond Verhoeven

Geen linkedin nodig

23 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij payrollkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Linda Evers

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

11 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar payrollkaart.nl!

- Marieke Bosch

Eindelijk een goede site gevonden

11 juli 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Wilhelmina van der Laan

Goed contact

1 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Inge van Dam

Fijn dat Payrollkaart bestaat!

20 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Payrollkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar payrollkaart.nl!

- Dave Sanders

erg snel

19 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via payrollkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Jasper van der Heijden

aangename service

10 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Payrollkaart!

- Matthijs Dijkstra

Via forum hier terechtgekomen

3 juni 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Michael Koning

betaalbaar en professioneel

26 mei 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ivo Prins

Ideale tip

23 mei 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Roy van den Bosch

niet verwacht zo betaalbaar

16 mei 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Daniëlle Jacobs

Ideale website

6 mei 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Paulus Veenstra

Eindelijk een fijne site

26 april 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Laura Koster

betaalbaarder dan ik dacht

21 april 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Payrollkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Arjan Janssen

Eindelijk een fijne site

12 maart 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Martijn Groen

via payrollkaart.nl snel gekoppeld

12 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Deborah Kuiper

Goed contact

23 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jacob Evers

Snelle match via payrollkaart.nl

12 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop payrollkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- David de Graaf

Eindelijk een goede site gevonden

22 december 2018

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Payrollkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Maurice Brouwer

Uitgelichte payroll bedrijven uit Almere

Payroll City

Bolderweg 1
1332 AX Almere
Nederland

036 537 2344
http://www.payrollcity.nl/

Accord Payroll

Huizermaatweg 550
1276 LM Huizen
Nederland

035 524 3900
http://accordpayroll.nl/

Payroll Data Control

Bolderweg 1
1332 AX Almere
Nederland

036 537 2344
http://payrolldatacontrol.nl/